30 Ιουλίου 2012

Δύσκολες ώρες στο Μόδι Λοκρίδας...

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Για μια ακόμη φορά η 7η ΕΜΑΚ κλήθηκε να αντιμετωπίσει μια δύσκολη και άκρως επικίνδυνη κατάσταση που πρoέκυψε το απόγευμα του Σαββάτου στο Μόδι Λοκρίδας.

Σε αγροτική περιοχή όπου υπάρχει αγροτική επιχείρηση η οποία χρησιμοποιεί για λειτουργικούς λόγους το αέριο προπάνιο σημειώθηκε διαρροή από την μεγάλη δεξαμενή της επιχείρησης. Το προπάνιο είναι ένα εύφλεκτο και κυρίως επικίνδυνο αέριο, όμοιο με αυτό που μετέφερε πριν 8 χρόνια το μοιραίο βυτιοφόρο στον περιφερειακό των Καμένων Βούρλων όπου εκτυλίχθηκε η γνωστή τραγωδία με τους νεκρούς πολίτες και πυροσβέστες.

Όταν ο ιδιοκτήτης της δεξαμενής διαπίστωσε ότι στην διαδικασία μετατόπισης της δεξαμενής , αυτή τρύπησε σε ένα σημείο και άρχισε να διαρρέει το αέριο κάλεσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Επιλήφθηκε η 7η ΕΜΑΚ η οποία ειδοποίησε την αστυνομία να διακόψει την κυκλοφορία των αυτοκίνητων στην Παλαιά Εθνική οδό και ξεκίνησε μια επιχείρηση κάλυψης του σημείου εξόδου του προπανίου μέχρι να έρθει από την Αθήνα ειδικό συνεργείο της κατασκευαστικής εταιρίας και να επισκευάσει με ασφάλεια την δεξαμενή.

Οι άνδρες της ΕΜΑΚ απομάκρυναν σε απόσταση ασφαλείας τους ανθρώπους ήταν εκεί κοντά και τις πρώτες πρωινές ώρες επισκευάστηκε με ευθύνη της εταιρίας η δεξαμενή οπότε έληξε και ο συναγερμός που είχε σημάνει στην περιοχή.

lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: