12 Αυγούστου 2017

Θα ξαναγίνει Δημοτικό Συμβούλιο για το Λιμάνι των Καμένων Βούρλων

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Δήμαρχος Καμ.Βούρλων: Έκλεισε το θέμα του λιμανιού!

Δεκτή έκανε η αποκεντρωμένη περιφερειακή διοίκηση Θεσσαλίας-Στερεάς την προσφυγή του συλλόγου ερασιτεχνών αλιέων Καμ.Βούρλων για την επανάληψη σύγκλησης του Δημοτικού Συμβουλίου όπου ελήφθη η απόφαση για παραχώρηση του λιμανιού της λουτρόπολης για 40 χρόνια σε ιδιώτη.

Στο κεντρικο δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 96,2 μίλησαν ο εκπρόσωπος του συλλόγου των αλιέων Νάκος Ανδρέου και ο Δήμαρχος Γιάννης Συκιώτης:

Ακούστε τι είπε ο Ανδρέου


Ακούστε τι απάντησε ο Δήμαρχος


lamiafm1.gr

67 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι προδότες Δημοτικοί Σύμβουλοι των Καμένων Βούρλων, αυτή την φορά τι θα κάνουν στην ψηφοφορία !!!!

Θα εμείνουν στην προδοσία τους !!!!

Θα συνεχίσουν να στηρίζουν το Λαμόγιο τον Πιπίλα, για να τα κονομήσει αυτός και η παρέα του, παίρνοντας παραλιακά διαμερίσματα και μαγαζιά και κλείνοντας δρόμους με τον Μαϊμού επενδυτή.

Μια φορά Προδότης Πάντα Προδότης!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο κυβος ερριφθη, θα το δωσουν στον ΦΑΡΟ και την ΔΕΠΑΚΑΒ με προεδρο τον Νακο και ταμεια τον Μακη,με εντολη Μακρυν και Βουλγαρον.

Ανώνυμος είπε...

7.30 ζοριζεσαι. Δε πειράζει. Τώρα αρχίσανε τα δύσκολα. Που βλέπεις ότι μετράει αντίστροφα για τις εκλογές και θα μείνεις με τα λιανά και τους ψόφιους.
Όπως στρώνεις...θα κοιμηθείς

Ανώνυμος είπε...

Αν καταλαβα καλά, από αυτά που ειπε ο κ. δήμαρχος, θα ξαναγίνει δημοτικο συμβουλιο για το θεμα; Δηλαδη ο προεδρος κ. Πλατανιας δεν ηξερε να διαβασει τον νομο για κρινει αν πρεπει να γινει συμβουλιο; Πρέπει κάθε ενας που εχει καποιο αιτημα, να κανει προσφυφες για τα αυτονοητα;
Μου φαινεται διασυρμος αυτό που θα γινει. Να ξαναγινει συζήτηση και ενώ έχει γινει συζήτηση και αφού έχει ΄μπει ο ιδιώτης. Και αυτό όχι επειδή φταιει ο σύλλογος που'χε ζητησει πριν μισο χρόνο να γίνει συζήτηση, αλλά λογω ανικανότητας της διοικησης (προεδρος, δήμαρχος και άλλοι εμπλεκόμενοι).
Λυπάμαι τους δημοτικους συμβούλους που πέφτουν τόσο χαμηλά με αυτές τις διαδικασίες, φταίνε, δε φταίνε. Που μάλλον φταίνε όλοι τους είτε για την ανοχή είτε για τη στήριξη σε τετοιο συμβούλιο
Λυπάμαι πολύ!

Ανώνυμος είπε...

Να πουμε οτι για την πρωτη αποφαση Δσ για τη παραχώρηση δεν υποβλήθηκε εμπροθεσμη προσφυγη. Το ιδιο ισχύει και για τις αποφασεις καθορισμού ορων διαγωνισμου και εγκρισης αποτελεσματος της οικονομικης.. οσοι δ.συμβουλοι εχουν αλλαξει αποψη, καλο ειναι να πουνε: καναμε λαθος!!! Όχι παραπλανηθηκαμε και τέτοιες πιρουετες!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο κ.Πλατανιάς, σε επανειλημμένη ερώτηση που του έκανε στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής του Σύριζα κ.Νικολόπουλος, γιατί δεν συγκάλεσε Δημοτικό Συμβούλιο που το ζητούσε ο Σύλλογος των Αλιέων «Ο ΦΑΡΟΣ» με 30 υπογραφές από τον Μάιο, για το θέμα του Λιμανιού, δεν απάντησε.

Έρχεται τώρα η αποκεντρωμένη περιφερειακή διοίκηση Θεσσαλίας-Στερεάς, και με απόφαση της επιβάλει την σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά από προσφυγή του Συλλόγου των Αλιέων και δικαιώνει το Σύλλογο Αλιέων και τον κ.Νικολόπουλο.

Θα πρέπει ο κ.Πλατανιάς ως υποτιθέμενος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, για να μην ξανακάνει στο μέλλον τέτοιες γκάφες ολκής, να μελετήσει τον Καλλικράτη και τον Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ανώνυμος είπε...

