04 Μαΐου 2012

Έπρεπε πρώτα να μας ... ρημάξουν τα κουνούπια ;

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Μετά τις έντονες διαμαρτυρίες κατοίκων ακόμη και της Λαμίας και τις εφορμήσεις μυριάδων κουνουπιών κατά...σμήνη εναντίον των συμπολιτών μας η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Στερεάς αποφάσισε να κάνει μιά ακόμη υπαναχώρηση και να επισπεύσει το πρώτο στάδιο της κουνουποκτονίας!

Ετσι μετά τις περιπέτειες του προηγούμενου διαστήματος της διαδικασίας ανάδειξης αναδόχου για το έργο της κουνουποκτονίας στην Φθιώτιδα, αύριο 4 Μαΐου φαίνεται πως θα ξεκινήσει η καταπολέμιση από εδάφους όπως δήλωσε στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ο υπέυθυνος απο πλευράς Περιφέρειας ,περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Καρακάτζας.

Η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Στερεάς συνεδρίασε σήμερα για να αποφασίσει σε ποιά από τις δύο εταιρείες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον θα ανατεθεί με απευθείας διαδικασίες, αρχικά, το έργο της καταπολέμισης μέχρι να τελεσιδικήσουν οι ενστάσεις και να προχωρήσει ο διεθνής διαγωνισμός. Το ΚΕΛΠΝΟ έδωσε την διαβεβαιώση πως οι δύο εταιρείες έχουν την τεχνογνωσία να κάνουν καταπολέμιση από εδάφους ενώ αεροψεκασμοί μπορούν να γίνουν αργότερα.


lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: