18 Ιανουαρίου 2015

Νταλίκα έπεσε από γέφυρα στην Εθνική Οδό στα Καμένα Βούρλα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ από τη νταλίκα που έκανε "βουτιά" από γέφυρα στην εθνική οδό

Έκοψαν τις λαμαρίνες για να απεγκλωβίσουν τον τραυματία οδηγό.

Η νταλίκα ξεκίνησε από Αθήνα με προορισμό την Κατερίνη μεταφέροντας πορτοκάλια και ντομάτες. Στις 9:05 το πρωί ο οδηγός, από άγνωστη αιτία, μετά τα Καμένα Βούρλα στο ύψος της διασταύρωσης του Καινούργιου, έχασε τον έλεγχο και το βαρύ όχημα έκανε "βουτιά" από τη γέφυρα στο ρέμα που υπάρχει στο σημείο.

Ο 56χρονος οδηγός εγκλωβίστηκε στην τουμπαρισμένη καμπίνα. Ευτυχώς μέσα στην ατυχία του στάθηκε τυχερός, αφού δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο είχαν εγκλωβιστεί τα πόδια του και η επιχείρηση απεγκλωβισμού του ήταν πάρα πολύ δύσκολη.

Οι πυροσβέστες από τον Άγιο Κωνσταντίνο και οι άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες και τελικά μετά από μια ώρα περίπου τον απεγκλώβισαν και τον παρέδωσαν στο ΕΚΑΒ, που ήταν εκεί από τη πρώτη στιγμή με διασώστες και γιατρό, που πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία οδηγό.
Οι φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής, αλλά και πόσο τυχερός στάθηκε ο οδηγός, που έπεσε από τόσο ύψος και σώθηκε. Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου και δείτε τις φωτογραφίες και το video στο LamiaReport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: