06 Αυγούστου 2012

Αλλαγή ονόματος στο Δήμο Μώλου-Αγ.Κωννου η αλλαγή Δήμου;

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Ο Καλλικράτης ήρθε τόσο ξαφνικά όσο και κάθε αλλαγή ή μεταρρύθμιση σε τούτη τη χώρα.

Η ΝΔ του Καραμανλή όλο και το πήγαινε από εδώ και από εκεί να κάνει τον λεγόμενο Καποδίστρια Νο2 αλλά ποτέ δεν το αποτόλμησε .Ήταν η πιο φοβική κυβέρνηση τούτης της χώρας. Ένας δυστυχώς περιοδεύων θίασος που δεν τόλμησε να πάρει ούτε ένα μέτρο της προκοπής ,ένα μέτρο που να γίνει έστω και με αντιδράσεις αποδεκτό από την κοινωνία και να καθιερωθεί.

Το ΠΑΣΟΚ που βαρύνεται με κακουργηματικής φύσης λάθη ,παραλείψεις και τραγικές πολιτικές σκοπιμότητες δεν έκανε πίσω .Κάθε τι που δεν τολμούσε η γηραιά αντίπαλος του η Ν.Δημοκρατια το εφάρμοζε το ίδιο ως δική του μεταρρύθμιση.

Χαρακτηριστικό είναι έτσι για την ιστορία ότι ο Μητσοτάκης επιχείρησε να προχωρήσει σε ιδιωτικοποιήσεις ΔΕΚΟ αλλά δεν τόλμησε τελικά μπροστά στην οργή δικών του συνδικαλιστών. Το ίδιο συνέβη και με τον 2ο βαθμό αυτοδιοίκησης δηλαδή τις αιρετές Νομαρχίες ,πάρα τις εξαγγελίες του τότε υπουργού Εσωτερικών Κούβελα το ΠΑΣΟΚ υλοποίησε την αυτοδιοίκηση Β Βαθμού.

Ο Καλλικράτης ήρθε ,στρεβλά ,απροετοίμαστα προφανώς για να προλάβει αντιδράσεις , υλοποιήθηκε κατά τρόπο καθαρά ρουσφετολογικά ,ακόμη και ως προς τα όρια των καλλικρατικών δήμων αλλά εκεί που πραγματικά καταγράφτηκε αποθέωση προχειρότητας και μικροκομματικής σκοπιμότητας ήταν στις ονομασίες των νέων Δήμων και τον ορισμό έδρας κάθε Δήμου.

Ένα χυδαίο πολίτικο παζάρι που ανέτρεψε ιστορικά δεδομένα, ανακάτεψε ετερόκλητες κοινωνικές συμβιώσεις και κληροδότησε μια μόνιμη αντιπαράθεση ανθρώπων γειτονικών πόλεων που ως τότε τουλάχιστον συμβίωναν ειρηνικά.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Δήμου Μωλου –Αγ. Κωνσταντίνου αλλά με έδρα τα Καμένα Βούρλα.
Η χειρότερη ,προχειρότερη και αθλιότερη επιλογή χωρίς φυσικά σε καμιά περίπτωση να έχει λόγο η τοπική κοινωνία.
Αποφάσιζε ο πρώην δήμαρχος Πάρου και με παρεμβάσεις των πρώην τοπικών βουλευτών και πέταξαν στα αζήτητα το όνομα της λουτρόπολης των Καμένων Βούρλων!

Αποτέλεσμα;
Η παλιά κόντρα μεταξύ κυρίως Μώλου και Καμένων Βούρλων να οξύνεται μέρα με την ημέρα και οι συζητήσεις για το θέμα της αλλαγής ονομασίας να είναι καθημερινό θέμα συζήτησης των κάτοικων της λουτρόπολης ,τώρα το καλοκαίρι που σφύζει από ζωή και εκεί βρίσκονται σχεδόν καθημερινά πολιτικά πρόσωπα αλλά και άνθρωποι με δημόσιο λόγο στα πολιτικά πράγματα της χώρας.
Καμενοβουρλιωτες σύμβουλοι δειλά-δειλά το ανοίγουν το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά ο Δήμαρχος Βαγγέλης Τετριμίδας ,πρώην Δήμαρχος Μόλου με εκπληκτική μαεστρία και …στρατηγική το αποφεύγει χωρίς όμως να στενοχωρεί ούτε τους μεν ούτε του δε.
Από την πλευρά του Μώλου έχει διαμορφωθεί δυστυχώς μια δογματική αντίληψη εμμονής στην ονομασία Δήμος Μώλου. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην είσοδο του Μώλου ποτέ δεν κατέβηκε η φετινή μάλιστα επιγραφή «Καλώς ήρθατε στο Δήμο Μώλου».

