01 Αυγούστου 2017

Ο Τιμοκατάλογος του λιμανιού των Καμένων Βούρλων για ελλιμενισμό σκαφών

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Για βγάλτε χαρτιά και μολύβια...

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωχ! Δηλαδή εγώ έχω ένα πλαστικό 5,90 πρέπει από τώρα να δίνω 855 euro το χρόνο?? Μπράβο ρε Συκιώτη μας γάμησες !

Ανώνυμος είπε...

εμ δεν τα υπολόγισες καλά, για τα 5-6 μέτρα θα πληρώνεις το χρόνο 1.103 euro φίλε μου. δεν σε γάμησε απλά ο δημαρχάκος σου!!! σε ξε(_|_)λιασε !!

Ανώνυμος είπε...

Sto parapanw poso symperilamvanontai kai oi mizes ton diaforwm h xreonontai extra?

Ανώνυμος είπε...

Ερχεται η αναπτυξη !!!!!!!! Για να δουμε τωρα, ολοι αυτοι οι γλυφτες, που εσχιζαν τα ιματια τους για την επιλογη του δημαρχου να μισθωσει το λιμανι σε ιδιωτη, τι εχουν να πουν. Εχω μεγαλη περιεργεια να ακουσω τα σχολια τους.

Ανώνυμος είπε...

Βαρκαρολαγνοι ,προσεξτε πως θα σας την ΧΩΣΟΥΝ την βάρκα μεσα στο λιμάνι ,αν ειναι για ολο το χρονο θα σας την ΞΕΧΥΛΩΣΟΥΝ την βαρκα,τοτενες θα την ΝΙΩΣΕΤΕ την βαρκα μεχρι τα μπουνια.

Ανώνυμος είπε...



Οι τιμες εαν καποιος που ειχε συνηθίσει να κανει υπολογισμους ετων με τιμή το μηδεν φυσικά και ειναι ακριβές για αυτον.

Εαν ομως ηταν "αποβλητος" τον καιρό της "λαοκρατίας" του λιμένα και μάλιστα χωρίς προοπτική στο παρόν ουτε στο μελλον ,τοτε για αυτόν οι τιμές ειναι δεύτερο θέμα.

Αν υπολογισουμε οτι το ανηθικο κράτος τι σου παιρνει για τέλη πασης φύσεως για να μπορείς να λεγεσαι ενήμερος πολίτης και οχι "μπαταχτζής",τοτε αυτό που ειναι πραγματική παροχή υπηρεσιων ειναι φθηνό. Εκτος και αν ειναι βιοπορισμός οπου εξοδα, εσοδα καθορίζουν τι ειναι ακριβό και τι φθηνό.

Ενα αλλο θέμα ακόμη ειναι, οτι πλεον η προηγουμενη κατασταση δεν υπαρχει ως συγκρισιμο μεγεθος πλεον, παρεχεται αυτό και οποιος το θελει το αγοράζει οποιος δεν θέλει το αφήνει, δηλαδη δεν ειναι υποχρεωτικό αλλα καθαρή επιλογή.

Αν λοιπόν τελειωσαμε με τις τιμές,οι οποιες μπορει στο μελλον να παιζουν και προς τα επανω και προς τα κατω,συμφωνα με την πορεια της αγοράς,ως μοναδικού κριτή στην σκεψη του επιχ\τια, εκτος αν καποιοι θεωρούν οτι ειναι αμαρτημα να κερδίσει και αρετή να χασει.

Παντως εγω επειδη ψαρευω μονο Καλαμαρια και χταποδια και τα πουλαω ως ερασιτεχνης για να αυξήσω το διαθεσιμο εισοδημα μου θα κανω αιτηση για ενα μηνα το φθινοπωρο και ενα μηνα την ανοιξη ,τους αλλους εξω για οικονομία.Ρωταω κανω καλά;



Ανώνυμος είπε...

Χαχα γατάκια, παρτε να έχετε ανάπτυξη, δεν σας χάλασε!!! Ο Κύριος Καραμανωλης ο Αντιδήμαρχος που είναι τώρα??

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε 5:07 πας καλά?? Έχεις διαβάσει το λέει η σύμβαση?? Ξέρεις τι έχει κάνει μέχρι τώρα και τι προϋποθέτει να κάνει ο ιδιώτης?? Έχει ξοδέψει 5 βαριά 10 χιλιάρικα όταν η σύμβαση μιλάει για πυροσβεση, εκβάθυνση, ηλεκτρισμό, φωτισμό κλπ. Ξέρεις πόσο κάνουν αυτά να γίνουν?? Μόνο η πυροσβεση θέλει 20 000 αν γίνει σύμφωνα με προδιαγραφές!! Αυτός έκανε την ξεπέτα του και θέλει να κερδίσει με μηδέν!! Όχι εμείς ξεκινάμε από μηδεν τιμή, αυτός ξεκινάει με μηδέν επένδυση!!

Ανώνυμος είπε...

XAXAXAAXA...TO KATLAVATE OTI MILAME GIA KATHARO KSEPLIMA XRIMATON.ERGA POU MEXRI STIGMIS KOSTISAN PERIPOU 4000 ME 5000 EURO.
1. MPARA
2. 1 FILAKAS
3. 4 PIROSVETIKES FOLIES (200-300 EURO PERIPOU H MIA)
4. 2 METALIKA KIOSKIA GIA TON MISTER EXPRES.
KAI KOSTOLOGIO MARINAS MONTE CARLO.
PERASTIKA NA EINAI......

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια για να μην σας πουλανε φουμαρα ... Η αιτηση ελλιμενισμου ειναι αντιγραφο απο την Μαρινα Πλαταμωνα... (μου αρεσει στην αιτηση που ρωταει για κρουαζιεροπλοιο )!!
Η πλακα ειναι οτι και το τιμολογιο ειναι παραπλησιο της Μαρινας του Πλαταμωνα!!
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΙΝΑ , ΧΑΧΑΧ
Παρακαλω και προκαλω οποιον θελει να δει εικονες απο την συγκεκριμενη μαρινα ...προτεινω να μην την επισκεπτειτε γιατι θα παθατε καταθλιψη!!
Τι ειναι αυτα ρε παιδια ...δεν ντρεπομαστε λεω εγω! Να το κανεις με τιμες Πλαταμωνα αλλα να κανεις και Μαρινα σαν τον Πλαταμωνα. ΟΧΙ ΜΕ ΠΑΣΑΛΕΙΜΜΑΤΑ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ. Μονο και μονο η πυροπροστασια ειναι ακρως επικινδυνη! Ειναι δυνατον με τρεις τεσσερις φωλιες πυροσβεστικες (Κοστος 100 ευρώ βαρια η μια) να λειτουργει?? Αν λεω αν συμβει το κακο ποιος θα αναλαβει ευθυνες??

Δiα του λογου το αληθες(γιατι μιλαω παντα με αποδειξεις) :
Η αιτηση της μαρινας ..http://www.marinaplatamon.gr/images/aithseis/aitisi-ellimenismou.pdf

To site της Μαρινας Πλαταμωνα : http://www.marinaplatamon.gr/gr/
Και μπορειτε να googleλαρετε εικονες απο την Μαρινα οπου μπορειτε να δειτε περι τινος προκειται ....
Ας σοβαρευτουν λοιπον οι ιθυνοντες και αν μπορει κατι να σωθει κατι την υστατη στιγμη ας το πραξουν ...

Ανώνυμος είπε...

Kanei voltes me to mixanaki kai kamarwnei san gyftiko skeparni!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η εταιρεία που την μίσθωσε εχει εδρα την Πτολεμαιδα
Τιμολογιο δεν βλέπουμε στον Πλαταμωνα.
Εχει 105 θεσεις ελλιμενισμού συνολικα και 21 στρέμματα χερσαία έκταση
Προσωπικο το καλοκαιρι 14 ατομα και τον χειμώνα 7
Μισθώθηκε απο Λιμενικο ταμειο Πιεριας το 2014;;;
Για ψαξτε ποσο μισθώθηκε και για πόσα χρόνια , μήπως για 33.

Ας αφήσουμε λίγο χρόνο και εμείς εδώ για τα πικρόχολα σχόλια μας, νωρίς δεν είναι;;;

Ανώνυμος είπε...

Και τι σημαίνει αυτό ρε φίλε?? Αυτό σε πείραξε εσένα που έχει έδρα την Πτολεμαΐδα ή ότι μισθωθηκε για 33 χρόνια. Οι άνθρωποι έχουνε κάνει παπάδες εκει, ρίξανε πολύ χρήμα. Αυτό δεν το είδες?? Τι πρόσφερει είδες?? Το ότι στα Καμένα έχουμε 100 θέσεις περίπου και θα παίρνει ο εξυπνακιας τα ίδια που παίρνουν αυτοί με επένδυση 10 χιλιάρικα δεν το ειδες?? Άσε λοιπόν τους σχολιασμούς, πικροχολοι στα Καμένα μπορεί να ειμαστε, μαλακες δεν είμαστε για να μας δουλεύουν!!

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή και αίσχος!!! Δηλαδή ήταν τόσο δύσκολο να κάνει ο Δήμος αυτό που έκανε ο ιδιώτης σε λίγες ημέρες. Δηλαδη να καθαρίσει το λιμάνι και να εκδόσει τιμολόγιο. Αλλά τιμολόγιο πιο προσιτό και φυσικά πιο κερδοφόρο για τα συμφεροντα του Δήμου. Ο κόσμος να πληρώνει πιο λίγα αλλα και ο Δήμος να εισπράτει περισσότερα απο τα 1.666 Ευρώ τον μήνα της σύμβασης παραχώρησης - ξεπουλήματος της δημοτικής περιουσίας που λέγεται λιμάνι. Αποψη μου ότι η σημερινή αρχή θα υποστεί μεγαλή φθορά απο την υπόθεση του λιμανιου.....είδομεν!

Ανώνυμος είπε...

Τα μάθατε τα νέα? ήρθε μέιλ στο Δήμο σήμερα μας αφαίρεσαν την γαλάζια σημαία,λόγω κωλυσιεργίας του Δήμου εδώ και 2 μήνες. Εις υγείαν!

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΑ: ΒΧΕΛΟΡ00-ΡΦΥ τιμολόγιο λινάρια σκύρου.
ΑΔΑ: Β49ΣΓ-ΠΡΣ τιμολόγιο πυθαγόρειου σάμου.
υπάρχουν και άλλα αν θέλετε να συγκρίνετε...

Ανώνυμος είπε...

****** Πιπίλα, για να **** την πληρώνουν οι εργαζόμενοι ψαράδες ….

Θα φας μαύρο εσύ και η παρέα σου που θα είναι όλο δικό σας.

Να τολμήσετε μόνο να κατέβετε στις εκλογές !!!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Μπλοκερ εφ΄όσον αποδεχεσαι το επιπεδο σου να συνοδοιπορει με αυτο το παραληρημα του 8.58μμ τοτε να σε καλεσει ο δημαρχος στο γραφειο του να σου απονειμει πλακετα για τον τιτλο του σταθμαρχη της διακινησης υψηλης κουλτουρας στα καμενα βουρλα????????

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΧΟΛΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΣΩ ΑΚΡΑΤΗΣ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΚΕΡ ΗΘΙΚΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ποντικούλη (12:35 2-8-2017) τι έγινε? Σήμερα είδα την κρέμασαν την γαλάζια σημαία. Μάθε να μη λες παπ…..ιες και ανακρίβειες στον κόσμο. Και άλλη πήραν τον π@*λο αλλά δεν κάνα έτσι.
Εις υγείαν!

Ανώνυμος είπε...

6.07 Σε ικανοποιεί δηλαδή το γεγονός ότι πήραμε τη γαλάζια σημαία αντί για τον Ιούνιο όπως γίνεται παντού στα μέσα Αυγούστου εσένα σε ικανοποιεί... η κατρακύλα δεν έχει τελειωμό όπως και η αλαζονεία σας. Ευτυχώς όμως πλησιάζουν οι εκλογές. Απλά σε αφήνω να εκτίθεσαι με αυτά που γράφεις και στην κρίση των συνδημοτών μας ...




Όσο για το ποντικούλι κοιτάξου στον καθρέπτη και θα καταλάβεις...(αν μπορείς δηλαδή)

Ανώνυμος είπε...

Η γαλαζια σημαια εφόσον αφορα την ιδια ακτη του χρόνου, σκοπιμο ειναι να πληρωθει το τιμημα των 500 ευρώ που απαιτείται απο τη γνωστη επιχειρηση, κσι όχι απο το δημο...

Ανώνυμος είπε...

θα ηθελα να ηξερα με ποιον Νομο του Συνταγματοσ νομοιμοποιισαν το ποιο παρανομο λιμανι που υπαρχει στην Ελλαδα και ποιοι εχουν απο κατω την υπογραφη τους...

Ανώνυμος είπε...

Μα φυσικά αυτό ς που έχει την αρμοδιότητα αγαπητέ μου. Η Υπουργός Πολιτισμού κ. Κουντουρά Ε.
Διάβασε να ξεστραβωθείς http://kamena-voyrla-news.blogspot.gr/2017/06/blog-post.html

Ανώνυμος είπε...

μήπως αναφέρεσαι σε κάποιο λιμάνι εκτός περιοχής???
αν αναφέρεσαι στο τοπικό λιμάνι, μήπως ο προβληματισμός σου έχει άμεση συνάρτηση με τη σύμβαση με την εταιρεία???

Ανώνυμος είπε...

οταν παραδοθηκε το λιμανι πριν καποια χρονια στο σχεδιο φερεται να ειναι το τριπλασιο απο αυτην την τσιμπλα που παρεδοσαν και κριθηκε μη νομιμο απο τοτε τωρα το μαγειρεψαν αλλιως με πασαλειματα και το ''νομιμοποιισαν ''

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι μην λέτε παπαριές.
Διαβάστε το ΦΕΚ336/2014 απόφαση Αριθμ. 20042 "Μετατροπή του Τουριστικού Λιμένα στα Καμένα Βούρλα Φθιώτιδας σε Καταφύγιο Τουριστικών Σκαφών" και αφήστε τα σχόλια εντυπωσιασμού και αερολογίας.
Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια.

Ανώνυμος είπε...

΄΄φερεται να ειναι το τριπλασιο απο αυτην την τσιμπλα που παρεδοσαν΄΄. σε ποια απόφαση το βρήκες αυτό 9:58 π.μ./10-8-2017???
μήπως σε κάποιο που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ????

Ανώνυμος είπε...

Κλασικες αρλουμπες απο την ομαδα του γνωστού αγνωστου...