07 Απριλίου 2008

Πρέπει να διασωθεί ο Πλάτανος ‘της Σταθούς’ !!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Δημοσίευση επιστολής αναγνώστη
Περίπου 200 χρόνια βασιλεύει ο Πλάτανος 'της Σταθούς' στην περιοχή.

Είναι η μόνη ύπαρξη που στάθηκε στην πορεία του χρόνου και άντεξε στον <<πολιτισμό>> της αυθαιρεσίας, του τσιμέντου και όλων των αντιαισθητικών παρεμβάσεων στην περιοχή αυτή.

Ψηλός, αγέρωχος, φιλόξενος, σοφός, περήφανος ξέρει όσο κανένας άλλος τη νεότερη ιστορία της περιοχής. Και τι δεν είδαν τα μάτια του και τι δεν άκουσαν τα αυτιά του.

Πόσες φορές πόνεσε, όταν έβλεπε στα πόδια και στη σκιά του άγριους κατακτητές, σφαγμένα κεφάλια στα κλαδιά του, αδελφικό μίσος, λογιών-λογιών καταστάσεις θλιβερές.

Υπήρξαν και υπάρχουν και οι καλές στιγμές. Τις χάρηκε και τις χαίρεται όσο κανένας άλλος. Είδε χορούς παλικαριών, γλέντια τρικούβερτα, χαρές μεγάλες.

Άκουσε άπειρες φιλοσοφίες από αμέτρητους πολιτικούς και δημαγωγούς, ανέκδοτα τραγούδια της παρέας, ιστορίες και μύθους της περιοχής.

Είδε γενιές και γενιές συμπατριωτών από κάθε γωνιά της γης. Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πως ο Πλάτανος της Σταθούς είναι ο Βασιλιάς της περιοχής.

Είναι Βασιλιάς γενικής αποδοχής. Σαν τους καλούς Βασιλιάδες των παραμυθιών.

Μόνο που φαίνεται πως ένα πρωινό ξυπνώντας κατάλαβε πως ήλθε το τέλος της Βασιλείας του.

Τι έγινε? ήρθαν κάποια Κύπριοι που το παίζουν επενδυτές (αμφιβόλου προέλευσης) τον αγόρασαν και αποφάσισαν να τον κόψουν χωρίς να ρωτήσουν κανέναν και για τίποτα.

Παρακαλώ να έλθει το θέμα αμέσως στο Δημοτικό Συμβούλιο και να παρθεί ομόφωνη απόφαση διατήρησης του Πλάτανου 'της Σταθούς' πριν γίνει οποιαδήποτε άλλη ενέργεια

Ευχαριστώ

37 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πού είναι ρε παιδιά αυτός ο πλάτανος?

Ανώνυμος είπε...

Αναζητούνται Δημοτικοί Άρχοντες, με ανεπτυγμένη την ΗΘΙΚΗ της οικολογικής συνείδησης.Γνωρίζετε κανένα μαγαζι που να πουλάει απο αυτή;

Ανώνυμος είπε...

Ο πλάτανος αν δεν κάνω λάθος είναι δίπλα στο Πρόβα cafe.
Όσον αφορά τώρα το δεύτερο σχόλιο, ηθική της οικολογικής συνείδησης και γενικά όλα τα είδη της ηθικής δεν προκειται να τα βρείς σε κανένα μαγαζί αλλα ούτε και σε πολυκατάστημα! Ο καπιταλισμός τα έχει εξαφανίσει όλα και δεν έχει αφήσει ούτε ένα για δείγμα!
Αφήστε στην άκρη το χρήμα και το κέρδος και σκεφτείτε το περιβάλλον! Σε λίγα χρόνια η γή δεν είναι βιώσιμος τόπος για τον άνθρωπο!
Γι'αυτό το λόγο ακόμα και τώρα ας ξεκινήσουμε να γίνουμε φιλικότεροι προς το περιβαλλόν! Ας κάνουμε τώρα το πρώτο βήμα πριν να είναι αργα! Θα παρακαλούσα τον blogger να κάνει μια αναφορά τις επόμενες μέρες στις υποσχέσεις του κυριου δήμαρχου περι ανακύκλωσης και λοιπών!!!
Γίωργος Α.

Ανώνυμος είπε...

Όλα ωραία, τα κλαρίνα τι θα ήθελες?

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα , φίλε σε συμβουλεύω να πας στο www.kolonaki.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ξυπνήστε ??? και ανασκουμπωθείτε. Γιατί στο τέλος όλοι αυτοί οι περίεργοι τύποι όχι Πλάτανο δε θα αφήσουν όρθιο αλλά ούτε καλάμι . Όλα θα καλυφθούν με τσιμέντο , γιατί μέχρι εκεί φτάνει η αισθητική τους , έχουν αδυναμία στο Μπετόν και το χρήμα. Θα δούμε στη θέση του Πλάτανου ένα πρωί να ξεφυτρώνει κανένα συγκρότημα πολυκατοικιών από αυτά που ίδει μας έχουν συνηθίσει.

Ανώνυμος είπε...

Μα δίπλα από τον Πλάτανο σε λίγα μέτρα υπάρχει πλατεία που έγινε δωρεά από την οικογένεια Παπαδημητρίου και το μόνο που χρειάζεται είναι να φτιαχτούν τα κράσπεδα και να ρίξουν λίγο γκαζόν και κανένα παγκάκι να κάθεται ο κόσμος.
Δυστυχώς δεν έκανε τίποτα η προηγούμενη δημοτική ούτε και αυτή εδώ δεν έχει κάνει τίποτα . Τίθεται το ερώτημα είναι ανίκανοί όλοι τους ??? Όχι δεν είναι ανίκανοι, απλώς δεν το κάνουν γιατί δεν υπάρχει μίζα. Δες τε με τα φωτιστικά που υπάρχει μίζα, γέμισε ο τόπος φωτιστικό, και στη θάλασσα και στο βουνό θα μπουν φωτιστικά. Τώρα πόσο θα χρεωθεί ο Δήμος στη ΔΕΗ είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, θα τα χρεωθεί ο επόμενος Δήμαρχος.

Ανώνυμος είπε...

Εκείνο που είχε συμβεί στην παραλία Καινούργιου τι τρελό ήταν; Ενώ είχαν μπει τα φώτα , τα ξηλώσανε τα πήγανε στην απέναντι πλευρά του δρόμου (όσα προλάβανε) και μετά τα ξαναβάλανε στην θέση τους.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος μίλησε για μίζα απ` τα φωτιστικά , αλήθεια ποιος την παίρνει αυτή τη μίζα ???

Ανώνυμος είπε...

Δεν την παίρνει ένας μόνο τη μίζα , την μοιράζονται δια του τρία. Ένα μέρος το μεγαλύτερο παίρνει ο Κτηματομεσίτης, ένα άλλο ο Εθνικός Εργολάβος απασών των Δημαρχιών, βλέπε κ. Έξαρχο(ο οποίος και τον διόρισε), κ. Τσιτίνη, κ. Κεφάλα, κ. Αντωνίου. Είναι παντός καιρού. Ανάλογα ποιόν έχει απέναντι του δηλώνει και την πολιτική του τοποθέτηση Νέα Δημοκρατία, Πασόκ, Σύριζα, ΚΚΕ, Λάος. Το επίθετο του για να σας διευκολύνω λίγο επειδή είναι πολύ δύσκολο να το βρείτε αρχίζει από Β και τελειώνει σε ς . Ο τρίτος της παρέας είναι τεχνικός της ΔΕΗ, ο οποίος και γνωρίζει όλες τις παράνομες συνδέσεις ρεύματος του Δήμου. Αν βέβαια τον ρωτήσεις για κάτι , θα σας πει δεν ξέρω τίποτα. Αυτά προς το παρών …..

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε παιδιά δε γράφετε ένα βιβλίο . Η Στρατηγική της μίζας με τα φωτιστικά των Καμένων Βούρλων Διαχρονικά. Και να το δώσετε και στους άλλους Δήμους για να μάθουν πως γίνεται η δουλειά. Τι γίνεται βρέ και εμείς κοιμόμαστε …

Ανώνυμος είπε...

Φίλε που περιγράφεις την ιστορία της μίζας "ΕΓΡΑΨΕΣ" !!!
Δεν είναι αλώστε και τυχαίο το ότι ΟΠΟΥ και κτηματομεσίτης και τα 2 σκυλάκια από κοντά.... ιδικά το σκυλάκι της ΔΕΗ...
ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ !!!

Ανώνυμος είπε...

Καλό αυτό που αρχίζει από Β και τελειώνει σε ς.
Εγώ ξέρω ένα άλλο που αρχίζει από Σ και τελειώνει σε ς πάλι.
Σσσσωραίοοοοςςςςςς

Ανώνυμος είπε...

Ρε δεν αφηνετε τις μ.... για τα πλατανια και να κοιταξετε για την οικονομικη αναπτυξη τις περιοχής !!!

Ανώνυμος είπε...

Πως γίνεται οικονομική ανάπτυξη? Με πολυκατοικίες?
Οικονομικά αναπτύσσονται οι εργολάβοι.
Αν εννοείς αυτό ok

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς, ως οικονομική ανάπτυξη στα Καμένα οι περισσότεροι εννοούν την περιστασιακή (Καλοκαίρι και Σαββατοκύριακα) εκμετάλλευση των περαστικών, την "ιδιωτικοποίηση" των ακτών και του βουνού και το παιχνίδι με τις "τάπες των βαρελιών" όλο τον υπόλοιπο καιρό.

Πάντως είναι εκπληκτικό το πόσοι κηφήνες έχουν μαζευτεί σε ένα μέρος, χωρίς να υπάρχουν μέλισσες που θα τους ταΐζουν. Έτσι τι να κάνουν και αυτοί, τρώνε από τα έτοιμα για τα οποία έχει φροντίσει η φύση ή η κωλοφαρδία τους (γιατί περι κωλοφαρδίας πρόκειται να αποφασίσεις να βόσκεις τα πρόβατά σου και να μετατραπείς σε επιχειρηματία χωρίς να το έχεις καταλάβει).

Επίσης όμως δυστυχώς για αυτούς, δεν έχουν υπ' όψιν ότι κάθε τι που έρχεται εύκολα, φεύγει εύκολα κάποια στιγμή.

Ανώνυμος είπε...

Θα πονέσουν πολλοί τώρα με τον δρόμο.
Είναι αναπόφευκτο. Υπάρχουν παραδείγματα και από άλλα σημεία της Ελλάδας που έγινε το ίδιο.

Ανώνυμος είπε...

Σαν να άκουσα ότι τον κόψανε το πλάτανο? Η λάθος (ελπίζω) έμαθα?

Ανώνυμος είπε...

Ο άλλος μεγάλος πλάτανος είναι της Ελπινίκης.
Άμα έχει κανένας φωτογραφία, ας την ανεβάσει.
Και για τα μάτια του σκίζονται πολλοί.
Εδώ ολόκληρος Τεχνικός Σύμβουλος, ο επονομαζόμενος και Γιαννάκος,
λέει ότι ο δρόμος που ανοίχτηκε έκανε «καμπούρα» για να μην τον κόψουνε.
Είδατε προστάτες του περιβάλλοντος που έχουμε?
Τσεκούρης

kamena voyrla blogger είπε...

Το email του blog είναι γνωστό.
Στείλτε μας το κείμενο σας και σχετικές φωτογραφίες και εμείς θα το αναρτήσουμε.

Ecclesia News είπε...

Γιατί σκοτώνεστε βρέ παιδιά, αφού είναι φώς φανάρι το τί θέλετε!!!
Η πρόταση για τα ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΕΙΝΑΙ απλή:

-Να παραιτηθεί ο δήμαρχος και να αναλάβετε τη διοίκηση ΕΣΕΙΣ, αλλά μαζί και τα χρέη και την ανοργανωσιά που βρήκε και προσπαθεί να συμμαζέψει ο Αντωνίου!
-Να παραιτηθεί ο δήμαρχος και να πάψει να τρέχει από υπουργείο σε υπουργείο για να βρεί λύσεις και να αναδείξει την πόλη που ήταν ξεγραμμένη από το χάρτη!
-Να παραιτηθεί ο δήμαρχος και να μην έχει όραμα για την περιοχή. Να ζήσουν δηλαδή τα Καμένα Βούρλα με ένα γερασμένο πληθυσμό που θα κυκλοφορεί με μαγκούρες και μπουρνούζια στους δρόμους...Δηλαδή να παραμείνουν τα Καμένα Βούρλα ένα απέραντο ΚΑΠΗ ή καλύτερα μιά στάνη ή ένα χωριό, κι επειδή έχουμε οικολογικές ευαισθησίες (αλλά δεν έχουμε φυτέψει ένα δενδράκι έξω από το σπίτι μας) να δίνουμε τη μάχη για τον πλάτανο της...Σταθούς και μόνο!
-Κι επειδή η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας, τί γνωρίζουν οι περισσότεροι από τους ανωνυμογράφους του blog από τους σχεδιασμούς για το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ και την ανάπτυξη της πόλης?
Εδώ βγάζετε όλοι τα σώψυχά σας-καθυβρίζετε την δημοτική αρχή από την οποία ζητάτε να λύσει μέσα σε ενάμιση χρόνο τα προβλήματα 50 χρόνων- και περιορίζεστε σε άθλιους και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς για να το παίξετε...παράγοντες.
-Και τέλος...μην αποκαλύπτεσθε τόσο απροκάλυπτα. Θα σας παραπέμψω στην "οικολογική συνείδηση" εκείνων που είναι ηθικοί αυτουργοί και υπεύθυνοι για το συντηρητισμό και την οπισθοδρόμηση σε πολλές περιοχές της χώρας, όπου μεγάλα έργα με εχέγγυα ανάπτυξης ναυάγησαν επειδή κάποιοι βλέπουν μόνο τον ένα "πλάτανο" και όχι τα εκατοντάδες ή χιλιάδες πλατάνια που θα μπορούσαν να φυτευθούν από την ίδια την επένδυση!
-Κι επειδή, χωρίς να γνωρίζουμε σπεύδουμε να κάνουμε κατά την ελληνική συνήθεια αρνητική κριτική, γνωρίζετε κάτι για τις περιβαλλοντικές προβλέψεις του σχεδίου ανάπλασης της παραλίας Βασιλειάδη, όπου προβλέπονται κηποτεχνία και τριπλασιασμός των υπαρχόντων σήμερα δένδρων και φυτών?
Πριν λοιπόν βγάλουμε όξος και χολή όλοι μας, ας ρωτήσουμε πρώτα για να μάθουμε.
Εκτός-επαναλαμβάνω-άν θέλουμε τα ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ως απέραντο ΚΑΠΗ,ως εστιατόριο τρίτης κατηγορίας ή ως ζαχαροπλαστείο που σερβίρει μόνο λουκουμάδες που μυρίζουν λαδίλα.

Λίγη προσοχή και λίγη ντροπή, σύντροφοι και συντρόφισσες, δεν βλάπτουν... Δεν είσαστε μόνοι σας στο διαδίκτυο και να γνωρίζετε ότι και "οι κρίνοντες κρίνονται".

ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ

Ανώνυμος είπε...

Ωρέ "νάχε καεί ο πλάτανος" που λέει και το δημοτικό άσμα. Τί πάθατε σύντροφοι και δεν μιλάτε?

Μόνο με τον πλάτανο της ...Σταθούς ασχολείστε? Μόνο πλάτανος της ...Σταθούς είναι το "στραβό χρόνων" στα Καμένα Βούρλα?

Καλά ωρέ, το περίπτερο που είναι απέναντι από την Εθνική Τράπεζα δεν το πήρατε χαμπάρι?

Ανώνυμος είπε...

