23 Σεπτεμβρίου 2013

Πρόσκληση στο Δημοτικό Συμβούλιο της 25/9/2013

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΩΛΟΥ- ΑΓ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στις 25.09.2013 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Καμένα Βούρλα 20.09.2013
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Ν. Καραμαζιώτης

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Έγκριση πρακτικών προηγούμενης συνεδρίασης.

Επιστροφή χρημάτων ως αχρεωστήτως εισπραχθέντων. Εισηγητής ο πρόεδρος του Δ.Σ.

Εξέταση αίτησης του κ. Λάζου Παναγιώτη και λήψη σχετικής απόφασης. Εισηγητής ο πρόεδρος του Δ.Σ.

Εξέταση αίτησης του κ. Νικολάου Αγγελόπουλου του Δημητρίου και λήψη σχετικής απόφασης. Εισηγητής ο κ. Δήμαρχος.

Εξέταση εξώδικης δήλωσης - όχλησης διαμαρτυρίας των : α. Ιωάννας συζύγου Ωνάση Κων/νου το γένος Φωτίου Σαραβάνη β. Βασιλικής Αθανασίου του Νικολάου και της Μαρίας και λήψη σχετικής απόφασης Εισηγητής ο κ. Δήμαρχος.

Εξέταση αίτησης της κ. Ελένης Δαδιώτη - Ντόκου, για τροποποίηση σχεδίου πόλης Μώλου και λήψη σχετικής απόφασης. Εισηγητής ο πρόεδρος του Δ.Σ.

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ασφαλτόστρωση - συντήρηση δρόμου Αγ. Κωνσταντίνου - Άγναντης». Εισηγητής ο κ. Φλωράκης.

Έγκριση του 2ου Α.Π.Ε.(τακτοποιητικός) του έργου «Κατασκευή έργων για την ίδρυση νέου νεκροταφείου(πρώην δήμου Αγ. Κωνσταντίνου) του δήμου Μώλου - Αγ. Κωνσταντίνου. Εισηγητής ο κ. Μπεζάτης.

Έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. του έργου «Αποκατάσταση Χ.Α.Δ.Α.» στις θέσεις Τραγάνα της Δ.Ε. Κ. Βούρλων και Μουρτίτσα της Δ.Ε. Αγ. Κωνσταντίνου. Εισηγητής ο κ. Μπεζάτης.

Έγκριση επέκτασης του δικτύου ύδρευσης στην Δημοτική Κοινότητα Καινουρίου. Εισηγητής ο πρόεδρος του Δ.Σ.

Έγκριση και παραλαβή της τοπογραφικής μελέτης του έργου «Οριοθέτηση - διευθέτηση τμημάτων των ρεμάτων Τρανόρεμα και Προφήτη Ηλία, στην περιοχή επέκτασης του σχεδίου πόλης Καμένων Βούρλων». Εισηγητής ο κ. Μπεζάτης.

Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής φυσικού εδάφους για το έργο «Ασφαλτόστρωση - συντήρηση δρόμου Αγ.Κωνσταντίνου – Άγναντης». Εισηγητής ο πρόεδρος του Δ.Σ.

Αποδοχή χρηματοδοτήσεων, αναμόρφωση - τροποποίηση προυπολογισμού και τεχνικού προγράμματος 2013. Εισηγητής ο κ. Φακίρης.

Κατανομή επιχορήγησης στις Σχολικές Επιτροπές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Απ’ ευθείας ανάθεση εργασιών συντήρησης αυτοκινήτων και οχημάτων του δήμου Μώλου – Αγ. Κωνσταντίνου. Εισηγητής ο κ. Φακίρης.

Έγκριση και διάθεση πίστωσης για τις δαπάνες εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου. Εισηγητής ο κ. Δήμαρχος.

Ακύρωση χρηματικών ενταλμάτων. Εισηγητής ο πρόεδρος του Δ.Σ.

Συζήτηση για την προαιρετική λειτουργία καταστημάτων τις Κυριακές και γνωστοποίηση απόψεων και θέσεών μας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Εισηγητής ο κ. Δήμαρχος.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ....ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟΝ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΕΡΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ. ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ?

Ανώνυμος είπε...

Στο θέμα 15, ως ειδεικευμένος στις απευθείες αναθέσεις ο εισηγητής ΒΔΕΛΑΤΟΣ,
δικαιώνει το στόχο του 80%-90% επι των συνολικών αποφάσεων της Οικονομικής
επιτροπής απο την αρχη του 2011 εως σήμερα???????????????????????????????
Αντε ο επόμενος Δήμαρχος να συναγωνισθεί τέτοιες επιδόσεις.
Άπαιχτο το διδυμο ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΥ-ΒΔΕΛΑΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ(ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ)Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΑ ΑΝΘΙΣΕΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΝΟΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟΠΟ.ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ
ΜΕ ΤΗΝ Φ.ΕΞ.50\97 25-9-13 ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΩΛΟΥ -ΑΓ. ΚΩΝ\ΝΟΥ
ΚΟΙΝ. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΓΑΛΗΝΗ"
ΘΕΜΑ: ΑΙΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ "ΓΑΛΗΝΗ" ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΠΟΓΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΗΣ

1.Πληροφορούμεθα ότι το ξενοδοχείο Γαλήνη υπέβαλε αίτημα προς τον Δήμο
γιά έγκριση κατασκευής με δικές της δαπάνες,υπόγειας διάβασης,που να
συνδέει το ξενοδοχείο με την παραλία"ISABELLA,αποφεύγοντας έτσι,την
διέλευση των πελατών της πάνω στο οδόστρωμα της παραλιακής οδού.

2.Ο Σύλλογος έχει την γνώμη ότι η πρωτοβουλία αυτή του ξενοδοχείου
είναι ΘΕΤΙΚΗ,προτείνοντας όμως ότι εφόσον κατασκευασθεί,καλόν θα ήταν
να μην εξυπηρετεί μόνο τους ενοίκους του ξενοδοχείου,αλλά να υπάρχει
η δυνατότητα γιά χρήση και όλων των κατοίκων της πόλης που επιθυμούν
να μεταβούν πρός και εκ της παραλίας.

3.Στό ξενοδοχείο Γαλήνη,στο οποίο κοινοποιείται το παρόν,επισημαίνουμε
ότι, η προσθήκη αυτή στο έργο,την θεωρούμε ως βασική προυπόθεση
κατασκευή του,καθόσον αφορά την ασφάλεια όλων των κατοίκων της πόλης
[Τουρίστες και δημότες],και η αποδοχή εκ μέρους της αποδεικνύει
έμπρακτα και τον κοινωνικό της ρόλο,που θέλουμε να πιστεύουμε ότι,
επιδιώκει στον τόπο,πέρα απο τα καθαρά και καθ'όλα νόμιμα και
αποδεκτά απ'όλους ιδιωτικά της συμφέροντα.

Για το Δ.Σ.
Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ, ΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ. ΑΚΟΥΣΟΝ - ΑΚΟΥΣΟΝ :
ΠΑΝΤΡΑΣ, Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ, ΤΑΖΕΙ ΕΥΡΟΥΔΑΚΙΑ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ (ΒΑΡΙΑ 50, ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΨΙΛΑ 51,20), ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ, ΛΕΕΙ, ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΡΟΥΜΕΛΗ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟΣ (ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΘΕΤΑ) ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΜΕΝΟΥΣ; ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΣΕΙ ΤΟΣΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΤΟΜΑ; ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΑ, ΚΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ;
Ο ΑΛΛΟΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ, Ο ΠΑΤΑΡΙΑΣ, ΠΟΥ ΠΑΕΙ; ΜΕ ΤΟΣΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΙΑ) ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΗΡΘΕ ΤΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΪΔΡΩΜΕΝΟΣ. ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΣΤΟ ΜΩΛΟ ΤΟ ΚΑΤΙΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΩΣ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΩΡΙΑ. ΚΙ ΕΝΩ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΕ ΤΟ 2002 ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΙΣΛΗ, ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΤΑΣΤΑΛΕΙΕΣ (ΒΛΕΠΕ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΜΩΛΟΥ), ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ, ΤΩΡΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΣΑΝ.
ΤΟΣΟ ΑΝΑΞΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΩΛΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ; ΚΑΙ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ; ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΑΣ; ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΗΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΑΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΟΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΧΟΥΜΕ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ, ΤΟΣΟ ΑΞΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΚΙ ΕΣΑΣ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΤΟΧΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ. ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΙ ΕΥΘΥΝΗ. ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΟΒΑΡΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ, ΣΥΝΤΑΧΤΕΙΤΕ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΠΑΡΕΞΩ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΥΠΙΤΙΜΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΕΥΤΟ ΣΑΣ, ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τι να γελασουμε ρε φιλε; Αυτα ειναι για κλαματα. Μη σε νοιαζει, ομως, γιατι έχουν γνωση οι φυλακες.

Ανώνυμος είπε...

ο παταργιας εχει την καλυτερη επιδοση ως δημαρχος οταν νικησε(που δεν τον νικησε),τον.......Μπεκο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Ανώνυμος είπε...

Τον μπέκο!!! χαχαχα! Αλλος με περίσσιο αντριλικι!! Που τωρα (απο το 2010) ειναι μαζι του και τον γλυφει, ενω προηγουμενως (2006) εγλυφε τον Τετριμιδα! Μακιοκουβαρα εχουν γινει, μονο για να μην αφησουν τους υγιεις ενδιαφερομενους να ανελθουν. Ντροπη!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΕΝΔΕΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΡΑ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ 90 %. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΩΛΟ.Ο ...ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΚΗ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ 5%.ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΡΑΣ ΤΟ ...ΑΠΕΙΡΟ

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ ΚΑΦΡΕ. ΑΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΘΛΙΒΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΠΕΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΟΥ. ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΥΤΑΠΑΤΑΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ, Ο ΕΧΩΝ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΣΤΟ "ΑΡΠΑΖΕΙΝ"¨ΚΑΙ "ΧΡΕΩΝΕΙΝ". ΔΕ ΒΑΡΑΘΗΚΕΣ ΝΑ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ;

Ανώνυμος είπε...

Παλιά, ξυνά σταφύλια......