λάθος του προέδρου η μη εισαγωγή του θέματος της αίτησης του φάρου στο δσ.. αλλά επί της ουσίας η απόφαση δσ περί παραχώρησης (ΑΡΙΘΜ. 3/66/2016) δε προσβλήθηκε ποτέ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΑ...

Ανώνυμος είπε...

Ο Νέος Δήμαρχος που θα εκλεγεί και με την ψήφο των Αλιέων, είναι απλό,

θα καταγγείλει την σύμβαση με τον Μαϊμού Επενδυτή,

για ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχα μπα σε καλό σου, με έκανες και γέλασα βρε!! Τι θα κάνει λέει ?? θα την καταγγείλει την σύμβαση ο νέος δήμαρχος??? Χαχαχαχαχα. Βρε μην σας κοροϊδέψει κανένας ότι μπορεί να καταγγείλει καμιά σύμβαση κανένας. Τι νομίζεις ότι είναι οι συμβάσεις? Χαρτοπόλεμος? Και όποτε θέλουμε τις καταργούμε? Βρε άντε πιες κάνα εσπρεσάκι και άσε τα βαρύγδουπα. Πλανάστε πλάνη οικτρά. Όπως κατάργησε και ο σύριζα τις δανειακές συμβάσεις?? Έτσι θα τα τις καταργήσει ο επόμενος? ΞΕΧΑΣΤΕ το λιμάνι. Πάτε παρακάτω. Χαλαρώστε για να το απολαύσετε.

Ανώνυμος είπε...

θα καταγγείλει λέει για διαφυγόντα.. ποια ήταν τα έσοδα για να γίνουν διαφυγόντα???

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 9:53 μην μπερδεύεις τα θέματα, ο Σύλλογος Αλιέων δεν είναι σκοπός του να προσβάλει Συμβάσεις του Δήμου, και για αυτό δεν έκανε αίτημα ποτέ για κάτι τέτοιο,

άλλος είναι ο θεσμικός του ρόλος του Συλλόγου και αυτό έπραξε, ζήτησε την σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου με 30 υπογραφές, πράγμα το οποίο ως όφειλε να πράξει, και δεν το έπραξε ο κ. Πλατανιάς, ως υποτιθέμενος Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου.

Την Σύμβαση μπορεί να την Προσβάλει με νέα απόφαση του, όταν συγκληθεί πάλι για αυτό το θέμα του Λιμανιού το Δημοτικό Συμβούλιο, ή ένα Νέο Δημοτικό Συμβούλιο με έναν άλλο Δήμαρχο Επικεφαλής που θα εκλεγεί στις επόμενες Δημοτικές εκλογές,

για διαφυγόντα κέρδη του Δήμου τα οποία είναι εις βάρος των Δημοτών !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

άλλο πράγμα η προσφυγή κατά της απόφασης 3/66/2016 Δ.Σ. για τη παραχώρηση, και άλλο πιθανή προσφυγή κατά της σύμβασης. η σύμβαση έχει δημιουργήσει έννομες αμφίπλευρες υποχρεώσεις μεταξύ δήμου και εταιρείας, που καλύτερα να μην αναλύσουμε τι προβλήματα θα δημιουργήσει η μονομερής προσπάθεια λύσης της...

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να μας πει κάποιος από τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου αν γνωρίζει βέβαια, πόσα χρήματα εισπράττει ο Δήμος, από την τροφοδοσία νερού που κάνει στα καράβια που εκτελούν δρομολόγια στον Αργοσαρωνικό από τον Άγιο Κωνσταντίνο ;;;;;;

Έχει δε εξ΄ αιτίας αυτού του θέματος έλλειψη νερού ο Άγιος Κωνσταντίνος.

Αν δεν εισπράττει τίποτα ο Δήμος ,ποιος άλλος άραγε εισπράττει για πάρτη του και δεν δίδει απολογισμό σε κανέναν.

Μην μου πείτε βέβαια ότι το δίνει τσάμπα το νερό ο Δήμος σε έναν άγνωστο, ενώ το χρεώνει στους Δημότες του Δήμου !!!!

Ανώνυμος είπε...

Symvoulio Tha ginei telika h oxi?

Ανώνυμος είπε...

Egine file limani den exei mono ama plhrwseis tzabatzi!!

Ανώνυμος είπε...

Giati pios sou eipe oti exw varka (o 2.12)

Ανώνυμος είπε...

Η επόμενη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει πάλι για το Λιμάνι,

για το αν θα ξεπουληθεί με ένα ευτελές ποσό για 43 χρόνια, θα κριθεί από την

ψήφο των Προδοτών Δημοτικών Συμβούλων των Καμένων Βούρλων, διότι αν ψηφήσουν από

την αντιπολίτευση η Πλατανιά, ο Φλωράκης που απουσίαζαν και ο Τσώμος, Δαλαμάγκας

που δεν ψήφισαν την προηγούμενη φορά λόγω τιμωρίας, το αποτέλεσμα θα είναι 12

ψήφοι η συμπολίτευση συν 1 του Σουσώνη από την αντιπολίτευση για να διορισθεί η

αγαπημένη του, και 9 ψήφοι η αντιπολίτευση που πήρε στην προηγούμενη συνεδρίαση συν

4 ψήφους ίσον 13. Το αποτέλεσμα επομένως θα είναι ισόπαλο 13 =13. Εκτός αν κάποιος

προδότης Δημοτικός Σύμβουλος των Καμένων Βούρλων, το ξανασκεφθεί καλλίτερα και

ψηφίσει για το προσωπικό συμφέρον των Καμένων Βούρλων και όχι για το συμφέρον του

Πιπίλα.

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ, ΚΡΙΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Κατακρημνιση μυαλου και ψυχης...

Ανώνυμος είπε...

Από ότι θυμάμαι μόνο ο κ. Μακρυνίτσας από τους Δημοτικούς Συμβούλους των Καμένων Βούρλων, καταψήφισε ώστε να μην δοθεί το Λιμάνι στον μαϊμού Επενδυτή, έτσι και έφυγε από το club των Προδοτών Δημοτικών Συμβούλων των Καμένων Βούρλων, παραδεχόμενος ότι έκανε λάθος στην πρώτη απόφαση του να δοθεί το Λιμάνι , στην οποία ήτανε και ο εισηγητής.

Όχι μόνο καταψήφισε ο κ. Μακρυνίτσας στο να δοθεί το Λιμάνι, αλλά κατήγγειλε ότι ο Δήμος έχει διαφυγόντα κέρδη, από το τέλος εισιτηρίων, τα οποία εισπράττει ο επενδυτής , χωρίς να προβλέπεται να αποδοθούν στο Δήμο, προς τα Λιχαδονήσια περίπου 12.000 ευρώ σύμφωνα με τα περσινά δεδομένα.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος.....? ο κωλοτουμπας θες να πεις.Αυτο το παιδι ολο λαθη κανει.Τα πιανει με τη δευτερη ,αργει λιγο αλλα τα καταφερνει.Οπως τον βολευει την καθε στιγμη.Κυβιστηση και ανακυβιστηση κανει συνεχως.

Ανώνυμος είπε...

Oταν ειναι αντιδημαρχος τα κανει μανταρα, οταν ειναι απλος συμβουλος καταγγελει τον εαυτο του,
μπορουσε να μην παει απεναντι , περιμενει τα κουκια των αλιεων στις ερχομενες εκλογες.
Χρονια του πολλα και σε ολους μας.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί κάποιος να κατηγορήσει τον κ.Μακρυνίτσα για οτιδήποτε θέλει , αλλά για το μόνο το οποίο δεν μπορεί να τον κατηγορήσει, είναι ότι είναι Προδότης των συμφερόντων των Καμένων Βούρλων.

Έχει το θάρρος της γνώμης του, όταν κάνει λάθος να το αναγνωρίζει και να αλλάζει την στάση του και τις αποφάσεις του προς το συμφέρον των Δημοτών και όχι του Πιπίλα, ο οποίος το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι για το πώς θα κόψει δρόμους , θα αγοράσει Κοινόχρηστους χώρους σε ευτελές τίμημα, τους οποίους Κ.Χ εν συνεχεία θα κάνει Οικοδομικά Τετράγωνα για να φτιάξει Μαγαζιά και Διαμερίσματα για τον ίδιο και τον μαϊμού επενδυτή.

Αν σκοπεύουν οι Προδότες Δημοτικοί Σύμβουλοι των Καμένων Βούρλων να ξανακατέβουν στο μέλλον ως υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, πρέπει να αλλάξουν την ψήφο τους στο Δημοτικό Συμβούλιο, διαφορετικά αυτοί τα παιδιά τους και τα δισέγγονά τους , δεν πρόκειται ποτέ στο μέλλον να ξαναψηφισθούν από τους Δημότες των Καμένων Βούρλων.

Ανώνυμος είπε...

Δεν αναγνωρισε κανένα λάθος... ουτε ζητησε συγνωμη..απλα ειπε οτι υπηρχαν δεδομενα που δε τεθηκαν υποψη των συμβουλων.. γιατι αραγε δε ζητα νομοθετικη τροποποιηση ωστε τα περιβοητα εσοδα απο το ειδικο τελος να πιστωνονται σε Λογαριασμό του δημου ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για εκτελεση εργων στο λιμανι??? Μηπως γιατι ουτε αυτο θελει??
Υ.γ. οποιος εχει... αντερα ας ζητησει διαλυση συμβασης στο δ.σ. , οχι ανακληση παραχώρησης...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε κατευθύνεις με την σκέψη τα έσοδα πάλι να πέσουν στο λιμάνι με αυτό το καθεστώς!! Βεβαίως να πέσουν σε εργα το λιμανιού με την προϋπόθεση ότι θα είναι τον δημοτών κ όχι του ιδιώτη!! Επισης γιατί απειλεί ς τους συμβούλους? Επιχειρήματα να βάλεις στο τραπέζι ότι είναι η καλύτερη επιλογή εάν θέλεις κ όχι να λες εάν έχουν άντερα. Ούτε λοχίας στην χούντα να σουνα...

Ανώνυμος είπε...

Κάτσε γιατί θα σκίσουμε τα πτυχία μας ρε φίλε. Μας έβγαλες τα μάτια. Ποια η διαφορά, την δεδομένη στιγμή, του .. ‘Ανάκληση Παραχώρησης’ και του .. ‘Διάλυση Σύμβασης’?
Το ένα προϋποθέτει το άλλο. Για να γίνει ανάκληση λογικό είναι και πρέπει να γίνει διάλυση. Μπας και θες να πεις κάτι άλλο?

Ανώνυμος είπε...

Τη χουντα αστη σε αλλους.. καμια απειλη.. επισης το οτι τα εσοδα απο τα ειδικα τελη απαιτειται να επανεπενδυονται στο λιμανι προβλεπεται απο την ισχυουσα νομοθεσία.. το αναλυσαν πολυ πιο εμπειροι οταν ανεκυψε το θεμα.

Ανώνυμος είπε...

Οχι, πρωτα διαλυση συμβασης και μετα ανακληση παραχωρησης, για να χρειαστει να διαβασουν ολοι οι συμβουλοι πως μπορει να γινει η διαλυση..

Ανώνυμος είπε...

την εισηγηση για το λιμανι την ειχε κανει μια δικηγόρος της Λαμιας και όχι ο κ. Μακρυνίτσας. Ξερει κανεις περισσότερα στοιχεια για την επιλογή της, δηλαδή τα προσόντα; Γιατί δεν επελέγη κάποιος από εδώ δικηγορος να κάνει την εισήγηση;

Ανώνυμος είπε...

Η ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡΕΔΟΘΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ , Ο ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟΣ, ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ,ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΤΕΚΡΟΥΣΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΩΣ ΚΑΘ' ΥΛΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΣ[ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ]?

Ανώνυμος είπε...

Την εισήγηση φιλαράκι 9,06 για να δοθεί το λιμάνι σε ιδιώτη, την έκανε ο Μακρυνίτσας και άσε τα σάπια. Αυτός κατ εμέ είναι ο πρωτεργάτης αυτού που ζούμε σήμερα. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας γιατί φοράμε παντελόνια. Σου καταλογίζω λοιπόν κοντή μνήμη και ευτυχώς είναι γραμμένα όλα και τα θυμόμαστε όλοι. Διάβασε να ξεστραβωθείς. http://kamena-voyrla-news.blogspot.gr/2015/07/blog-post_28.html

Ανώνυμος είπε...

φίλε 9:06 πρότεινε μας ένα ή μια δικηγόρο από τα καμένα βούρλα, αφού ξέρεις τόσους πολλούς....

Ανώνυμος είπε...

και το βίντεο της συζήτησης του θέματος το μάρτη του 2016, προς αποφυγή προσπάθειας παραπλανήσεων:
https://www.youtube.com/watch?v=r7IsBPuFE0s

Ανώνυμος είπε...

από όπου φαίνεται ότι την εισήγηση τη κάνει ο δήμαρχος διαβάζοντας την γνωμοδότηση της δικηγόρου. 3.20 λεπτό ως 18.30 λεπτό. Αμέσως μετά ρωτάει ο κ. Παταργιάς αν θα αποφασιστεί ο χρόνος παραχωρησης και του απαντάει ο κ. Δήμαρχος "όχι". Ακούστε το στο σημείο από 20.00 λεπτό ως 21 λεπτό, τότε που λέει ο κ. Δήμαρχος στον κ. Παταργιά ότι τίμημα και χρόνο μίσθωσης τα καθορίζει η Οικονομική. Ο κ. Μακρυνίτσας μίλησε στο 47.00 λεπτό και αφού είχαν μιλήσει 6-7 πριν από αυτόν. Άρα ψευδώς και σίγουρα σκοπίμως αν κρίνουμε από τον φανατισμό που γράφει ο καθένας στο μπλογκ, λέγεται ότι ήταν ο εισηγητής. Και πρώτος και καλύτερος ο μπλόγκερ (ψευτης και φανατικός - και φυσικά ανώνυμος.
Εχει όμως ενδιαφέρον αυτό που είπε κάποια στιγμή ο κ. Δημόπουλος ότι πρέπει η απόφαση της οικονομικής να έρθει στο Δ.Συμβούλιο αλλιώς θα είναι ακυρη. Δε ξέρω αμα είναι ακύρη αλλά δεν ήρθε στο ΔΣ για να συζητηθούν οι όροι και να πάρουν έγκριση. Αυτό δεν το λέει κανεις όμως.
Γιατί να το πει θα μου πειτε, εδώ είναι κατά μεγάλο ποσοστό, χώρος εκτονωσης και κακίας και όχι διαλόγου.

Ανώνυμος είπε...

Οι όροι του διαγωνισμού καθορίζονται από την οικονομική...
στη πρόσκληση της συνεδρίασης Δ.Σ. όπου λήφθηκε η 3/66/2017 α.δ.σ. δεν έγραφε: εισηγητής: δικηγόρος τάδε...
εισήγηση υπογεγραμμένη υπάρχει όπως φαίνεται μέσω του:
http://kamena-voyrla-news.blogspot.gr/2015/07/blog-post_28.html
ακόμη κύριε 11:50/17-8-2017, κάνε μια βόλτα αν θες στα γνωστά καφενεία της πόλης να ακούσεις πόσες.... αλήθειες (!!!!!) διακηρύττουν, προφορικά πάντα, ορισμένοι....

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι ενας απο εσας,με τα ιδια προβληματα,τα ιδια θελω,την ιδια νοοτροπια,,διαφερω ισως στον τροπο σκεψης,δηλ:
Εχω παψει να προσωποποιω το συμπερασμα μου διοτι εκει που παω να καταλογιζω μια ενεργεια ,αυτοματα ενας καθρεπτης δειχνει εμενα ,υπενθυμιζοντας μου οτι τα ιδια περιπου θα εκανα και εγω.
Βεβαια πως ειναι δυνατον να συμβαινει αυτο και μαλιστα εξ αποστασεως απο την ενεργεια ή την διαδικασια, και ομως ,η κουλτουρα του τοπου ειναι ιδια για ολους τους παροικουντες την Ιερουσαλημ.Ειτε ως φτηνιαρης φτωχοδιαβολος,ειτε ως αποστασιοποιημενος καφενοβιος,ειτε ως προνομιουχος συνταξιουχος,ειτε πηγμενος στην αρπαχτή,αυτοδιοικητικός ή οχι,μελισσοκομος ή ξενοδοχος ενα ομογενοποιημενο συννοθυλευμα ειμαστε.
Συνεπώς ειτε γαμοσταυριζουμε και μετα προσκυναμε ή και το αντιθετο που λεει και η Αντζι η τραγουδιαρα,μοιαζουμε ολοι στην φυλη των ντοπιων Μαορι.
Απλα η εκτονωση που προσπαθει ο καθενας να επιτυχει με κεντρο -αποκεντρο τα κοινα,διδει πλασματικο ευδαιμονισμο κατα βαση ανεραστο τυπου συνειδητου αυνάν.
Επι της υποθεσεως λοιπον θα ομιλησω επιστημονικα,οτι δηλαδη ενα γνωριζω οτι τιποτε δεν θα προσθεσω διοτι με καλυψαν οι προηγηθεντες συναδελφοι διανοουμενοι .
Επισης δηλωνω οτι αρνουμαι να συνεχισω να ειμαι μελος αυτής της τοπικης φυλης ,που ανεχεται να εχει εμενα μελος της.

Ανώνυμος είπε...

Όλα ο τσομος τα χείλη σχεδιάσει καθώς έχει γίνει συνενόηση για αγορά ξενοδοχείου κ μίσθωση για μαιμου καταστάσεις με τον Παπαβασιλείου όλα στην φόρα πλέον να φύγει η Καμόρα

Ανώνυμος είπε...

γράφοντα 6:54μμ/17-8-2017 αναφέρεις:΄΄Συζητείται ευρέως΄΄, ΄΄λέγεται΄΄, ΄΄μάθαμε από έγκυρες πηγές΄΄.
1. κάθε έλληνας πολίτης θα μπορούσε να αγοράσει τέτοιας μορφής γη, εφόσον εκπλήρωνε τα απαιτούμενα από τους νόμους.
2. η ιδιοκτήτρια έχει το νόμιμο δικαίωμα να ζητήσει αποχαρακτηρισμό, και δε θα σου δώσει λογαριασμό.
3. το μη άνοιγμα του δρόμου (όχι κλείσιμο), είναι περίπτωση μη αποζημίωσης προς τον ιδιοκτήτη για το άνοιγμα, τον/την οποίο/οποία όλως τυχαίως δε ξέρεις ποιος είναι...

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά μην το βασανίζετε άλλο το θέμα με το λιμάνι. Όλα είναι νόμιμα και ο δήμος είχε το δικαίωμα να το δώσει και το έδωσε. Αφού έκανε και 2 δημοτικά συμβούλια και οι αποφάσεις και στα δυο ήταν να δοθεί τελικά το λιμάνι σε ιδιώτη τέλος. Όσοι το αναμασούν ως θέμα έχουν άλλες βλέψεις και αρέσκονται στην γκρίνια και στην λάσπη. Αν έχει κάτι μεμπτό κάποιος προς τον δήμο για το λιμάνι, να προσφύγει στις αρχές.

Ανώνυμος είπε...

Ρε το θέμα έχει λήξη από την ημέρα της βαλίτσας...

Ανώνυμος είπε...

Το Λαικο δικαστηριο που συνεδριαζει καθημερινώς στη γνωστη καφετερεια της Αττικης,αποφασισε τις εκτακτες υποθεσεις ως αναρμοδια Αρχή να τις περναει στο Ανταρτοδικειο που εχει το δικαιωμα τις ποινης δια τουφεκισμού.

Ανώνυμος είπε...

Βέβαια κακοφαίνεται στην Camorra του Δήμου που τους πήρανε είδηση οι Δημότες και θα τους πάρουνε με τις ντομάτες.

Αυτοί μπήκανε στο Δήμο, για να κλείσουνε δρόμους , και να μετατρέψουνε Πλατείες Πρασίνου σε Οικοδομικά Τετράγωνα.

