27 Ιανουαρίου 2015

Το Δημοτικό Συμβούλιο της 27/1/2015

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μάθαμε, από το διαύγεια του Δήμου, (ΑΔΑ : ΩΛ2ΥΩΚ1-4ΟΤ) , ότι έχουμε 42 οχήματα των διαφόρων υπηρεσιών και ότι το συνολικό κόστος των ασφαλίστρων ανέρχονται στο ποσό των 15.902,0 ευρώ.
Η απορία μου είναι , όλα αυτά τα οχήματα ήταν ασφαλισμένα με την προηγούμενη διοίκηση, γιατί σερφάροντας στο διαύγεια , δεν τα βρίσκεις να είναι όλα καταγεγραμμένα,( ισως να κάνω λάθος), μήπως όμως δεν τα είχαν ασφαλίσει ;;;
Αυτό βέβαια θα φανεί και στον ισολογισμό του 2014 (τουλάχιστον το κόστος ανά υπηρεσία).
Ας μας απαντήσει κάποιος από τον Δήμο.
ΑΥΤΑ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ

Ανώνυμος είπε...

πιπιλα μια πετσετα στην μπιρμπιλω.κουραστηκε να τα κουμανταρει ολα τα οχηματα,φιλακια.

Ανώνυμος είπε...

ενω ο μεγας γιαννακοπουλος. με χρηση υπολογιστη εκανε την κατανομη τελεια,μαρτύρισαν οι αλλοι αντιδημαρχοι,με καυγαδες για την χρήση των οχηματων. σας ενοχλεί η μπιρπιλω, ευγε, αξιζεις το παρασημο της ανοικτης παλαμης.

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΠΙΡΜΠΙΛΩ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ. ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ, ΟΜΩΣ, ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΩΣ ΑΤΥΠΟΣ "ΑΝΤ΄ ΑΥΤΟΥ" ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ; ΤΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΥΠΑ, ΛΟΓΩ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ; ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ). ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ, ΠΑΝΤΩΣ, ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ "ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ"....
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ... ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ, ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΕΣΕΝΑ Η ΜΠΑΛΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

τελικα ολοι πρεπει να εχουν απο εναν ο κοτζακ τον τσομο ο τετριμιδας τον φακιρη ο αντωνιου τον τριγκα ο ψαθας το κομμα μονο παταργιας ηταν μονος του.

Ανώνυμος είπε...

πραγματι ο Παταριας τα εν περιειχε ολα σε συσκευασια του ενος.

Ανώνυμος είπε...

Ξεχασες τον πρωτο που ειχε ο Τετριμιδας στο δημο Μωλου τον απλυτο. Μετα που ειχε το Φακιρη τα σπασανε. Τωρα που ειναι στη μεση ο κοντος ειναι θεμα χρονου να τα σπασει ο απλυτος και με τον κοτζακ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν προκειται να αλλάξουμε ποτέ.
Ολο και κάποιον πρέπει να στοχοποιήσουμε, έτσι για το κοτσομπολιό, πριν ηταν στο στόχο ο φακίρης, τα μύρια οσα του σέρναμε ανωνύμως, σήμερα είναι υη μπιρμπιλω και ο κοντος με την γραβάτα,( αν και δεν είναι στην επικαιρότητα η γραβάτα). Αλλάζει η κυβέρνηση , στο πύρ το εξώτερον οι παλαιοί στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, ήλθε η νέα τάξη πραγμάτων, ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ σε ολους τους τόνους..
Ο Πρωθυπουργός διατυμπανίζει ειμαστε για ολους τους Ελληνες, όμως ο δήμαρχος δεν θα εχει πλάτες, αρα πίσω όλα τα θέματα ;;; Λες και οι πολίτες του δημου δεν ψήφισαν συριζα και καμενο. Αντε να αλλάξει αυτός ο τόπος, εμπρός- πίσω κατά Πόποτα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΛΟ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΜΩΛΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΦ ΟΣΟΝ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....
ΑΔΙΚΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΚΙΡΗ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΕΡΑ-ΠΑΤΕΡΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ...
ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΔΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΚΟΤΖΑΚ-ΚΟΝΤΟΥ...
ΑΓΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! Η ΦΑΛΑΚΡΗ ΚΟΥΤΑΛΑ ΚΑΙ Η ΣΑΥΡΑ. ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΞΕΡΑΜΕ. ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΑΝ.
Ε, ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ, ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΑΠΛΥΤΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑ............
ΦΕΞΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΛΙΣΤΡΗΣΑ.
ΑΕΡΑ ΠΑΤΕΡΑ............

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ. ΤΩΡΑ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΛΑΨΕΙ ΠΡΩΤΟΣ. ΜΟΝΟ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ Ο ΚΟΤΖΑΚ. ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΗΤΑΝ ΛΟΓΩ ΑΓΝΟΙΑΣ. ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ.

Ανώνυμος είπε...

poio einai to kolpo re paidia na to katalavoume kai emeis ta "provata"?

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΟΥ ΛΟΓΟΥ[ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΚΑΝΤ]

Αλλο πραγμα ειναι ΤΑ πήρε και αλλα ΘΑ τα πάρει,συνεπως δεν συμψηφίζεται,αλλα και
ωε γενικόλογη εννοιολογία δεν ταυτίζεται η πράξη που συνετελεσθει με αυτή που ενδεχόμενα
μπορεί [δυνητικά] να συνετελεσθεί.

Το Δικαστήριο δικάζει με αποδειξεις όχι με εικαζόμενες προθέσεις και μάλιστα
απο λαικά δικαστήρια ανωνύμων.

Αν πάλι μιλάμε γιά ηθική η οποία βέβαια είναι δυσεύρετο είδος,ειδικά στα "κοινά",τότε
ασφαλώς θα λέγαμε ότι δεν είμαστε ελβετοί.

Τι είναι σιγουρο;Μα... το μικροσυμφέρον που ανάλογα το χαλάει μία Μπιρμπίλω,ή ενας Κότζακ
και τελος πάντων κάποιος που διοικεί,καί δεν ευνοεί.

Σημειολογικά αυτού του είδους η κριτική πάσχει διότι είναι ατομική [προς το ατόμο]και δεν αθροίζεται στο συνολικό πεπραγμένο ενός συνόλου ατόμων σε σχέση με την θητεία τους.

Ως προσλαμβανομένη η λεξη Διαφάνεια είναι δισδιακριτη στην πράξη διότι ο καθένας μας
την εννοεί υπο διαφορτικά κριτήρια,δηλαδή είτε με τον τυπικό τρόπο των θεσμών,ή με τον
ουσιαστικό τρόπο της κατ'αρχήν και εν κρυφώ επιλογής της κατεύθυνσης.

Σημασία τελικά δεν έχει η διαδικασία αλλα αν το αποτέλεσμα αυτής ωφελεί ή βλάπτει το
σύνολο και όχι το άτομο.

κριτων


Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΤΩΝ, ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕΣ. ΕΝΩ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΤΩΡΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΄΄ΣΙΣΣΥ΄΄ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΤΣΩΜΟΣ
΄΄ΚΑΛΟΣ΄΄ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ.
ΕΠΙ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝ ΘΥΜΑΜΕ ΚΑΛΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΙΑ ΠΛΑΚΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΕΝΑ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΕΚΕΙ ΑΝΤΛΙΕΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΘΡΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ.
ΑΠΟΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ΄΄ ΣΥΝΕΠΗΣ΄΄ ΚΑΙ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΑΠΛΑ ΑΣ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΑ Η ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Poii armpdioi na pdaksoun kai ti sindimoti..pes k se emas tous adaeis ? Prepei na kseroume ola sto fws...alla xwris laspi

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ 6:23 μ.μ., Φεβρουαρίου 08, 2015 ΚΑΙ ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΜΟΥ ΕΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΝΤΩΝ ΤΟΥ (ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ) ΤΟΥ 6:23 ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΙΕΣ ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΒΔΕΛΑΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ...Ο ΣΥΚΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΕΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΡΚΟΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορούμε να κανουμε διαφορετικα , ως κοινωνία, πρεπει να στοχοποιούμε κάποιους και να βάζουμε και ένα « ΑΝ ΘΥΜΑΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΤΣΩΜΟΣ ¨», βάζουμε και την σάλτσα περι ευθύνης των αρμοδίων του τοτε Δήμου που και πάλι « ΠΙΘΑΝΟΝ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ » και καθαρισαμε χωρις στοιχεια.
Σχολιάζουμε τα πάντα, με το «αν θυμαμε καλά και το πιθανον » ακόμα και από δημοτικούς συμβούλους στις συνεδριάσεις του Δ.Σ, με το «αν δεν κάνω λάθος».
Το κομμάτι αυτό της αποχέτευσης( από λιμάνι και ανατολικά) , δεν κατασκευάσθηκε από τον Τσώμο, αλλά από αλλους Λαμιώτες εργολάβους, και μάλιστα, χρονικά , πριν από την ανάπλαση της παραλίας.
Υπ οψιν ότι την περιοχή αυτή ο αγωγός ,που κατασκευασθηκε τοτε ηταν και είναι, τρια μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.
Όταν επι Αντωνίου, ηλθε η ωρα της συνδεσης της περιοχής με την αποχέτευση, διαπιστώθηκε ότι ο αγωγός δεν λειτουργούσε, (εισροή θαλασσινου νερου στον αγωγό). Επιλέχθηκε το σύστημα με τις αντλίες, αφού για να αποκατασταθεί η ζημιά, θα επρεπε να σκαφθεί πάλι , οποτε πάει και η ανάπλαση της οδού Αγ. Παντελεημανα, φτου και από την αρχή, κόστος πολλαπλάσιο.
Η απορία μου είναι : γιατί εκεί το νέο δίκτυο αποχέτευσης είναι της κακιάς ωρας και υποτυπώδης;;; Ας μας το εξηγήσει, ο φίλος 6.23. Κόστος συντήρησης των αντλιών και ρεύματος από τους πολίτες, ΝΑΙ, αλλά της κακιάς ωρας και υποτυπώδης, πάει πολύ.
ΑΥΤΑ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΛΑΜΙΩΤΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΙΣ ΕΙΔΑΤΕ Η ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΑΛΛΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΙΑ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ΟΥΤΕ ΠΑΙΖΩ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΚΑΝΕΝΟΣ.ΑΠΛΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΩ.
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΑΧΙΑΣ ΤΣΙΤΙΝΗ.ΕΠΙΜΕΝΩ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΕΙΔΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΣΑ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.
ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΤΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΒΟΘΡΟΙ.
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΟΤΕ ΕΠΙ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΕΝ ΕΨΑΞΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΒΛΑΒΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΑΝ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΓΚΑ.
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Θελω να αναφερω την αποψη μου σαν δημοτης των καμ. βουρλων που στηριξα Συκιωτη και κατ επεκταση τις επιλογες του. Δηλαδη απο που και ως που ο δημαρχος να τον ενδιαφερει αν την αποχετευση την ειχε φτιαξει ο ΤΣΟΜΟΣ η ο καθε ΤΣΟΜΟΣ οταν υπαρχουν αρμοδιοι μηχανισμοι ελεγχου απο μηχανικους που γνωριζουν καλυτερα απο τον καθεναν μας το πως πρεπει να γινεται η κατασκευη του καθε εργου. Τον καθε δημαρχο πρεπει να τον ανδιαφερει η βελτιωση της ποιοτητας ζωης των πολιτων.
απο οτι ξερω ηταν εργολαβος . Επίσης για τον ΤΣΟΜΟ γνωρίζω οτι ειναι συνταξιουχος και εντεταλμενος συμβουλος του Συκιωτη με πολυ μεγαλη εμπειρια σε τεχνικα θεματα και μακαρι να μπορουν να την αξιοποιήσουν προς το ωφελος ολων των δημοτων.
Επίσης θα ήθελα να κατονομασεις ποιοι ειναι αυτοι οι αρμποδιοι που αναφερεσαι που δεν καναν σωστα την δουλεια τους κατ εσε ωστε εστω και τωρα να λυθει ενα τοσο σοβαρο ζητημα ποτε δεν ειναι αργα για καθαρση.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ 3:29μ.μ.ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΕΘΙΞΑ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΕΜΑ.ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΩΜΟΥ.ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΥ.ΤΕΛΕΙΟΝΟΝΤΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΑ ΕΚΕΙ ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΕΣ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΣΙΤΙΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

