04 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΩΛΟΥ-ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

1. ΜΕΛΕΤΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ (Γ.Π.Σ.) ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ (ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ, ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, ΡΕΓΓΙΝΙ) συμβατικού ποσού 211.527 €. Έχει υποβληθεί η προκαταρκτική μελέτη γεωλογικής καταλληλότητας. Αναμένεται μέχρι 20-10-2013 η παράδοση του Α1 σταδίου.

2. Ολοκλήρωση της υδραυλικής και τοπογραφικής μελέτης συμβατικού ποσού 10.455 ευρώ για την οριοθέτηση των ρεμάτων Αλιορεμα και Τρανορεμα Καμένων Βούρλων οι οποίες προωθούνται στο ΥΠΕΚΑ προκειμένου να εκδοθεί ΦΕΚ για την οριοθέτηση των ρεμάτων και την έγκριση του ρυμοτομικού της επέκτασης σχεδίου πόλεως Καμ. Βούρλων.

3. Εκπονήθηκε και υποβλήθηκε η μελέτη για την έγκριση των περιβαλλοντολογικών ορων προκειμένου να αδειοδοτηθει και νομιμοποιηθεί ο τουριστικός λιμένας των Καμ. Βούρλων ως αγκυροβόλιο τουριστικών σκαφών (αφού αγοράστηκε ο χερσαίος χώρος από τους δικαιούχους ιδιοκτήτες με το ποσό των 96.140,99 ευρώ με το υπ αριθμ. 4460 συμβόλαιο πώλησης).

4. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΤΕΡΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ προϋπολογισμού 885.000 € με το Φ.Π.Α.. Υπογράφηκαν οι δύο συμβάσεις προμήθειας των μηχανημάτων έναντι τιμήματος 672.810 € και 177.120 € αντίστοιχα και η προθεσμία παράδοσης είναι 3 μήνες (η προμήθεια αφορά 2 απορριμματοφόρα, ένα πλυντήριο κάδων ένα φορτηγό με αρπάγη και ένα Press Container 56 κυβικών).

5. ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕΡΙΗΓΗΤΙΚΩΝ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΩΝ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΣΠΗΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΝΗΜΙΣ με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ, προϋπολογισμού 189.000 € με το Φ.Π.Α. και συμβατικής δαπάνης 109.000 € με το Φ.Π.Α.

6. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΩΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΕΛ με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ προϋπολογισμού 5.489.000 € με το Φ.Π.Α. Υπογράφηκε η σύμβαση εκτέλεσης του έργου έναντι τιμήματος 2.915.545 € με το Φ.Π.Α. Η προθεσμία εκτέλεσης του έργου είναι 12 μήνες. Αναμένεται η έναρξη των εργασιών στις 9/9/2013.

7. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΩΛΟΥ με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ προϋπολογισμού 1.793.000 € με το Φ.Π.Α. Η δημοπρασία για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου έχει οριστεί για τις 8/10/2013

8. ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΕΕΛ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΩΛΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΩΛΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ με χρηματοδότηση ΕΣΠΑ. Αναμένεται η προέγκριση υπογραφής σύμβασης έναντι ποσού 65.970 € με το Φ.Π.Α.

9. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΔΥΜΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΝΕΑΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΣΤΗ ΚΟΜΝΗΝΑ. Ολοκληρώθηκε το έργο προϋπολογισμού 22.500 € και συμβατικής δαπάνης 12.600 € με το Φ.Π.Α. και βρίσκεται σε πορεία διεκπεραίωσης η διαδικασία νομιμοποίησης και ηλεκτροδότησης της γεώτρησης.

10. ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΜΩΛΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ προϋπολογισμού 600.000 € με χρηματοδότηση από ΣΑΤΑ και ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ. Η δημοπρασία για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου έχει οριστεί για τις 17/9/2013

11. ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ. Ολοκληρώθηκε το έργο προϋπολογισμού 80.000 € και συμβατικής δαπάνης 44.000 € με το Φ.Π.Α.

12. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ προϋπολογισμού 2.600.000 € και συμβατικής δαπάνης 1.287.487 € με χρηματοδότηση από ΕΣΠΑ και ίδιους πόρους. Το ποσοστό εκτέλεσης του έργου ανέρχεται σε 40%.

13. ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ προϋπολογισμού 795.000€. Αναμένεται η προέγκριση δημοπράτησης του έργου.

14. ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΑΔΑ στις θέσεις Τραγάνα της Δ. Ε. Καμένων Βούρλων και Μουρτίτσα της Δ.Ε. Αγίου Κων/νου του Δήμου Μώλου Αγίου Κων/νου με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ , προϋπολογισμού 580.000 € και συμβατικής δαπάνης 256.889 €. Η περαίωση των εργασιών προσδιορίζεται στις 30/10/2013.

15. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ προϋπολογισμού 1.000.000 € και συμβατικής δαπάνης 500.000 € με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ. Άρχισαν οι εργασίες αλλά δυστυχώς υπάρχει πρόβλημα με τη πρόοδο των εργασιών λόγω δυσκαμψίας του εργολάβου.

16. Εκπονείται η «ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΕΛ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ», με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ και συμβατική δαπάνη 286.944 €.

17. ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΔΗΜΟΥ ΜΩΛΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (Δ.Ε. ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ευλογιά και Νιχώρι ) με χρηματοδότηση από το LEADER προϋπολογισμού 200.000 €. Η δημοπρασία για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου έχει οριστεί για τις 1/10/2013

18. Ασφαλτόστρωση τμήματος της οδού Αγίου Γεωργίου στον Άγιο Κωνσταντίνο. Ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες.

19. Συνεχίζονται οι εργασίες για τη κατασκευή ναού στο νέο κοιμητήριο στον Άγιο Κωνσταντίνο.

20. Προμήθεια κουφωμάτων αλουμινίου κλειστών γυμναστηρίων προϋπολογισμού 36.000 € και συμβατικής δαπάνης 34.000 €. Αναμένεται η υπογραφή της σύμβασης εντός των επόμενων ημερών και προβλέπεται η προμήθεια και τοποθέτηση των κουφωμάτων στο κλειστό γυμναστήριο του Μώλου.

21. Αναμένεται η αποπεράτωση της μελέτης και η ανεύρεση χρηματοδότησης για την ΄΄Ανάπλαση παραλιακού μετώπου Αγίου Κωνσταντίνου΄΄

22. Ολοκληρωμένο πολυκαναλικό σύστημα φροντίδας και κοινωνικής πρόνοιας στους Καλλικράτειους Δήμους Αμφίκλειας-Ελάτειας, Λοκρών και Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ προϋπολογισμού 292.805 €. Η πράξη βρίσκεται στο στάδιο του διαγωνισμού.

23. Σύστημα εξοικονόμησης πόρων στους τομείς συλλογής απορριμάτων και καυσίμων στους Καλλικράτειους Δήμους Αμφίκλειας-Ελάτειας, Λοκρών και Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ προϋπολογισμού 352.000 €. Η πράξη βρίσκεται στο στάδιο του προσυμβατικού ελέγχου από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

24. Ψηφιακή Δημοκρατία στις υπηρεσίες του Καλλικράτειου Δήμου Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου μέσω έξυπνων μηχανισμών επικοινωνίας με τους πολίτες με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ προϋπολογισμού 73.326 €. Η πράξη βρίσκεται σε στάδιο υλοποίησης.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Από το site του Δήμου μας

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ονειρο ζώ και μη με ξυπνάτε τώρα
είμαι αλλού σ’ άλλη τροχιά
σ’ άλλη γη, σ’ άλλη χώρα
Υποχρεώσεις και δουλειά
μου κλέβουν κάτι απ' τη χαρά.
Μη, δεν είμαι εδώ, όνειρο ζω
μη με ξυπνάτε τώρα...
Να ονειρεύομαι γλυκά,
με Τετριμίδα αγκαλιά!
Είναι μεγάλη η χαρά
ναχω για δήμαρχο ξανά
τον στρατηγό τον πουτσαρά
με τοσα έργα στο χωριό
που δεν θα βλέπω μονο εγώ
ειμαι στραβός το μολογώ.

Ανώνυμος είπε...

γεια σου ρε τετριμίδα και φακίρη που ασχολείστε με τα έργα σοβαρά. δώστε τους να καταλάβουν. για να δούμε τώρα τι πούνε οι κασσάνδρες και οι λασπολόγοι. τι έχουν να πούν? θα πούν κάτι ή θα λουφάξουν στις λάσπες τους? μήπως ρε εσείς θέλετε να συγκρίνετε με τα αντίστοιχα έργα των προηγούμενων δημαρχέων ή καλύτερα να τα συγκρίνετε με τα έργα που έχουν κάνει οι γειτονικοί δήμοι? οι άνθρωποι που είναι τώρα στις θέσεις τις σοβαρές δουλεύουν τέρμα και τελείωσε. εργα γίνονται που είχαμε να δούμε έργα χρόνια πολλά. και έρχεται τώρα ο κάθε χτεσινός και προσπαθεί να κάνει αντιπολίτευση με λάσπη και ψέματα για να μας πείσει ότι δεν είναι καλά τώρα. παλιότερα ήταν καλά. ε ρε λούρος που σας χρειάζεται σε εσάς τους αντιπολιτευόμενους μικροπολιτικάντιδες.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο για τα αλουμίνια στο κλειστό γυμναστήριο.

Ανώνυμος είπε...

Μιληστε, μιληστε, και ριχτε χολη βρε κ******. Τουλαχιστον ο Ζαρκαδας μιλησε επωνυμα. Δεν κρυφτηκε πισω απο καλωδια και οπτικες ινες σαν εσας βρε αναργασμικες γεροντοκορες. Στο κατω κατω τι σας ειπε? Καποιος εσκισε τις αφισες.Εσεις γιατι κοβεστε? Εσεις τις σκισατε?

Ανώνυμος είπε...

μπραβο ρε παιδια καλα πατε, κανενα φωτοβολταικο σε καμια στεγη σχολειου η δημοσιου κτηριου ποτε θα δουμε;; κατι ακουω γινετε με το εσπα που απο οτι βλεπω το ξερετε καλα

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα ήθελα να ακούσω και αν υπάρχει αντίλογος. Καταρχήν είναι πραγματικότητα τα έργα και πρόοδος τους έτσι όπως τα γράφει ο Δήμαρχος? Πιστεύω πως ναι είναι πραγματικότητα. Μπορείτε να μου πείτε έναν λόγο σοβαρό για να μην ξαναψηφίσω Τετριμίδα και Φακίρη? Εμένα μου φτάνουν ως έργα για 3 χρόνια που έχουν παρέλθει. Σας ακούω κύριοι, ποιός θα κάνει αντίλογο?

Ανώνυμος είπε...

Σκατά παντού. Τόσες μίζες έχουν προγραμματίσει? Δε θα τους κάτσει. Άλλοι θα τα διαχειριστουν, ευτυχώς.

Ανώνυμος είπε...

τι έγινε ρε παιδιά? σώθηκε η λάσπη?

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΑΙ...
ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΡΓΑ ΤΙΣ ΜΑΖΟΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΤΥ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ!

ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΚΡΙΤΩΝΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ,ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ??ΠΕΡΙΜΕΝΩ....

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ Ο ΤΑΞ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΕΓΩ ΛΕΩ ΧΕΣΤΗΚΑ ΑΝ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΕΡΓΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ? ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΡΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ ΡΕΕΕ!

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς και σας εχουν χ.... νους για τα δήθεν εργα σας γιαυτο δεν υπαρχει αντιλογος που λετε. Η αυτο επιζητείτε;
Αρες, μαρες ,κουκουναρες, βρωμισατε την παραλια Καινουργιου με τον ψευτοβιολογικό, κανατε τα Καμμενα χαβουζα ,βρωμαει ο τοπος και τολματε να μιλατε για έργα . Ποιά έργα; Μονο οΕξαρχος αλλξε την εικονα της παραλίας αλλα τον έφαγε ο Τζακ ο Ντάνιελς ενω θα μπορουσε να κανει πολλά. Ομως κατι εκανε και εμεινε. Εκει σταματησαν τα εργα στον Δήμο.
Τι λετε τώρα σας πηρε πρεφα ο κόσμος και αν γινουν εκλογε΄ς με δυο κάλπες εχετε πιασει όσοι τολμησετε να βαλετε το ονοματακι σας στην καλπη του δημαρχου, τον πούλο. Εξ αιτιας της ανικανοτητας της προηγουμενης και της σημερινης δημοτικης αρχής πηγαμε το καλοκαιρι πατο και θα κλεισουμε τουλαχιστον 10 μαγαζια στους 2-3 προσεχεις μήνες.Αν εχετε την εντυπωση οτι δεν βλεπετε αντιλογο γιατι εχουν μεινει αφωνοι οι συχωριανοί απο το μεγαλειο των εργων σας κανετε λαθος.Εδω κατοικουν και μςερικοι βλακες αλλα οι περισσοτεροι βλεπουν τα χαλια σας και σας αγνοούν. Αντε καληνυχτα.

Ανώνυμος είπε...

γεια σου ρε φιλε με την ανωτερωτητα σου!!!

για το δια ταυτα ....τσιμουδια!!
ειστε επιβεβαιωτες χωρις να το ξερετε...επιβεβαιωτες του μεγαλειου μιας δημοτικης αρχης που απλα κανει τη δουλεια της....ασχολειται με τα κοινα...

ευχαριστω!

Ανώνυμος είπε...

γεια σου ρε φιλε με την ανωτεροτητα σου!!!

για το δια ταυτα ....τσιμουδια!!
ειστε επιβεβαιωτες χωρις να το ξερετε...επιβεβαιωτες του μεγαλειου μιας δημοτικης αρχης που απλα κανει τη δουλεια της....ασχολειται με τα κοινα...

ευχαριστω!

Ανώνυμος είπε...

Απαντώ στην έκκληση φίλου της στήλης,ότι το πνεύμα ενος ανθρώπου[όπου υπάρχει] ειναι αποτέλεσμα καλλιέργειας μυαλού και γνώσεων και συσχετίζεται βιωματικά με το επίπεδο ζωής
που έχει.
Στήν ουσία της απάντησης μου έχω να πώ ότι το προσθετικό Δελτίο της πορείας του Δήμου
σε σχέση με τα έργα [υλοποιημένα και μή]αφορούν προφανώς όλη την περίοδο της τωρινής
διοίκησης ειναι δηλαδή total.
Επίσης αφορούν τον ενιαίο Δήμο και όχι μία περιοχή[ Π.Χ. Καμένα Βούρλα] από όπου προσδοκάται
να εμφανιστεί τρελλός χορός υλοποιήσεων.
Εκ παραλλήλου κάποια από αυτά τα έργα έχουν ημιτελή διάσταση Π.Χ.ασφαλτόστρωση
της Γερασίμου Βασιλειάδη [ως προς το συνολικό μήκος της].
Η αναφορά σε χρηματικό ποσόν π.χ 600.000 ευρώ γιά ασφαλτοστρώσεις-τσιμεντοστρώσεις με αφαιρετικό και γενικόλογο πνεύμα μη εντοπιζόμενο επακριβώς,δεν είναι έργο.
Το μέγα ζήτημα της καταγραφής συνεχιζόμενου έργου από πρίν αλλά και μετά ως ενέργεια
αποκλειστική του σήμερα δείχνει προσπάθεια οικειοποίησης,που δεν στέκει λογικά.
Το ΕΣΠΑ είναι χρηματοδοτικό εργαλείο,που σπρώχνεται όντως από τήν δεξιοτεχνία και την
ικανότητα του κ. Φακίρη που ωριμάζει τα σχέδια,αλλά το τεχνικό πρόγραμμα είναι
αποτέλεσμα χάλκευσης ετεροβαρούς κατεύθυνσης,διότι ενπεριέχει και ΣΑΤΑ,αλλά και
ΙΔΙΟΙΣ ΠΟΡΟΥΣ δηλ,Ανταποδοτικά τέλη.
Στα ανωτέρω ΘΑ προσθέσω το επίκαιρο ζήτημα ΝΟ 16 που αντιμετωπίζεται σε όλα τα επίπεδα
Νομικά,Διακαστικά,Θεσμικά από τη Λαική βάση ως κόκκινη γραμμή,με ότι αυτό συνεπάγεται.
Συμπερασματικά η προσπάθεια ωραιοποίησης ή και απαξίωσης του Δελτίου τύπου είναι μάλλον
αδόκιμη και το ποτήρι σε άλλες περιοχές μπορεί να είναι μισογεμάτο,σε άλλες όπως στην
περιοχή μου μπορεί να είναι μισοάδειο.

κριτων


Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κρίτων

Όταν λες ‘μια διοίκηση είναι καλή’ (πράγμα που πιστεύω εγώ προσωπικά), υποχρεωτικά πρέπει να την συγκρίνεις με κάποια άλλη διοίκηση, για να βγει αποτέλεσμα και να πεις τελικά αυτοί είναι καλοί οι άλλοι είναι κακοί.

Αυτή λοιπόν η διοίκηση είναι μακράν καλύτερη από τις προηγούμενες όπως και να το κάνουμε, κρίνοντας και βαθμολογώντας το αποτέλεσμα και όχι τις εκάστοτε προεκλογικές η μετεκλογικές εξαγγελίες.

Μας αρέσει δεν μας αρέσει, έτσι είναι τα πράγματα, δεδομένων και των δύσκολων συνθηκών και συγκυριών αλλά και της ενοποίησης που έλαβε χώρα στην τρέχουσα αυτή διοίκηση.

Ανώνυμος είπε...

μα ρε παιδιά κάθε εκλογές τα ίδια και τα ίδια δεν βαρεθήκατε πια? οτι θα γίνει δήμαρχος το φίδι ή ο ντούγκαν ή ο ποδηλατάκιας ή ο ναύαρχος και δεν ξέρω ποιος άλλος δεινόσαυρος του παρελθόντος. αφήστε τους ανθρώπους που έχουν το τιμόνι να κάνουν την δουλειά τους που την κάνουν καλά και αφήστε τα σενάρια καφενείου γιατί σας έχει βαρεθεί ο κόσμος. όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι γκρινιάζουν και κομπάζουν για την καρέκλα αλλά ο κόσμος ο απλός ξέρει και τους φτύνει.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ 1\1\2011 ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟΝ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΕΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ,ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΕΡΟΧΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ....Ο ΨΕΥΤΟΔΗΘΕΝ,ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ,ΕΑΝ ΕΧΕΙ,ΜΕΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι και κυρίες με τα κομπλεξ απο Μωλο και Αγιο ρίξτε μια ματιά στο site του Δημου και θα δειτε οτι οι περισσοτερες και πιο εντυπωσιακες φωτογραφιες ειναι απο τα Καμμένα.
Τι ουρλιαζετε για το ονομα αφου βιτρινα και εσεις τα Καμμενα εχετε κατα τον Δημαρχο σας.Γιατι δεν βαζετε φωτογραφγιες απο την εξωτικη παραλια του Μώλου και τα σουβλεκερί του Ματζαφλάρα στον Αγιο.
Λιγη τσιπα μωρέ και αυτογνωσία ψωραλεοι.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΖΙ,ΜΕ ΤΙΣ ΓΟΥΡΝΟΠΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΝΔΡΕΑ-ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ....ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ,ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ(ΚΟΙΝΟΒΙΟ).ΓΙΑ ΑΡΧΗ........

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟ ΑΜΠΑΝΟ,ΤΙ ΈΓΙΝΕ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;ΠΩΣ ΠΗΓΕ Η ΕΚΔΡΟΜΗ;ΑΝ
ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΞΟΔΑ;ΗΤΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ;ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΛΑΒΑΝ
ΜΈΡΟΣ;ΕΓΙΝΕ Η ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΟΡΑ;ΘΑ ΕΙΣΑΓΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ
ΠΟΛΗ;ΘΑ ΕΞΑΓΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ";

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΩΣ ΕΡΓΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟ ΚΙ ΑΝΕΣΩΣΤΟ. ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΒΑΛΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΝΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ, ΕΣΤΩ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ-ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΘΑ ΤΟ ΒΛΕΠΑΜΕ ΔΙΑ ΓΥΜΝΟΥ ΟΦΘΑΛΜΟΥ. ΟΜΩΣ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΜΕ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΣΑΝ. ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ (ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Κ.Λ.Π.), ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΕΡΔΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΕΙΣΡΕΟΥΝ ΑΤΟΦΙΕΣ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ. ΥΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ. ΤΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΦΕΡΑΤΕ; ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΑΤΟΥΣ (ΤΖΑΜΠΑ ΦΑΪ). ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ, ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΤΕ, ΔΙΝΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ. ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΕΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ. ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΕΠΩΣΕΤΕ ΤΑ "ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ", ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ. ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟΥ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΑ ΝΟΙΚΑΡΗΔΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ. ΠΑΝΤΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΦΛΩΡΑΚΗΔΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑΧΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΩ ΑΥΡΙΟ. ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ. ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Διαβασα καπου παραπανω και για την επεκταση του σχεδιου πολεως. Τι γινεται με αυτο το θεμα? Ξερει κανεις? Το παλε ποτε εργο του σωτηρα Μακη....τι να πεις.?

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε φιλε 2.59...δεν υπαρχει κανενα εργο που να ειχε ξεκινησει απο προηγουμενες δημοτικες αρχες εστω και με το σταδιο της απλης χρηματοδοτησης...

Κ Α Ν Ε Ν Α!!!!
Τι ακριβως χειροτερεψε φιλε,αν βγαλεις εξω την γενικη κατασταση της χωρας και οτι οφειλεται σ αυτην...????


οσο για τις μιζες και τα παντελονιασματα,αυτα ειναι επιλογες του δικου σου ηθικου κωδικα...καταλαβαινουμε ως εκ τουτου οτι ακριβως αυτα θα εκανες....ΕΣΥ!

Ευχομαι να βγαλεις τη νυχτα παρα το τσουξιμο!!!!!

Χειροτερεψε η στρωμερνη γερασιμου βασιλειαδη?
χειροτερεψε το δικτυο αμιαντου που αντικαταστηθηκε?
χειροτερεψε το παρκο που καθαριστηκε?
χειροτερεψε η οικονομικη κατασταση του δημου που εχει αρχισει και μειωνεται το υπερογκο χρεος που υπηρχε????
χεοροτερεψε ο μωλος που αποκτα βιολογικο καθαρισμο??

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΚΤΟΣ ΚΑΜ ΒΟΥΡΛΩΝ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΦΕΛΙΜΟ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΌΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΩΝ ΚΑΜ. ΒΟΥΡΛΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ
ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ;
ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΘΟΥΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΩΝ ΚΑΜ. ΒΟΥΡΛΩΝ,
ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ - ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΕ;
ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΌ ΕΠΙΠΕΔΟ
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟ
ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙ ΓΥΡΩ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ
ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ,ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΓΧΟΛΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ,ΩΣ ΩΦΕΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ;
ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ Π.Χ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ,
-ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΕΙΤΝΙΑΖΕΤΕ,ΜΕ ΤΟΝ ΜΩΛΟ ή ΜΕ ΤΑ ΚΑΜ.ΒΟΥΡΛΑ;
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΕΥΚΟΛΗ.
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
ΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΖΗΛΟ ΕΩΣ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΧΙ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ;
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Η ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΘΕΤΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ,ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ;
ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ,ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΠΛΑΝΕΣ
ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ Δ.Σ ΕΧΘΡΙΚΕΣ;
ΑΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΤΕ
Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.

Κριτων

Ανώνυμος είπε...

αχ ποσο σας τσουζουν αυτα τα λεφτα που εφεραν απο το εσπα!!!!!
αχ ποσοοοοοο!!!

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΞΑΓΕΤΕ ΣΤΟ ΑΜΠΑΝΟ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ξεκινάει ο βιολογικός καθαρισμός του Μώλου!!!!Μπράβο Δήμαρχε!!Μεγάλο μπράβο!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ ΤΟΥ 2014. ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΠΟΥ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟ-ΒΑΣΙΛΗΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΡΠΑΞΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΤΣΟΥΞΙΜΟ 9.59??