Να μην το γελάμε καθόλου. Κι εδώ, αναφέρομαι στους προηγούμενους δεν κάνουμε πλάκα.
Να μας πούνε οι αρμόδιοι και για τον πλάτανο, αλλά να μας πούνε και για το περίπτερο απέναντι από την Εθνική.
Το περίπτερο που είναι φάτσα-κάρτα και κόβει τη θέα και είναι σε προνομιούχα θέση. Να απαντήσει αμέσως η δημοτική αρχή γιατί δεν το ξηλώνει το περίπτερο. Εκτός κι άν ο περιπτεράς έχει μέσο.
Οικλογικά πρέπει να αντιδράσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Δν συμφωνώ με τον Ecclesia-news, αλλά σέβομαι την άποψή του. ΟΚ να περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει η δημοτική αρχή. Εντάξει σε ενάμιση χρόνο δεν μπορούν να γίνουν όλα. Ας καλέσει όμως δήμαρχος τους κατοίκους να τους πεί μερικά πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Πήγα για ψάρι στα Φαλαρέϊκα και για καφέ στην παραλία το περασμένο Σαββατοκύριακο γιατί έχω σπίτι τα Καμένα, νοικιασμένο με το χρόνο.
Έχει δίκιο το blog, άν και δεν είναι μόνο ο πλάτανος της Σταθούς.
Να μαζευτούνε από την παραλία όλες οι ταβέρνες, να ξηλωθεί το περίπτερο που έγραψε νωρίτερα κάποιος και γενικά όλες οι αυθαίρετες κατασκευές. Συμφωνώ με τη φιλοσοφία του blog ότι πρέπει να έχουμε οικολογική συνείδηση.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ο δήμαρχος προστατεύει τους επαγγελματίες? Να τους βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι...
Με όλα αυτά που βλέπουμε, τα έχουν κάνει μπάχαλο οι μαγαζάτορες. Πρέπει να σκεφτόμαστε και το περιβαλλον και τη φυσιογνωμία των Καμένων Βούρλων. Καλύτερα χωριό, παρά περιβαλλοντική υποβάθμιση.
Ευτυχώς που υπάρχει και το blog για να μάθει όλος ο κόσμος τι γίνεται στην πόλη μας. Καλύτερα να χάσουμε επισκέπτες παρά να βλέπουμε τα χάλια

Ανώνυμος είπε...

Ειναι σίγουρο για τον πλάτανο οτι θέλουν κάποιοι να τον κόψουν?

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Επίκεντρε-Ecclesia News,
και εσύ γράφεις ανώνυμα. Πάψε λοιπόν τους κανιβαλισμούς εναντίον των ομοφύλων σου ανωνυμογράφων.
Είναι δικαίωμά σου να υπερασπίζεσαι το δήμαρχο ακόμη και με τον έκδηλο αυτό επαγγελματικό τρόπο, αλλά ακολούθησε κι εσύ κάποιες από τις συμβουλές που με ύφος πάτρωνος δίνεις. Αν θέλεις να προβάλεις το έργο και τις προτάσεις του δημάρχου, κάντο και μην αναλώνεις τη κύριο μέρος της επιστολής σου στην έκκριση του όξους που εσύ καταδικάζεις.
Σου καταθέτω αυτό το σχολιάκι στα πλαίσια της θεολογικής σου (προφανώς εξ ου και ecclesia news) ατάκας "και οι κρίνοντες κρίνονται".

Γιώργος

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε και λέμε: Πλάτανος Σταθούς, πλάτανος Ελπινίκης, περίπτερο απέναντι από την Εθνική, του τρελλού το...χάνι (δηλαδή οι επαγγελματίες που εξουσιάζουν τον τόπο) και δεν συμμαζεύεται.
Να προστατεύσει τα πλατάνια ο Δήμος και να πάρει σκληρά μέτρα για να προστατεύσει το περιβάλλον.

Ανώνυμος είπε...

