17 Νοεμβρίου 2022

Πολυτεχνείο 1973 – Επέτειος – Αφιέρωμα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Το ΕΟΑ σε συνεργασία με τη Βιβλιοθήκη της Βουλής των Ελλήνων συμμετέχει στον εορτασμό της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, παρουσιάζοντας την ταινία "Πολυτεχνείο 1973" με σπάνιο αρχειακό υλικό εικόνας και ήχου

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ [ ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ] ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΖΟΧΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αριστερά Ταμπού, την Κεφάλά του Σβωρωνου την Ηλενια του σαμπουαν και τον αδριαντα Βελουχιώτη του σφαγέα. Μεγάλη αναταραχή υπέροχη κατάσταση (Και ο δημοκράτης).

Ανώνυμος είπε...

Η επανάσταση πήγε εκατό χρόνια μπροστά την χώρα! Δυστυχώς όμως μετά ήρθαν οι κλέφτες και να τα αποτελέσματα!

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι το 74 το δημόσιο χρέος ήταν μηδενικό ο πληθωρισμός δεν κουνιόταν το δολάριο 30 δραχμές σταθερό η Χρυσή λίρα 300δρχ αμετάβλητη τα αγροτικά χρέη χαριστικαν ο αναδασμός εφαρμόσθηκε και οι ΚΚΕδες εκτός νόμου όπως είναι σήμερα οι χρυσή αυγή.Το κυριότερο της δουλειές τις έδινε ο ιδιωτικός τομέας χωρίς να υπάρχει στα καταναλωτικά προϊόντα φόροι.Δυστυχως ότι δεν κατάφεραν το 43-49 ο αναρχοκομουνισμος με χιλιάδες σφαγμενους ελληνες(Βελουχιώτης, λόγος στην Λαμία Οκτώβριος 45)το κατάφερε η σοσιαλδημοκρατία δηλ πτώχευσε την χώρα.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι όπως γίναμε ένας Παπαδόπουλος θα μας σώσει!

Ανώνυμος είπε...

Πεστα Χρυσοστομε