17 Νοεμβρίου 2023

Έφυγε από την ζωή ο Θανάσης Φλωράκης…

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Θλίψη προκαλεί η είδηση στη Λοκρίδα και γενικότερα στη Φθιώτιδα, ότι έφυγε από την ζωή ο Θανάσης Φλωράκης.

Ο Θανάσης Φλωράκης “έφυγε” από την ζωή σε ηλικία 62 ετών. Τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας.

Ένας πολύ ενεργός πολίτης ο οποίος είχε ασχοληθεί με τα κοινά, έχοντας διατελέσει και Αντιδήμαρχος στον Δήμο Καμένων Βούρλων.

Η κηδεία του θα γίνει στον Λογγό στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, το Σάββατο 18/11/2023 και ώρα 12:00.

5 σχόλια:

Γιάννης Σκούφιας είπε...

Η απώλεια του ΘΑΝΑΣΗ ΦΛΩΡΑΚΗ αφήνει φτωχότερο τον Δήμο μας καθώς επρόκειτο για έναν άνθρωπο με σημαντικές παρεμβάσεις και παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε φρόντιζε μέχρι την τελευταία στιγμή να είναι παρών…
Ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος ο οποίος πάντα με ήθος και αξιοπρέπεια διεκδικούσε όσα πίστευε για τους συμπολίτες του και τον δήμο…
Η στάση ζωής και η εντιμότητά του πρέπει να αποτελούν παράδειγμα για όλους μας...
Ας αναπαύεται εν ειρήνη…
ΘΑΝΑΣΗ, ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ !

Ανώνυμος είπε...

Συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείου και τους φίλους του για την απώλεια του αγαπητού τους Θανάση. Η απώλεια του Θανάση αποτελεί και μεγάλη απώλεια για τα κοινά -δημοτικά καθώς έφυγε ένας σοβαρός δημοκράτης και ακέραιος ενεργός δημότης που άφησε ένα θετικό αποτύπωμα στα κοινά-δημοτικά του τόπου μας.
ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΘΑΝΑΣΗ !!

Ανώνυμος είπε...

Εχετε αραγε κατανοήσει οτι και ο Προλεταριος ειναι εμβιο Ον, και υποκειται σε φθορα?

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι του Δήμου Καμένων Βούρλων όταν εκδίδετε ένα ψήφισμα φροντίστε τουλάχιστον να είναι σωστό! Ο εκλιπών δεν έχει κόρη αλλά γιό, τον Παρασκευά.

Κουκούλη Γεωργία είπε...

Από σήμερα ο δήμος μας είναι πιο φτωχός με τον χαμό του αγαπητού φίλου Θανάση Φλωράκη Ενός ανθρώπου της συμμετοχής και της προσφοράς. Άριστος γνώστης των θεμάτων του δήμου μας διετέλεσε επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος και από τις θέσεις ευθύνης του συνέβαλε στην καλύτερη λύση των προβλημάτων του τόπου μας Παρά τα τεράστια προβλήματα υγεία που αντιμετώπιζε ήταν πάντα εκεί ,παρών ως την τελευταία στιγμή, παράδειγμα προς μίμηση για τους νεότερους. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη. Στην αγαπημένη του Άννα , στο γιό του και στους οικείους του τα θερμά μου συλλυπητήρια. Καλό ταξίδι Θανάση.