11 Ιανουαρίου 2015

Το μαύρο πρόβατο … στην διαδικασία αλλαγής ονομασίας του Δήμου μας.

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Ολοκληρώθηκε όπως μάθατε, ή παρακολουθήσατε ζωντανά (ή και μαγνητοσκοπημένα αν θέλετε) η διαδικασία – ψηφοφορία του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου για την αλλαγή ονομασίας σε Δήμο Καμένων Βούρλων.

Πλειοψήφησε (και τελικά έγινε αποδεκτή) η πρόταση του δημάρχου Ιωάννη Συκιώτη λοιπόν, η αλλαγή ονομασίας ‘πέρασε’, και τον λόγο έχουν οι αρμόδιες αρχές για να κάνουν πράξη την αλλαγή αυτή. (όλα καλώς μέχρι εδώ..)

Η ψηφοφορία είχε εκπλήξεις, με άξονα το γεγονός ότι χτεσινοί ένθερμοι πολέμιοι του ονόματος Καμένα Βούρλα όντας σήμερα 11/1/2015 ψήφισαν ΝΑΙ στο όνομα…
Αυτό όμως που μας κάνει να γράψουμε αυτό το άρθρο είναι για τους χτεσινούς ένθερμους οπαδούς των Καμένων Βούρλων (ως μοχλό ανάπτυξης μέσα από το όνομα κλπ κλπ) που σήμερα κάνανε την λέξη κολοτούμπα να ωχριά ως έννοια, και αρνήθηκαν για την νέα ονομασία του Δήμου το όνομα ‘Καμένα Βούρλα’.
Αν και δεν έχει αξία, μιας και πλειοψήφησε όπως έγραψα και παραπάνω η αλλαγή ονομασίας, ωστόσο για τα πρακτικά μας, πρέπει να επισημανθεί κάτι ..

Θα αναφερθώ μόνο στον αρχηγό της ‘αντιπολίτευσης’ και παρ ολίγον δήμαρχο Κώστα Παταργιά, που διερρήγνυε τα ιμάτια του στις προεκλογικές του συνομιλίες, και είτε απευθείας είτε εκ των συμφραζομένων, έταζε και έλεγε για το όνομα ότι πρέπει να είναι Καμένα Βούρλα.

Ο Κώστας Παταργιάς, που ζήτησε και πήρε την ψήφο αρκετών δημοτών στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, σήμερα, μετά από λίγους πραγματικά μήνες από τότε, την κάνει την κολοτούμπα του - ώστε να επιβεβαιώσει τελικά αυτά που έλεγαν οι τότε ‘κακές γλώσσες’.

Τέλος πάντων.., καλώς καμωμένο και αυτό, δεν κρατάμε κακία, ο κάθε ένας έχει την άποψή του και ο Παταργιάς την δικιά του, αλλά αυτό που με ενόχλησε επίσης ως ψηφοφόρο είναι το εξής….

Ήθελα να ξέρω ..
μόνο η Μαρία η Μπασάνου είχε τα άντερα και ανεξαρτητοποιήθηκε επιτόπου για λόγους προφανούς ευθιξίας, μετά την κολοτούμπα Παταργιά (αρνητική ψήφο)???
Οι άλλοι οι πρωτοκλασάτοι και τα βαριά ονόματα ??? γιατί δεν πήραν το μικρόφωνο όπως η Μπασάνου να ανεξαρτητοποιηθούν ?? και τελικά να διαχωρίσουν την θέση τους και την πορεία τους από τον Παταργιά ?? ΕΕεεεε??? Γιατί ???

Αυτά … προς το παρόν …
Εύγε στον Συκιώτη (και σε όσους ψήφισαν ναι)

Πάρτε και τα μαγνητοσκοπημένα στιγμιότυπα (του Παταργιά)…, το τότε το προεκλογικό και το σημερινό στην ψηφοφορία (για τα πρακτικά σας).(3 λεπτά συνολική διάρκεια έχει το video)
Φιλικά ο Blogger 

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε Παντελή μια ζωή λαγός είσαι.Δεν σου άρεσε μικρούλη η αλλαγή ονομασίας;
Ο Συκιώτης ήρεθε για να μεινει και να αφήσει ιστορια στον Δημο Γκέκε ορέ....σπορίτη; Οσο για τον Μανταργιά τα έχει χαμένα ο καημένος χρωστάει σε όσους μιλούν αλβανικά, ελληνικά, βουλγάρικα,ρώσικα.Αλλά κι ο ωποροπουλάκης, τι ήθελε ωρέ;
Καλά αγγουράκια για πάρτι σας!

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ !!!Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΒΟΥΤΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ(ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ)ΠΙΠΙΛΑΣ ΕΙΧΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ@ΤΑ ΑΡ...ΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΥΓΑ!ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ!ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΤΟΣ Ο ΕΥΛΟΓΗΜΕΟΣ ΤΟΠΟΣ,ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΥΒΕΡΝΙΟΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ!!ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΡΑΒΟ!!!@ΣΤΗΝ Κ. ΜΠΑΣΙΑΝΟΥ!!!ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ!ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΟΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΞΕ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙΟ ΛΑΟΣ¨¨Ο ΛΥΚΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

na eisai kala re bloger ola ta lefta to video

Ανώνυμος είπε...

ο πιπιλας τελικα βυζαινει και απο τα δυο δαχτυλα αλλα φιλε 12 23 παραμενει ΠΙΠΙΛΑΣ οσο για το διδυμο κοντου και απλυτου επιβεβαιωσαν την συναλλαγη τους.ισως ο μωλος επρεπε να λεγεται καμμενος και οχι τα βουρλα.αληθεια ποιοι ειναι οι τοπικιστες΄΄.οι μωλιωτες η οι αλλοι.οσο για το διδυμο ντροπη τους αλλα που χαθηκε το φιλοτιμο να το βρουν αυτοι.

Ανώνυμος είπε...

τον κ.Παταρια τον ξεραμε απο παλια.Της κολοτουμπες του,την αξιοκρατεια του,το ποσο μεσα στα πραγματα ηταν,ακομα και τωρα προεκλογικα με τους ασβεστες στην πλατη απο το μικρο παραθυρο που μπουκαρε.Εγω ειμαι ασχετος απο πολιτικη ΕΣΕΙΣ που τον εμπιστευτηκατε και πηγατε μαζι του ΔΕΝ τα ξερατε?ΔΕΝ τα ειχατε ακουσει?ΑΛΛΑ...ειναι γλυκο το ποτο της αμαρτιας...
τον κ.Συκιωτη τωρα τον γνωριζουμε...
Αν και η ονομασια ειναι το λιγοτερο σε αυτους τους καιρους που ζουμε ΕΜΕΝΑ μου φαινεται καπως ανταποδωτικο ολο αυτο.πηγε στο μωλο μια υπηρεσια καποτε μπορει να παει και καποια αλλη,ερχεται απο τον αγιο ο βιολογικος ποιος ξερει και τι αλλο.Τελος παντων μεχρι να εφαρμοστει η νεα ονομασια ο κ.Συκιωτης θα ειναι ο ηρωας και ο κ.Παταριας ο κλοουν της υποθεσης

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΚΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ" ΚΑΙ ΤΟΥ "ΦΕΡΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΘΕΙΟ" ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΝΑΝΕ... ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ.
ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ; ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΛΑΤΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΕΙ ΤΟ ( ΣΑΠΙΟ) ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΣΑΣ;ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ;
OI ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΝΔΕΝΙΤΣΑΣ ( ΕΝΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ) ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΩΛΟΣ; ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΟΥΣΑΝΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΛΕΓΑΝΕ; ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΩΛΙΩΤΕΣ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.
Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΕΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΖΗΛΕΥΟΥΝ... ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ... ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΞΥΔΑΚΙ
ΥΣ: ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΥΝΟΜΟΣΙΕΣ, Ο ΑΝΤΕΝΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ ΣΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΥΪΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ (ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΓΙΟΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΩΤΙΚΟ ΣΚΑΤΟ), ΤΟΤΕ ΕΛΑ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει σημασία πως έγινε, η ουσία είναι ότι έγινε επιτέλους η αλλαγή ονόματος και έτσι έπρεπε να γίνει.
Νομίζω ότι αυτό είναι καλό για όλους. Τα ξενοδοχεία, οι επιχειρήσεις αλλά και κάθε δραστηριότητα που γίνεται από εδώ και πέρα, στα υπόλοιπα χωριά Μώλου και Αγίου Κωνσταντίνου, με το όνομα- Δήμος Καμένων Βούρλων-θα προβάλλονται πολύ καλύτερα. Τα Καμένα Βούρλα θα είναι πλέον ενιαία από τα όρια του Μώλου-Λαμίας μέχρι τα όρια Αγίου Κωνσταντίνου – Λοκρών.

Ανώνυμος είπε...

Ρε πού είναι κεινος ο θλιβερος Τετριμίδας; Πόσο ψεύτικος ήταν ,δεν κράτησε πολυ το όνειρο με το όνομα.Μωλος τελος,οι νεκροθάφτες της Βορειας Λοκρίδας που δεν αφηναν να γινει το Λυκειο και το κεντρο υγειας στα Καμένα,μισούσαν την λουτροπολι μας, τώρα τιμωρούνται για τον αστείο μεγαλοιδεατισμο τους. Επρεπε καποιος να τους τσαλακώσει την μούρη και ήρθε η ώρα της αλήθειας,μεινετε εκεί με τα ζωντανά σας και την μιζέρια σας,λεγεται ουτε ο Σιδηροδρομικός Σταθμος θα γίνει γιατι αλλαζει το σχέδιο του ΟΣΕ και παει κατευθείαν Λιανοκλαδι.Ελατε μερικοί και μερικές ψωριάρες το καλοκαιρι να πλυνετε κανενα πιάτο στα Καμένα τώρα που φεύγουν μαζικά οι αλλοδαποί εχουμε έλλειμμα κατώτερου προσωπικού.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΖΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ. ΕΛΕΟΣ.
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΣΚ..ΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΣΑΝΟΥ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!