30 Μαΐου 2015

Πανηγύρι στην Καρυά 31/5/2015

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Μάθαμε ότι στην Καρυά, έχει πανηγύρι αύριο Κυριακή 31 Μαΐου.

Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, παραμονή του Αγίου Πνεύματος γίνεται πραγματική μάζωξη ντόπιων και επισκεπτών.

Η Καρυά, είναι ένα ορεινό μικρό χωριό και βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα νότια των Καμένων Βούρλων, πίσω σχεδόν από το βουνό. Ο δρόμος για να πάτε στο χωριό, ξεκινάει από την δυτική είσοδο της πόλης (πλευρά προς Λαμία) και η διαδρομή είναι μαγευτική μιας και η θέα από το βουνό είναι καταπληκτική.

Η διοργάνωση της θρησκευτικής πανήγυρης, μάθαμε ότι, (όπως κάθε χρόνο άλλωστε) γίνεται από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Αγίας Τριάδας Καρυάς Καμένων Βούρλων.

Ψητό, μπύρα, χορός και γλέντι για όλους …

53 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kariotes tha sas fai h marmaga. patargias kai xero psomi. ante geia

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑ aytos mono me to makropoulo antipalo mporouse na bgei dhmarxos akoma ekei eiste re moulhdes????xaxaxaxaxaxxaxa

Ανώνυμος είπε...

me patargia eixame dioikisi. tora me sykioti kanei koymado mia klika 4-5 asxeton kateuthinomeni apo tonia kai barbakotso. oyst.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟ, ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ ΓΙΑ 56 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ (ΑΡΑ ΤΑ 58 ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΚΕΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ), ΤΟ 1998 (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΝΙΚΗ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ), ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΕΙΧΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟ ΡΕΓΓΙΝΙ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ (!!!!!!!!!) ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΖΗΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΟΥ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ (ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΑΣΥΔΟΤΑ). ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΕΡΙΣΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ (1996) ΣΥΝΕΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΩΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΠΗΡΕ 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗ "ΛΙΑΠΑΤΑ" ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΟΥΛΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΣΑΝ ΟΙ ΛΙΑΠΑΤΗΤΕΣ ΤΟ 2002. ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ "ΓΑΖΩΝΕΙ" ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΩΛΙΩΤΕΣ, ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟ 2002, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΤΟΥΣ "ΕΦΤΙΑΞΕ" ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 2010. ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΟΥΣ, ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΡΕ Ο ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ. (ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΥΚΑ ΣΥΚΑ, ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ).
ΑΛΛΑ ΜΟΥΛΗΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ. ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΚΡΑΝΕ ΤΟΣΟ ΕΝΑΣ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΥΓΕΙΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΜΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ. ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΞΑΘΕ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ, ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ (ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ, Η ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ).
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ... ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ!

Ο ΤΙΜΩΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Βουρ στα απλυτα στο Μώλου να βγουν ολα στη φορα??????

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΑΡΓΙΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥς ΣΥΝΕΟΧΟΥς! ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ!!!!....ΑΝΟΙΓΟΝΤΑς ΤΟ ΒΑΖΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ...ΜΕΛΙ!!ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕς ΠΟΣΟΙ ΒΟΥΤΗΞΑΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΕΣΑ....ΤΙ??ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΟ '10 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΟΥΤΕΣ?ΒΡΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΜΑ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ..

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ο μισός Μώλος ειναι κλεπταποδόχοι,αραγε γιατί οι άλλοι μισοί Παντράς-κριτσόβας-Μακρόπουλος κλπ να πάνε με τον Αλη Μπαμπά και τους 40 κλέφτες αφού ήταν εξω απο τη μάσα.

Ανώνυμος είπε...

Και όμως αυτός ο άνθρωπος (για τον Παταργία μιλάμε) πηρε 70 % μέσα στο χωριό του, είναι δυνατόν; Και όχι τίποτα άλλο αλλά ετοιμάζεται και για τις επομενες εκλογές, εκεί να δείς γέλια. Αν και αρχι - Πασόκος ακολουθεί την τακτική του Σαμαρά, ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ για τίποτα και για κανέναν, παραμένω στην θέση μου για το καλό του τόπου.. Ε ρε χαιβάνια που είμαστε, καλά να πάθουμε!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΙΠΙΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΝΕΣ ΚΑΓΚΕΛΟ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ INTERNET ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.............

Ανώνυμος είπε...

70% ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΩΛΙΩΤΕΣ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΚΕΙ. ΑΝ ΕΙΧΕ ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ (ΟΧΙ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ ΠΑΝΤΩΣ) ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΣΑ. ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 5ΕΤΙΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΣΤΑ 65 ΤΟΥ (ΣΤΑ 80 ΙΣΩΣ). ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΠΕΣΜΕΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΩΦΕΛΟΣ. ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΑΙΣΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΔΕΙΣΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΕΝΩ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΤΑΖΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ; ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΑ ΤΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ; ΑΑΑΑΧ... ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ, ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ, ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΑΜΙΑ ΧΟΡΗΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕ43ΞΙΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΩΣ ΠΑΙΔΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΓΚΕΛΟ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΑΘΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΙΠΙΛΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ( ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE )ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ. Η ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΖΑΓΓΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΛΛΑ....ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ . ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ Η ΑΝΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ . ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε 1,57 επειδή η ρητορική σου δείχνει δομική αντίθεση με την σημερινή διοίκηση του Δήμου θα προσπαθήσω να αναλύσω ορισμένα θεματα τα οποία θεωρώ ως ενδιαφέροντα.

Πρωτίστως τα επιμέρους δεν κάνουν το ολο,δηλαδή τυχόν παρατυπία στην ανάθεση έργου μέσα σε ενα τυπικά νομιμο εύρος χρηματικού ποσου με σκοπό όμως την άμεση θεραπεία της κηποτεχνίας στην
Λουτρόπολη και εν οψει του θέρους είναι κατ' εμέ συμβατή [ασχέτως προσώπου] στο μέτρο που παράγεται θετικό αποτέλεσμα.

Δευτερευόντως η σύνδεση αυτής της ενέργειας με άλλα ζητήματα προφανώς δεν μπορεί να γίνει
διότι τα αλλα εχουν την δική τους αυτοτέλεια και την δική τους δυναμική π.χ.το ελλειπές
αποχετευτικό στα Καμένα Βούρλαμε με τα γνωστα "καρδιακά" επεισοδια είναι σοβαρό όσο δεν
είναι στην προτεραιότητα,και φυσικά σημείο δίκαιας κριτικής,όπως και άλλα βέβαια.

Εαν φίλτατε ήσουν δημότης όχι του χωριού σου αλλα πολίτης προηγμένης χώρας θα ζητούσες
συνάντηση με τον Δήμαρχο για να πάρεις μία απάντηση,και γία να θέσεις και εσύ την ιδέα σου,
με την άναρχη όμως και αποσπασματική προβληματική που εσύ και αλλοι την θέτετε κατ' αυτόν τον τρόπο δεν είστε στους εποικοδομητικούς αλλα στην αντιπολίτευση για χάριν αυτής.

Επίσης επειδή είναι σύνηθες το φαινόμενο στην περιοχή μας να προσπαθούμε να ισχυροποιήσουμε
τον λόγο μας με παραδείγματα Αιρετών[σωτήρων] λές και αυτοί προήλθαν απο παρθενογένεση και να του αναγάγουμε σε τιμητές,ενω ολοι το γνωρίζουμε πόσο ολίγιστοι και ανεπαρκέστατοι ήσαν όταν
είχαν την διοίκηση στα χέρια τους, απο μόνο του αφαιρεί κάθε δυνατότητα "θορύβου".

Πιστευω στίς δυνατότητες της σοβαρής παρέμβασης μέσω της κριτικής με σκοπό το όφελος του Δήμου,οχι όμως με την πλάνη οτι κάποιος βλέπει το Δεντρο αλλα όχι το Δάσος.

ΚΡΙΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΚΡΙΤΩΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΜΑΘΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΩΝ ΚΑΜΜΕΝΩΝ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

xasate tin eukeria na exete dimarxo gia olous, ke valate ti marioneta toy barba kotsou na sas agnoi. fate ta tora ayta poy spirate kariotes,

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΑΤΑΡΓΙΑ ΣΤΟ ΜΩΛΟ..ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ!ΠΑΨΤΕ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΠΑΡΙΑ ...

ΟΠΟΙΟΣ ΕΒΛΕΠΕ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΟ 2010,ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΑΡΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΘΕΤΕΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΩΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΔΙΕΥΡΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΥ!!!

ΣΤΟΠ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ...ΟΠΟΤΕ!Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΠΟΛΛΟΥς ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕς ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ, 98 ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΑΙ!

Ανώνυμος είπε...

φιλε κριτωνα το μονο που σε ενδιαφερει ειναι η λουτροπολη οπωςλες ο βιολογικος μην ξανασκασει και η μετονομασια του δημου.κατα τα αλλα σε ενδιαφερει η αναπτυξη ολοκληρου του δημου.σαν δεν ντρεπεσαι.μιλας με μια γλωσσα ακαταλαβιστικη και νομιζεις οτι κατι κανεις.βρε ουστ καρυωτη.

Ανώνυμος είπε...

φιλα 820 εχεις δικαιο.που πας ρε παταρια κοντρα στο απαιχτο διδυμο απλυτου και κοντου

Ανώνυμος είπε...

Ρε τι Παταριολογάτε? Πάει αυτός ξεχάστε τον! Με τον πιπίλα τι θα κάνουμε που με 1-2 ώρες την μέρα στον δήμο δεν υπάρχει διοίκηση. Θα αποδειχτεί η πιο αποτυχημένη διοίκηση και θα το θυμηθείτε. Διαλέξαμε να κάνουν κουμάντο τυχαίοι και θα το πληρώσουμε πολύ ακριβά.

Ανώνυμος είπε...

κουιζ: κάθε πότε κάνει μπάνιο ο Απλυτος;
πως αντεχει ο Κοντός τη μυρωδιά;

Ανώνυμος είπε...

ο γνωστός κοντός... μπασκετμπολίστας που λέει και ο...καραφλός!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΏΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΚΑΡΗΣ ΕΓΙΝΕ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΠΕΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΥΡΟΦΟΡΑ
ΘΑ ΤΑ ΔΕΧΘΕΙ ΣΤΟ ΛΟΓΓΟ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Ανώνυμος είπε...

ti didimo lete re asxetoi? autoi den kanoun oute gia na moirasoun 2 portokalia se 2 paidakia... giati tha ta exoun faei monoi toys. auti einai i katantia tou dimarxou. na exei sinergates ta skata.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΚΑΡΗ ΓΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

το ότι πετάγατε σκουπίδια δίπλα στις ιαματικές σαν δήμος καμένων βούρλων ακόμη δε σας ενοχλούσε...στρουθοκαμηλισμός εις το έπακρον!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΚΑΡΗ ΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΡΕ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΚΙΡΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΝΩ ΤΩΡΑ Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΤΕΡΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΤΗ. ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ?

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ. ΜΟΝΟ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΤΗΣ ΠΗΡΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΠΙΛΑ? ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΚΑΡΦΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΙΠΙΛΑ ΣΤΟΥΣ ΥΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ? ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ.... ΠΟΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ Η ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ρε μεγάλε 10.01 λες οτι ο αντιδήμαρχος τότε του τετριμίδα ο μεγας φακίρης με τα ταχυδακτυλουργικα του εβγαζε τις δημοπρασίες για τον εαυτό του δηλ τον ξεμπροστίαζεις χωρίς να το θες προσπαθώντας να μειώσεις τον Ζαγγανά λόγω μονο διαφορετικής διαδικασίας ανάθεσης,αλλα το ηθικο μέρος της μιάς περίπτωσης απο την αλλη εχει τεράστια διαφορά, και στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλανε για σχοινι γκεκε μουαχαχαχα.

Ανώνυμος είπε...

οταν βγηκαν δημοπρασια τα γηπεδα επι τετριμιδα ειχαν παρει μερος δυο. ο φακιρις και ο τσωμος αν αυτο σου λεει κατι.αλλο ομως ο διαγωνισμος και αλλο η απευθειας αναθεσι.αλλο το νομιμο και αλλο το ηθικο

Ανώνυμος είπε...

mia xameni pentaetia. elate apotora na vgaloume ton patargia tin epomeni fora

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΓΑΝΕ ΠΑΠΑ???? ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΜΥΡΟΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΕΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ
ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΚΟ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ 200.000 ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝΕ,
ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ 'ΤΕΤΡΙ-ΦΑΚΙΡΗ-ΦΛΩΡΑΚΗ',ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΡΗΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΙΣΩ
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΥΤΡΙΑ ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ,ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΦΙΛΕΤΟ ΕΠΕΝΔΎΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ .

Ανώνυμος είπε...

Έλα που δεν είναι έτσι τα πράγματα, ο εθνικός μας μελετητής κ. Μ, επανήλθε με νέα τρίτη πρόταση .
Ποια είναι αυτή;; ΕΕΛ λυμάτων Αγίου-Λογγού με μεμβράνες μέσα στην ΕΕΛ Καμένων.
Δυο σε ένα και τελειώσαμε, ο ένας πάνω στον άλλον, κουλουβάχατα, νέα αμοιβή, θα την φθάσει στα 500.000 χιλιάρικα, που θα πληρωθούν από το ταμείο του Δήμου.
Ασε τι λέει το Υπουργείο, εμείς εκεί ντουγρού να μην δυσαρεστήσουμε τους Λογγίτες.
Κύριε Δήμαρχε, αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι, ένθεν και ένθεν, χάσατε την προηγούμενη 5 ετία , θα χάσετε και την τρέχουσα .Ο Άγιος θέλει επειγόντος την αποχέτευσή του, είσαστε τόσο πολύ ξεροκέφαλοι.
ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ;

Αποχετευση ο Αγιος δεν θα κάνει οσο οι ανθρωποι του δεν φεύγουν απο την
ιδεοληψία [ευτυχώς δεν ιχύει για όλους],που τους εγκλωβίζει στο γραφικό
αλλα εξόχως απορηματικό "ουι".

Πως αυτό μεταφράζεται για την περίπτωση του προβλήματος
είναι φανερό και για τους μικρούς μαθητές του Δημοτικού σχολείου,δηλ
ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ εντός των διοικητικών ορίων του πρώην δήμου Αγίου Κων\νου.
Η λύση της νέας Πρότασης εχει τα κάτωθι δυναμικά.

α] Νέο εξ ολοκλήρου σύστημα με δική του χωροταξική αυτοτέλεια
β] Οικονομικό οφελος απο το μειωμένο ενεργοβόρο κόστος[μικρότερη απόσταση]
γ] Πλήρη αυτονόμηση ως προς την εμπλοκή τυχόντος προβλήματος.
δ] Ανταποδοτικό τέλος ανεξάρτητο των άλλων συστημάτων[ισοσκελισμένο]
ε] Επιστροφή οφέλους με νερό προς διάθεση για αγροτική χρήση[ατελως]
ζ] Οριστικό τέλος της μικροπολιτικής και ανάδειξη με στιβαρό και σαφές
τρόπο τις ωφέλειας όλων και του Αγίου Κων\νου αλλα και του Λογγού.

Στα ανωτέρω επιτρέψτε να θέσω παραμετρικά και τα εξής:

Πρώτα ότι η συνθήκες στο Δ.Σ. του Δήμου είναι ωριμες για αποφάσεις
πλειοψηφικές υπέρ του ανεξάρτητου αποχετευτικού συστήματος του Αγίου Κων\νου.

Δευτερον ο Δήμαρχος είναι ο τελευταίος που θα ηθελε να ακολουθήση ένα προηγούμενο
μοντέλο ενεργειών που αποδείχθηκε θνησιγενές και επέφερε κόστος ΑΠΕΝΤΑΓΜΕΝΗΣ μελέτης
κυριολεκτικά στο ταμείο του Δήμου.

Τρίτον τα γνωστά προβλήματα του συστήματος αποχετεύσης στα Καμενα Βούρλα δεν
δύναται να λυθούν με οποιασδήποτε μορφής ενοποίησης με άλλη περιοχή, εντός
του ζωτικού χώρου τους[ξηράς και θάλασσης],αλλά με την μεταφορά τους σε καθαρά
αγροτική περιοχή και αφού εξαντληθή ο απο τον νόμο περιοριστικός χρόνος.

Τέταρτον η ίδρυση και λειτουργεία Δ.Ε.Υ.Α. είναι αναπόφευκτη αλλα και επιτακτική διότι τα
τρία στο μέλλον ξέχωρα συστήματα [Καμ.Βούρλα-Μώλος-Αγιος Κων\νος] θα εχουν ενοποιητική
δομή ως προς το οργανόγραμμα διοίκησης και λειτουργίας ως ενιαία οντότητα ασχέτως
γεωγραφικής απόστασης [αλλωστε ολα εχουν την αποστασή τους].

Ο Αριστοτέλης σε διάλογο του είχε πεί:
"Αφού οι συνθήκες δεν ρυθμίζονται ανάλογα με την βούληση μας,πρέπει
η βουλησή μας να ρυθμίζεται ανάλογα με τις συνθήκες"

ΚΡΙΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

κρίτων ας κρίνουμε λίγο και τα λεγόμενα σου.. πολύ σωστά λες για ανεξάρτητο βιολογικό στον άγιο κων/νο. το θέμα της μεταφοράς του βιοκα καμ. βούρλων σε μεταγενέστερο χρόνο ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ με τίποτα.... όταν πέταγαν σκουπίδια δίπλα στις ιαματικές ήταν βολικά ε;;; τώρα θέλεις μεταφορά του βιοκα!!! πέρασες καμιά βόλτα από ο αντλιοστάσιο στη παραλία να ευωδιάσεις;;; εστίασε αν θες σε ουσιώδη πράγματα!!! για τη μεταφορά μετά καμιά δκαετία ΘΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ πρόταση και βλέπουμε!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΤΩΝΑ ΣΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΑΡΕΣΕΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΜΜΕΝΩΝ ΘΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΚΑΡΥΩΤΕΣ..........

Ανώνυμος είπε...

Γιαννακοπουλε πες αλευρι.......ο κοντος οχι μονο σε γυρευει παει σφρερατος....!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 10.30 ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΙΤΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ.
ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ.
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ .
ΠΡΩΤΟΝ: ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΙΠΛΑ, ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ. Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΤΕΥΣΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΑΜΠΕΛΛΑ « ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΧΩΡΟΥ» , ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΡΙΘΕΙ ΕΠΙΒΛΑΒΕΣ .
ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΒΙΟΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ , ΕΑΝ ΦΥΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΒΙΟΚΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ, ΕΣΤΩ ΜΕ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ , ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΒΙΟΚΑ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ,ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ,ΑΦΟΥ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ.
ΑΡΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.
ΤΡΙΤΟΝ: ΤΟ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ, ΜΕ ΕΝΤΟΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ, ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΥΚΙΩΤΗ. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΟΚΑ ;

Ανώνυμος είπε...

12:24 γιατί κρύβεσαι πάλι πίσω από το δάκτυλο σου;;;; τι πάει να πεί όταν και αν κριθεί επιβλαβές; το μεταφερόμενο λύμα εντός αγωγού (εως το βιοκα με τις όποιες διαρροές στη μεταφορά) είναι εκ των προτέρων επιβλαβές για σένα, αλλά όσον αφορά τα σκουπίδια που πέφταν εκεί επί έτη (να μη σου πω και για αλλού)...'''οταν και αν κριθεί επιβλαβές΄΄΄!!! καταλαβαίνεις τι λές;;; για τη πρέπουσα πολιτική λειτουργίας νομίζω ότι ο δήμαρχος έχει πάρει αρκετά μηνύματα πλέον από πολλούς!

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με την τεκμηρίωση του Κρίτωνα το συμπέρασμα έιναι μονοδρομος για τον Αγιο,αλλά ο
10.30 εχει θέσει ζητήματα όπως την χωματερή δίπλα στον ΒΙΟΚΑ και το Αντλειοστάσιο στα
Πλατανέικα ως θέματα σχετικά με το κεντρικό πρόβλημα που είναι το αποχετευτικό του Αγίου.
Λάθος μεγάλο και ασχετο με το θέμα να προσπαθούμε να συνδέσουμε τα μικρά των Καμένων Βούρλων
με το μεγάλο του Αγιου.
αλλάξτε επιτέλους την σκέψη σας ότι υπάρχει δυνατότητα το ενα να θεραπευση το άλλο,ειναι δυο
διαφορετικά πραγματα δείτε τον Μώλο στο θέμα αυτό.


Ανώνυμος είπε...

δε συσχετίζω τα σκουπίδια στο βιοκα με το αποχετευτικό του αγίου.. συσχετίζω το στρουθοκαμηλισμό ότι θίγονται οι ιαματικές από μια πιθανή επέμβαση στο βιοκα( ώστε να συμπεριλάβει και τις 2 πόλεις) αλλά δε θίγονται από τα σκουπίδια, από παλιότερες αποθέσεις του Δήμου κλπ... δεν έχω άδικο φίλε μου!!! όσον αφορά το αποχετευτικό του αγίου.. μόνος του!!! ποιον θα βλέπουν μετά όμως ως μπαμπούλα οι ντόπιοι!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 12:24,10.30 και 3.18
ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΡΕΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ,ΠΟΥ ΜΠΑΖΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΦΥΤΕΥΤΗΚΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΒΙΟΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΑΜ. ΠΗΓΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΒΙΟΚΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΒΙΟΚΑ.( ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ).
ΕΝΩ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ,ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΒΙΟΚΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ , ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑ, ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΧΩΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΡΕΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ . ΑΡΑ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΕΦΙΚΤΟ.
ΩΣ ΠΡΟΣ ΟΙ ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ, ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ,ΣΤΗΝ ΙΟΕΤΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ, ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ 20ΕΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΥΟ. ΦΕΞΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΛΙΣΤΡΗΣΑ
ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΕΑΝ ΟΧΙ , ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ, Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ.






Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΏ ΜΕ ΤΟΝ ΦΊΛΟ 5.15 ΠΟΥ "ΚΟΒΕΙ" ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ 10.30 ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ
ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΝΙΑΒΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΑ ΠΛΑΤΑΝΕΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΚΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΔΗΛ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΔΩ, ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ 2 ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΤΗΣ ΠΑΘΕ ΚΑΙ ΝΕΟ ΒΙΟΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ 1500 ΜΕΤΡΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.
ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΑΠΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΣΚΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΙΣΧΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ Η ΤΡΟΙΚΑ [ΤΕΤΡΙ-ΦΑΚΙΡΗ-ΦΛΩΡΑΚΗ]ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΛΥΣΑΛΕΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ.



Ανώνυμος είπε...

το βέλτιστο είναι να κάνει δικό του βιολογικό καθαρισμό ο άγιος κωνσταντίνος. μια ώριμη αντιμετώπιση των πραγμάτων θα απαιτούσε καθαρή ψηφοφορία στο δημοτικό συμβούλιο, αν και όταν πάει σα θέμα το σύστημα 2 σε 1. δηλαδή το ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ τη λύση 2 σε 1 πρέπει να ακουστεί (όχι πάλι περί ακτίνας 1000μ από ιαματικές κ.λ.π. ακούστηκε αρκετά από το ποδηλάτη!!!). όσον αφορά την αποχέτευση και το βιοκα των καμένων εως ότου περί το 2030 πιθανώς χρηματοδοτηθεί η μεταφορά του βιοκα πρέπει να λυθεί σειρά θεμάτων για να βελτιωθεί η λειτουργία των υφιστάμενων δικτύων και της εγκατάστασης. επικεντρωθείτε στο τι μπορεί να γίνει σχετικά άμεσα και όχι όταν μπορέσει να γίνει η μεταφορά (τους καινουριώτες τους ρωτήσατε;;;)

Ανώνυμος είπε...

Aς αλλάξουμε λίγο κλίμα...: Ροζ σκάνδαλο στον Δήμο Μώλου - Άγιου Κων/νου.

Τον τελευταίο καιρό διαδραματίζεται ένα περίεργο ειδύλλιο στον δήμο Μώλου - Άγιου Κων/νου. Οι φήμες στις γειτονίες της τοπικής κοινωνίας φουντώνουν αλλά και επιβεβαιώνονται καθώς το περίεργο αυτό ζευγάρι κυκλοφορεί απροκάλυπτα στα Καμένα Βούρλα πίνοντας καφεδάκι και όχι μόνο...!!! Τώρα για το πιο είναι αυτό το ζευγάρι δεν θα σας το φανερώσω ακόμα!!! Το μόνο που θα σας πω είναι πως ο Άγιος Κων/νος και ο Μώλος είναι δύο χωριά που μόνο κακές σχέσεις δεν έχουν, έχουν σχέσεις στοργής σαν τον γονιό με το παιδί του.... ή μάλλον καλύτερα σαν τον παππού με το εγγόνι του...!!! Τέλος πάντων ... θα επανέλθω με γαργαλιστικές λεπτομέρειες και περισσότερα νέα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΡΟΖ ΙΣΤΟΡΙΕΣ...;;;ΣΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΑΡΧΙΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!!!ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ!ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΠΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΦ ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΥΠΤΩΜΑΤΑ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ?

Ανώνυμος είπε...

Κάτι θετικό κινείται για την σωστή λειτουργία της αποχέτευσης Καμ. Βούρλων
Πρώτον : Προκήρυξη για την ανάθεση με μειοδοτικό διαγωνισμό του ΕΕΛ σε εργολάβο.
Δεύτερον : Ψήφιση πίστωσης για τον δίδυμο καταθλιπτικό, όμως να ολοκληρωθεί σύντομα.
Τρίτον : Άντε να τελειώνετε και με τα αντλιοστάσια, αντλίες, βακτηρίδια κλπ.
Μας έφαγε η βρώμα, έρχεται καλοκαίρι

ΑΥΤΑ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ομως ολα αυτα με διοικηση Συκιώτη και οχι τροικας[τετρι-φακιρη-φλωρακη]

Ανώνυμος είπε...

«Αριθ. απόφασης: 11/296/2015 οικονομικης επιτροπης.
∆ίνει εντολή και πληρεξουσιότητα στο δικηγόρο …….., να διερευνήσει την εξέλιξη των αριθµ. 50/2009 και 51/2009 αποφάσεως του ∆ιοικητικού Πρωτοδικείου Λαµίας που αφορούν αναστολή εκτέλεσης της σε βάρος της Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις Λεβέντη Α.Ε. εγγραφής στον χρηµατικό κατάλογο του ∆ήµου Αγίου Κων/νου, δηµοτικών τελών ετών 1993 έως 2003 .»
Δηλαδη 1993-2003 δεν πληρωνε δημοτικά τελη, με τις αριθ. 50 και 51/2009 αποφ. Δ.Π.Λαμιας εκανε αναστολή εκτέλεσης της εγγραφης στον χρηματικο κατάλογο.
Ερχεσθε το 2015 , να διερευνήστε τι έγινε ;;;
Μια 10ετια δεν πληρωνε και τον αφήνανε. Σκουπίδια παιρνανε , νερο του δινανε
Την τελευταια τετραετια η τροικα τι εκανε, για την εισπραξη των χρεών ;;;;

Ανώνυμος είπε...

καί οχι μόνο δεν του ταπερνανε αλλα τον αφήνανε να μετατρεπει ΠΑΡΑΝΟΜΑ το ξενοδοχειο Λεβεντη
σε διαμερισματα προς πωληση απλα κοιτώντας ολοι τα 3500 Μ2 επιφανεια του να την κερδοσκοπουν η γρια Ρούλα με τον Κοκκαλη [Ιντρακατ],ενω εκτος σχεδίου ο νόμος προβλέπει ανα 4 στρέμματα
γης 200 Μ2,[εκτός τουριστικών εγκαταστάσεων που κατα εξαιρεση δίδεται αυξηση συντελεστου
δομησης] φάτε τώρα στη Μάπα και την κερδοσκοπία τους αλλα και την κοροιδία τους.
Γελάδια αγ κωνσταντινίωτες που θέλετε και λεφτά ουστ.