05 Δεκεμβρίου 2010

Ανατροπή της σύστασης του Δημοτικού Συμβουλίου με απόφαση Πρωτοδικείου

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Ανακοινώθηκε από το Πρωτοδικείο Λαμίας τελεσίδικα το δημοτικό συμβούλιο στον δήμο μας.

Συγκεκριμένα, η πρώτη ανατροπή έγκειται, σε σχέση με τα προηγούμενα δημοσιεύματα, στην κατανομή της μίας μόνο τελικά έδρας του συνδυασμού Λαϊκή Συσπείρωση με επικεφαλή τον Τσαπάρα στον Μώλο αντί για τα Καμένα Βούρλα, Εκτός δημοτικού συμβουλίου στον Μώλο τίθεται ο Δαλαμάγκας από τον συνδυασμό του Παταργιά μιας και η έδρα καταλαμβάνεται από τον Τσαπάρα.

Η δεύτερη ανατροπή είναι ότι ο συνδυασμός του Παταργιά στα Καμένα Βούρλα με δεδομένο ότι μετακινήθηκε η έδρα που είχε καταλάβει ο Τσαπάρας, αποκτά έναν δημοτικό σύμβουλο με πρώτο επιλαχόντα τον Τσιτίνη.

Δηλαδή έφυγε ο Τσαπάρας από τα Καμένα και πήγε στον Μώλο εις βάρος Δαλαμάγκα (του Παταργιά), και την έδρα στα Καμένα την κατέλαβε ο Τσιτίνης (από τον συνδιασμό Παταργιά).

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Skasila mas! Edo den exoume douleia gia na doulepsoume gia to pia lamogia tha pernoyn toys misthous mas etroge!

Ανώνυμος είπε...

Ας ενημερώσει κάποιος τους μεγάλους αποτυχόντες των εκλογών, ότι έχασαν. Δεν χρειάζεται να κάνουν αντιπολίτευση μέσα απο τους ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ που σκέπτονται να ''κατακτήσουν''.Θα πέσουν σε άλλο ένα σφάλμα, που ευτυχώς, τώρα δεν πειράζει κανέναν. Μην μολύνουν τη τοπική κοινωνία με μικροπολιτικά παιχνίδια. Ας αντιπολιτευτούν τη νέα δημοτική αρχή μέσα στο δημ. συμβούλιο. Εκει θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.

Ανώνυμος είπε...

Ο Τετριμιδας φταιει για τη καταθλιψη στην οποια εχουν πεσει οι εξης "Αυτοδιοικητικοι" και λοιποι πολιτες Μωλου...
Α.Γ...
Β.Μ....
Γ.Δ....
Δ.Κ...
Ε.Π...
Ζ.Επαγγελματιες οι οποιοι ονειρευοντουσαν να ξαναπουλησουν τα προιοντα τους σε 5πλασιες τιμες οπως εκαναν μεχρι να αναλαβει ο Τετρι το 2007..
Γιάυτο προτεινω να αυξησετε τη δοση του αντικαταθλιπτικου,αλλα οχι στο μεγιστο...αυτο θα γινει στις επομενες το 2014!!!A!!!!!!Ξεχασα τη δεσποινιδα Π.... η οποια ειχε την αισθηση οτι ο Τετρις βγηκε το 2006...χαρη σ'αυτην..Η απαντηση της εδοθη...στις 14 Νοεμβριου...Απ'οτι μαθαινω ηταν και αγρια η πτωση της απο την καλαμια στην οποια βρισκοταν 4 χρονια τωρα..Γεια σας..