08 Σεπτεμβρίου 2017

Θα μετονομαστεί τελικά σε Καμένα Βούρλα ο Δήμος μας ή όχι?

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Χάθηκε, η αλλαγή του ονόματος του Δήμου Μώλου-Αγ.Κωνσταντίνου, σε Δήμο Καμένων Βούρλων, μετά την προσφυγή Συλλόγων και φορέων του Μώλου στο Ε΄ Τμήμα του Συμβουλίου Επικρατείας, και της αδιαφορίας, παράλειψης ή και σκοπιμότητας ή όπως αλλιώς θέλετε να το πείτε, από τον Δήμαρχο κ. Συκιώτη, ο οποίος δεν όρισε ως όφειλε Δικηγόρο για να υποβάλει υπόμνημα από πλευράς του Δήμου, στην εκδίκαση που έγινε στο Ε΄ Τμήμα στο Συμβούλιο Επικρατείας.
Αφού πάρθηκε απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο στις 1-11-2015 με 18 ψήφους, για αλλαγή του ονόματος του Δήμου σε Δήμο Καμένων Βούρλων , η απόφαση στάλθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών στην επιτροπή του Συμβουλίου Τοπωνυμιών για τη μετονομασία Δήμων, Κοινοτήτων, Τοπικών διαμερισμάτων.

Η επιτροπή Τοπωνυμιών στις 22-11-2016 με απόφαση της συμφώνησε στην αλλαγή του ονόματος του Δήμου σε Δήμο Καμένων Βούρλων.
Εναντίον της απόφασης αυτής και της αλλαγής του ονόματος, προσέφυγαν Σύλλογοι και φορείς του Μώλου στο Ε΄ Τμήμα του Συμβούλιου Επικρατείας.
Στην εκδίκαση που έγινε στο Ε΄ Τμήμα του Συμβουλίου Επικρατείας, το Τμήμα γνωμοδότησε στις 30-5-2017 αρνητικά στην αλλαγή της ονομασίας του Δήμου, ο Δήμαρχος κ. Συκιώτης ως όφειλε έπρεπε να ορίσει κάποιον Δικηγόρο για να καταθέσει υπόμνημα για την αλλαγή του ονόματος από Δήμος Μώλου-Αγ.Κωνσταντίνου σε Δήμο Καμένων Βούρλων, όπως έκαναν οι φορείς του Μώλου.

Δυστυχώς ο Δήμαρχος κ. Συκιώτης είτε από αμέλεια είτε από αδιαφορία είτε σκόπιμα δεν όρισε κανένα Δικηγόρο, και δεν υποβλήθηκε κανένα υπόμνημα από πλευράς του Δήμου, και έτσι χάθηκε η αλλαγή του ονόματος σε Δήμο Καμένων Βούρλων, παρά την θετική εισήγηση που είχε κάνει για αλλαγή του ονόματος, η Επιτροπή Τοπωνυμιών του Υπουργείου Εσωτερικών.

Οι ευθύνες του Δημάρχου κ. Συκιώτη είναι μεγάλες και πολλές.
Η Γνωμοδότηση του Ε΄ Τμήματος του ΣΤΕ έχει εκδοθεί από την 30-5-2017 , και στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε στις 25-7-2017, ο Δήμαρχος κ. Συκιώτης δεν ενημέρωσε για ένα τόσο σοβαρό θέμα ποτέ το Δημοτικό Συμβούλιο. Εδώ μιλάμε για Εγκληματική Πράξη του Δημάρχου κ. Συκιώτη.
Ούτε σήμερα, επρόκειτο να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο ο κ.Συκιώτης για ένα τόσο σοβαρό θέμα, αν δεν έθετε το θέμα επιτακτικά ο σύμβουλος της αντιπολίτευσης κ. Τρίγκας Βασίλειος, ούτε δόθηκε η γνωμοδότηση του ΣΤΕ στους Δημοτικούς Συμβούλους.

Ο Δήμαρχος κ. Συκιώτης νομίζει ότι οι Δημότες των Καμένων Βούρλων μασάνε κουτόχορτο και ότι μπορεί να τους δουλεύει με διάφορα τερτίπια και τεχνάσματα που κάνει.
Πέφτουν όμως έξω και είναι πολύ γελασμένοι, ο Δήμαρχος κ. Συκιώτης και οι προδότες Δημοτικοί Σύμβουλοι των Καμένων Βούρλων που τον ακολουθούν ακόμη, για να ικανοποιήσουν τα δικά τους προσωπικά ιδιοτελή μικροσυμφέροντα.
Οι Δημότες των Καμένων Βούρλων τους έχουν πάρει είδηση πλέον, ότι αυτοί έχουν πάει στο Δήμο για να πάρουν και όχι για να δώσουν και να προσφέρουν.

Θα φάνε μαύρο που θα είναι όλο δικό τους αν τολμήσουν να ξανακατέβουν στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές.
Οι Φορείς οι Σύλλογοι και οι Δημότες των Καμένων Βούρλων πρέπει να αντιδράσουν δυναμικά, παίρνοντας την υπόθεση στα χέρια τους και όχι αφήνοντας την στα χέρια του κ.Συκιώτη, καλώντας σε μια ανοικτή συνάντηση όλους τους Δικηγόρους των Καμένων Βούρλων για να υπάρξει ενημέρωση και να δούμε τι μπορούμε να περισώσουμε από την Camorra αυτή που μας διοικεί.

Ο κ.Συκιώτης βέβαια καθυστερούσε και σκόπιμα δεν ενημέρωνε το Δημοτικό Συμβούλιο, και δεν πρωτοκολλεί την Γνωμοδότηση του Ε΄ Τμήματος του Συμβουλίου Επικρατείας, την οποία έχει πάρει, διότι θέλει να γίνει αμετάκλητη η απόφαση, και να μην υπάρχουν καθόλου νομικά όπλα, ώστε να μπορεί να την προσβάλει κάποιος που έχει έννομο συμφέρον.

Η παραίτηση σήμερα, της πρώην Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κουκούλη Γεωργίας από Δημοτική Σύμβουλος για προσωπικούς λόγους, πιθανόν να οφείλετε και σε αυτό το θέμα της μη ενημέρωσης της, από τον Δήμαρχο κ. Συκιώτη για το όνομα του Δήμου.

« ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ »

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Π Ρ Ο Δ Ο Σ Ι Α σε ολο της το μεγαλειο, αν ισχυει αυτη η καταγγελια. Δε φτανει που ο Δημαρχος και η παρεα του ξεπουλησανε το λιμανι για 30 χρονια εναντι πινακιου φακης, δε φτανει που πιεζουνε το Δημοτικο Συμβουλιο να εγκρινει την πληρωμη της μελετης και ουσιαστικα να αποδεχθει να μεταφερθουν τα λυμματα του Αγ. Κωνσταντινου στα Καμενα Βουρλα, τωρα σαν αποκορυφωμα ολων, δεν επραξε οτι ειχε υποχρεωση για την μετονομασια του Δημου σε Δημο Καμενων Βουρλων, ξεγελωντας το Δημοτικο Συμβουλιο και ολους τους δημοτες με την σκοπιμη αποκρυψη των αποφασεων του ΣτΕ, μεχρι να χαθει οριστικα η υποθεση της αλλαγης του ονοματος του Δημου, αν ισχυουν τονιζω και παλι, οσα αναφερει ο καταγγελων στην αναρτηση του. Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε επιτελους Καμενοβουρλιωτες πριν να ειναι αργα.

Ανώνυμος είπε...

Η Δημοτική Σύμβουλος και πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κυρία ΚΟΥΚΟΥΛΗ, παραιτήθηκε αιφνίδια από τα καθήκοντα της για προσωπικούς λόγους, όπως αναφέρει στην επιστολή της. Η μέχρι πρότινος υπέρμαχος του Δημάρχου, είναι ολοφάνερο ότι δυσαρεστήθηκε από κάποιες ενέργειες του Δημάρχου και της παρέας του για να οδηγηθεί τόσο ξαφνικά να υποβάλλει την παραίτησή της. Γιατί όμως δεν αναφέρει τους λόγους της παραίτησής της, έτσι ώστε να ενημερωθούν οι δημότες για το τι συμβαίνει στο παρασκήνιο του Δήμου; Γιατί ΚΟΥΛΟΥΛΩΝΕΙ τους λόγους που την οδήγησαν σε παραίτηση, καλύπτοντας ταυτόχρονα τους υπαίτιους και τις πράξεις τους; Αν παραιτήθηκε για λόγους ευθιξίας ή δεοντολογίας έστω και την ύστατη στιγμή, πρέπει να αναφέρει αυτούς τους λόγους, ώστε να της αποδοθούν τα εύσημα. Αλλιώς θα θεωρηθεί ότι απλώς καλύπτει τα κακώς κείμενα και αυτούς που τα προκαλούν. Τι θα πει για προσωπικούς λόγους; Είναι ή δεν είναι δημόσιο πρόσωπο; Να μιλήσει καθαρά και ξάστερα για τους λόγους της παραίτησής της ώστε να υπεραμυνθεί της θέσης της, ειδάλλως ο κάθε κακοπροαίρετος μπορεί να υποθέσει ότι θέλει. Φτάνει πια με τα μισόλογα και τις αοριστολογίες. Τα Δημόσια πρόσωπα οφείλουν να ενημερώνουν υπεύθυνα και ειλικρινά τους πολίτες - δημότες για τις ενέργειές τους και όχι να κρύβονται πίσω από το δακτυλάκι τους. Λοιπόν κυρία Κουκούλη αναμένουμε την ανακοίνωσή σας.

Ανώνυμος είπε...

Σε αντίθεση με την Κυρία Κουκούλη που παραιτήθηκε από Δημοτικός Σύμβουλος για να αποστασιοποιηθεί από τους λάθος χειρισμούς του Δημάρχου και της παρέας του χωρίς πολιτικό κόστος, ο κύριος Μακρυνίτσας προς τιμήν του (παρόλα τα λάθη που διέπραξε στο πρόσφατο παρελθόν και τα οποία έχει αντιληφθεί), αν και αποστασιοποιημένος και ο ίδιος από τον Δήμαρχο και την παρέα του, εντούτοις παραμένει και μάχεται σθεναρά έστω και την ύστατη στιγμή για τα συμφέροντα των Καμένων Βούρλων. Η μάχη του μέχρις εσχάτων είναι πιο τίμια από την παράδοση άλλων χωρίς μάχη. Αυτό για μένα λέει πολλά.

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι αλήθεια τα παραπάνω τότε Δήμαρχέ παίζεις βρώμικο παιχνίδι και εσύ και η παρέα σου. Αλλα ας περιμένουμε και την απάντηση του Δήμου στην παραπάνω καταγγελία. Με το λίμανι τελικώς θα γινέι νέο συμβουλιο με μοναδικό θέμα αυτο?

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε απ' ότι βλέπω το καράβι έχει χτυπήσει σε ξέρα και μπάζει νερά! Βλέπω οι έντιμοι να αρχίζουν να σε εγκαταλείπουν κ να μένεις να διοικήσεις με το "παρεάκι" σου... που όπως γνωρίζουμε δεν είναι και οι πιο αδιάφθοροι...! Έχω περιέργεια να δω τα επόμενα 2 χρόνια πόσο πιο βαθιά θα θάψετε τα Καμένα Βούρλα! Ξέρω το "μέλι" είναι γλυκό.

Ας ανοίξουν λοιπόν οι κάτοικοι των Καμένων Βούρλων τα μάτια τους με τα παιχνίδια που παίζονται στην πλάτη τους (ονομασία, αποχετευτικό, λιμάνι κλπ) και στις επόμενες εκλογές να βγάλουν δήμαρχο από τον τόπο τους!

Ανώνυμος είπε...

Ειτε μετονομαστεί ο δημος είτε οχι το προχθεσινό ντελιριο στο δσ θα συνεχιζεται για πολλά χρόνια.. δημαρχε προχτές υπεστης συντριπτική ήττα στο δσ, ως απόρροια των επιλογών προσώπων του συνδυασμού σου το 2014 και της τακτικής διαιροβασιλευε που ακολουθείς!!! Συνελθε που θες και βουλευτιλικια....

Ανώνυμος είπε...

Διώξε τον κοντό του μώλου από τον συνδυασμό!!

Ανώνυμος είπε...

ως νέος αυτοδιοικητικός και άπειρος το πιο λυπηρό από όλα είναι ότι εκδηλώνει πολλές φορές συμπεριφορά που παραπέμπει σε Αουγούστο Πινοσέτ...

Ανώνυμος είπε...

Den einai neos aftodioikhtikos mhn apatasai. Gia rwta gyrw Sou poso kairo einai energos sthn aftodioikh? Kserei kala ta politika paixnidia k thn provokatsia opws k to diairei k vasileue. Omws ena den elave ypopsin ot psefths k o klefteis ton prwto xrono xairodai. E k dysthxos o xronos perase k to proswpeio apokalyptete pleon. Se mathame pleon krima gia than Georgia k tous ipoloipous pou einai ektos omados.

Ανώνυμος είπε...

Apomenei na ksanakanoume kai ton Makh pali Dhmarxo kai Tha Exoume kerdisei vraveio Oskar se auton ton topo!

Ανώνυμος είπε...

Oxi Tha mine o kotzak . Pas kala re?

Ανώνυμος είπε...

Θα γίνει εκ νέου συμβούλιο για το λιμάνι τελικά? Την θέση της κ Κουκούλη ποιός πήρε στο ΔΣ?

Ανώνυμος είπε...

τη θέση της κουκούλη λογικά πρέπει να παίρνει η όλγα.. εκτός αν αρνηθεί οπότε μετά δυσκολεύουν γενικά τα πράματα...

Ανώνυμος είπε...

την θέση της κουκούλη πήρε ο καραγκούνης απο ρεγγίνι.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ Ή ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΜΕΤΡΩΝΤΑΙ ΞΑΝΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Π.Χ. ΤΣΩΜΟΣ ,ΚΟΥΚΟΥΛΗ.ΟΥΤΕ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΟΥΝ, ΑΠΛΑ ΜΟΝΟ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΝΟ.
ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΑΥΤΗ , ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ ,ΤΡΙΓΚΑ,ΤΗΝ ΕΚΚΕΝΤΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΕΤΩΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΑΤΑΡΙΔΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗ Θ. ΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ Ι. ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗ Δ. ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΠΙΚΟΥ.
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΣΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΩΣ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ [ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ] ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ή ΕΓΙΝΑΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Ή ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ , ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΚΙΩΤΗ.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΒΑΛΑΝ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΦΥΓΕΙ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΕΜΕΙΝΑΝ .
ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΠΑΡΑΔΟΞΟ?

Ανώνυμος είπε...

5.26 Ο μονος που δεν ευθυνεται ειναι ο παπαναγιωτου που του παιξανε τον παπα οι καραμανωληδες

Ανώνυμος είπε...


ΑΥΤΗ Η ΣΤΡΟΥΓΓΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΛΑ

Οσοι ασχολουμαστε με τα κοινα δεν δικαιουμαστε να μιλαμε για λιγωτερη ή περισσοτερη βρωμιά,ειμαστε το ιδιο τοξικοι και αναλογα με την περισταση.

Ολα γινονται για τις προσωπικες μας οικονομικες αναγκες και ολοι υποκριτικά μιλαμε για την
προσφορα μας στον τοπο.

