14 Αυγούστου 2010

Καταγγελία για Κέντρο Υγείας στα Καμένα Βούρλα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Υπάρχει μια ταμπέλα στην πλευρά των Καμένων Βούρλων που είναι προς Λαμία που γράφει Κέντρο Υγείας, να την βγάλετε κύριοι υπεύθυνοι γιατί κοροϊδεύετε τον κόσμο.

Κάνω ολιγοήμερες διακοπές στην πόλη σας και η γυναίκα μου σήμερα 14 Αυγούστου στις μια η ώρα το μεσημέρι αισθάνθηκε μια ξαφνική αδιαθεσία, την έβαλα γρήγορα στο αυτοκίνητο με κατεύθυνση το πλησιέστερο σημείο που θα μπορούσαν να την βοηθήσουν και φτάνοντας στην κεντρική καγκελόπορτα του Κέντρου Υγείας διαπίστωσα ότι η πόρτα ήταν κλειδωμένη με λουκέτο και δεν υπήρχε κανένας εκεί ούτε γιατρός ούτε καν καμία νοσοκόμα. Η πόρτα ήταν σφραγιστή και τα κλειδιά παρμένα.

Δεν ήξερα τι να κάνω και μου υπέδειξαν το αγροτικό ιατρείο στα Καμένα Βούρλα που φτάνοντας εκεί διαβάζω στην πόρτα ότι μόνο Τρίτη και Πέμπτη έχει γιατρό.
Τις άλλες μέρες να ψοφήσουμε δηλαδή

Τόσος κόσμος είναι στην περιοχή και παραθερίζει, δεν θα έπρεπε να υπήρχε ένας γιατρό ρε παιδιά. Ευτυχώς η γυναίκα μου δεν είχε τίποτα δηλαδή.

Ντροπή σας και αίσχος στους υπευθύνους και τους αρμοδίους

Σταματιάδης Ιωάννης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

φιλε συγνωμη αλλα δυστηχως [[να δοξαζης την παναγια που η γυναικα σου δεν χρειαστειτε κατι ποιο σοβαρο]] μερικοι εχουνε καβαλησει τον καλαμι [[στο χωριο μου το καλαμι το ειχαμε για τα καπνα οχι να το καβαλαμε]]
ο ρεγκινιωτης