17 Αυγούστου 2023

(UPDATED) Αναβάθμιση ΕΕΛ Καμένων Βούρλων

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

25 σχόλια:

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Τραχανά sorry αλλά είσαι βαθιά νυχτερινός, αν και έμπορος και υποτίθεται αυτοδιοικητικός, αλλά είσαι εύπιστος στις παρόλες του πιπίλα σου. Σου είπε ότι έκανε μελέτη για βιόκα καμ. Βούρλων. Ναι πράγματι έκανε και την υπέβαλε κεντρικά, βέβαια 2 χρόνια ετεροχρονισμένα αφού την γύρισαν πίσω την πρώτη που έκανε. Δεν γνωρίζουμε εάν εντάχθηκε το έργο και εξασφαλίστηκαν οι πιστώσεις. Πάντως έκανε 2 χρόνια να την συντάξουν και ενώ έπρεπε να κατατεθεί το 2020 την τελείωσε το 2022. Αυτά ως προς την μελέτη βιόκα κ.β. Αυτά τα εντάλματα είναι για χρήματα που χρωστάγαμε όταν έκαναν μελέτες για τον αγωγό από Άγιο στα κ.β
Το λέει ο τίτλος είναι φως φαναρι , κάναμε αμάν να αλλάξουν τον τίτλο επί τετριμιδα, αλλά δεν άλλαζε επειδή είχε συμβασιοποιηθη με μελετητές. Αύριο θα σου δώσω τον ΑΔΑ της απόφασης Ο.Ε του. 2022. Μήπως...ξεστραβωθεις.

Ανώνυμος είπε...

Αχ Τραχανουλι μυρωδιάς είσαι τελικά

Ανώνυμος είπε...

Ρε Τραχανα Τοχεις χασει ντιπ?
Η αναγκη σου για εξουσια σε Στραβωσε
Χαρα στον Πιπιλα που τον πλαισιωνουν
Εξαιρετικες Επιλογες Συκιωτη, Συγχαρητηρια!!!!!
Σαινια
Αι κατσε στ'αυγα σου
Μην ξευτελιζεσαι
Το Να βγεις Μπροστα θελει Μυαλο ,ντιπ ακατοικητο!
Τουλαχιστον παρε γραμμη απο τους Αμαθεις
Το βουλωνουν το Ρημαδι
Τα φερνεις και γραπτως
Ντιπ για Ντιπ

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τόσο μένος κατά του Τραχανά !
Μπορεί τα τιμολόγια να αφορούν την μελέτη Μαρκαντωνακη που έφερνε τα λύματα από τον Α/Κ στα Καμενα, αλλά αυτό λέει και ο Κώστας. Που είναι η διαφορά σας;
Αν είναι ότι ταχθηκε με τον Συκιωτη είναι δικαιωμα του ,εσείς μην τον ψηφίζετε.
Δυστυχως επιβεβαιώνετε τον τίτλο των "ερυθρών Χμερ" που σας απενεμηθει για εμπάθεια και φανατισμό!

Ανώνυμος είπε...

Είναι να μην του τα χωνεις. Μιλάμε για την μελέτη αναβάθμισης βιόκα κ.β με μεμβράνες και αυτός σερβίρει εντάλματα που αφορούν άλλες μελέτες παλαιές, κι αυτό γιατί διάβασε ' επέκταση ΕΕΛ καμ. Βούρλων". Ότι γράφει και για την διάνοιξη της ζώνης παραλίας των 10 μμ, που τα μπερδεύει με την ζώνη του αιγιαλου. Ε! Δεν θεωρείται ότι σε κάποια θέματα, που μας αφορούν όλους, πρεπει να τα βάζουμε στην σωστή διάσταση?.?

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Άλλο διαπεδαγωγιση που αφορά τυπικά ζητήματα εγγράφων και άλλο εξύβριση και μάλιστα συνεχώς και αδιαλειπτως.Υπαρχει έλλειμα αστικής ευγένειας ,επιτέλους δεν ειστε στις ζούγκλες τις Καμποτζης!

Ανώνυμος είπε...

Άρα θες εξουσία αλλά δεν σου βγαίνουν τα κουκιά!!!!!είσαι μεγάλο νούμερο!!!!!!

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Σορυ έστειλα λάθος αρχεία το σωστό είναι 28-12-22 ΑΔΑ ΨΣΖΒΩΚ1-ΜΜΠ έγκριση από οικονομική επιτροπή του δήμου μας. Μελέτη αναβάθμιση 8.9 εκ ευρώ. Την έστειλα στο μπλογκερ. Εκανα λάθος σαν μαθητουδι έχω καιρό να παρατηρήσω το διαύγεια.

Ανώνυμος είπε...

Κώστα σε ζηλεύουν γι αυτό έχουν λυσσάξει..ξέρουν ότι μιλάς την γλώσσα της αλήθειας..προχώρα ήμαστε μαζί σου.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανοβιτς έχεις να φας τέτοια λωρίδα μέσα στον Άγιο από Παπαγρηγοριου που θα τη θυμάσαι χρόνια! Ούτε 6ος δεν θα βγεις. Ανυπαρκτε

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΑΧΑΝΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΕ ΧΟΡΗΓΗΣΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΕΝΤΑΛΜΑΤΩΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΜΟΝΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά όπως βλέπεις ξυπνήσαμε και τους σύγχρονους γκαίμπελς, όπως εσένα, τους ξεσκεπάζουμε με στοιχεία για τα ψέματα που προσπαθούν να περάσουν σαν αλήθειες.
Άντε στο καβούκι σου τώρα και πάψε να νομίζεις ότι είσαι "τάνκ" και να χρησιμοποιείς εκφράσεις πολάκη "όλοι σας και μόνος μου".
Σταμάτα να είσαι χάπατο. Στη πραγματικότητα ένας χρήσιμος ηλίθιος είσαι που σε χρησιμοποιεί ο πιπίλας, όπως και τόσους άλλους.



Ανώνυμος είπε...

Αυτό που ζητάτε έγγραφα και ρωτάτε ότι σας κατέβει η κούτρα να σας απαντήσουν εδώ μέσα πρέπει να το κοιτάξετε…
Ρε Πλατανιά έχεις ατομα στον συνδυασμό σου που είναι ακόμα και τώρα μέσα στο ΔΣ ακόμα και συ ρε κυρμανιδη και που δεν έχουν εμφανιστεί στα δημοτικά συμβούλια καθόλου…που θα μπορούσαν να είναι παρόν και έχουν και πληροφορίες και να κάνουν και αντιπολίτευση… αλλά είναι πουθεναδες αλλά και θέλουν να ξανά διοικήσουν…
Καθήστε στο Μπλουμ και στο Φλοίσβο και γράψτε μ@λακιες και μετά θα λέτε γιατί βγήκε πάλι ο συκιωτης ;
Μπητα,Καραμανωλης,κοντοπανος,Τριανταφύλλης,Τσώμος,Μπεζατη και τα αλλά παιδιά τι θέλετε;; Ψήφο;;;
Ρε πάτε καλά;;;
Ο κόσμος νομίζετε δεν βλέπει ή δεν ξερει τι θέλετε;;
Αν είχατε όρεξη για τον τόπο γιατί δεν κάνατε ΤΙΠΟΤΑ τόσα χρόνια;;;
Άρα έχετε όρεξη για κάτι άλλο…. Ε;;;
Ο τραχανάς σας πείραξε τώρα…

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Όλα αυτά είναι στο διαύγεια για το καθένα να μπορεί να τα δει μόνος του. Σου έτριψα την μελέτη στην μούρη τώρα και αντε για ισπανική οπισθοχωρηση.Δεν μπορείς να τα βάλεις μαζί μου. Για αυτές τις μελέτες κατεβαίνω εγώ και το βιοκα στον Άγιο που ξεκινάει άμεσα. Σκέψου ρε μεγάλε λίγο ο άλλος είναι 4 χρόνια αντδρχος πως θα βγω εγώ μπροστά του. Οταν λέω για αιγιαλο θέλω να πάνε όλοι εκεί που λέει το κτηματολόγιο ότι είναι δικό τους. Όπως έκανε το πατριαρχειο και ο πειρατής σουλης.Μου φτάνει. Χθες πέρασα παραλιακά από λειβανατες προς αρκιτσα. Χαμός περισσότερο κόσμο από ασπρονερι. Μας έβαλε γυαλιά ο ζεκεντες με τα γυαλάκια άνοιξε και ασφαλτοστρωσε ακόμα και κάτω από το φάρο του πολ ναυτικού .Πρώτη φορά που τον είχα δει στην παρουσίαση του Αταλάντης χιλς επένδυσης μίλησε σαν Έλληνας κομμουνιστής του 44 και τώρα έκανε την αρκιτσα ναυαρχίδα του τουρισμού. Ξυπνάτε υπνοβατες

Ανώνυμος είπε...

Κώστα, θα σε κάνω μια ερώτηση,περισσότερο απο δική μου περιέργεια , αφου με την αγαπημένη σου ξαδελφούλα είστε της ίδιας ιδεολογικής φιλοσοφίας ΟΦΑ γιατί δεν κατεβαίνεται με τον ιδιο συνδυασμό; εγω λεω πως σκέφτεσται τη δεύτερη κυριακή. είναι ετσι; την αλήθεια;αν ειναι ετσι μπράβο και στους δυο.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Να με κάνεις ερώτηση? Πόντιος είσαι ή από σαλονικα?Άκου δεν είμαστε στενοί συγγενείς, οι γιαγιάδες μας ήταν αδερφές. Πως θα μπορούσε να είμαστε στον ίδιο συνδυασμό? Για να πήγαινα εγώ στο πλατανια θα έπρεπε στο ασπρονερι να είχε φτιάξει πράγματα πρωτοποριακά με όραμα, πχ νεροτσουληθρες κλπ.Φρεντο ομπρέλα και ξαπλώστρα είναι ξεπερασμένο μοντέλο τουριστικά. Ειδικά να πληρώνω την ξαπλώστρα είμαι τελείως αντίθετος. Δηλαδή στο σουβλάκι θα πληρώνουμε την καρέκλα? Φάνηκε η απειρία του στον Άγιο στην συγκέντρωση. Δεν έχει πολιτικό βεληνεκές και εκτόπισμα. Συνδυασμός περίπτερο .Συκιωτης από την πρώτη Κυριακή λόγω έργων και εμπειρίας και συνδυασμος σούπερ μωλ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά στον Άγιο Κωνσταντίνο ο Πλατανιάς μιλούσε ή η Φρόσω;;;;;
Εγώ την έβλεπα να μιλάει και αυτός να προσπαθεί να τα μεταδώσει…
Και το άλλο με τα εμφιαλωμένα;;; Τι ανέκδοτο ήταν και αυτό;;;;
Και το άλλο με το δάνειο που είπε να πάρει ο Δήμος;;; Έτσι θέλει να διοικήσει;;;

Ανώνυμος είπε...

Κώστα Τραχανά, μια και το άνοιξες το θέμα , ξέρεις αν τους έβαλαν στο πρόγραμμα και εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση δηλαδή πήραν έγκριση επιχορήγησης, 'η κατέθεσαν μελέτη κατόπιν ...εορτής?? Πως θα το μάθουμε??.

Ανώνυμος είπε...

Σχολιαστη 5.16 την απαντηση την έχει δώσει ο σχολιαστής 1.44 – 17/8 στην ανάρτηση "Ανοιχτή ενημέρωση δημοτών στον Μώλο Φθιώτιδας" που συνοπτικά είπε…
Έγινε «ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ Α/Κ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΕΛ ΒΙΟΚΑ Κ/Β - Προϋπολογισμού 358.676,16 € και Φορέα Χρηματοδότησης ΠΔΕ-ΣΑΜ 075» η οποία κατατέθηκε για χρηματοδότηση και από οτι προκύπτει από τα στοιχεία του Δήμου χρηματοδοτήθηκαν η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΚΑΘΑΘΑΡΤΩΝ ΔΕ Α/Κ με 7.400.000,00 € και η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΙΟΚΑ Α/Κ με 3.815.000,00 €
Χρηματοδότηση για ΒΙΟΚΑ Κ/Β για 8.900.000 € δεν εμφανίζεται πουθενά.
Από ότι διαβάζω στην ανάρτηση, η έγκριση της Μελέτης 44/2020 με τίτλο ‘’ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΕΛ Κ/Β’’ έγινε στις 27/11/22 και η υποβολή της αίτησης για χρηματοδότηση στον ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 14 του ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΥΝΟΧΗΣ που αφορούσε τη περίοδο 2014-2020, πρέπει να έγινε εκπρόθεσμα.
Αυτή είναι η άποψή μου. Μπορεί να κάνω και λάθος. Ίσως κάποιος από τη διοίκηση να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Ανώνυμος είπε...

##6.00 μάλλον έτσι έχει η κατάσταση. Αλλά για να δούμε τι θα πει και ο Τραχανας, το jukebox του πιπίλα...

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά αυτός ο Τραχανάς είναι ο ιδιος που ειχε κατεβει με τον Τσώμο το 2019 και κατηγορούσε τον Συκιώτη ;

Ανώνυμος είπε...

Σχολιαστη 6.00/18.8
Η Διοικηση δεν μας εχει συνηθίσει να ασχολειται μαζι μας, μας… γραφει .
Το εψαξα στις τροποποιησεις του τεχνικου προγραμματος ετων 2022 και 2023.
ΔΕΝ βρηκα καμια καταγραφη ως νέο εργο και φορεα πιστωσης .
Εκαναν βέβαια αναφορά για την μελετη 44/2020 στο Επιχειρησιακο με τροποποιηση.
Ας περιμενουμε να δουμε τι θα προκυψει, εκτος εάν είμαστε εκπρόθεσμοι και εξαντλήθηκαν οι πιστώσεις σε αλλους Δήμους με αποχετεύσεις ή επιχορηγουμε 12 εκατ. για τον ΑΚ -Μωλο και τελος......... αύριο παλι.

Ανώνυμος είπε...

Ποσα ψέματα κ αλλά τόσα γιατί ;