Αφού τα Καμένα έχουνε τέτια χάλια γιατί να κάνω διακοπές εκεί?
Συγχαρητήρια στο blog που μας γλιτώνει από περιπέτειες

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να βιάζονται κάποιοι να κρίνουν το Δήμαρχο, και μπορεί να είμαι και εγώ σ αυτούς κατά καιρούς. Νωρίς είναι ακόμα, έχει άλλα 2,5 χρόνια, αλλά ως τώρα οι οικολογικές του ανυσηχίες είναι μάλλον μικρές.
1. Ακόμα δε βγήκε και ήθελε να αυξήσει το συντελεστή δόμησης. Μη μου πείτε ότι αυτό είναι οικολογικό μέτρο?
2. Συνεχίστηκε η αυθαιρεσία στις οικοδομές παρά το ότι είχε πει ότι θα βάλει τάξη(ή και να μην είχε πει δεν έχει σημασία, πρέπει να μπει τάξη)
3. Βιάστηκε να καλύψει προεκλογικά όσους είχαν καταγγελθεί από τον ΠΕΛΕΚΑ, δηλαδή όλους όσοι είχαν παρανομες σκεπές, τουτεστιν, 3ο όροφο. Τους χρησιμοποίησε και τον στήριξαν στις εκλογές
4. Ενώ πήγε να καθαρίσει το πάρκο, σταμάτησε, προφανώς λόγω άλλων συμφωνιών με το Μήτση
5. Συνέχισε την κατάληψη των δημόσιων και παραλιακών χώρων, χαρίζοντας πεζόδρομους στα μαγαζιά να βάλουν τραπέζια, πεζόδρομους που πλήρωσε ο πολίτης με τα λεφτά του. Τέτοια χρήση θα γίνει και στη νέα ανάπλαση; Γιατί να πιστέψω ότι θα γίνει καλύτερη; Αν είναι να πληρώσουμε ένα σκασμό λεφτά για να κατακλυστούν πάλι τα πάντα από τραπέζια, να λείπει το βύσσινο…
6. Στην Πλαζ, συνεχίστηκε το φράξιμο του αιγιαλού και η βρωμιά
7. Το Blog αποκάλυψε ότι φράχτηκε παραλία, και το είδαμε κιόλας, δίπλα στο ΣΙΣΣΥ
8. Τα έργα της ΠΑΘΕ έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα, πχ Παλιόβρυση και δεν είδαμε κάποια παρέμβαση
9. Συνεχίζονται οι παρανομίες που επιβαρύνουν το περιββάλον, όπως παρανομίες με τον Βιολογικό καθαρισμό(ειδικά στη ΓΑλήνη που έχει συνδεθεί μέσω βόθρων και την Πλαζ που δεν είναι συνδεμένη, τα έχει πει ο Καραμανώλης δημόσια και ο Δήμαρχος)
Δε βάζω το τι έχει υποσχεθεί η σημερινή δημαρχία, που έχει σχέση με το περιββάλον, αλλά τι αποδειγμένα έχει γίνει. Θα θελα να μου πείτε τι είναι λάθος από τα πιο πάνω, η τι ξέχασα. Να μου πει και ο ΕΠΙΚΕΝΤΡΟΣ σε τι διαφωνεί ότι δεν έχει γίνει από τα πιο πάνω. Τώρα αν θα αντιστραφεί αυτή η κατάσταση, και η εικόνα του «καμία σχέση με την οικολογία» δημάρχου, ..θα δείξει στο μέλλον. Δεν έχουμε ενδείξεις όμως για να είμαστε και αισιόδοξοι.
Για την οικονομική ανάπτυξη, είναι άλλη συζήτηση, και θα γίνει και αυτή πιστεύω.
Εκτός και αν κάποιοι τη συνδέουν με την «αναγκαστική» καταστροφή του περιβάλλοντος. Ελπίζω όχι.
Για το σχέδιο ανάπλασης, να θυμίσω ότι ήταν σχέδιο του Κεφάλα και όχι του Αντωνίου, βλέπε Φυντυκάκης.
Μανώλης

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφε του ecclesia news ο τρόπος που γράφεις και προσπαθείς να στηρίξεις το Δήμαρχο δείχνει ότι είσαι σύντροφος άλλης πόλης και ιμιτασιόν, μαϊμού κοινός λεγόμενος του κόλου.
Όσο για τα Καμένα Βούρλα φαίνεται πως ο κ. Αντωνίου τα είχε ξεγραμμένα και τα ανακάλυψε και πάλι τώρα για να κάνει τις λαμογιές του. Που ήταν όλα αυτά τα χρόνια και τι είχε προσφέρει στα Καμένα Βούρλα απολύτως τίποτα. Αφού κατέστρεψε τα Καμένα Βούρλα τι δεκαετία του 1970 εξαφανίστηκε , γιατί τον κυνηγούσαν λιτοί και δεμένοι. Επανήλθε δήθεν μετανοημένος για να επανορθώσει το κακό που είχε κάνει στα Καμένα Βούρλα. Ο κ. Αντωνίου αγνοούσε πάντα τα Καμένα Βούρλα το όραμά του ήταν και είναι πάντα το ξεπούλημα των Καμένων Βούρλων σε τιμή ευκαιρίας. Αλλά ο κόσμος τώρα τον κατάλαβε και θα τον πάρει με τις πέτρες αν τολμήσει να κάνει τίποτα εις βάρος των Καμένων Βούρλων.
Ο μόνος που δεν δικαιούται να ομιλεί για οικολογική συνείδηση είναι ο Κτηματομεσίτης- Εργολάβος (Δήμαρχος) ο οποίος καταστρέφει ότι βρει μπροστά του, είτε είναι πτηνό , ζώο ή οτιδήποτε άλλο.
Ίσως φαίνεται δεν κατάλαβε το ηχηρό χαστούκι που έφαγε στην εκδήλωση του Λυκείου που τον περιφρονούσε ο κόσμος. Βέβαια τι να καταλάβει αυτός είναι ικανός να τον φτύνει ο κόσμος και αυτός να λέει ψιχαλίζει
Θα τον υποστούμε βέβαια ακόμη δυόμιση χρόνια εκτός αν προκύψουν έκτακτα γεγονότα και ξεκουμπιστεί μια ώρα αρχύτερα .

Ανώνυμος είπε...

Αμάν και πότε να ξελευτερωθούμε από αυτόν τον απατεώνα που μπλέξαμε.

Ανώνυμος είπε...

Είδα ότι στη σελίδα του site : www.aganet.gr/ υπάρχει καταγγελία .
Ο Blogger τη κάνει γιατί δεν το κάνει πρώτο θέμα ???
Δεν το πήρε είδηση ακόμη ???

Ανώνυμος είπε...

Χοντρή παρέμβαση από τα «όργανα».
Νομίζω ότι πρέπει να ανεβεί σαν θέμα ξεχωριστό, αρκεί να μην δημιουργήσουμε πρόβλημα στον aganet

Ανώνυμος είπε...

καλα βρε τα λυσατε ολα τ αλλα και το μοναδικο προβλημα ειναι ο πλατανοσ .για να δουμε και καμια σοβαρη καταγγελια εδω μεσα σαν blog που ειναι για αυτα που γινονται κατω απο το τραπεζι και τισ συναλαγεσ.

Ανώνυμος είπε...

ΙΧΑ ΕΝΑΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΟΥ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΞΙΑ [[ΠΡΟ ΘΕΟΥ ΟΧΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΕΜΑΣΑΝΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΤΟ 1821]] ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΠΛΑΤΑΝΟ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΡΕΜΜΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΜΟΥΝΑ ΜΙΚΡΟΣ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΜΝΗΜΕΙΟ .??????
ΡΕ [ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ] ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΝΑΠΙΤΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΟΠΩΣ ΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΡΕΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ
ΤΟΥ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΟΣΟΙ ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΜΩΛΟ .
ΕΝΑΣ ΡΕΓΚΙΝΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΝΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΓΕΝΗΘΗΚΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΑΛΛΑ Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