16 Ιανουαρίου 2015

Ενεκρίθη ο Οργανισμός Σύστασης, Λειτουργίας και Περιοχής Ευθύνης του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου Καμένων Βούρλων

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΜΩΛΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ
Ταχ. Δ/νση: Αγ. Παντελεήμονα 8
Email: kvourla@hol.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από ενημέρωση που είχαμε από την Υποδ/τρια της 5ης Υγειονομικής Περ/ρειας Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας κ. Μπριάνη Ιωάννα, σήμερα 16-1-2015, ενεκρίθη ο Οργανισμός Σύστασης, Λειτουργίας και Περιοχής Ευθύνης του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου Καμένων Βούρλων .

Ως Δήμος Μώλου Αγίου Κων/νου, θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε θερμά τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Χρήστο Σταϊκούρα, διότι με τις καίριες παρεμβάσεις του, κατόπιν έντονων πιέσεων από τον Δήμαρχο Μώλου Αγίου Κων/νου Συκιώτη Ιωάννη, έδωσε λύση σε σημαντικότατο πρόβλημα του Δήμου μας, το οποίο εκκρεμούσε για πάρα πολλά χρόνια ( από το Φεβρουάριου του 2003, όταν πήρε ΦΕΚ ιδρύσεως το συγκεκριμένο Κέντρο Υγείας).

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται περίτρανα το ενδιαφέρον και η αμέριστη συμπαράσταση του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Χρήστου Σταϊκούρα, για θέματα μείζονος σημασίας που απασχολούν τους συμπολίτες μας.

Καμένα Βούρλα, 16-1-2015
Ο Δήμαρχος
Συκιώτης Ιωάννης

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή για να καταλάβω!!! Εμείς τώρα πρέπει να πούμε "ευχαριστώ" σε κάποιον που έκανε ΤΩΡΑ το αυτονόητο (τη δουλειά του, δηλαδή, κάτι για το οποίο τον πληρώνουμε για να κάνει) για κάτι που έπρεπε να είχε κάνει από το 2003; Έγινε: "ευχαριστούμε που δεν περιμέναμε άλλα 13 χρόνια".

Ανώνυμος είπε...

πιπιλα ο ψευδος θα μπορουσε να το κανει πριν προκυρηχθουν οι εκλογες αλλα και οι δυο το ιδιο ειστε . μαυρο στον ψευδο

Ανώνυμος είπε...

Ενω καλά τα πήγες μεχρι εδω ως ΣΥΚΙΩΤΗΣ ,με την ανακοίνωση για το Κέντρο Υγείας
ξανά έγινες ΠΙΠΙΛΑΣ.
Τελικά διάλεξε τι θέλεις από τα δύο;

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΝΑ ΠΟΙΟ ΑΠ'ΟΛΑ ΣΕ ΚΑΕΙ??
ΤΟ ΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ Η
ΑΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΠΑΝΔΡΟΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ???
(εκτος και αν σφτεσαι"να ψοφησει η γιδα του γειτονα, γιατι εγω δεν εχω)
ο ΖΩΓΡΑΦΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους
Όταν ο Γιάννης Συκιώτης ανέλαβε τα καθήκοντά του Δημάρχου, έθεσε τις προγραμματικές προτεραιότητες άμεσα σε εφαρμογή . Το Κέντρο Υγείας ήταν μία βασική προτεραιότητα για δύο λόγους α) για την πρωτοβάθμια κάλυψη ως Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου και β) η ύπαρξη του Κέντρου Υγείας αποτελεί ένα σημαντικό αναπτυξιακό προσόν για την περιοχή μας και είναι μεταξύ των κριτηρίων επιλογής για κατοικία, παραθερισμό και εγκατάστασης για επαγγελματική δραστηριότητα.
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος έκανε το αυτονόητο και πολιτικά κλασικό για τα ελληνικά δεδομένα, δηλαδή να απευθυνθεί στον συμπατριώτη μας και κάτοικο Άγιου Κωνσταντίνου, Αναπληρωτή Υπουργό Χρήστο Σταικούρα ζητώντας την υποστήριξη του. Με συντονισμένες και επίμονες προσπάθειες των δύο πλευρών λύθηκε ένα χρονίζον πρόβλημα για τον τόπο μας.
Για να γυρίσουμε πίσω τα ρολόγια και να δούμε πόσοι πρόεδροι , πόσοι Δήμαρχοι και πόσοι συμπατριώτες Υπουργοί πέρασαν από το 2003 μέχρι σήμερα, και μοίρασαν υποσχέσεις και χαμόγελα .
Το χρονοδιάγραμμα της εξέλιξης αποδεικνύει και στον πιο κακόπιστο ότι η λύση του προβλήματος δρομολογήθηκε από την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου από τον Γιάννη Συκιώτη και τυχαία συνέπεσε με την προκήρυξη των πρόωρων εκλογών.
Θα είχε ενδιαφέρον να θυμηθούν κάποιοι ότι ο Γιάννης Συκιώτης έδωσε μία και μοναδική υπόσχεση , την ανατροπή. Την ανατροπή της απραξίας , του βολέματος και της κακομοιριάς.

Ανώνυμος είπε...

Θυμάμαι υπερρεαλιστή Ζωγράφε, κάποιους Δημάρχους που ως γνήσιοι
κομματάρχες των εκάστοτε φθιωταρχών υπουργοβολευτάδων έριχναν το
όποιο επίπεδο τους χαμηλά,ζωγραφίζοντας[εδω κουμπώνεις εσύ]μαζί και την
ποικιλόχρωμη ιδεολογικά ομάδα τους..
Η εμφανέστατη προμόσιον που επιχειρεί ο εξαδελφος στον εξάδελφο είναι
κωμική και εκτός πλαισίου σοβαρότητος,η δε αίσθηση απλοικότητος που
εκπέμπει ειναι ευθέως ανάλογη με την κινηματογραφική ατάκα του
Γκρούεζα[Παπαγιαννόπουλου] προς τον Μαυρογιαλούρο[Κωνσταντάρα],-Να υπουργέ
κοιτά,ανατρίχιασα?

Ανώνυμος είπε...

..... ανάληψη της διοίκησης του Δήμου από τον Γιάννη Συκιώτη.....
εδώ γελούν και οι πέτρες...

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια στην διοικηση της ομαδας Κ.ΒΟΥΡΛΩΝ που ως γνησιοι και αμεροληπτοι συνδημοτες εστειλαν σε ολα τα σαιτ και τηλ.σταθμους το βιντεο του αγωνα πριν ακομα το φυλλο αγωνα φτασει στην ΕΠΣΦ.και εμεις στον αγιο πανηγυριζουμε ακομα για το ονομα.ποσο γελαδια ειμαστε.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΟΙΕΣ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΒΛΑΚΕΙΑ.
ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ;;;
ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΤΟΥ ΞΕΡΟΛΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΒΕΒΑΙΑ)ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ.
ΟΤΙ ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟ.
ο ζωγραφος

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ .... ΓΙΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ; ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ....ΦΙΛΑΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ρε μπαγλαμα ΖΩΓΡΑΦΕ που την ειδες την αναβαθμιση ο αθλητισμος δεν ειναι πολιτισμος τη ειναι?