27 Ιουλίου 2018

Άλλο ένα επεισοδιακό δημοτικό συμβούλιο στα Καμένα Βούρλα, την 25/7/2018

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger



12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για την ταμπακιέρα τίποτα

Ανώνυμος είπε...

Ποιο εργο κύριε Συκιώτη;
ήρθαμε στα χωριά μας για τις διακοπές και θα μας φάνε τα φίδια και οι σαύρες!
Εχετε εγκαταλείψει τον δήμο και από ότι βλέπω και από ότι μου λένε οι χωριανοί.
και ποια έργα είναι αυτά που δε τα βλέπουμε; Μας δουλεύετε;
Αφήστε τη δουλειά σας κατά μέρος, γιατί μαθαίνω ότι έρχεστε όποτε ναναι από τη Λαμία και δουλέψτε σοβαρά γιατί είστε υποχρεωμένος να το κάνετε.

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε χρόνος είναι θα περάσει μην αγχώνεσαι!!!!!

Ανώνυμος είπε...

είναι δυνατόν να ψήφισε σύμβουλας εναντίον της μελέτης ύδρευσης στη Λιαπάτα;

Ανώνυμος είπε...

Bicycolistas.. τι δε καταλαβαίνετε??

Ανώνυμος είπε...

Πάει και ο δημοτικός φωτισμός επωλήθει!!! ναι έγινε ο διαγωνισμός διεθνής παρακαλώ για νάρθουν ενδιαφερόμενοι απ όλο τον κόσμο, ήρθαν τέσερις απ όλη την Ευρώπη λέμε ετσι;από τους τέσσερις οι δύο δεν είχαν χαρτιά,λαγοί να πούμε,ε από τους δύο θα διαλέξουμε τον καλύτερο για να μας αλλάξει τα φώτα ,και τι θα παίρνει ο άνθρωπος το 90% των τελών,τσάμπα λέμε μεροκαματάκι σκωτομένο δηλαδις,με το ζόρι θα πάρει δυόμιση μύρια σε πολλά πάρα πολλά χρόνια να πούμε ,ευκαιρία λέμε τώρα,και το πρόβλημα πάειιιιιιι....

Ανώνυμος είπε...

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΕΣ ή ΣΤΑΣΙΜΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ

Ενα χιλιοπαιγμενο εργο,με την Διοικηση να προσεγγιζει τα θεματα με τυπολατρική διαθεση,αν και υπαρχουν δυνατοτητες περαιτερω βελτιωσης ,την αντιπολιτευση στο συνολον της να στηριζει ανενδοτο αγωνα,τους διαγραφεντες να υπερακοντιζουν εν οψει των δημοτικων εκλογων,και οι δημοτες σε ενα ψυχολογικο πειραμα εντυπωσεων καταλληλο για διδακτορική εργασια .

Αρχιζω με το τελευταιο προσπαθοντας να ανιχνευσω τι ειδους Διοικηση στο Δημο θα ηθελαν για να ειναι αρεστοι προς αυτούς :

α] φιλελευρη,συμφωνα με την γενικη ευρωπαικη κατευθυνση ,αλλα εσχατως και την συριζεικη αντιληψη περι ιδιωτικοποιησεων με την οποιαν οι περισσοτεροι καφενοβιοι προωροι και 'πλασματικοι'συνταξιουχοι βαρκαριδες και μη συνεταχθησαν.

β] Σοσιαλιστική,κρατικιστικης αντιληψης του κινήματος 'Δεν πληρωνω',του ηξεις αφιξεις με το ονομα του Δημου,με τις ενστασεις για τα καμενα βουρλα σε σχεση με το χωριο,με την συνωμοσιολογια με κυριο στοχο τον διαχωρισμό των τοπικων επιχειρηματιων σε φιλικούς και μη.

γ] Τοπικιστικης και χωριατικης κατευθυνσης,αχταρμας ιδεοπληκτων, ικανων μονο για σκουπισμα ρειθρων ,επουλωση οδοστρωματων,και κατασκευή κακοτεχνων και παρανομων γλυστρων,αλλα ανικανων
να αντιληφθουν οτι σημερα δεν ειναι χθες.

Θα ελεγα οτι τιποτα δεν ειναι τυχαιοις πολιτικες προτιμησεις ο καθενας δεν τις εκφραζει απο την καρεκλα του καφενειου με σκοπο να δημιουργησει [αν ειναι δυνατον] ΤΑΣΗ,αλλα εκει που πρεπει και οταν πρεπει,αλλωστε η δημοκρατια εχει δικιοδοτικα περαιτερω εργαλεια [ενστασεις,αποκεντρωμενη κλπ].

Φυσικα και η αλλαγη ή καθε αλλαγη φερνει επιπτωσεις αλλοτε αποδεκτες αλλοτε οχι ,το ξεβολεμα ειναι και το δυσαρεστο,η προσαρμογή θελει χρονο,ομως η παλινδρομηση στα παλια ειναι κυριως αντιπαραγωγική.

Επι της ουσιας οποιος αρνειται να αποδεχθει μια υπαρκτη κατασταση εδω στα τοπικα ,ας το 'παλεψει' με ορους πολιτικους ΤΩΡΑ ,οχι ομως με την επικληση της Πυθίας για το αποτελεσμα των επομενων δημοτικων εκλογων.



ΚΡΙΤΩΝ


Ανώνυμος είπε...

Ρε Κριτων κόψε τα ληγμένα σε πειράζουν

Ανώνυμος είπε...

ακουγεται οτι ενεργοποιειτε τελευταια κινηση δημοτων με την παλια ονομασια του Πολιτικου φορουμ, κριτων μηπως εχεις κατι να μας πεις;

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε άσε τις ανακοινώσεις και καθάρισε και κανά χορτάρι μέσα στο πάρκο που κοντέυουν να κλείσουν και οι δρόμοι!!!!

Ανώνυμος είπε...

Είσαι εμπαθείς κ λασπολογος 9:09

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω με τον προηγουμενο (10.30)
Τα χορτα και τα κλαρια στο παρκο που σε λιγο θα κλεισουν και τους δρόμους είναι Πλουσιο Φυσικο Περιβάλλον Σπανιων Ειδων και επίτηδες (στοχευμενα sic) κλαινει σιγα σιγα ο κάθε δρομος ώστε να προστατευτουν η Χλωριδα και η Πανιδα που αναπτύσσονται.
Να χαιρομαστε τη Δημαρχαρα και τον Επενδυτή
Α σε λουρος που πρεπει να πεσει...