07 Μαΐου 2008

Ποίος έδωσε εντολή να ξηλωθούν προστατευτικές μπάρες απ`το δρόμο, και δυο κολώνες φωτισμού στην είσοδο της πόλεως ??

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Γιατί μηχάνημα του Δήμου (JCB) ξήλωσε τις προστατευτικές μπάρες και τις δυο κολώνες φωτισμού στην είσοδο της πόλεως?? (από Λαμία)

Ποίος έδωσε εντολή στον χειριστή του μηχανήματος (JCB) να το κάνει αυτό ?

Πάρθηκε κάποια απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου και δεν το ξέρουμε?

Είναι ενήμερη άραγε η υπηρεσία του ΥΠΕΧΩΔΕ για την ασφάλεια των δρόμων, για αυτή την αυθαίρετη αφαίρεση των προστατευτικών?

Ποίος θα πάρει την ευθύνη αν γίνει ένα ατύχημα ? Ο χειριστής του JCB ???

Δεν έχουν τέλος κύριοι τα ερωτήματα που τίθενται καθημερινά απ` τους Δημότες των Καμένων Βούρλων προς εσάς, χωρίς να παίρνουν μια υπεύθυνη απάντηση!!!



Κάντε click στην φωτογραφία για να την δείτε με λεπτομέρεια !!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Τραμπουκισμοί και στην Λαμία...


Από το
Press-gr

Ανώνυμος είπε...

Δεν αντιλαμβάνεστε ότι περισσότερη σημασιά από τον επαρκή φωτισμό και την ασφάλεια πεζών, οχημάτων έχει η εξασφάλιση επαρκούς χώρου για την έξοδο- είσοδο των ρυμουλκόμενων σκαφών αναψυχής από τις εγκαταστάσεις επιχειρηματία, που βρίσκονται στη δυτική είσοδο της πόλης και φαίνονται ξεκάθαρα στην φωτογραφία; Φανταστείτε ποσό επικίνδυνη θα γίνει αυτή η περιοχή κατά τη θερινή περίοδο.Συμπέρασμα: καμία υπεύθυνη στάση από πλευράς Δήμου μέχρι σήμερα για την ανατολική είσοδο της πόλης, και τελικά όπως φαίνετα και για τη δυτική. Αχ αυτοί οι επιχειρηματίες τελικά γάγγραινες αποδεικνύονται......

Ανώνυμος είπε...

Εμ αν φτιάχνονταν οι δρόμοι (και πόσο μάλλον οι κεντρικές αρτηρίες) σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες των εκάστοτε καταστηματαρχών και επιχειρηματιών και γιατί όχι των εκάστοτε ιδιοκτητών, τότε δεν θα υπήρχαν δρόμοι η αν υπήρχαν δεν θα παρείχαν ασφάλεια , και θα ήταν σαν σίγμα τελικό.
Σίγουρα πάντως ο επιχειρηματίας είναι μπλεγμένος στην υπόθεση αυτή , είναι πασιφανές άλλωστε, αναρωτιέμαι με τι ανταλλάγματα προς τον Δήμο.
Να δούμε πως θα αντιδράσει το ΥΠΕΧΟΔΕ τώρα!!!

Ανώνυμος είπε...

Μα δεν έχετε καταλάβει τι γίνετε , όλα θυσιάζονται ακόμη και η ασφάλεια των πολιτών, αρκεί να εξυπηρετήσουμε τους ημέτερους . Είναι φως φανάρι ότι ο Δήμαρχος έδωσε εντολή να ξηλωθούν οι προστατευτικές μπάρες κάνοντας μικροπολιτική σε βάρος της ασφάλειας των δημοτών.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζεις φίλε ότι κάνει μικροπολιτική ο Δήμαρχος. Δυστυχώς η πολιτική που κάνει είναι προς όφελος της τσέπης του και μόνον αυτής. Για πήγαινε φίλε στο Λιμάνι να δεις ποιανού επιχειρηματία είναι αραγμένες οι βάρκες και ενοικιάζονται ???
Πήρε κάποια απόφαση το δημοτικό συμβούλιο, ή έγινε κάποιος διαγωνισμός μεταξύ κάποιων ενδιαφερομένων. Τίποτα απ` όλα αυτά δεν έγινε , απλώς ο Δήμαρχος έκανε διαγωνισμό κάτω απ` το τραπέζι για την τσέπη του. Τι κάνει για όλα αυτά η αντιπολίτευση δεν τα βλέπει ???

Ανώνυμος είπε...

Τις είδαμε όλοι τις βάρκες του Βασατή που ξεφύτρωσαν.

Το λιμάνι το ‘διαχειρίζεται’ εξολοκλήρου πλην παρανόμως κατά μια έννοια η ΔΕΠΑΚΑΒ με πρόεδρο ποιόν άραγε? τον Δήμαρχο βέβαια!

Με την όποια λοιπόν διαφάνεια η αδιαφάνεια στις διαδικασίες κάνει ότι θέλει!

Τον ελέγχει κανένας? Όχι βέβαια !!

Ξοφλάει λοιπόν παλιά και νέα γραμμάτια κατά βούληση.

Ανώνυμος είπε...

Οι μπάρες ξηλώθηκαν φίλε και όχι οι κολόνες φωτισμού,γιατί αυτές δεν τοποθετήθηκαν ακόμα από την τεχνική εταιρεία.Πριν δύο μήνες περίπου που ρώτησα κάποιους από τους ανευθυνουπεύθυνους μου είπαν ότι άνοιξαν τις μπάρες γιά να έχει είσοδο η πολυκατοικία που βρίσκεται πίσω από το κατάστημα του κ. Βασσατή.Αν αυτό ήταν δικαιολογία δεν το γνωρίζω.Αυτό που γνωρίζω από έμπιστη πηγή είναι ότι ανάμεσα στο Δήμαρχο και στις βάρκες υπάρχει μία μηχανή θαλάσσης,που τους Ε Ν Ω Ν Ε Ι .....