20 Ιανουαρίου 2015

Προσπαθούν να στηρίξουν ανταποδοτικά όσους τους βοήθησαν

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Κε αρχισυντάκτη

Το εμπόριο φόβου και ελπίδας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και μακριά από τα προβλήματα που θα έχουμε όλοι στις 26 του μήνα «χαμένοι» ή «κερδισμένοι».

Ο νέος διπολισμός αντικατέστησε τον παλιό δικομματισμό χρησιμοποιεί όλα τα μέσα θεμιτά και αθέμιτα για να κρατάει εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους αποχαυνωμένους. Ξαφνικά «τράπεζες απειλούνται με κατάρρευση», παρεμβάσεις Ευρωπαίων, «τα ταμεία καταρρέουν», πράγματα συνηθισμένα για χρόνια ολόκληρα, λίγο πριν τις εκλογές και την επομένη τα ξεχνούν.

Το ίδιο έργο και στον δήμο μας. Το σύστημα ΝΔ- ΠΑΣΟΚ και όλοι αυτοί οι καλοπληρωμένοι αιρετοί (όταν δεν πληρώνονται δεν ασχολούνται ούτε με το πεζοδρόμιο του σπιτιού τους).

Προσπαθούν να στηρίξουν ανταποδοτικά όσους τους βοήθησαν. Η ημερομηνία για την συζήτηση αλλαγής ονόματος σε δήμο Καμένων Βούρλων και η ευχαριστήρια ανακοίνωση του δημάρχου για το Κέντρο Υγείας που ακολούθησε είναι σε αυτή την κατεύθυνση. Για εκδούλευση στον υφυπουργό οικονομικών κ. Σταϊκούρα. Άλλωστε το πολιτικό του πρόγραμμα του Σταϊκούρα και ο φάκελος για την αλλαγή ονόματος περιέχουν αναπτυξιακά τις ίδιες θέσεις.

Στην ίδια κατεύθυνση είναι και τα δημοσιεύματα ιστολογίου για πληρωμή αποζημιώσεων για τις απαλλοτριώσεις από την ΠΑΘΕ στην Ανατολική Λοκριδα, που ζητούσαν ψήφο τιμωρίας του Σταϊκούρα και υπερψήφιση του Κοτρονιά, αν και οι δυο είναι υποψήφιοι με την ΝΔ.

Προσπαθούν να ξεχάσουμε μέχρι τις 25/1, πόσο μας φορολόγησαν, πόσο διάλισαν την δημόσια υγεία για να την κάνουν εμπόρευμα, πόσα έκοψαν από μισθούς και συντάξεις και από εργατικά δικαιώματα. Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ θα τα «λύσει» άκοπα μέσα στην Ευρωένωση, επειδή είναι καλός διαπραγματευτής. Πόσο θα μας δουλέψουν ακόμα!!!

ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ, ΣΤΙΣ 26 ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Γ. Φραγκούλης
Αυτοκινητιστής
Καμένα Βούρλα

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχει δίκιο ο αρθρογράφος κ. Φραγκούλης ,

είναι Σκάνδαλο από τον κ. Σταϊκούρα –κ. Στουρνάρα γιατί πλήρωσαν τις αποζημιώσεις για την ΠΑΘΕ στην περιοχή της Ροδίτσας Στυλίδας κ.α παρ` όλο που εκκρεμούσαν δικαστικές αποφάσεις.

Αντίθετα ο Άγιος Κωνσταντίνος και τα Καμένα Βούρλα που έχουν τελεσίδικες αποφάσεις για τις αποζημιώσεις της ΠΑΘΕ ,

περιμένουν ακόμα την απόφαση του κ. Σταϊκούρα, τώρα δυστυχώς ήρθε η ώρα του να πληρώσει όπως του αρμόζει, μαύρο στον κύριο αυτόν !!!!

Στείλτε τον σπίτι του …..

Ανώνυμος είπε...

Βλέπετε ο κ. αυτός υπέγραψε την απόφαση μαζί με τον κ. Στουρνάρα, να πάρουν τις αποζημιώσεις της ΠΑΘΕ στην Ανατολική Λοκρίδα,

παρ` όλο που εκκρεμούσαν δικαστικές αποφάσεις, αυτό δε το έκανε διότι είχε λαμβάνει αρκετά μεγάλο ποσό συγγενικό του πρόσωπο.

Ενώ από τον Άγιο Κωνσταντίνο και τα Καμένα Βούρλα που δεν είχε λαμβάνει χρήματα συγγενικό του πρόσωπο τους έγραψε κανονικά.

Τώρα ήρθε η ώρα να τον γράψουν κανονικά και οι ψηφοφόροι.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που βγαίνει ο Σύριζα με μεγάλη διαφορά για να πάρουν επιτέλους οι άνθρωποι τα λεφτά τους ,

που πάνω από 10 χρόνια το κράτος αυτό τους ξεσπίτωσε και σήμερα είναι με το ενοίκιο και στους δρόμους.

Όσο για τον κ. Σταικούρα να κοιμάται ήσυχος θα τον τιμήσουν οι ψηφοφόροι του όπως του αρμόζει με Black +

Ανώνυμος είπε...

Πάλι τα ίδια από τον αρθρογράφο κ. Φραγκούλη, τα ανακατεύει όλα τα κάνει μια σούπα και κανείς δεν καταλαβαίνει τι θέλει να πει.

Ρίχνει μέσα στη σούπα και τον Υπουργό και ότι βγει σου λέει.

Μόνο στη Βόρεια Κορέα κατά τον κ. Φραγκούλη είναι όλα καλά και καμωμένα ….

Ανώνυμος είπε...

στην ομιλια του χρησταρα στη λαμια οι περισσοτεροι με πρωτο τον δημαρχο ηταν απο αγιο κωνσταντινο .ερε γελια απο δευτερα.α μην ξεχασω μεσο ορο ηλικιας 60 και τον ανηφορο.πιπινια η αναπτυξη ερχεται........

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά ο ψευδός είναι ανίκανος, έγινε Υπουργός ελέω πατέρα , ούτε για Κλητήρας δεν κάνει ο άνθρωπος.

Δεν μπόρεσε , ούτε ένα έργο να κάνει στο Νομό, όλα αυτά τα χρόνια που ήτανε Υπουργός.

Το μόνο που κατόρθωσε βέβαια είναι να κάνει όλους τους Έλληνες φτωχότερους

Ανώνυμος είπε...

Να έρθει στο Μώλο ο Ψευδός να πάρει ψήφους !!!!!

Που μαζί με τον Κότσακ μας άλλαξαν το όνομα, κούνια που τον κούναγε δεν θα βρει ούτε τον δικό του μέσα.

Ανώνυμος είπε...

σκουθειτε ουλ απο τωρα

παμι για την καλπ

ηρθη η ωρα να κιβιρνισουμι κι μεις οι αριστιροι

του βραδ κιρναου τσιπρα


Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, Ο ΨΕΥΔΟΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΩΛΟ ΠΗΡΕ ,ΠΑΡΑΠΑΝΩ .
ΠΕΣ ΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.