Δεν μπήκανε στο Δήμο για να ανοίξουνε δρόμους, και να αναπλάσουνε χώρους και Πλατείες πρασίνου, με λίγα λόγια μπήκανε για να φάνε , να φάνε , να φάνε ….

Ανώνυμος είπε...

Αναγκαια δημαρχε η πληρωμη της αποζημιωσης για την εξαγορα του Κχ απο το δημο και η πληρωμη της αποζημιωσης για τη διάνοιξη του δρομου, για να μη μένουν μελανα σημεια...

Ανώνυμος είπε...

Ποιος? Ιδιοκτήτης πλέον είναι ο ίδιος ή ο κύκλος του όπως ακούγεται και δη εταιρεία συμφερόντων δημοτικού συμβούλου!!

Ανώνυμος είπε...

Εταιρεια μονο ενας εχει σχεση...πλημμυρα οι εξελιξεις...

Ανώνυμος είπε...

Poios filoi mou? Onoma den exei?

Ανώνυμος είπε...

Πηγα το σουρουπο στο λιμάνι ,στην πυλη ο ευγενικός νεαρος με καθαρό πουκαμισο και μαυρο παντελονι με παπουτσι με εξυπηρετησε οπως θα το ειχε κανει ενας παλιος παρακμιακος φυλακας του Δήμου,μετά εφτασα κοντα στις δεστρες που εδεναν δυο σκαφη και διαπιστωσα κατα περιεργο τροπο οτι δεν επεφταν μπουνιες και κλωτσιες μεταξυ των ιδιοκτητων τους,ποιο περα ερχοταν ενας επαγγελματιας να αφήσει παραθεριστες απο τα λιχαδονησια και παλι δεν ακουσα αγριοφωναρες για προτεραιοτητες και τα τοιαυτα,πήγα προς τα καικια των ψαραδων, ησυχια και εκει, κανενα καθαρισμα δικτυών δεν γινόταν ουτε πεταγαν στο νερό την σκαρταδούρα τους,γυρίζω προς τα φαλαρεικα στην δευτερη προσωρινή εισοδο, κανενα τραπεζακι με εισιτηρια και σκουπιδια απο κανεναν και ντενεκούλια με καφεδες και κοκα κολα,φευγω και ρωταω ενα παιδί γύρω στα 18 που σερβιρε καφεδες στην διπλανη καφετερια, μηπως ξερει να μου εξηγησει την διαφορα απο το πριν και μου λεει δεν θελει καμια εξήγηση το θεμα ,το λιμανι πλεον ειναι οτι ειμαστε και εμεις δηλ, του λεω ,Ιδιωτικό μου λεει?

Ανώνυμος είπε...

Ai sixthr popolare proletarie!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Πιπίλας την δουλεία του κάνει , φροντίζει για το μέλλον του ώστε να τρώνε αυτός

και τα δισέγγονα του από τον Δήμο και όταν ακόμη δεν θα είναι Δήμαρχος , αφού το

βλέπει ότι δεν πρόκειται να ξαναασχοληθεί πάλι με τα δημοτικά γιατί τον περιμένει

πολύ μαύρο, θα βρεθεί δε ξαφνικά ο Πιπίλας με μαγαζιά και διαμερίσματα στην

παραλία από το πουθενά, οι προδότες Δημοτικοί Σύμβουλοι των Καμένων Βούρλων τι

κάνουν για τα Καμένα Βούρλα;;;;

Τους κάνει ο Πιπίλας ότι θέλει, δίνοντας τους στον καθένα ένα γλειφιτζούρι για να ικανοποιεί τα μικροσυμφέροντα τους, και έτσι τους έχει όλους υποχείρια του ;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Καλά καλά φάε γλαροσουπα..είδη το χειμώνα ανακοινώσει κ πάει τρένο υποψήφιοι που θα τρίβετε τα μάτια σας ακόμη κ υπερπληρης η θέληση για την στήριξή του ακόμη κ αυτοί που έχουν το δικό τους καπετανατο έχουν υπογράψει για το 2019 όπως κ ο πρώην αντιδήμαρχος καμεμων κ μώλου ακομη κ ο μπασκετμπολίστας του μώλου είναι στην λίστα. Έξω από το μαντρί δεν έχει άντερα κανένας να σταθεί! Πάντα όλοι με το ρεύμα κ αυτήν την φορά είναι δυνατότερο!

Ανώνυμος είπε...

ναι καλά.. μπάρμπα κώτσο δε θα χει με τπτ σε 2 χρόνια... ήδη έχει μετανιώσει για τη στήριξη του...

Ανώνυμος είπε...

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο που αφορούσε το Λιμάνι , δεν συζητήθηκε σχεδόν καθόλου, ένα πολύ σοβαρό θέμα που αφορά το κλείσιμο του πεζόδρομου δίπλα στο Λιμάνι.

Ευκαιρία είναι με την επανάληψη του Δημοτικού Συμβουλίου για το ίδιο θέμα του Λιμανιού, να ενημερωθούν οι Δημότες και για το κλείσιμο του πεζόδρομου.

Συζητείται ευρέως από τους Δημότες, ότι το τετράγωνο που είναι δίπλα στο Λιμάνι, και είναι χαρακτηρισμένο ως Κοινόχρηστος Χώρος (Πλατεία), θα το αγοράσει ο *** επενδυτής.

Λέγεται ότι σε συνάντηση που έγινε μεταξύ του επενδυτή και της ιδιοκτήτριας, στην οποία παρευρίσκετο ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος Καμένων Βούρλων, τις πρότεινε το ποσό των 170.000 ευρώ για να το αγοράσει ο Επενδυτής.

Σημειώνουμε ότι ο χώρος αυτός αν γίνει ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ η αντικειμενική του αξία ανεβαίνει στις 500.000 ευρώ.

Δηλαδή ο Επενδυτής θα ήτανε τόσο βλάκας ώστε να δώσει 170.000 ευρώ για να αγοράσει μια πλατεία του Δήμου. Μάθαμε από έγκυρες πηγές ότι η ιδιοκτήτρια έχει κάνει ενέργειες για αποχαρακτηρισμό του ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ σε ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ.

Το φάκελο δε και τα σχέδια του και την πρόταση αποχαρακτηρισμού του ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ σε ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ έχει αναλάβει ο σημερινός Αντιδήμαρχος Καμένων Βούρλων, αν αυτό δεν είναι σκάνδαλο δεν ξέρω πως αλλιώς να το χαρακτηρίσω.

Βέβαια το φινάλε είναι να κτιστεί ο χώρος αυτός που προβλέπεται από το Σχέδιο του 1994 ως Πλατεία, σε μαγαζιά και πολυκατοικίες.

Δεν νομίζω ότι χρειάζονται περισσότερες εξηγήσεις. Οι Δημότες έχουν πλέον έχουν καταλάβει τι πάει να κάνει η σύγχρονη Camorra του Δήμου.

Ανώνυμος είπε...

Και εκατό φορές να γίνει συμβούλιο το ίδιο αποτέλεσμα θα έχει. Ποιο είναι το πραγματικό σας πρόβλημα δεν έχω καταλάβει. Υπήρχε χάος φωνάζατε , βάλανε τάξη πάλι φωνάζετε. Τι θέτε ρε? μήπως μόνο να φωνάζετε? Δεν πρόκειται να γίνετε δήμαρχοι μερικοί από εσάς ούτε με σφαίρες μην το παλεύεται.

Ανώνυμος είπε...

Ας ευχαριστεί τον μπάρμπα Κώτσο τον Σταϊκ , δεν υπήρχε περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο να γίνει Δήμαρχος ο Πιπίλας αν δεν τον βοηθούσε ο Σταϊκ.

Ευκαιρία είναι να ξαναδοκιμάσει ο Πιπίλας πάλι στις επόμενες δημοτικές εκλογές , χωρίς την υποστήριξη του Σταϊκ, για να δει πόσα απίδια πιάνει ο σάκος, ούτε τον δικό του δεν θα βρει μέσα.

.......
.......

kamena voyrla blogger είπε...

Παιδιά το έχετε χοντρύνει λίγο το θέμα με τα σχόλια και σας εγκαλώ στην τάξη.
Όποιος θέλει να ξεφύγει από την απλή και πολιτική άποψη - κριτική να βάζει και το όνομα του από κάτω.
Σας παρακαλώ να εστιάσετε στα προβλήματα του τόπου και να ξεφύγετε από τις προσωπικές σας εμπάθειες !!

Ανώνυμος είπε...

μπλόγκερ ξέρεις αν ΄΄προκαταβλήθηκαν΄΄ από την ανάδοχο της μίσθωσης ΄΄τα µισθώµατα των πέντε (5) ετών ήτοι του δευτέρου έως και του έκτου έτους της σύµβασης µίσθωσης΄΄ όπως προέβλεπε το άρθρο 12.3.1 (2) του επανακαθορισμού των όρων της μίσθωσης, με την υπογραφή της σύμβασης??
εδώ η απόφαση του επανακαθορισμού:
https://diavgeia.gov.gr/doc/69%CE%96%CE%91%CE%A9%CE%9A1-9%CE%A9%CE%95?inline=true

kamena voyrla blogger είπε...

Αγαπητέ, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος (δεν εργάζομαι στην οικονομική υπηρεσία του Δήμου), ωστόσο δεν ανησυχώ γιατί αποτελεί συμβατική υποχρέωση του αναδόχου. Εσύ από την μεριά σου ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε εμείς οι υπόλοιποι ?

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστώ μπλόγκερ! απλά με 100 και κάτι χιλιάρικα θα μπορούσε άνετα να αποζημιωθούν οι ιδιοκτήτες για το άνοιγμα του πεζόδρομου και για την αγορά του χώρου κχ.. δε γνωρίζω αν έχουν εισπραχθεί.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ντενεκεδες ξεγανωτοι αν ηταν οι Μαριγουλα να το δωσει το ακινητο της με τα 100 της προκαταβολης ενοικειου του παπαβασιλειου,θα το εδινε στον ιδιο οταν της προσφερε 170 και δεν το εδωσε,σημερα μετα τις ενεργειες που εχει κανει βασει της νομοθεσιας εχει ακυρωσει το σχεδιου πολης στην ιδιοκτησια της ειναι δηλαδη εκτος σχεδίου και εχει παψει να φαινεται ως Κ.Χ.ο δε πεζόδρομος στην ακρη της ιδιοκτησια και εξω απο το χωρο που εχει με συμβαση ο παπαβασιλειου εχει και αυτός ακυρωθει .καταλαβετε επιτελους τι υπαρχει εκει.

Ανώνυμος είπε...

δεν είναι εντός σχεδίου σήμερα το γήπεδο του κ.χ. Με ποια απόφαση της περιφέρειας έχει ακυρωθεί ο πεζόδρομος??? πες να μάθουμε αφού είσαι τόσο σίγουρος...

Ανώνυμος είπε...

Ακυρωση σχεδιου πολης με ενσταση παρελευσης 15αετιας απο την οποια τελευταια δικαιοπρακτικη ενεργεια [τελευταια 1994 ΕΠΑ -ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ]Λ.Χ. νεα ενταξη,πραξη αναλογισμου ,οικιοθελη ενεργεια ιδιοκτητου,δωρεα ,παραχωρηση σε κοινη χρήση κλπ,Δηλ κατι που να κινει το ακινητο ΟΚ.Το δικαστήριο αποφασιζει επι της αιτησης ακυρωσης του σχεδιου ,βασει του νομου που ανεφερα.Ο Δήμος λοιπόν επι αυτού δεν μπορει να κανει τιποτε αλλο,απο το να περιμενει νεα αιτηση του ιδιοκτητη που να ζηταει να επανελθει εντος σχεδιου ως Ο.Τ και μετα βλεπουμε .Ομως αλλο το μετα και αλλο το σημερα,που ηδη δεν υφισταται σχεδιο πολης.
Βγαλτε λοιπον εσεις τον επομενο δικο σας Δημαρχο να χειρισθει το μετα,και μην πετατε λασπη στον Συκιώτη για παρανομο και αναιτιο πλουτισμο,επειδη ακολουθησε την λογική στο θεμα του Λιμανιού.Οσο για τις ιδιοκτησιες του καθενός αυτες υποκεινται σε νομους, ΕΝΦΙΑ, Ε9, ΤΑΠ και προστατευονται απο τον νομο και φυσικα απο ντενεκεδες ξεγανωτους .

Ανώνυμος είπε...

Αποσο καταλαβα Απόφαση για κατάργηση του πεζόδρομου δεν υπαρχει. Ας τον αποζημιωσει εως το τελος της θητείας του τουλαχιστον ωστε να ανοιξει..

Ανώνυμος είπε...

Ο φίλος δεν τα λέει όλα , λέει τα μισά, για να μετατραπεί η Πλατεία από Πράσινο σε ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ πρέπει το θέμα να έλθει στο Δημοτικό Συμβούλιο , το οποίο θα αποφασίσει αν θα γίνει Οικοδομικό Τετράγωνο ή αν θα παραμείνει Πλατεία.

Η οποιαδήποτε απόφαση παρθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο εν συνεχεία θα σταλεί στην Περιφέρεια για έγκριση και έπεται συνέχεια…. Το ΣΚΑΝΔΑΛΟ που έγκειται , στο ότι αυτός που έχει κάνει τα Σχέδια και προτείνει την μετατροπή της Πλατείας σε ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ είναι ο Σημερινός ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ. ( δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι στη συζήτηση για την εξαγορά της Πλατείας από την ιδιοκτήτρια με 170.000 ευρώ από τον Επενδυτή παρών ήτανε ο Δήμαρχος ,ο Αντιδήμαρχος Καμένων Βούρλων ως μεσίτες).

Οι άνθρωποι δεν παίζονται είναι για κλωτσιές,

τι CAMORRA και κολοκύθια νερόβραστα,

αυτούς δεν τους φτάνει κανείς.

Ανώνυμος είπε...

Πάρτε το χαμπάρι ο Συκιώτης είναι δήμαρχος κ πάλι ουυουυθ κ αν αυτόυ κουμπάρος! το χει τούμπανο ο μύθος. Ο δήμαρχος παραδοσιακά βγαίνει από τους καραμανωλεους!! Οι υπόλοιποι απλώς ακολουθούν

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι σίγουρο !!!!

Και ο Κεφάλας όταν έχασε τις εκλογές , από τις παρανομίες με τις πολυκατοικίες , του μεγάλου Καραμανώλη τις έχασε !!!

Τώρα που κάνει και ο Πιπίλας τις μπάζες του ,τις έχει σίγουρες τις εκλογές !!!

Βρε ας κατέβουν και δεν θα βρούνε ούτε τον δικό τους μέσα !!!

Τους πλέον τους πήρανε χαμπάρι οι δημότες τι κουμάσια είναι.

Ανώνυμος είπε...

Καλυπτει τεχνηεντως την ελαχιστη ενασχοληση με οτιδηποτε αλλο η διατηρηση του θεματος του λιμανιου στην επικαιροτητα...

Ανώνυμος είπε...

K na mhn einai o pipilas dhmsrxos Tha nai o koubaros...