03 Αυγούστου 2017

Καμένα Βούρλα.Τί ψάχνουν οι...ποντικοί στα mail του Δήμου;

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αντιπολιτευτικό δάκτυλο βλέπει ο Δήμαρχος Καμ. Βούρλων πίσω από τα όσα κυκλοφορούν στην λουτρόπολη για προβλήματα που θα στοιχίσουν στην παραλία την Γαλάζια Σημαία της σήμα καθαρότητας και υποδομών.Φαίνεται πως έχουμε ποντίκια που ψάχνουν τα fax και τα mail του Δήμου,σχολίασε με νόημα στέλνοντας μηνύματα ο κος Συκιώτης προσθέτοντας όμως πως δεν βρίσκουν τίποτα επιλήψιμο.

Η γαλάζια Σημαία βρίσκεται στη θέση της και δεν κινδυνεύει από κανέναν.Την Παρασκευή έρχεται και η Επιτροπή που ελέγχει την τήρηση όλων των προϋποθέσεων που απαιτούνται και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα,διαβεβαιώνει ο Δήμαρχος Γιάννης Συκιώτης. Παράλληλα την ερχόμενη εβδομάδα θα τοποθετηθεί και η ράμπα που βοηθά τα ΑμΕΑ να μπαίνουν ανεμπόδιστα στη θάλασσα για το μπάνιο τους.
Η ζωή στα γεμάτα επισκέπτες Καμένα Βούρλα συνεχίζεται κανονικά τονίζει ο κος Συκιώτης ενημερώνοντας παράλληλα πως μόλις σήμερα ο ίδιος με εντέλεσθε προχώρησε στην πληρωμή των συμβασιούχων της καθαριότητας.Είναι αδιανόητο να δουλεύουν και να παραμένουν τόσο μεγάλο διάστημα απλήρωτοι,τώρα μάλιστα που λόγω τουριστικής περιόδου οι υπηρεσίες τους είναι υπερπολύτιμες όπως εξήγησε.

lamiafm1.gr

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι τουλάχιστον ειρωνικό, για να μην το χαρακτηρίσω διαφορετικά, το "κόψιμο" του δημάρχου για τα ΑμΕΑ με τη ράμπα πρόσβασης στη θάλασσα. Εννοείται ότι πρέπει να υπάρχει η συγκεκριμένη ράμπα, αλλά δήμαρχε και υπόλοιποι, πρέπει το ΑμΕΑ να μπορεί να φτάσει άνετα και εύκολα μέσω πεζοδρομίου σ' αυτήν. Γιατί όπως είναι τα πεζοδρόμια της πόλης μας, φρακαρισμένα και κλεισμένα σε πολλά σημεία από καρέκλες, τραπέζια, σταντ, διαφημιστικά, γλάστρες και δεν ξέρω τι άλλο, από τους "επαγγελματίες", το ΑμΕΑ δεν κάνει βόλτα... στίβο μάχης κάνει. Ίσως είναι η χειρότερη πόλη της Ευρώπης στο συγκεκριμένο τομέα.
Και κάτι ακόμα. Άσχετο με το παραπάνω αλλά σχετικό με το "χειρότερη πόλη της Ευρώπης". Εν έτη 2017 σε Ευρωπαϊκή πόλη, είναι επιεικώς απαράδεκτο να μην λειτουργεί η ανακύκλωση. Δεν με ενδιαφέρουν οι λόγοι και δεν υπάρχουν δικαιολογίες στο συγκεκριμένο. Πού να το πεις. Ευρωπαϊκός τουριστικός προορισμός χωρίς προϋποθέσεις διέλευσης ΑμΕΑ και χωρίς ανακύκλωση. Βασικά πράγματα κύριοι.

Ανώνυμος είπε...

Κριμα την προσπαθεια της σημερινης διοικησης του Δημου για την αλλαγη του ονοματος του Δήμου,απεριφθηκε στο Σ.Τ.Ε . Δεν πειραζει ας μεινει οπως ειναι καλο ειναι και ετσι.

Ανώνυμος είπε...

Αληθεύει Δήμαρχε κ. Συκιώτη ότι η αλλαγή του ονόματος του Δήμου απορρίφθηκε!!!

Γιατί δεν υπήρξε ενημέρωση στο Δημοτικό Συμβούλιο ;;;

Ανώνυμος είπε...

Η ενημερωση στο δσ προϋποθέτει τη προγενεστερη διασπορα της γνωμοδοτησης μεχρι τη Καλαμάτα, απο τον γνωστο αγνωστο...

Ανώνυμος είπε...

Ειναι ο γνωστος αγνωστος οπως πχ οπως οι μπαχαλακηδες,δηλ υπαρχει στα Καμενα τετοια αριστερα,τοτε στα ....τετοια μας