Τελευταία τοποθετηθήκαν δεκάδες μικρά καλαθάκια σκουπιδιών σε όλο το Δήμο και φέρουν την επιγραφή Δήμος Μόλου-Αγ.Κωννου!
Βέβαια υπάρχει και τρίτος εταίρος ο Άγιος Κωνσταντίνος αλλά αφού το όνομα του υπάρχει στην επωνυμία-σιδηρόδρομος ,δεν ακούγεται κουβέντα.
Δυστυχώς το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο κινείται σε ρυθμούς απλής διαχείρισης και όχι καινοτόμων παρεμβάσεων για αλλαγές στον νέο Δήμο. Η αλήθεια είναι ότι τα οικονομικά του Δήμου είναι σε δραματική κατάσταση και δεν επιτρέπουν σχεδιασμούς και έργα ούτε για το αύριο ούτε καν για το σήμερα.

Στο μεταξύ απορία προκαλεί και το γεγονός ότι έχει κυριολεκτικά χαθεί από το προσκήνιο και η μείζων μειοψηφία.
Ο πρώην Δήμαρχος Καμένων Βούρλων που θα μπορούσε ίσως να αναδείξει την αναγκαιότητα σήμανσης της ονομασίας των Καμένων Βούρλων ουσιαστικά έχει αποστασιοποιηθεί από τα δημοτικά πράγματα του Δήμου. Απομένει βέβαια ο μειοψηφικός συνδυασμός του κ Κώστα Παταργιά αλλά το γεγονός ότι ο κ. Παταργιάς όχι μόνο κατάγεται από τον Μώλο αλλά είχε διατελέσει και Δήμαρχος Μώλου ουσιαστικά θέτει στο περιθώριο μια τέτοια συζήτηση.
Βέβαια σε επίπεδο προσωπικής αντιπαράθεσης γίνονται ορισμένες συζητήσεις που στερούνται σοβαρότητας και αξιολογούνται ως λόγια καφενείου.

Ακούγεται για παράδειγμα «πάρτε εσείς το όνομα και δώστε μας την έδρα».
Όμως ούτε αυτό φαίνεται να γίνεται αποδεκτό έστω και ως εφαλτήριο σοβαρού διάλογου ανάμεσα στις τρεις τοπικές κοινότητες.
Ο καιρός παίρνει ,η φετινή τουριστική περίοδος επίσης έχει σχεδόν τελειώσει με θλιβερό απολογισμό ως τώρα και το αποκαλούμενο ως BrandName ,το όνομα των Καμένων Βούρλων όσο παραμένει στα αζήτητα τόσο απαξιώνεται και ξεχνιέται από τους νεώτερους έλληνες.
Μετά από όλα αυτά τον τελευταίο καιρό ακούγεται ως εναλλακτική λύση η εφαρμογή του Καλλικράτη νο2 δηλαδή η συνένωση του συγκεκριμένου Δήμου με τον Δήμο Λαμιέων. Έναν οργανωμένο Δήμο με υποδομές ,τεχνογνωσία και γενικά έναν σύγχρονο Δήμο που εκπροσωπεί μια κοινωνία σχεδόν 100.000 πολιτών.

Έστω και με τα παράπονα τους οι δημότες των πρώην Δήμων Υπάτης Και Λιανοκλαδίου είδαν ως ευλογία την συνένωση τους με τον πρώτο Δήμο του Νομού αφού απολαμβάνουν υπηρεσιών και εξυπηρετήσεων που στο παρελθόν ένοιωθαν ως φθιώτες πολίτες δεύτερης κατηγορίας .
Και λογικό ήταν αφού οι μικροί τότε Δήμοι δεν είχαν και πολλές δυνατότητες πάρα τις σημαντικές προσπάθειες των πρώην δημάρχων τους να έχουν οργανωμένες και αποτελεσματικές υπηρεσίες.
Βέβαια οι συνενώσεις δεν επιτρέπονται τώρα ,απαιτείται ειδική κυβερνητική ρύθμιση αλλά υπάρχει αρκετός χρόνος για να ωριμάσει μια τέτοια ιδέα….

lamiafm1.gr

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο δημος πρεπει να ξαναγινει δημος καμενων βουρλων οπως παλια...αντε....να ξανααποκτησει η λουτροπολη μας τη χαμενη αιγλη...να ξαναερθει και δημαρχος ο αντωνιου...να ξαναγινουν μεγαλα εργα στα καμενα οπως προ καλλικρατη...να επανελθει η δικαιοσυνη και να ξαναγεμισουν τα μαγαζια...
Ρε παλιοσκυλο ελληνα,λαμογιο αι και στο διαολο μην αρχισω και μιλαω!

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο μωλιωτη αρχιβλαξ ,γιατι δεν βαζεις και εσυ το ονοματακι του να δουμε τι αρχιλαμογιο του κερατα εισαι.Γιατί είσαι χωμένος στη λασπη και το χωρατιασμο σου.Τι σχεση εχει ρε ανιδεε ο τουρισμος με τον Μώλο;
Κατι υποκειμενα σαν και εσένα θαψατε τον Μώλο ΄τωρα θαβετε και τα καμενα βουρλα.Εγω ως επαγγελματιας δεν θα παρω ποτε στο εξηε στη επιχειρηση μου μωλιωτη που έχει τετοια μυαλά ,χοίρου.κακομοίρη μεινε πίσω απο τον ήλιο όπως ο τυφλοπόντικας.
Κάποια σουργελα σαν και εσένα δεν αναλογιζεστε τις ευθύνες σας για το κεντρο υγειας που εξ αιτιας των βλακωδων κινητοποιησεων σας χαθηκαν συνάνθρωποι μας; Τετοιοι γκασμαδες σαν και σένα θυμιζουν ασβους που βρωμοκοπανε.Ευτυχως υπαρχουν και καλοί μωλιώτες που εχουν ανοιχτα μυαλά .Να κανουμε ρε αθλιο τομαρι ενα δημοψηφισμα να δεις που θα πας;
Αλλά πως να δεις περα απο τα κερατά σου, σου κόβουν την θεα.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΩΛΟΣ...ΠΟΥΘΕΝΑ!ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ....ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ--ΕΠΙΣΗΣ...ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ...ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΝΑ ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ(ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ Κ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ)ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ,ΤΗΝ ΨΥΧΗ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ!(ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΝΟΜΕΝΟ)ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΣ,Κ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ Κ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΖΩΑ(ΕΑΝ Κ ΤΑ ΜΕΙΩΝΩ ΤΩΡΑ)ΠΑΡΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ,Κ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ,ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ...ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,Κ ΟΙ ΛΙΓΟΙ,ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΥΝΑΜΗ..ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ,Κ ΓΝΩΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ!ΑΡΓΗΣΑΝ ΛΙΓΟ,ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ!ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ...ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ 90% ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ! Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες.
Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα.
Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους"...
Πλάτωνας-----C

Ανώνυμος είπε...

