07 Ιουλίου 2018

Και επίσημα Δήμος Καμένων Βούρλων!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Με την κατάθεση στην Βουλή του σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών για την Αυτοδιοίκηση, με την κωδική ονομασία Κλεισθένης, αλλάζει ονομασία ο Δήμος Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου σε Δήμος Καμένων Βούρλων.Συγκεκριμένα με το άρθρο 206 του ν/σ ο «Δήμος Καλαμπάκας» μετονομάζεται σε «Δήμο Μετεώρων» και ο «Δήμος Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου» σε «Δήμο Καμένων Βούρλων».

Πρόκειται για προσωπική επιτυχία του σημερινού δημάρχου Γιάννη Συκιώτη που παρά τις αντιρρήσεις και διαφωνίες κυρίως δημοτών του πρώην Δήμου Μώλου, πέρασε στο ΔΣ πρόταση μετονομασίας του Δήμου και σήμερα αυτό υλοποιείται με Νόμο του Κράτους!

lamiafm1.gr

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να μας ζήσει το όνομα! Καλή προκοπή σε όλο το Δήμο Καμένων Βούρλων!

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ

Ανώνυμος είπε...

... Ρε φίλε με το σχόλιο Κυκνειο άσμα, τι περιμένεις από ένα χρεωκοπημενο Δήμο το 2018?δεν βλέπεις παντού ότι οι Δήμοι απλά υπολειτουργουν...

Ανώνυμος είπε...

Πώς μιλάτε για χρεωκοπημένο Δήμο Όταν η κεντρική κυβέρνηση το 2017 εχει
εξοφλήσει όλες τις ληξηπροθεσμες οφειλες;;άλλοι είναι οι λόγοι που υπολειτουργεί ο Δημος π.χ.η απαξιωση υπηρεσιων προκειμενου αυτες να δωθουν σε ιδιωτη οπως το λιμανι ,ο δημοτικος φωτισμος!!!σε συνδιασμο παντα με την ανικανοτητα των διοικουντων.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2019 ΜΕ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ
Διαβάζουμε και ακούμε για τους καβγάδες στην Βουλή και την αντίδραση που υπάρχει για το νομοσχέδιο στην ΤΑ με την καθιέρωση της απλής αναλογικής των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ .

Για να δούμε (υποθετικά) τι έδρες θα έπαιρναν οι συνδυασμοί στις εκλογές του 2014 και 2011 στον Δήμο μας.;

Εκλογές 2014 : ΣΥΚΙΩΤΗΣ 49% ΕΔΡΕΣ 13
ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ 36,% ΕΔΡΕΣ 10
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ 12,% ΕΔΡΕΣ 3
Λ.Σ ΚΚΕ 3,% ΕΔΡΕΣ 1
100% 27
Δήμαρχος Συκιώτης (Β Κυριακή) χωρίς πλειοψηφία έδρες 13


Εκλογές 2011 : ΑΝΤΩΝΙΟΥ 37% ΕΔΡΕΣ 10
ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ 24,% ΕΔΡΕΣ 7
ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ 35,% ΕΔΡΕΣ 9
Λ.Σ ΚΚΕ 4,% ΕΔΡΕΣ 1
100% 27
Δήμαρχος Τετριμίδας (Β Κυριακή) χωρίς πλειοψηφία έδρες 9

Ερώτημα: Καλύτερα ή χειρότερα για τα δημοτικά μας θέματα;;;;

Ανώνυμος είπε...

Φυσικα καλυτερα,υπο μιαν προυποθεση ομως, να παραγετε πολιτική.Αυτό για να επιτευχθει θα πρεπει ο Δημαρχος να ξεφευγει απο τα στανταρ της ομαδος του και να κοιτα το συνολον.
Ιδεα ,προταση ,ενεργεια και εργο να ειναι αποδεκτο μεσω μιας συνενετικής διαδικασιας και οχι μεσω μιας φαυλης και πιεστικής διαδικασιας με υβρεις και χαρακτηρισμούς,επειδή οι κουμπαροι το απαιτουν.