28 Μαΐου 2020

Εθελοντική δράση – Καθαρισμός παραλίας

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Με πρωτοβουλία συγχωριανών μας και σε συνεργασία με την Τ.Κ. Καινούργιου,
αποφασίστηκε ο καθαρισμός της παραλίας την Παρασκευή 29 Μαΐου και ώρα 9:00 π.μ. .

Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο τηλέφωνο: 6979806966.

Μακάρι ο καιρός να μας βοηθήσει!

Η βοήθειά σας θα είναι πολυτίμη!

Σας ευχαριστώ πολύ,

ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Καινούργιου.
Παναγιώτης Θώμος

16 σχόλια:

ΛΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΣ είπε...

Mπραβο Πανό, αξιέπαινη η προσπάθεια, μακάρι και στις όμορφες δημοτικές ενότητες να συμβεί κάτι αντίστοιχο!!!

Ανώνυμος είπε...

Ωραιος ο προεδρος αλλα δεν προλαβαινω. Αν το εκανε αυριο θα βοηθουσα.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ 567 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΝΑ ΤΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΤΗΣ ΦΑΣΟΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ? ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ?

Ανώνυμος είπε...

Αφού η δημοτική αρχή είναι απούσα και αδιάφορη ,τη δράση αναλαμβάνουν οι πολίτες.Ποση ξεφτίλα πια.Βρωμαει κ δήμος από άκρη σε ακρη.Τα σκουπίδια στους κάδους και απέξω για πολλές ημερες.,χόρτα παντού, εικόνα εγκατάλειψης.Μην ξεχαστουμε μόνο σε 3 χρόνια εάν είναι πάλι υποψήφιος ο Συκιωτης να τον εκλέξουμε με 100/% ποσοστό.

Ανώνυμος είπε...

στον μωλο την παραλια την εκανε ο γιωργος παταριας με προσωπικη εργασια με εξοδα δικα του και λιγους εθελοντες, στην σκαρφεια ο ζαχαροπουλος ομοιως, στον αγιο σεραφειμ ο γιαννακοπουλος τα ιδια,τωρα ο θωμος επεισις αναρωτιεμαι ο πιπιλας μονο για τον μισθο δινει παρον και για το ασπρονερι΄΄ κριμα για ολους εμας που τον στιριξαμε,

Ανώνυμος είπε...

Το πειραμα στον πρωην δημο Μωλου με τις συναυλιες κτλ απο τους Παταργιαδες ειχε τιμή, 1.600.ΟΟΟ ευρω χρεος το οποιο μαζι με 1.200.000 χρεος του αγιου Κωννου με τους αλλους συντροφους Λιαλιο και Ψαθα συν τα 800.000 ευρω απα Καμενα απο τηο αποχετευτικο,δεπακαβ κλπ,
ο δε Τετρι ελεγε οτι ηταν ολα χρεη απο τα Καμενα.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ ΑΓ ΚΩΝΝΟ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟΥ ΝΕΟΥ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ . ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΤΕΔΟΦΑΓΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣ

Ανώνυμος είπε...

Οχι βεβαια , κανεις δεν πρεπει να παει !! Τι παει να πει εθελοντισμος???
Να τρωω εγω την βρωμα και αυτη να κυκλοφορουν με τις λιμουζινες και τα ποτακια τους???!!!!!!
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ >>>ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ !! ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Βαφτισανε εθελοντισμό την ανικανότητα του δημάρχου και των δημοτικών συμβούλων.Κριμα σανοφαγοι υποστηρικτές του πιπίλα ,σας απογοήτευσε πολύ γρήγορα.Εδω διαφημίζει το άνοιγμα του κέντρου υγείας ως δικό του επίτευγμα ενώ ουσιαστικά είναι έργο Σταϊκούρα

Ανώνυμος είπε...

Καλα κανετε , μπραβο .φροντιζετε το χωριο σας , ο Δημος σας βοηθησε καθολου ;

Ανώνυμος είπε...

Προς 5,24 29/5 σύντροφε αναλυτή του χρέους δεν τα λες καλά,λες τη μισή αλήθεια και η μισή αλήθεια ειναι πάντα ψέμα. Το χρέος απο τον Μώλο ήταν 80000 στον λεμόνη που πληρώθηκαν απο Συκιώτη αφου αυτος υποσχέθηκε δωρο στο δήμο δύο γεωτρήσεις που δεν έκανε ποτε,τα προηγούμενα τα είχε τακτοππιήσει ο τετρι στην πρώτη τετραετία ως δήμαρχος Μώλου,τα ληξηπρόθεσμα υων καμένων ήταν: 700000 συν δικαστικα έξοδα συν τοκοι στον παπαλάμπρου,240000 στη ΔΕΗ ,"τα δημοτικα τέλη καθαριότητας τα εισέπρατε η ταμιακή υπηρεσία του δήμου"280000 δεδουλευμένα σε συμβασιούχους εργάτες "40 εργάτες επι 7 μήνες",τα γεφύρια στον τσώμο,τα φωτιστικα στην αλουμινκο,τα καυσιμα στου καραδήμα,τις λάμπες στο κυριάκι βοιωτίας,το ακίνητο στον κοττάκο,τη μελέτη φυτικάκι,τα μπλουζάκια απο το συνέδριο ,τις θεατρικές παραστάσεις, την ΚΕΚΑΒ, στην παναγροτική,και σε όποιον μιλούσε ελληνικά,όλα μαζί 4.000000 πλάς απο τα οποία δύο πληρώθηκαν επι τέτρι και άλλα τόσα απο Συκιώτη,έτσι για να θυμούντε οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος εθελοντισμος και τριχες ,μηπως αυτος των κρατικοδιαιτων που στην απεραντη
πληξη τους το βρισκουν ως ευχάριστο διαλειμα .
Για δε το Δημο ,ειναι γνωστο τι θα κανει.
Στην ερωτηση ,-πως θα εκκινησει η οικονομια με τα 32 δις;
Υπαρχει απαντηση -Μα με διορισμους, αφου ως γνωστον οι μισθοι των ΔΥ κινουν την οικονομια?

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Εσυ φιλε που λες οτι ειναι εργο Σταικουρα το κεντρο υγειας εννοεις οτι το πληρωνει απο τη τσεπη του ? Το ξερεις οτι εκανε εκπτωση απο τον ενφια 200 εκ ε στους πολυ πλουσιους εκτος προγραμματος με αποτελεσμα να πεσουν τα δημοσια εσοδα του 19 ? Γιατι αυτοι τα λεφτα τους τα χαλανε στο εξωτερικο και τα 200 εκ δε γυρισανε εντος Ελλαδας . Το κ υγειας το ανοιγει η αβεβαιοτητα των ιων για το φθινοπωρο ωστε να μην υπαρχει συνωστισμος στη Λαμια που ειναι και εδρα περιφερειας ,για μικροπεριστατικα ,απο το αποθεμα που αφησε ο Τσιπρας με τα δικα μας λεφτα των πολιτων. Ξερεις τι τρυπα θα εχει ο ΕΦΚΑ απο το σχεδιο ΝΔ να δωσει στους πλουσιους εφοπλιστες ,βιομηχανους κλπ επιλογη να διαλεξουν το μινιμουμ εισφορων 220 ε χ 12=2640 απο τις 18500 ε μαξιμουμ το χρονο που πληρωνανε γιατι αυτοι η πλειοψηφια τους δε βγαινει στη συνταξη ποτε επειδη δε μππορουν να ζησουν με 1500 το μηνα και κρατανε τα κερδη της επιχειρησης ωσ τελος

Ανώνυμος είπε...

Προς : 2:39 μ.μ., Μαΐου 30, 2020
Πράγματι φίλε και «σύντροφε αναλυτή του χρέους δεν τα λες καλά,λες τη μισή αλήθεια και η μισή αλήθεια είναι πάντα ψέμα.»

Το θέμα είναι ΜΕΓΑΛΟ και θέλει ΣΟΒΑΡΗ κουβέντα για να ΒΓΕΙ η ΑΛΗΘΕΙΑ σε όλη της την ΕΚΤΑΣΗ. Δηλαδή πως ξεκίνησε σε πρώτη φάση ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ,το 2011 και τι χρέη είχαν οι 3 δήμοι σε ΤΠΚΔ και τι χρέη είχαν στην ΑΓΟΡΑ/ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ..
Θα σου μεταφέρω ένα στοιχείο από τα μπαλκόνια, προεκλογικά, του 2010 :
// Συνέντευξη ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ Οκτωβριος 2010, Για τον Δήμο Μώλου, Καποδίστριας
Για τον δικό μου δήμο θέλω να πω κάτι επιγραμματικά γιατί στις επόμενες μέρες θα δοθεί στη δημοσιότητα πλήρης ενημέρωση για τα οικονομικά από εφαρμογής του «Καποδίστρια».
Εξάλλου την καλύτερη απάντηση για την διαχείριση του δήμου Μώλου την δίνουν οι διάφοροι τρίτοι που συναλλάσονται με το δήμο καθώς επίσης και οι εργαζόμενοι.
Συγκεκριμένα ο Δήμος Μώλου έχει ένα μεγάλο χρέος λόγω δανείων που είχαν συναφθεί τις προηγούμενες τετραετίες 2.000.000 ευρώ από το 1996 έως το 2002 και 1.280.000 ευρω από 2003 έως το 2006.
Σύνολο 3.280.000 ευρώ με ετήσια δόση αποπληρωμής περίπου 370.000 ευρώ.
Εμείς όταν αναλάβομε την 1/1/2007 επειδή στο ταμείο το υπόλοιπο ήτανε 22.000 ευρώ προχωρήσαμε στη λήψη δύο δανείων 150.000 ευρώ και 200.000 ευρώ για να καλύψουμε άμεσες λειτουργικές δαπάνες και μισθοδοσία προσωπικού.Σημειωτέων ότι το δάνειο των 150.000 ήδη έχει αποπληρωθεί. Συνεπώς το χρέος των δανείων που αναφέρονται για τον δήμο Μώλου, δε χάθηκε ούτε ένα ευρώ αλλά διαχειριζόμενοι σωστά μόνο τους θεσμοθετημένους πόρους ΚΑΠ και ΣΑΤΑ χωρίς άλλα έσοδα καταφέραμε να ξεχρεώσουμε το δήμο από χρέη παρελθόντων ετών ύψους 723.000 ευρώ.
Εκκρεμούν ακόμη δικαστικές αποφάσεις και έχουμε και χρήματα και μπορέσαμε και προχωρήσαμε στην εκτέλεση έργων που και για αυτά θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες αναλυτική κατάσταση.//

(*) Κάπου θα υπάρχουν, κάποιος θα τα έχει , αναλυτικά και επισημα, τα χρεη των τριων δημων, ως προς το Ταμεια Παρακαταθηκων και ποσα περιπου σε προμηθευτας , ΟΧΙ ότι δεν υπηρχαν, αλλα το θέμα ειναι πως πληρώθηκαν και από ΠΟΙΑ ΕΣΟΔΑ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΙΝΟΣ ΔΗΜΟΥ;.
(**)ΝΑ ΦΙΛΕ Η...... ΜΙΣΗ ΑΚΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ,οπως την γραφεις: // Το χρέος απο τον Μώλο ήταν 80000 στον λεμόνη που πληρώθηκαν απο Συκιώτη....//

Ανώνυμος είπε...

Τραχανοπλαγια ρουφά το αυγουλακι σου

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ.

Στη Βουλή κατατέθηκαν, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, τα στοιχεία για τα χρέη -μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις των δήμων όλης της χώρας. Πρόκειται για στοιχεία που τηρούνται στη βάση δεδομένων του υπουργείου η οποία πάντως ενημερώνεται με ευθύνη των ίδιων των δήμων. Τα στοιχεία διαβιβάστηκαν στη Βουλή στις 23 Αυγούστου 2011 από τον Υπουργό Εσωτερικών Χάρη Καστανίδη προς ....απάντηση ερώτησης του βουλευτή του ΛΑΟΣ Κυριάκου Βελόπουλου.
Αναλυτικά, ανά δήμο και με φθίνουσα ταξινόμηση, μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις τους αντίστοιχα έχουν ως εξής:
Α/Α ΔΗΜΟΣ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΣΥΝΟΛΟ
1 . Αθηναίων του Ν. Αττικής 210.970.188 76.743.219 287.713.407
2.....
3.....
166 . Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου 3.522.688 1.789.419 5.312.107
167 . Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων 2.052.828 3.217.790 5.270.618

Τα χρέη όλων των δήμων της χώρας (επικαιροποιημένος πίνακας) Πηγή: taxalia.blogspot.com
(ΣΣ. Πρέπει να αφορούν τα χρέη στο ΤΠκΔ και Υπουργείο Εσωτερικών)