Αναλύωντας το κείμενο του ραδιοσταθμού F1 της Λαμίας του κ.Ελληνα,διακρίνονται τα εξής.Εκτός από την κομματική προσπάθεια να αποδώση ευθύνες στην "μπλέ" παράταξη γιά ατολμία,κατά τα άλλα έτσι έχουν τα πράγματα όπως τα λέει. Βέβαια τότε που εφαρμόζονταν οι ανίερες πολιτικές τής παράταξης του γιά τα Καμ.Βούρλα,αυτός τι έκανε ως έγκριτος δημοσιογράφος και με την δύναμη του ραδιοσταθμού του;....Niente!!Περαιτέρω, ευπρόσδεκτος είναι στην αποδώ πλευρά έστω και αν άργησε.Θα μου επιτρέψει όμως να συμπληρώσω μερικά.Ναί υπάρχει "χάσμα" νοοτροπίας,που προέρχεται από την μεν πλευρά του Μώλου,στό φόβο γιά απώλεια κεκτημένων,αλλά και από την "αιμορραγία" έμψυχου δυναμικού νέων ανθρώπων που θέλουν να μετοικήσουν σε μεγάλες πόλεις,από δε την πλευρά της Λουτρόπολης που ζητά να έχει τον πρώτο λόγο γιά να διατηρηθεί σε ένα επίπεδο προσελκύωντας χρήματα εντάσεως κεφαλαίου,προς όφελος όλης της περιοχής όπως έγινε μέχρι σήμερα.Εδώ λοιπόν με σχεδόν άφωνο παρατηρητή τον Αγιο Κων\νο,που ζει την δική του ¨Νιρβάνα" παίζεται ένα πολιτικό παιχνίδι αντίθεσης.Το ποιό ειναι σωστό βάσει των αντικειμενικών δεδομένων[πληθυσμός,οικονομικά δεδομένα,δυναμική,προοπτικές κλπ.] ας το κρίνει ο καθένας ανάλογα με τις νοητικές δυνατότητες που έχει.Εσχάτως άνοιξε και η προοπτική της ΑΠΟΣΧΙΣΗΣ των Καμ.Βούρλων σύμφωνα με τίς αιτιάσεις του ειδικού νόμου 4398\1964 με τον οποίον έγιναν Δήμοι οι λουτροπόλεις.Αν λοιπόν προχωρήσει μία τέτοια κατεύθυνση ίσως δεν χρειάζονται αντιπαραθέσεις.Πιστεύω ότι ειναι και το ποιό δίκαιο και λογικό ο καθένας από τους συμβαλλομένους να "τραβήξει" τον δικό του υποκειμενικό δρόμο,σύμφωνα με το συνταγματικό δικαίωμα της ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ.Ούτε ο Μώλος έχει καμία ανάγκη από τον άλλον ,ούτε και οι άλλοι.Ο καθένας στην περιοχή του με τα έσοδα και τα χρέη του.ΚΡΙΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον fm1,που άνοιξε το θέμα, μπράβο και στον Κρίτωνα για την σωστή άποψη που παραθέτει σχετικά με την ΑΠΟΣΧΙΣΗ. Τελικά μοιάζει να είναι η μόνη λύση αφού δεν συμφωνούν στο καυτό θέμα του ονόματος και όχι μόνο.Αντι να επικρατήσει το ρητό'η ισχυς εν τη ενώσει', ο νέα δημοτική αρχή αντί να ενώσει τις δυνάμεις για μεγαλήτερη προβολή και ανάπτυξη των Καμ. Βούρλων, προσπαθεί συνεχώς να αναδείξει τον Μώλο, λες και πρόκειται ποτέ ο Μώλος να γίνει πόλος έλξης τουριστών.Εαν έλθει κόσμος όμως στα Καμ. Βούρλα, θα καταναλώσουν τα προιόντα του Μώλου και οι μωλιώτες θα βρούν δουλειά....

Ανώνυμος είπε...

