15 Σεπτεμβρίου 2024

Υπάρχει τελικά πρόβλημα με τον Βιολογικό στα Καμένα Βούρλα, πόσο σοβαρό είναι, και αν υπάρχει από πότε υπάρχει?

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Θα ξεκινήσω με το τέρας του λοχνές, τον αποδέκτη ντε του βιολογικού που διαλύθηκε και βγήκε στην επιφάνεια εκεί δυτικά στο τελείωμα του camping του ΕΟΤ.
 
Εεε σαν να παραμεγάλωσε το τέρας του λοχνες Δήμαρχε! Δεν παίρνεις καμία τρίαινα, ώστε σαν σύγχρονος Αι Γιώργης να το σκοτώσεις, μην μας τσιμπήσει? (Προφανώς αστειεύομαι)
Το παρήγορο είναι ότι οι γλάροι έχουν βρει καταφύγιο στον αγωγό του αποδέκτη που αναδύθηκε.

Κάτι πρέπει να γίνει όμως, κάποια λύση πρέπει να βρεθεί, και προφανώς πρέπει να το συμπεριλάβεις δήμαρχε στο προ ημερησίας ώστε να ενημερώσεις τους δημότες ‘για το τι και το πως’ έχεις σκοπό να το αντιμετωπίσεις ως θέμα, με δεδομένο κιόλας ότι ο χώρος που είναι ο αποδέκτης, πλέον ανήκει σε άλλον. Αν δεν με απατούν οι πληροφορίες μου, το Ισπανικό fund έχει καταβάλει τα μέχρι τώρα κόμιστρα (πρόκειται περί αγοράς και όχι ενοικίασης), κατά συνέπεια δεν μας ανήκει ο εκεί χώρος και πρέπει να γίνουν σοβαρές μεταρρυθμίσεις … (Δεν μας ανήκουν βέβαια ούτε και οι ιαματικές πηγές, αλλά αυτό είναι άλλο άρθρο, μην τα μπερδεύουμε τα θέματα)

Πάμε στο προκείμενο, και με δεδομένο ότι πραγματικά πληθαίνουν οι αναφορές και τα παράπονα, το τελευταίο διάστημα, για δυσλειτουργία του Βιολογικού, και αυτά επικεντρώνονται για την έντονη οσμή, τόσο μέσα στα Καμένα Βούρλα, στα αντλιοστάσια αλλά και στο σημείο του αποδέκτη, με πλήθος φωτογραφιών και video από απλούς πολίτες, που αναδεικνύουν το πρόβλημα αλλά και εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκεια τους, αλλά και τις επιφυλάξεις τους, για την καθαρότητα της θάλασσας στο σημείο.

Θέλω να πω Δήμαρχε μας, ότι μην το πάρεις προσωπικά, προφανώς και δεν φταις εσύ, απλά σε εσένα έχουμε εναποθέσει τις ελπίδες μας για εξυγίανση, γιατί κατά πως δείχνει όλοι ανεξαιρέτως οι προηγούμενοι, κρίθηκαν ανεπαρκείς στην διαχείριση του Βιολογικού.

Υπάρχει βέβαια και μικρή μερίδα δημοτών που υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει κανένα μα κανένα πρόβλημα, και όσοι λένε ότι υπάρχει οσμή, όψη λυμάτων στην θάλασσα και πιθανότητα δυσλειτουργίας του Βιολογικού, κακώς το λένε γιατί δυσφημούν τα Καμένα Βούρλα!

Δηλαδή, αυτή η μερίδα των ανθρώπων, μας λέει ότι όλοι είναι συνδεμένοι με τον βιολογικό, δεν υπάρχει καμιά διαρροή ή εισροή ιαματικών στους κεντρικούς αγωγούς, τα αντλιοστάσια λειτουργούν άψογα, ο βιολογικός φτάνει μέχρι τριτοβάθμια επεξεργασία (που σημαίνει ότι παράγει σκέτο νεράκι), και ο αποδέκτης δεν έχει καμία διαρροή, ενώ χύνεται μέσα στην θάλασσα στα 200 μέτρα μέσα όπως προβλέπεται. Και τέλος μας λένε ότι υπάρχει και ολοκληρωμένη διαχείρισης της λυματολάσπης.
Μάλιστα … ενδιαφέρουσα άποψη… σεβαστή κατά τα άλλα, αλλά είναι πολλοί αυτοί που έχουν διαφορετική άποψη.

Όμως πάμε να δούμε λίγο ιστορία … και από πότε υπάρχει πρόβλημα, για τον βιολογικό μας, που ‘λειτουργεί’ περίπου από το 2002. (δεν μου πήρε πάνω από 5 λεπτά να ψάξω στο ινετρνετ).

Δείτε λοιπόν άρθρα σχετικά με τον βιολογικό και τα λύματα στα Καμένα Βούρλα (παραθέτω ένα μόνο δείγμα, μιας και τα άρθρα είναι πάρα πολλά). Το πρόβλημα λοιπόν του Βιολογικού στα Καμένα Βούρλα είναι πολύ παλιό, και σχεδόν όλα τα τοπικά μέσα έχουν ασχοληθεί κατά καιρούς … πάμε να δούμε (όρεξη για διάβασμα να έχετε)

4/2009 Εφημερίδα Σέντρα - Τι συμβαίνει τελικά με τον βιολογικό Καμένων Βούρλων;
https://lamianews.blogspot.com/2009/04/blog-post_2031.html

6/2010 Εφημερίδα Ημέρα - Η παρακμή της Δημοτικής αρχής των Καμένων Βούρλων
https://kamena-voyrla-news.blogspot.com/2010/06/blog-post_7262.html

Εγώ τα έλεγα από το 2014 - Ωρολογιακή βόμβα στα Καμένα Βούρλα…
https://kamena-voyrla-news.blogspot.com/2014/04/blog-post_1494.html

Τα έλεγα και το 2015 - Λύματα παντού !!
https://kamena-voyrla-news.blogspot.com/2015/04/blog-post_19.html

6/2016 TVStar - Καταγγελίες για μόλυνση στα Καμένα Βούρλα
https://tvstar.gr/2016/06/27/katangelies-gia-molynsi-sta-kamena-vourla-foto-kai-video/

8/2018 άρθρο του Στέφανου Σταμέλλου - Αγανακτισμένοι οι παραθεριστές στην Παραλία Καινούριου
https://www.mag24.gr/1kamena-vourla-aganaktismenoi-oi-paratheristes-stin-paralia-kainouriou/

8/2018 sioriosfm - Υπολειτουργεί ο Βιολογικός Καθαρισμός Καμένων Βούρλων
https://siriosfm.gr/ypoleitourgei-o-viologikos-katharism/

8/2018 Sterea news - Δυσαρέσκεια κατοίκων και παραθεριστών για τη δυσοσμία
https://www.stereanews.gr/2018/08/dysareskeia-katoikwn-kai-paratheristwn-stin-paralia-kainourgiou-gia-ti-dysosmia-tou-viologikou/

8/2019 TVStart Λαμίας - Το λύματα του βιολογικού καθαρισμού βγήκαν στο δρόμο και έφτασαν στη θάλασσα.
https://tvstar.gr/2019/08/19/to-lymata-tou-viologikou-katharismou-vgikan-sto-dromo-kai-eftasan-sti-thalassa-foto/

2/2021 kathimerini.gr - Βιολογικοί που δεν λειτουργούν ή υπολειτουργούν

8/2021 lamianow.gr Καταγγελία – Καμένα Βούρλα : Επικίνδυνα λύματα και δυσοσμία
https://lamianow.gr/kataggelia-kamena-voyrla-epikindyna-lymata-kai-dysosmia-stin-odo-ippokratoys-foto/

8/2023 LamiaReport - Λύματα και δυσοσμία στην παραλία Καινούργιου, Καμένων Βούρλων
https://www.lamiareport.gr/index.php/kataggelies/item/263084-lymata-kai-dysosmia-stin-paralia-kainoyrgiou-kamenon-voyrlon

10/23 Κυρμανίδης κατακεραυνώνει Συκιώτη … και για τον βιολογικό
https://www.lamiareport.gr/index.php/parapolitika/item/268323-ilias-kyrmanidis-emfanisi-dimarxou-apopse-sta-kamena-voyrla

5/2024 kaliterilamia.gr – Πρόβλημα αγωγού - Απόρριψη λυμάτων στο λιμάνι Καμένων Βούρλων
https://www.kaliterilamia.gr/2024/05/blog-post_200.html

Ελάτε τώρα εσείς, να μου πείτε να μην είμαι επιφυλακτικός για το που εγώ θα κάνω μπάνιο, και αν θα πρέπει να σας ρωτήσω αν θα πω την άποψη μου, παραθέτοντας σχετικά δημοσιεύματα με video, φωτογραφίες, άρθρα, απόψεις κλπ κλπ

Μαζέψτε λοιπόν τα στοιχεία σας φίλτατοι, πάρτε και τα παραπάνω, και κάντε τις μηνύσεις σας, για να βρεθεί αν λειτουργεί ή όχι ο Βιολογικός, και το βασικότερο το ποιος φταίει για την κατάσταση.
Το πρόβλημα δεν το έχει αυτός που αναδεικνύει, υποδεικνύει ή καταγράφει ένα πρόβλημα, ΑΛΛΑ αυτός που το δημιουργεί ή αυτός που δεν το εξυγιάνει ως πρόβλημα. (με πράξεις ή με παραλήψεις)

Για να δούμε τώρα, ποιος τον δυσφημεί τον τόπο, το blog? Ή ο κόσμος το έχει τούμπανο και εσείς κρυφό καμάρι?

Με τιμή
Κώστας Γιαννακούρος

Διαβάστε περισσότερα...

14 Σεπτεμβρίου 2024

«Πράσινο φως» για τα υδατοδρόμια στη Φθιώτιδα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Τα υδροπλάνα θα πιάνουν Γλύφα, Ράχες, Αρκίτσα, και Θεολόγο…

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον η αδειοδότηση για τη δημιουργία σταθμών υδροπλάνων σε τέσσερα (4) λιμάνια του νομού και συγκεκριμένα σε Γλύφα, Ράχες, Αρκίτσα, και Θεολόγο Μαλεσίνας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport εστάλησαν από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Ναυσιπλοΐας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιώτικης Πολιτικής, οι θετικές εισηγήσεις στα αιτήματα έγκρισης Υδάτινης Περιοχής ως Υδάτινο Πεδίο της Hellenic Seaplanes (Υδροπλάνα Ελλάδας Α.Ε.), για τους λιμένες Γλύφας Στυλίδας, Ράχες Στυλίδας, Αρκίτσας Φθιώτιδας και Θεολόγου Φθιώτιδας.

Σε αυτά αποτυπώνονται οι διάδρομοι προς-αποθαλάσσωσης των υδροπλάνων, περιοχή ελιγμών, περιοχή υδατοδρόμησης και θέση ελλιμενισμού υδροπλάνου, που θα ελέγξουν οι αρμόδιες Λιμενικές Αρχές (Λιμεναρχείο Στυλίδας, Α’ Λιμενικό Τμήμα Γλύφας και Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Αταλάντης), ώστε να διατυπώσουν την τελική γνώμη στη θετική εισήγηση του ΥΝΑΝΠ.

Διαβάστε περισσότερα...

13 Σεπτεμβρίου 2024

Επαγγελματίας στα Καμένα Βούρλα έσωσε λουόμενο από πνιγμό

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Διακομίστηκε έχοντας τις αισθήσεις του στο Κέντρο Υγείας κι από κει στο Νοσοκομείο Λαμίας…

Παρ’ ολίγον πνιγμός το μεσημέρι της Πέμπτης (12/9) στην ελεύθερη παραλία Καμένων Βούρλων, στο ύψος του Εστιατορίου Camino, όταν 77χρονος έχασε τις αισθήσεις του την ώρα που κολυμπούσε.

Ευτυχώς έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος ο οποίος αμέσως έσπευσε να τον βγάλει από τη θάλασσα.

Ο κ. Δημήτρης Λυμπερόπουλος ιδιοκτήτης του γνωστού εστιατορίου, μίλησε στο LamiaReport για το περιστατικό. «Είδα τον κύριο να κολυμπά στην περιοχή της σημαδούρας κι επειδή το προηγούμενο πρωί του είχε πάλι συμβεί ένα άσχημο περιστατικό καθώς δεν μπορούσε να βγει στην ακτή, του φώναξα να έρθει πιο έξω.

Τότε, ενώ κολυμπούσε προς την ακτή τον είδα να κάνει ασυντόνιστες κινήσεις και να μένει στη συνέχεια ακίνητος στο νερό. Δεν έχασα χρόνο και βούτηξα στη θάλασσα για να τον βγάλω», λέει ο κ. Λυμπερόπουλος που έχει γνώσεις ναυαγοσωστικής και ΚΑΡΠΑ.

Με τη βοήθεια του φίλου του, Γιώργου Παπαγεωργίου και του εεκπαιδευμένου σκύλου του, τον έβγαλε στην ακτή και ξεκίνησαν προσπάθειες να τον επαναφέρουν πετυχαίνοντας να βγάλει το νερό που είχε πιεί. Στο σημείο έφτασε πολύ γρήγορα και ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων, που πρόσφερε επίσης πολύτιμη βοήθεια και λίγο πριν τη 1:00’ ο άνδρας έχοντας τις αισθήσεις του, είχε φτάσει στο Κέντρο Υγείας.

Εκεί, κρίθηκε η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας για περαιτέρω εξετάσεις και περίθαλψη.

Όπως μας λέει ο κ. Λυμπερόπουλος ο άνθρωπος δεν είχε τις αισθήσεις του μέσα στο νερό και αυτό έκανε λίγο πιο εύκολο το έργο του να τον βγάλει στην ακτή.

«Όταν ένας άνθρωπος κινδυνεύει γίνεται επικίνδυνος και για τον άλλο που θα πάει να τον βοηθήσει γιατί προσπαθεί απεγνωσμένα να σωθεί και μπορεί ακόμη και να σε πνίξει αν δεν ξέρεις. Ήταν και αρκετά μακριά από την ακτή και δεν θα ήταν καθόλου εύκολο να ανασυρθεί στη στεριά αν άθελά του αντιστεκόταν. Το να έχεις γνώσεις ναυαγοσωστικής είναι πολύτιμο και το έχω περάσει αυτό και στα παιδιά μου. Μπορεί να σώσεις έναν άνθρωπο. Μακάρι να πάνε όλα καλά για τον συγκεκριμένο άνθρωπο και να ξεπεράσει την περιπέτειά του», σημειώνει ο κ. Λυμπερόπουλος .

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Β’ Λιμενικό Τμήμα Αγίου Κωνσταντίνου του Λιμεναρχείου Στυλίδας.

Διαβάστε περισσότερα...

12 Σεπτεμβρίου 2024

Μεγάλη Προσοχή! Πολύ υψηλός κίνδυνος φωτιάς στην περιοχή μας - Παρασκευή 13/9/2024

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger



Διαβάστε περισσότερα...

Μώλος: Λήστεψε πρατήριο όμως δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί πολύ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Ο 39χρόνος λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Τετάρτης μπήκε στο πρατήριο υγρών καυσίμων που βρίσκεται στην είσοδο του Μώλου και άρπαξε τα χρήματα από το ταμείο.

Γνωστός στην περιοχή καθώς μένει σε γειτονικό χωρίο έφτασε με τα πόδια στο πρατήριο πηγαίνοντας αμέσως πήγε στο ταμείο. Παρά την προσπάθεια της υπαλλήλου να τον αποτρέψει βούτηξε το ποσό των 250 ευρώ και εξαφανίστηκε.
(φωτο αρχείου)

Ο υπάλληλος αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα έχοντας επάνω του το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που είχε αφαιρέσει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΛΑΜΙΑ FM1 96.2,ο 39χρόνος είναι τοξικομανής και βρίσκεται σε δύσκολο στάδιο, ζει με τους γονείς του οι οποίοι όμως δεν μπορούν να τον πείσουν να μπει σε πρόγραμμα. Την ίδια μέρα που έκανε την ληστεία στο πρατήριο φέρεται να είχε μπει και σε άλλο κατάστημα με τον ίδιο σκοπό.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Διαβάστε περισσότερα...

10 Σεπτεμβρίου 2024

Πρόγραμμα Αγιασμών σχολικών μονάδων του Δήμου Καμένων Βούρλων για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


Στο πλαίσιο των δυνατοτήτων και των συνθηκών παραδίδουμε στους εκπαιδευτικούς και στους μαθητές τα σχολικά κτίριά μας σε αξιοπρεπή κατάσταση.

Όμως, εχθρός του καλού είναι το καλύτερο! Συνεπώς συνεχίζουμε!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς το προσωπικό του Δήμου μας και στους αιρετούς που συντόνισαν τη δράση.

ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων
Ηλίας Γ. Κυρμανίδης


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΙΑΣΜΩΝ
Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου

Ώρα 8.30
- Νηπιαγωγείο & Δημοτικό Σχολείο Αγίου Κωνσταντίνου
- Νηπιαγωγείο & Δημοτικό Σχολείο Μώλου
- Νηπιαγωγείο Αγίου Σεραφείμ
- Νηπιαγωγείο & Δημοτικό Σχολείο Ρεγκινίου
Ώρα 8.45
Γυμνάσιο Καμένων Βούρλων
Ώρα 9.00
Νηπιαγωγείο & Δημοτικό Σχολείο Καινούργιου
Λύκειο Καμένων Βούρλων
Ώρα 9.30
Γυμνάσιο & Λύκειο Μώλου
Γυμνάσιο Αγίου Κων/νου
Ώρα 9.45
Νηπιαγωγείο & Δημοτικό Σχολείο Καμένων Βούρλων

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο site του Δήμου μας

Διαβάστε περισσότερα...

08 Σεπτεμβρίου 2024

Προσοχή στις τηλεφωνικές απάτες! Ενημέρωση από την Αστυνομία!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Πληθαίνουν καθημερινά οι απόπειρες τηλεφωνικών εξαπατήσεων πολιτών μέσω τηλεφώνου.

Ακούμε για καθημερινά κρούσματα, ειδικά σε ηλικιωμένους (στην περιοχή μας), που προσπαθούν να τους πείσουν, ότι κάποιο κοντινό συγγενικό τους πρόσωπο ενεπλάκη σε αυτοκινητιστικό ατύχημα με θύματα, και προσπαθούν να τους αποσπάσουν χρήματα.

Η σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας είναι παρακάτω, δώστε μεγάλη προσοχή!

Διαβάστε όλη την σχετική ανακοίνωση στο site της Ελληνικής Αστυνομίας


Διαβάστε περισσότερα...

07 Σεπτεμβρίου 2024

Πρόβλημα με τον Βιολογικό στα Καμένα Βούρλα – Πετάχτηκε ο αγωγός στον αέρα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Έκπληκτοι οι περίοικοι και οι περαστικοί από την παραλία του Καινούργιου στα όρια του camping, όταν είδαν το ‘τέρας του λοχνές’ να αναδεύετε με απειλητικές διαθέσεις.

Ηρεμήστε όσοι ανησυχείτε παιδιά, δεν είναι το ‘τέρας του λοχνές’, είναι ο αγωγός των λυμάτων, που περίτρανα αναδύθηκε (αφού διαλύθηκε – έσπασε προφανώς) και όπως αντιλαμβανόμαστε όλοι, τα λύματα πλέον (και επίσημα) χύνονται στην παραλία.

Εγώ δεν θα έκανα μπάνιο σε ακτίνα 2-3 χιλιομέτρων, δηλαδή από την εκκλησία στα Καμένα μέχρι και τις κατασκηνώσεις της εκκλησίας. ειδικός δεν είμαι αλλά οι ουρολοιμώξεις θα πάνε σύννεφο, και προτιμώ να λειτουργώ εκ του ασφαλούς.

Να πω την αμαρτία μου, δεν θα το έκανα τόσο θέμα, οκ έγινε ζημιά, αλλά πάνε μέρες τώρα και δεν βλέπω να συγκινείτε κανένας ρε παιδάκι μου.

Η απόκρυψη του γεγονότος ότι χύνονται στην θάλασσα λύματα (σύμφωνα πάντα με προηγούμενο άρθρο), νομίζω αγγίζει τα όρια της ποινικής δικονομίας (και πάλι ειδικός δεν είμαι, απλά λογικά σκεπτόμενος το λέω).

Να θυμίσω σε όσους δεν γνωρίζουν, οι Βιολογικοί καθαρισμοί γενικότερα, θα πρέπει να έχουν ποντισμένο τον αποδέκτη (αγωγό σε περίπτωση που πάνε στην θάλασσα) στα 200 μέτρα από την ακτή τουλάχιστον.

Εμείς εδώ εξαιρώντας το γεγονός ότι τριτοβάθμια δεν υπάρχει ούτε κατά διάνοια στον Βιολογικό του Δήμου μας (τριτοβάθμια = βγαίνει καθαρό νεράκι), χύνουμε τα λύματα στην ακροθαλασσιά.

Άλλη μια καυτή πατάτα στα χέρια του δημάρχου μας.

Εεεε υπηρεσίες της Ελλάδας υπάρχετε??? Περιφέρεια??? Λιμεναρχείο ?? Κράτος ???

Σας παρακαλούμε βρε υπηρεσίες!!, μην μας αφήνετε στο έλεος του δημάρχου μας ..

Με τιμή
Κώστας Γιαννακούρος

Διαβάστε περισσότερα...

06 Σεπτεμβρίου 2024

Καμένα Βούρλα: Γιορτάζει η Ι.Μ. Μεταμόρφωσης Σωτήρος την μνήμη του Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


Ιερά Πανήγυρις προς τιμήν του Αγίου Ιερομάρτυρος Χρυσοστόμου Μητροπολίτου Σμύρνης στην ιστορική Ιερά Μονή Μεταμόρφωσης Σωτήρος Καμένων Βούρλων την Δευτέρα 9/9 και Τρίτη 10/9/2024.

Η πρόσκληση και ενημέρωση από την Ιερά Μονή:



Διαβάστε περισσότερα...

03 Σεπτεμβρίου 2024

Ο δήμαρχος με τον πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


Νότες» από το ένδοξο παρελθόν


Τελικά η ιστορία κάνει κύκλους.
Μια ευχάριστη έκπληξη μας επιφύλαξε η σημερινή μέρα!

Ο πρίγκιπας του Οίκου των Saud, της Βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας Bin Faisal Bin Aboulmazeed Al Saoud έκανε μια στάση από το πρόγραμμα των διακοπών του για ένα καφέ στα Καμένα Βούρλα.

Θέλησα να τον ενημερώσω ότι τη δεκαετία του 1960 οι γονείς του παραθέριζαν κάθε καλοκαίρι εδώ, αλλά το γνώριζε ήδη.

Ανανεώσαμε το ραντεβού για το μέλλον με περισσότερο χρόνο!

απο το FB του Δημάρχου μας

Διαβάστε περισσότερα...

01 Σεπτεμβρίου 2024

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024: Το επίσημο τρέιλερ του WRC για τον αγώνα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Από τις 5 έως τις 8 Σεπτεμβρίου στα ελληνικά βουνά θα σηκωθεί πολλή σκόνη.

Συμμετοχή στο φετινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις έχουν δηλώσει 72 πληρώματα, τα οποία θα χρονομετρηθούν σε 15 ειδικές διαδρομές. 

Η υπερειδική διαδρομή είναι προγραμματισμένη για το βράδυ του Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου (9.05 μμ) στο ΣΕΑ Σείριος.

Μέσα σε ένα λεπτό, το WRC συνοψίζει το συναρπαστικό χαρακτήρα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, του πιο δύσκολου και ανατρεπτικού αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.



Δείτε στο lamiafm1.gr τις ώρες εκκίνησης των αγώνων 

Διαβάστε περισσότερα...