ο Δήμος πότε θα αποζημιώσει τους οστρακοαλιείς οι οποίοι έχασαν την δουλειά τους απ'τα ακατέργαστα λύματα του παράνομου βιολογικού Καμενων βουρλων? Που ειναι ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟς των βουρλων που πριν φώναζε για αυτο το θέμα και τώρα την κάνει τουμπεκί?

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΠΙΠΙΛΑ ΚΟΤΖΑΚ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΠΙΠΙΛΑΣ ΗΤΑΝ ΠΙΠΙΛΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΧΗΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ-ΚΟΤΣΟ ΑΣΤΕ ΚΛΑΨΤΕ ΤΟΝ ...

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΟΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΩΣ ΤΕΧΝΙΚΟ (ΑΦΟΥ ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΙΤΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ-ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ - ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ), ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΙΔΗΜΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ, ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ "ΜΟΙΡΑΣΜΑΤΟΣ" ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΝΕΙ "ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΟ" Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΙ ΑΣ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ. ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ, ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΦΙΛΟ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ (ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΚΟΤΖΑΚ).
ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΑΡΑΦΛΑΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΜΕΝΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ ΣΤΑ ΚΑΙΡΙΑ ΠΟΣΤΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΚΙ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΛΥΦΕ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ο ΚΟΝΤΟΣ. ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ; Ο "ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ" ΕΥΝΟΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΕΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΓΥΡΙΣΤΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ. ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΛΟΓΩ ΑΓΝΟΙΑΣ, Η , ΜΗΠΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙ ΚΟΛΠΟ;

Ανώνυμος είπε...

Ο καραμαμωλης ειναι μηχανικος ικανοτατος να αναλαβει κ μελλοντικος δημαρχος

Ανώνυμος είπε...

Ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νίκος Βούτσης, έκανε λόγο για «νέο θεσμικό πλαίσιο που θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση» σε αντικατάσταση του «Καλλικράτη», ο οποίος σχεδιάστηκε με άξονα νεοφιλελεύθερες κατευθύνσεις, και προσέθεσε ότι μελετώνται αλλαγές στη χωροταξία των ΟΤΑ «ώστε να γίνουν πιο αποτελεσματικοί».
Να ετοιμάζοντε οι Μωλιώτες, άντε γειά !!!

Ανώνυμος είπε...

Προς 4.46 και 4.55 11/2/2015
Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψιλα, η αρρωστημένη φαντασία ορισμένων είναι ανίατη.
Από την μία «ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΟΜΟΥ », λες και δεν είναι εκλεγμένος δημοτικος σύμβουλος, όπως ολοι οι αλλοι, αλλά ως δημοτικος σύμβουλος,στο επικτατείας, στην ειδικη θεση του τεχνικου – εργολάβου ή υπεργολάβου, που ειχαν στα ψηφοδέλτια οι συνδιασμοί ;;;;
Από την άλλη «ΟΧΙ ΩΣ ΤΕΧΝΙΚΟ….. ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΙΔΗΜΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ ……….» λες και στις δημοπρασίες δεν υπάρχουν αλλοι εργολάβοι διπλωματούχοι , πτυχιούχοι ή εμπειροτέχνες, ολοι βέβαια εργολήπτες.
Αρχηγός ολων αυτών ο Τσώμος, ευγε. Αρχηγέ προχώρα σε θελει ολη η χώρα.
Πέρασαν 30 χρόνια από τα γαλάζια και τα πράσινα καφενεία , αντε, ας να αναβιώσουμε και πάλι με την αριστερά πλέον.