17 Ιανουαρίου 2015

Αγριεύει το πρωτάθλημα... Πόλεμος στα Καμένα Βούρλα για ένα πέναλτι.

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Όλοι ήξεραν ότι στα Καμ. Βούρλα το απόγευμα του Σαββάτου θα γινόταν ένα δυνατό παιχνίδι ποδοσφαίρου μεταξύ των γειτονικών ομάδων του Άρη Αγ. Κων/νου και των Καμ. Βούρλων. Κανείς όμως δεν περίμενε την κατάληξη αυτού του παιχνιδιού. Μέχρι το 90΄που το σκορ ήταν 0-0 υπήρχε ψιλοένταση αλλά τίποτα περισσότερο. Στο 91΄ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι σε βάρος του Άρη για ανατροπή του Μπουγιώτα.

Σε δευτερόλεπτα έγινε το έλα να δεις. Ποδοσφαιριστές του Άρη που αμφισβήτησαν το πέναλτι,επιτέθηκαν στον διαιτητή και εκείνος για να προστατευτεί σφύριξε διακοπή του αγώνα. Απερίγραπτες σκηνές που δυστυχώς δυσημίζουν και αμαυρώνουν το φθιωτικό ποδόσφαιρο αφού ήδη ταξιδεύουν διαδικτυακά.

Όσο για το αποτέλεσμα του αγώνα αυτό θα αποφασιστεί από την ΕΠΣΦ. Η διοργανώτρια αφού εξετάσει όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της θα αποφασίσει για το αποτέλεσμα αλλά και τις ποινές .

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής ξεχωρίζει η 19η νίκη της Μαλεσίνας, με 4 γκολ του Κ Ρούση που βρίσκεται στην κορυφή των σκόρερ της κατηγορίας, ενώ το τρίτο στη βαθμολογία Αρχάνι πήρε ξεκούραστα τους 3 βαθμούς από τον Δομοκό που φέτος δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα.

Όλα τα αποτελέσματα: .....
Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: