29 Αυγούστου 2023

Καμένα Βούρλα - 2ο Φεστιβάλ τοπικών προϊόντων «FOOD FEST 2023»

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Το 2ο Φεστιβάλ τοπικών προϊόντων «FOOD FEST 2023» συνδιοργανώνουν ο Δήμος Καμένων Βούρλων, το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Λουτρόπολης Καμένων Βούρλων και ο Εμπορικός Σύλλογος Αγίου Κωνσταντίνου, στο πλαίσιο κοινών δράσεων προβολής και προώθησης της ευρύτερης περιοχής για την ανάδειξη της τοπικής κουλτούρας και την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 1 έως τις 3 Σεπτεμβρίου 2023 επί της οδού Γερασίμου Βασιλειάδη (έναντι Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος) και προβλέπεται η παραχώρηση ειδικά διαμορφωμένων χώρων για τους εκθέτες έναντι συμβολικού αντιτίμου.

Οι επιχειρήσεις που θα μετέχουν, θα πρέπει να δραστηριοποιούνται στο πλαίσιο του αγροτουρισμού, της παραγωγής και μεταποίησης τοπικών προϊόντων, επιχειρήσεις με παραδοσιακά προϊόντα και παραδοσιακές τεχνικές συνδεδεμένες με τις πλουτοπαραγωγικές πηγές και ιδιαιτερότητες της περιοχής μας.



14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αρκεί βεβαίως να έχουν τις απαραίτητες άδειες τυποποίησης και εμφιάλωσης ή δεν χρειαζετε και μπορεί ο καθένας να εκθέτει προϊόντα που τυποποιουνται και εμφιαλωνονται σε αποθήκες και κάτωγια χωρίς ίχνος από συνθήκες υγιεινής και των απαραίτητων αδειών.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι Γιαννημ'
Σεπτεμβρη καιρο?
Τωρα που φυγαν Οι Επισκεπτες?
Μηπως να σταματησεις Εστω τωρα, Το ψιλο Γαζι που μας Δουλευεις 9 Ολοκληρα Χρονια?????
Προτεινω Ξεκουραση για Εσενα
Πισω λοιπον
Στη Δουλεια σου
Και στην Οικογενεια σου.

Ανώνυμος είπε...

Μια εκδήλωση, τέλος σαιζόν, μέσα στον προεκλογικό μήνα, για να ξοδέψει τα 60.000 e που έχει για τα πολιτιστικα.

. Ισχυρίζονται ότι και τα προηγούμενα χρόνια τα ίδια ξοδεύαν, αληθεύει ας ....το ψάξουμε. Πάντως έχουν ξοδεψει για τραπεζωματα 6.500 e και έπεται συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΠΙΣΤΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ .ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ.ΕΡΩΤΗΣΗ:ΕΧΟΥΝ ΚΟΠΕΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

10.25μμ. Δυστυχώς σε εμάς εδώ γίνονται τα αντίστροφα, πρώτα κλείνονται οι καλλιτέχνες και μετά η αναμόρφωση , πρώτα το τραπέζι και μετά η τιμή κατ άτομο. Ανέβασαν σήμερα ; Χθες; από 40 Χιλ σε 60 Χιλ. Τα πολιτιστικα. Πότε θα γίνουν τον Σεπτέμβρη;; Έχουν γίνει οι εκδηλώσεις και μεταγενεστερα αναμορφωνουμε τον Π και υπογράφονται οι αναθεσεις-συμφωνιες , γίνεται δευσμευση κόβονται τα τιμολόγια και εξοφλουνται. Σιγά μην προγραμματίζουμε και αναμορφωνουμε πριν από μήνες. Αυτά είναι ψιλά πράγματα, εκλογές έρχονται.

Ανώνυμος είπε...

Και που ειναι το παραδοξο στις εκροες χρηματος του δημου προς τους διαφορους "εργολαβους" υπηρεσιων;
Στις απευθειες αναθεσεις η στις μεταχρονολογησεις η στην πληρωμες με καθυστερηση;
Προφανως σε ολα αλλα και σε τιποτα?
Ενα συστημα αναδιανομης χρηματος και οχι παραγωγης[ οπως ειναι οι ΟΤΑ] ειναι ενα σοσιαλιστικο συστημα.
Αυτο οταν το αποδεχεσαι ως ΑΡΧΙΚΟ ΑΙΤΙΟ τοτε δεν μπορεις να προσποιεισαι εκπληξη και μαλιστα οταν δεν σου "καθεται" μια διοικηση, ενω με μια αρεστη θα.... "ποιουσες την Νησσαν".
Αν παλι εισαι εγγενως φιλελευθερος, τοτε δικαιως θετεις το ερωτηματολογιο περι της
διαδικασιας εκροης χρηματος προς τους ιδιωτες διασκεδαστες[ορχηστρες κλπ}
Επειδη ομως οι "παροικουντες την ιερουσαλεμ"γνωριζουν -λιγο πολυ- την ιδεολογικη προελευση ολων οσων γραφουν εδω στο bloc[τουλαχιστον τους επωνυμους} ποσο εθισμενοι ειναι απο τον κολεκτιβισμο και την δηθεν προσπαθεια τους για συνοχη της τοπικης κοινωνιας, καλυτερα ειναι να σωπαινουν.
Τα χρηματα στο δημο θα ειναι κατα χρηση παντα φαυλα ακομη και αν ηταν δημαρχος ο Μιλτον Φρηντμαν?

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο που θα γεμίσει η περιοχή μας ακόμα ένα ΣΚ! Αυτό είναι το ζητούμενο!

Ανώνυμος είπε...

Αυτο ειναι το ζητουμενο?
Ευκαιριακα Κ. Βουρλα?
ΣΚ?

Ανώνυμος είπε...

Πασχαλη Ακους ; Γεμάτα τα Καμενα για ένα ακόμη ΣΚ , πρέπει να επικροτείς τον Συκιώτη κ όχι να κανείς τα δικά σου . Καλη επιτυχία στον αγώνα σου αλλά να τον κανείς μόνος δεν οφελεί

Ανώνυμος είπε...

Τελικα...........τι θελετε ρε παιδια?
Δεν εχουμε καταλαβει
Γιατι σας ενοχλουν ολα?Αυτο ειναι παθολογικο
Κατι...δεν παει καλαααα.....
Θελει προσοχη!

Ανώνυμος είπε...

Συκιωτης κ πάσης Ελλάδος

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣΧΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ,ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο πασχαλης ζητάει ψήφο ο Βουλγαρης όπως είπε κ ο ίδιος είναι απερχόμενος κ τώρα είναι προεκλογική περίοδος. Θέλω φοίνικα πασχαλης Δαγκωτω για το μέλλον

Ανώνυμος είπε...

Εδώ δουλεύουν τα νησιά ΣΚ, αν το έχεις καταλάβει...εμάς θα μας χαλάσει που θα είναι ένα Σκ με 5 ανθρώπους παραπάνω. Μην ξεχνάς ότι πριν από 5 χρόνια, τέτοιου είδους εκδηλώσεις ήταν απαγορευτικές για το δήμο μας