Γράφτηκαν δυο πράγματα μας αρέσουν δεν μας αρέσουν εγώ τα βρίσκω οτι είναι μια πραγματικότητα.Αλλά πέσανε κάποιοι σαν τα κοράκια. Ε δεν είμαστε και εμείς οι Μωλιώτες το κέντρο του κόσμου ούτε οι λευκές περιστερές.Εγώ είμαι της αποψης να ονομαστεί Δήμος Καμένων Βούρλων για να τονωθεί το τουριστικό προιόν στην περιοχή μας. Με το όνομα δεν ζούμε χωριανοί μωλιώτες.Εκείνοι έχουν το όνομα κράχτη ,εμείς κάποια στιγμή θα έχουμε το σιδηροδρομικό Σταθμό ,θα είναι Σταθμός Μώλου.΄Εχουμε λοιπόν άλλους δρόμους ανάπτυξης.Και να σας πώ καί ενα άλλο;
Αν ως λουτρόπολη αποσχισθεί και γίνει ανεξάρτητος Δήμος αλλοίμονο μας .Οι Καμενοβουρλιώτες συντηρούν το Δημο ,Ποιός Μωλιώτης πληρώνει δημοτικά τέλη ; Λοιπόν εγώ λεω οτι οικαμενοβουρλιώτες κακώς χαλάνε την ζαχαρένια τους.Να φύγουν και να πληρώνουμε τώρα με την κρίση τα δημοτικά τέλη και τα έξοδα λειτουργίας του Δήμου .
Γιαυτό μην λέμε πολλά γιατί δεν μας συμφέρει.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΝΗΦΑΛΙΕ ΔΗΜΟΤΗ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ,ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 2012 ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΕΡΡΕΥΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΩΛΟΥ ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ,ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ.Ο ΔΗΜΟΣ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ "ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ".ΕΠΙΣΗΣ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ Κ.Α.Π. ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΞΙΣΟΥ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΗΛ.ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΤΑ ΣΥΝΑΦΘΕΝΤΑ ΠΙΟ ΠΑΛΑΙΑ,ΑΠΟΣΒΕΝΟΝΤΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ.Α.Π. ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΜΩΛΟΣ 1.700.ΟΟΟ,ΑΓ.ΚΩΝ\ΟΣ 1.1ΟΟ.ΟΟΟ,ΚΑΜ.ΒΟΥΡΛΑ 600.ΟΟΟ,ΟΛΑ ΣΕ ΕΥΡΩ.ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ Κ.Α.Π. Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ.Η ΔΕ ΠΕΡΙΛΑΛΗΤΗ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΥΠΕΡΕΤΗΘΟΥΝ ΜΕ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ,ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΝΑ ΒΑΡΥΝΕΙ ΔΙΚΑΙΑ ΤΗΝ ΚΑΠ.ΕΞΑΛΟΥ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΜΑΖΙ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΡΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ,ΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΙΟ ΛΕΛΟΓΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ,ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ -ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΧΑΜΕΝΟ.ΒΕΒΑΙΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ,ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ,ΚΑΙ ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΜΕΝΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΕΠΙ ΠΟΙΝΗ ΜΕΙΩΣΗΣ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΗΡΙΔΑ,ΑΛΛΑ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.[ΔΗΜΟΤΗΣ ΘΡΟΝΙΟΥ}

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΥΦΥΗΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ, ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ(ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑχααχχαχα)....ΞΕΧΑΣΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΟΡΓΑΣΜΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΩΛΟΣ(ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ)..
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ...ΑΛΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΧ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ...."ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.."
ΚΑΤΣΕ ΝΤΕ!ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΙ ΤΩΡΑ,ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΛΕς ΓΙΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΩΜΩΔΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΘΡΙΛΕΡ..ΣΥΝΕΛΘΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2010 Η ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΑΚΙ ΑΝΗΘΙΚΗ Ως ΠΡΟς ΤΙς ΔΙΟΙΚΗΣΕΙς ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑΝ ,ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΟΟΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΥΠΟΔΟΜΗ...ΟΥΤΕ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΛΟΙ(ΡΕΖΙΛΙ Η ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ)...ΠΑΡΚΟ ΧΩΜΑΤΕΡΗ....ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΕΝΑ ΑΙΣΧΟΣ...ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ...ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΣΣΥΛΗΠΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ..ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣΑ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ??
ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ,ΕΙΣΤΕ Η ΠΛΗΓΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΟΥ..ΝΑΙ...ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΛΟΥ...ΑΛΛΑ Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ...

ΔΕΝ ΘΕΩΡΗΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΤΗΝ ΦΗΜΙΣΜΕΝΗ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΚΛΠ....ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...
ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑΣΙΜΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ

ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΚΗ ΕΠΕΙΔΗ Η ΤΑΜΠΕΛΑ ΛΕΕΙ "..ΜΩΛΟΥ-ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.." ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΕΧΕΣ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΥΧΕΣ ΔΙΑΣΤΡΕΜΑ.ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΞΕΛΘΕΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΥΓΙΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΩ Ο ΜΩΛΟΣ ΕΙΧΕ ΔΗΜΑΡΧΑΡΕΣ.ΑΓΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.Π.Χ.ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ.
ΡΕ ΣΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ;ΠΕΣ ΜΩΛΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΞΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ.ΤΙ; ΚΩΛΟΣ; ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΜΕ ΑΠΟΡΊΑ.Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΊΩΣΕ ΜΕΓΚΕΣ.ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΩΛΟΣ ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΠΙΚΡΟΔΑΦΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΒΑΓΓΕΛΗ Η ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΕΩΠΟΝΟΣ,ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ισως τελικά αυτή είναι η λύση! Ο Κωτρονιάς έκανε έργα στη Λαμία, ας αναδείξει με τον τρόπο που αυτός ξέρει τα Καμένα Βούρλα, χωρίς τα κόμπλεξ και την αδιαφορία που βιώνουμε τώρα!

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑΥΣΜΑ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΑΡΧΩΝ.ΩΜΩΣ ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ.ΕΤΣΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΡΩΤΗΘΗΣΑΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΕΝΙΑΙΟ ΔΗΜΟ ΤΙ ΣΚΑΤΑ!!! ΘΑ ΠΡΟΕΚΥΠΤΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΘΕΛΗΤΗ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ.ΤΟ ΠΟΛΥ -ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΠΟΙΟ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ.ΑΦΟΥ Η ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ,ΚΑΙ ΩΣ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ.ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΤΟΥ Γ'ΡΑΙΧ.Η ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ,ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ,ΚΑΙ ΦΡΟΥΔΕΣ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΕΣ ΦΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΔΩΝ.ΟΣΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΖΗΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΕΙ ΠΕΡΙΟΧΗ.ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΘΑ ΤΡΩΓΩΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ,ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΗΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΝΩ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΑ ΣΦΟΥΓΓΟΚΟΛΑΡΙΟΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΖΗΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ.ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΟΙ ΑΝΕΝΤΙΜΟΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ[ΒΛΕΠΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ].ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΣΟΤΙΚΑ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΤΑΔΕ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑ ΗΘΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑΣ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΗΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΘ'ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΙΡΕΤΕ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΕ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΜΕ ΤΗΝ "ΠΡΑΣΙΝΗ" ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ,ΠΟΥ ΟΙ "ΚΟΚΚΙΝΕΣ" ΓΡΑΜΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΣΑΝ ΣΕ "ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ" ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ "ΜΟΙΡΑΣΙΕΣ"ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.[ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΚΥΝΙΚΟΣ}

Ανώνυμος είπε...

Γιαννάκη άσε τις αμπελοφιλοσοφίες καλέ μου.Το να αρπαζεις λεξεις απο εδώ και απο εκεί για να κανεις σοφιστικέ κείμενα αντικατοπριζει επιπεδο τουλαχιστον ημιμάθειας.
Γράψτα γλυκέ μου όπως γράφουν και τοσοι άλλοι κοινοί θνητοί ςκεί εις την εσπερίαν προφανώς έκανες τουρισμό και απείχες του σκοπού για τον οποιο υποτίθεται ξενητεύθηκες.
΄οσο για τις πολιτικές σου πεποιθήσεις εγώ δεν θα τις κρίνω γιαυτο μην κρινεις και τβν άλλων.Ο καθείς είνι ελευθερος να κάνει τις επιλογές του ,εσύ αποτελείς την ιστορικη επιβεβαιωση πολιτικού-κομματικου περιηγητή και είναι αναφαίρετο διακαίωμά σου.Ομως μην κρθνεις ίνα μην κριθείς.
Χριστίνα Μωλιώτη.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ .....ΝΤΡΟΠΗ...
http://www.enikos.gr/society/69358,8a_einai_h_spesialite_toys!.html

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΣ ΑΣΠΑΣΙΑ ΚΑΙ ΦΡΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΣΒΙΑ ΣΑΜΠΦΩ .ΤΗΝ ΓΥΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΛΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ....[ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΚΥΝΩΝ]

Ανώνυμος είπε...

Ιωάννη η ημιμαθεια σου δεν έχει όρια.Μαλλον για Διογένης ο κύων μου φαίνεσαι.