21 Σεπτεμβρίου 2008

Απόφαση με σχετική πλειοψηφία 11 Δημοτικών Συμβούλων Ή Τοπικό Δημοψήφισμα , για τη συνένωση ή όχι με άλλους όμορους Δήμους ???

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Την ώρα που οι όμοροι Δήμοι των Καμένων Βούρλων Δήμος Μώλου και Δήμος Αγίου Κωνσταντίνου έχουν πάρει απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου ότι δεν θέλουν τη συνένωση με το Δήμο Καμένων Βούρλων , έρχεται αύριο προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Καμένων Βούρλων το θέμα της Διοικητικής Μεταρρύθμισης και η πρόταση των 26 Πολιτών για Τοπικό Δημοψήφισμα. (δεξιά σας είναι πρόσκληση, click για μεγέθυνση)



Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η πρόταση του Δημάρχου κ. Αντωνίου είναι σύμφωνη με την πρόταση του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης που μιλάει για την συνένωση του Δήμου Μώλου , Δήμου Καμένων Βούρλων και Δήμου Αγίου Κωνσταντίνου με την προϋπόθεση ότι η έδρα του Δήμου θα είναι τα Καμένα Βούρλα.

Για δε την ονομασία προτείνει τρία ονόματα Δήμος Θερμοπυλών , Δήμος Θρονίου , Δήμος Επικνημιδίων Λοκρών.(εδώ το επίμαχο κομμάτι, click για μεγέθυνση)

Η αντιπολίτευση δεν έχει ενιαία πρόταση απ` ότι φαίνεται.
Ο κ. Κεφάλας μιλάει και αυτός για συνένωση Μώλου , Αγίου Κωνσταντίνου , Αρκίτσας, Αγίου Γεωργίου Ευβοίας και Καμένων Βούρλων. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξει και άλλη πρόταση από άλλους συμβούλους της μείζονος αντιπολίτευσης.

Για το δημοψήφισμα απ` ότι φαίνεται ο Δήμαρχος κ. Αντωνίου επειδή είναι πολύ Δημοκρατικός θα αφήσει τους συμβούλους του να ψηφίσουν κατά συνείδηση ( Δηλαδή ότι σας έχω πει : ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ !!! )


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι πολίτες με την υπογραφή τους, ζητάνε να έχουν άποψη με ποιους τελικά δήμους θα συνενωθούν τα καμένα βούρλα,
και όχι αν θα γίνει η δεν θα γίνει συνένωση.
Αυτή η διευκρίνηση γίνετε γιατί κάποιοι νομίζουν και διαρρέουν, ότι οι πολίτες αρνούνται την διοικητική μεταρρύθμιση στο σύνολο της.
Ας διαβάσουν οι αρμόδιοι προσεκτικά το κείμενο που υπογράφθηκε και ας μένουν τα σχόλια
Τα καμένα βούρλα δεν είναι μαγαζί κανενός δημάρχου.

Ανώνυμος είπε...

Θα πάω και εγώ στο δημοτικό συμβούλιο σήμερα να δω τι θα πούνε.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε παιδιά ποιοι νομίζουν ότι είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι , σήμερα είναι αύριο ίσως δεν θα είναι καν δημοτικοί σύμβουλοι.
Μπορεί αυτοί οι άνθρωποι να δεσμεύσουν την τύχη όλων των Δημοτών για τα επόμενα 100 και πλέον χρόνια , θα τους βρίζουν ακόμη και τα δισέγγονά μας.
Τους έχει δώσει κανείς μια τέτοια εξουσιοδότηση και δεν το ξέρουμε ???

Ανώνυμος είπε...

Βρε φίλε καλά τα λες αλλά ο Δήμαρχος κ. Αντωνίου βλέπει ότι επειδή δεν έχει πλέον καμία τύχη στο Δήμο Καμένων Βούρλων ως έχει σήμερα ευελπιστεί ότι με την συνένωση των όμορων Δήμων θα μπορούσε να έχει κάποια τύχη αν πάρει και την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας , αφού έχει μαζί του και τον στηρίζουν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας Βαργιανίτης Χρ. , Τρίγκας Γ. , Φαλάρας Ν. , Φιλιό κ. α
Χρησιμοποιώντας τα μεγάλα όπλα του που είναι το ψέμα η απατεωνιά και η κομπίνα. Πλανάτε πλάνη οικτρά, αν νομίζει ότι οι Δημότες των όμορων Δήμων δεν έχουν μάθει τα καμώματα του και τις οικονομικές ατασθαλίες του κ. Αντωνίου στο Δήμο Καμένων Βούρλων. Όσο για τον κ. Κεφάλα επειδή γνωρίζει και αυτός ότι δεν έχει καμία τύχη υπάρχοντα Δήμο , ελπίζει ότι αν διευρυνθεί μπορεί να επανακάμψει λέγοντας τα ψεματάκια του και κάνοντας και αυτός τις κομπινούλες του, σε αυτούς που δεν τον γνωρίζουν ακόμη. Δεν έβαλε φαίνεται μυαλό με το Ρετσινόλαδο και το Μαύρο που έφαγε στις τελευταίες εκλογές. Κανείς βέβαια δεν μπορεί να του στερήσει το δικαίωμα να δοκιμάσει και ένα δεύτερο Ρετσινόλαδο !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Έμαθε κανένας τι έγινε στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρα?