26 Σεπτεμβρίου 2011

'Φασαρίες' στο κλειστό γυμναστήριο των Καμένων Βούρλων

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Μάθαμε ότι υπήρξαν κάποιες ζημιές στο κλειστό γυμναστήριο των Καμένων Βούρλων.

Σπασμένα τζάμια, και μικρής έκτασης άλλες ζημιές από ένθερμους νεαρούς, ντόπιους αλλά και ξένους, προκάλεσαν την μάλλον άκομψη παρέμβαση της δημοτικής αρχής.

Μεταφέρω τα σχόλια των αναγνωστών αυτούσια ως ρεπορτάζ – άποψη των αναγνωστών

25/09/11 13:59
Καλές οι αναγκαίες παρεμβάσεις... Αλλά μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος την συμπεριφορά του αντιδημάρχου μας κ. Μακρυνίτσα που ως άλλος Βενιζέλος φώναζε στα πιτσιρίκια που έπαιζαν στο 5χ5 στο κλειστο γυμναστήριο???
Για στασου ρε συ, εμεις δεν το έχουμε πληρώσει για να γίνει αυτό το γήπεδο να παίζουν τα παιδία μας? Ποιός είσαι εσύ που τα διώχνεις και που απειλείς να φέρεις και την αστυνομία...??? Εεεεε???
Και ποιος είναι ο καινούργιος διευθυντής του Λυκείου που απαγορεύει στα παιδια να πάνε να παίξουν στο γηπεδάκι????
Μπλόγκερ παρακαλώ να ερευνίσεις το θέμα γιατί σαν πολλά πολλά μας τα είπαν οι διοικούντες...

25/09/11 20:44
Είμουν στο γήπεδο 5χ5 την ημέρα που ήρθε ο κ.Μακρυνίτσας αλλά είχα φύγει 5 λεπτά πρίν απο το συμβάν που έγινε με τον κ. αντιδήμαρχο. Ποιός αντιδήμαρχος θα απειλούσε τα παιδιά να πάνε σε αυτόν για να τα πάει στην αστυνομία???
Πιστεύω οτι η κίνηση του είναι απαράδεκτη...!!!
Και στο κάτω κάτω ποιός το έφτιαξε το γήπεδο και το κλειστό γυμναστήριο?? Ο πατέρας μου όπως και όλοι οι δημότες που πληρώνουν!!
Θα πρέπει να συζητηθεί αυτό το θέμα και θα ήθελα ο κ.Μακρυνίτσας να έρθει στο Γυμνάσιο-Λύκειο των Καμμένων Βούρλων για να το συζητήσουμε.
Οι υλικές ζημιές που έχουν συμβεί στο κλειστό γυμναστήριο είναι και ευθήνη του Δήμου που δεν στέλνει έναν φύλακα για την προστασία του όλου χώρου!
Ελπίζω το μήνημά μου να το πάρουν σοβαρά κάποιοι εκεί έξω...!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Ο ΚΟΣ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΑΛΕΙ ΤΑ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ .