10 Νοεμβρίου 2022

Απαλλοτριώσεις στην παράκαμψη του Αγίου Κωνσταντίνου

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Λαμία, 10 Νοεμβρίου 2022
Δελτίο Τύπου


Σε συνέχεια του από 19-10-2022 σχετικού δελτίου τύπου, μετά από συνεργασία του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών και του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, εγκρίθηκε η τροποποίηση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων 2022.

Συγκεκριμένα, δεσμεύονται 28.010.026,67 ευρώ, που αφορούν στην καταβολή χρηματικών ποσών για απαλλοτριώσεις στην παράκαμψη του Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας, σε εφαρμογή δικαστικών αποφάσεων - για εκτάσεις στο έργο «Βελτίωση της Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης, τμήμα Παράκαμψης Αγίου Κωνσταντίνου» στην Π.Ε. Φθιώτιδας.

Συνεπώς, τα δύο κρίσιμα βήματα της ολοκλήρωσης των σχετικών κτηματολογικών πινάκων και της δέσμευσης των απαραίτητων πιστώσεων από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων υλοποιήθηκαν. Οι διαδικασίες προχωρούν γρήγορα.

Θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση για την πορεία των βημάτων μέχρι την καταβολή των ποσών στους δικαιούχους.

5 σχόλια:

ΛΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΣ είπε...

Η τελεσίδικη απόφαση του δικαστηρίου βγήκε τον περασμένο Οκτώβρη. Βάσει χρονοδιαγράμματος αλλά και από τα λεγόμενα των δικηγόρων, η απόφαση πρέπει να υλοποιηθεί από τους 6-12 μήνες το πολύ. Είμαστε είδη στους 13 μήνες και δεν καταλαβαίνω τα ευχολόγια και τις ευχαριστίες για κάτι που έπρεπε να είχε τελειώσει και αφορά τις περιουσίες μας.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Ανώνυμος είπε...

Λιακο όταν πάρεις τα λεφτά θα μελανιασεις στο τσίπουρο

Ανώνυμος είπε...

Άλλη μια περίπτωση φαύλοτητος με το μετασοβιετικο σύστημα να μοιράζει χρήματα 10 φορές πάνω από την εμπορική αξία της γης.Μετα
πτωχευει και τα ζητάει από όλους ενώ τα δίνει σε κάποιους. Το ίδιο όμως και οι δήμοι τα λεγόμενα οχυρα διαπλοκής.
Έρχεται λοιπόν κάποιος δημοτης (μελανιασμενος, ωραίο αυτό!!!)και απαιτεί όπως και ο κάθε προμηθευτής αναλώσιμων υλικων τα δικαιώματα του,Ποια ;Αυτά που προερχονται από το σύστημα.Και εκεί αρχίζει μια διαμαρτυρία του κάθε περίεργου ότι κακώς εδώ έγινε αυτό ένω το άλλο είναι σωστό,δίκιο κλπ.
Έχουμε λοιπόν μια επιλεκτική άποψη ως Έλληνες τι είναι δίκαιο και σωστό.Ετσι όταν κάποιος τονίζει εκείνο που βλέπει αυτός, εμείς οι άλλοι πρέπει να δούμε γιατί το λέει, ποιο κίνητρο υπάρχει από πίσω, τι είπε για άλλες περιπτώσεις δημόσιας φαύλοτητος,και αν η ΗΘΙΚΗ του επί αυτών των ζητημάτων είναι σταθερή και συνεχής .
Δυστυχώς όπως προανέφερα ελάχιστοι συνδημότες εχουν σταθερή άποψη για την χρήση του δημοσίου χρήματος άρα φύση και θέση πραγματιστές δηλ ιδεολογικά Φιλελεύθεροι.
Άρα 'μελανιάστε' υπάρχει χρήμα από τις φυτείες με καρπούς από τα λεφτοδενδρα.

Ανώνυμος είπε...

Αν πάμε σε κάποιες 10ετιες πριν πχ 1960-62 με εθνική οδό, τώρα με παθε. Όλοι μας πρέπει να έχουμε πάρει ρευστό. Ας μην γκρινιάζουμε,. Πάντως πολλες τρύπες θα κλείσουμε και αρκετά σεντούκια θα γεμίσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Θα λιγδωσει το αντερο