30 Οκτωβρίου 2022

Ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων στον «ΛΑΜΙΑ FM-1»

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «ΛΑΜΙΑ FM-1» με τον Απόστολο Έλληνα και τη Βούλα Τσιαχρή ήταν ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, Γιάννης Συκιώτης, το μεσημέρι της Πέμπτης 27 Οκτωβρίου 2022, όπου μίλησε για τη συνάντησή του με τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας, το πέρασμα της σκυτάλης της «Running out of time» από τον Δήμο, την αξιοποίηση των ιαματικών πηγών και τις εκδηλώσεις εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.




12 σχόλια:

ΔΚΒ είπε...

Το ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία μέλος του Υπερταμείου, παρέλαβε σήμερα, Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022, μία οικονομική προσφορά για την αξιοποίηση του ακινήτου «Λουτρόπολη Καμένων Βούρλων» με μακροχρόνια μίσθωση διάρκειας 40 ετών.
Η προσφορά υποβλήθηκε από το επενδυτικό σχήμα που αποτελείται από την ένωση εταιρειών ΓΑΛΗΝΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. και STARITEM INVESTMENTS PLC.
Η διαδικασία αξιολόγησης της προσφοράς σύμφωνα με τους όρους της Πρόσκλησης Υποβολής Προσφορών θα εκκινήσει άμεσα. Η οικονομική προσφορά θα αποσφραγιστεί σε επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου, ακολουθώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες, σημειώνει η σχετική ανακοίνωση.
Το ακίνητο, συνολικής έκτασης 474.524 τμ, περιλαμβάνει τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου «Γαλήνη» και το υδροθεραπευτήριο «Ιπποκράτης», τα οποία είναι εν λειτουργία, τα χαρακτηρισμένα ως διατηρητέα ξενοδοχεία «Ράδιον» και «Θρόνιον» και το υδροθεραπευτήριο «Ασκληπιός», που είναι εγκαταλελειμμένα.
Εντός της έκτασης βρίσκεται η ιαματική πηγή «Γεωργαλά» που έχει αναγνωρισθεί από τον Απρίλιο του 2020.
Η διαγωνιστική διαδικασία για την αξιοποίηση του ακινήτου πραγματοποιείται σε μία φάση. Το οικονομικό αντάλλαγμα περιλαμβάνει εφάπαξ καταβλητέο αντάλλαγμα ύψους τουλάχιστόν 1 εκατ. ευρώ και ετήσιο μίσθωμα, με μοναδικό κριτήριο για την αξιολόγηση των προσφορών το υψηλότερο τελικό μίσθωμα, απαρτιζόμενου από το εφάπαξ καταβλητέο αντάλλαγμα και το προσφερόμενο ετήσιο μίσθωμα σε παρούσα αξία. Ο πλειοδότης, μέσω της σύμβασης μίσθωσης, θα κληθεί να υλοποιήσει υποχρεωτικές επενδύσεις με σκοπό την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του ακινήτου.

ΑΡΑ : ΜΗΤΣΗΣ με ΚΥΠΡΙΟΥΣ ;

Ανώνυμος είπε...

7.26 ξεχασες να αναφερεις οτι η οικονομική προσφορά εγινε κατοπιν πιεσεων του δημαρχου μας κ. Συκιωτη και προς την Κυβερνηση/Σταικουρα αλλα και προς Μητση.

Ανώνυμος είπε...

Εννοείται ότι θα γίνει αποδεκτή.Ετσι και αλλιώς άλλοι επενδυτές δεν θα έρχονταν .
Ο Μήτσης έχει γνώση περί
του τι πρόκειται.
Θα σκάσει την προκαταβολή και μετά ασε τους Φορείς να λένε ότι είναι αντισυμβατικός.
Αλλωστε το έχει ξανά κάνει.
Όσον αφορά το δήμο τον ενδιαφέρει να μην γίνει και η Γαλήνη σαν το Ράδιο.
Όσο αφορά την αριστεριλα της περιοχής τους ενδιαφέρει να υπάρχουν ιδιώτες αρκεί να αποδίδουν το ΦΠΑ για να πληρώνεται η κομματική πελατεία.

Ανώνυμος είπε...