Ηθική υποχρεωση ειναι ειδος εν ανεπαρκεια;,Ηθικό καθήκον υπαρχει μονο οταν συνοδευεται απο...... αντισταθμιστικά;.

Ποιο αντικειμενικό θεμα που αφορα τους Δημοτες δεν μετατραπηκε σε υποκειμενικο της ταδε ομαδος που διοικεί.

Τρεχουν λ.χ. οι Ενεργοί Δημότες να προλαβουν την ζημιά που παει να προκαλεσει μια Ομάδα ολιγων γύρω απο την διοίκηση, και μεχρι να τους το θέσουν στη σωστή βάση [συνειδησιακά] για να παρει το σωστό δρόμο,ανακύπτει αλλο και ξανά απο την αρχή.
.
Δεν προλαβαινει να στεριωσει ενας Δημαρχος ,και εκ των πραγματων αναζητειται ο επόμενος να διορθωσει την πορεια του προηγουμενου,αλλα και ο πρωτος να εχει γλυκαθει τοσο απο την "καρεκλα" που να μην κανει πίσω με τιποτε?

Διαφοροποιησεις Δημ,Συμβούλων θεμιτές ως πολιτικες πραξεις,αλλα
μη επαρκως εξηγήσιμες ως προς το πραγματικό περιεχόμενο τους λ.χ.ψηφιζω το ονομα Καμενα Βούρλα αλλα εμφανιζομαι ως αντίθετος στην Επιτροπή Τοπονυμιών.

Παραιτησεις Δημ. Συμβούλωνδια προσωπικους λόγους ειναι ή οχι συγκεκαλυμμενες διαφωνίες; Δεν πρεπει να γνωριζει αυτος που ψηφιζει ποιος ειναι ο λογος που τις προκαλεσε,δηλ ο καθε Αυτοδιοικητικός εχει προσωπική τοπική πολιτική που δεν αφορα τους Δημότες;

Και αν ολα αυτά συμβαινουν σε επιπεδο προσωπικό ο κ.Δημαρχος που εκπροσωπεί το σύνολον του Δημου,γιατί δεν δίνει μία πειστική απάντηση , γιατί και αυτός περιορίζεται στην τυπικότητα της παραιτησης ;Τί εχει να κρύψει;;

Τις πταιει λοιπόν; Μάλλον ολοι μας ειμαστε ράτσα??????.

ΚΡΙΤΩΝ












Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε φιλε πλανασαι πλνην οικτραν, αν νομιζεις οτι ο Μακρηνιτσας λειτουργει με αγαθη σκεψη.
Να ξερεις ενα πραγμα. Ο Μακρηνιτσας δεν κανει ποτε κινηση αν δεν εχει στοχο το προσωπικο του οφελος.
Μαθετε να βλεπετε πισω απο τις γραμμες.
Οσο για την Κουκουλη, αστο γιατι δεν αντεχει σε κριτικη.
Τοσο καιρο που ηταν??? Γιατι δεν παραιτηθηκε οταν ηταν προεδρος???
Γιατι ειχε λαμβανειν μηνιαιο μπαγιοκο.
Το ιδιο και ο Μακρηνιτσας. Μολις εχασε το θωκο, βγηκε απεναντι. Δεν ειναι κατι καινουργιο. Καθε φορα ετσι κανει. Το ξεχνατε????
Αυτα για την ωρα......
Ο Ζωγραφος

Ανώνυμος είπε...

έδωσε ρέστα στο τελευταίο δσ ο ΄΄αφουγκράζομαι το πολίτη΄΄.. όταν ήταν αντιδήμαρχος τον αφουγκραζόταν??? να τον χαίρεστε και συ τετριμίδα και συ γιατρέ!!!!

Ανώνυμος είπε...

μην χτυπατε τους συριζαιους, εχουν οικολογικη και φορομπηχτικη κουλτουρα, θελουν καρεκλα και εξουσια, αμα τους την παρεις γινονται θηρια, και συ ρε γιατρε γιατι δεν τον εκανες αναπληρωτη σου;; θα τον ειχες μαζι σου τον δημητρακη, λαθος..... κινηση!!!!!.

Ανώνυμος είπε...

οικολογική κατά το δοκούν χημικοτακτική. τα σκουπίδια δε μας ενοχλούν, η επεξεργασία λυμάτων μη καμενοβουρλιωτών μας θίγει βαρύτατα. μπεεεεεεε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ζωγράφε αν η κα Κουκούλη ήταν μόνο για το χρήμα θα είχε παραιτηθεί από τότε που έφυγε από Πρόεδρος του Δ.Σ.! Και πάλι "ρηγμένη" από το "παρεάκι" που σε διοικεί! Γι' αυτό ψάξε αλλού για "φαντάσματα" και μην προσπαθείς να πετάξεις ξερά σκατά στον τοίχο. Δεν κολλάνε.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο ρηγμενη? Την φτυσαν κ δεν κόλλησε! Κρίμα για την οικογένεια δεν της άξιζε αυτή η συμπεριφορά!

Ανώνυμος είπε...

ρώτησε κανείς τη πρώην πρόεδρο πως αισθάνθηκε από το συνεχές μπούλιγκ εναντίον αυτής και άλλων μέσω των μπλόγκ?? αυτοί που το προκάλεσαν νομίζουν ότι δε τους ξέρει ο κόσμος???

Ανώνυμος είπε...

Έλα ρε, μην το κάνεις θέμα και εσύ τώρα. Δηλαδή τι θες να πεις? Ότι οι του ΔΣ νομίζουν ότι όλοι οι δημότες τους γουστάρουν τρελά? Προφανώς και κάποιοι, ίσως οι περισσότεροι, τους αντιπαθούν για τους δικούς τους λόγους ο κάθε ένας. Σιγά μην η Γεωργία και ο κάθε δημοτικός σύμβουλος έδινε βάση στο τι άποψη έχει ο κάθε ένας και το τι παπαριά γράφανε στα μπλογκ.

Ανώνυμος είπε...

α δηλαδή το ΄΄στόλισμα΄΄ στο μπλογκ και στο κηφηνείο εξύψωσε το ηθικό...άλλο η αντιπάθεια και άλλο η μαυροψυχιά, ξέρεις προφανώς ποιων...

Ανώνυμος είπε...

Στο διπλό παιχνίδι ο κοτζακ είναι μάνα. Μεγάλος προβοκάτορας, Γεωργία πονταρες σε λάθος άλογο! Κρίμα για τον τρόπο που χειρίστηκε άλλον έναν δικό του συνεργάτη.

Ανώνυμος είπε...

Το παιχνίδι είναι στημένο κ πριν το συμβούλιο ξεπούλημενο κάποιοι κονομανε μαύρα πολλά κ κάποιοι πήραν μόνο υποσχέσεις κ πούλησαν την ψήφο αλλά ο κοτζακ έχει παντού πληροφοριοδότες κ ξέρει να τάζει χωρίς να τηρεί..μόνος ένας τον έφαγε κ δεν μπορεί να το χωνέψει ο ταξιάρχης ο Πορθητής μεγάλη κόντρα 60.000 γήπεδα πριν την ψηφοφορία κ ακόμα ο κοτζακ στο συγκεκριμένο θέμα στήριξή δεν πήρε. Νομίζω οι πιέσεις θα ενταθούν κ στην ψήφοφορια θα τον αναγκάσει να το ψηφίσει το λιμάνι. Είναι η εφεδρεία του σκιωτ' κ του κουμπάρου. Αναμένουμε Βούλγαρη , Μακρυνίτσα κ το τσομο που του έχει δώσει τα φρεάτια κ την αποχέτευση στο μώλο με αντάλλαγμα την ψήφο! Οψομεθα!