Το κτηριακό συγκρότημα της Γαλήνης έχει την αξία που τις έδωσε η επένδυση Μήτση.
Δεν έγινε το ιδιο με το 'μοναστήρι' του αγ. Παντελεήμονα όπως το κατάντησαν με κακόγουστες αφίσες. Το δε δημαρχείο χειρότερο και από παλιό κοινοτικό κατάστημα της άνω Γλουνιστας.
Τρία διαφορετικά κτήρια με διαφορετικές χρήσεις
Το πρώτο με ιδιώτη χρήστη το δεύτερο με δογματικό υπόβαθρο και το τρίτο με διαχειριστή που έχει αρχιτεκτονική άποψη μόνο για την προσωπική του οικία.
Η διαφορά είναι αισθητή.

Ανώνυμος είπε...

Σουρεαλιστικό τοπιο!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

7.26μμ σε έχει συνηθίσει ο Συκιωτης να έχει τέτοιο ενδιαφέρον για τα καμ. Βουρλα;; Θέλει να εκμεταλλεύεται όλες τις συγκυρίες και να αυτόπροβάλλεται. Εάν ενδιαφερόταν δεν θα πέρναγαν 6 χρόνια από την λήξη της σύμβασης με Αξε αστηρ-μητση, για να φθάσουμε στο σήμερα.

Ανώνυμος είπε...

7.39 είπαμε να τον στηρίζουμε τον δήμαρχο αλλά όχι με τετοιες χοντραδες περί μεσολάβησης για την κατάθεση οικ. Προσφοράς για το Γαλήνη..
Τι σχέση μπορεί να έχει ο δήμαρχος με το γκρουπ επενδυτών που αποφάσισαν να είναι εμπροθεσμοι μέχρι της 31/10/22 σύμφωνα με την προκήρυξη της διαδικασίας παραχώρησης.
Ήθελαν με μπροσταρη τον Μήτση να το ξανά παρουν και αφού δεν υπάρχει άλλος μάλλον θα είναι οι ανάδοχοι για τα επόμενα σαράντα χρόνια,εκτός αν κηρυχθεί από το ΕΤΑΔ ασύμφορος..
Σιγά μη ρώτησαν το δήμαρχο αν θα έχουν και κέρδη,νισαφι πια για το μεγαλείο του...Ιουστινιανού !

Ανώνυμος είπε...

Η Λεβέντη στον Άγιο μας άφησε χρέη 200.000 ευρώ, να δούμε πόσο φέση στην ύδρευση αποχέτευση θα μας αφήσει η Μήτσης; Που μάλλον δεν είναι στο νέο επενδυτικό σχημα

Ανώνυμος είπε...

Το λεβέντη άφησε χρέη προς τον δήμο αλλά έδωσε δουλειά σε πολλούς και βγάλανε συντάξεις από ασφαλιστικές εισφορές της επιχείρισης.Ο Μήτσης κρατάει με το Γαλήνη το όνομα Καμενα βουρλα ψηλά.Το κράτος γιατί έκλεισε το κάμπινγκ ;

Ανώνυμος είπε...

Μήτσης, ναι με το ξενοδοχείο Γαλήνη κράταγε το ψιλά τα κ.β, όμως το πάρκο και τα υδροθεραπευτήρια που ήταν για την πόλη και τους λουόμενους ,τα άφησε να ρημάξουν ζούγκλα έγιναν. Έριξε το βάρος στα δωμάτια και στις πισίνες, επιλογή του, ΕΜΕΙΣ τι κάναμε ως δήμος για τις συμβατικές υποχρεώσεις που είχε για το πάρκο , το ράδιο, θρονιο, Ασκληπιό κλπ. ΠΙΈΣΑΜΕ ΤΟΝ ΕΟΤ;; ΙΝ

Ανώνυμος είπε...

Καλα λεβεντες....κουφοι εισαστε???
Σας φανηκε οτι, ο Λογος του Συκιωτη....οπως εκφραζεται...να Ειναι ικανος για τιποτα....παρακατω ???
Ψιλολαμογιο...χωρις παιδεια...
Ψευτρακος..ευκαιριακος...
Βρηκε τρυπα και τρυπωσε...με λαμογιες και ψεμματα...καποια κοροιδα τα καταφερνει και κανει...συνδυασμο...
Αν αξιζε στο...ελαχιστο...κανεις δεν θα εφευγε...
Αι ξυπνατε...εστω και τωρα...
Το ξαναεγραψα..για προγονους και ..Απογονους
Να μπορεσουμε να κοιταξουμε επιτελους τα παιδια μας στα ..Ματια...
Αυριο θα ντρεπονται για εμας.
Ειμαστε Υπολογοι.

Ανώνυμος είπε...

Ολοι το Ηξεραν ..οτι, ο επομενος Επενδυτης θα ηταν ο Μητσης.....Κριιιιιιιμα.