12 Αυγούστου 2023

Ξεκινά οδικό έργο 500.000 € στα Καμένα Βούρλα με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας χρηματοδότησε, δημοπράτησε και ήδη συμβασιοποίησε το έργο με τίτλο: «Αποκατάσταση Οδοποιίας & Μετατροπή Οδών Ήπιας Κυκλοφορίας Δήμου Καμένων Βούρλων» και με αρχικό προϋπολογισμό ύψους 500.000 ευρώ.

Φυσικό αντικείμενο του έργου είναι η υλοποίηση εργασιών συντήρησης σε οδικά τμήματα της Πόλης των Καμένων Βούρλων Φθιώτιδας. Συγκεκριμένα προβλέπεται:Για το υπόλοιπο τμήμα της οδού Αγίου Παντελεήμονος (διερχόμενη έμπροσθεν του Δημαρχείου), δηλαδή από την περιοχή “Φαλαρέικα” μέχρι τη διασταύρωσή της με την οδό Βασιλειάδη, όπου δεν έχουν τοποθετηθεί κυβόλιθοι (επιφάνεια περίπου 3.000 τ.μ.), θα γίνει αποξήλωση του υφιστάμενου ασφαλτοτάπητα και όλες οι απαραίτητες προεργασίες για την επίστρωση με κυβόλιθους από φυσικό γρανίτη. Επίσης, θα τοποθετηθούν στο υφιστάμενο πεζοδρόμιο της οδού Αγίου Παντελεήμονος, παραδοσιακά παγκάκια από χυτοσίδηρο με δοκίδες φυσικού ξύλου.Ανακατασκευή τμήματος οδού εντός της πόλης (δεύτερη παράλληλος της οδού Βασιλειάδη) για την εκτροπή της κυκλοφορίας οχημάτων τους καλοκαιρινούς μήνες.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του έργου, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός δήλωσε: «Ανταποκριθήκαμε στο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση ύψους 500.000 ευρώ για την εκτέλεση οδικών έργων στα Καμένα Βούρλα. Τρέξαμε τις διαδικασίες, υπογράψαμε τη σύμβαση κατασκευής του έργου και αναμένουμε την εγκατάσταση εργολάβου για την επίστρωση με κυβόλιθους τμήματος της κεντρικής οδού Αγίου Παντελεήμονος, όπως και για τη μετατροπή άλλων οδών σε ήπιας κυκλοφορίας. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν σε συνεννόηση με τη δημοτική αρχή και με τις τουριστικές επιχειρήσεις της περιοχής, ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα μέσα στην καλοκαιρινή σεζόν. Η παρέμβασή μας θα βελτιώσει αισθητικά τη λουτρόπολη, που αποτελεί έναν ιδιαίτερο τουριστικό προορισμό της Στερεάς Ελλάδας».

53 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μετά την ανακοίνωση της συγκεκριμένης εργολαβιας "θα ήθελα να ήμουν ο 'Γλαρος' να πετώ ψηλά και να χεζω αυτούς που δεν σξιζουν"
Διογένης ο Κυνικος

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Καθηστε και σκεφτείτε λογικά η περιφέρεια έκρινε ότι έχει για τα καμενα 0,5 εκ ευρώ δεν είναι ούτε λίγα ούτε πολλά τι θέλατε ο δήμος να μην τα πάρει? Εκεί που θα γίνει έργο υπάρχει ανάγκη πράγματι και σίγουρα θα γίνει καλύτερο το τοπίο. Νομίζετε ότι δεν υπάρχουν άλλοι δήμοι στο νομό που τα έχουν ανάγκη? Αν Νομίζετε ότι είναι λίγα μαυριστε το σπανο στις εκλογές.,,,, Για την παραλία καινούριου αφού υποψιάζονται ότι υπάρχει ρύπανση θάλασσας να πάνε αστυνομία εισαγγελέα, επιθεωρητή περιβάλλοντος της περιφέρειας για να μάθουν τι ακριβώς είναι αφού ο δήμος λένε δεν τους απαντά. Πήγαν στο Λαμία ρεπορτ να δώσει λύση θα τρελαθούμε τελείως. Ξυπνάτε ρε όπου ανακατευονται αρδακια τα προβλήματα χειροτερευουν. Για να μιλάμε με ονόματα σερβίρισμα από το πάνω μέρος της πεο προς το κάτω κάνει επιτοπλειστον ο καροπλεσης στον Άγιο και λιγότερο ο παράδεισος στο ασπρονερι. Αν πρέπει για να πάρει άδεια χρήσης σερβίρισματος στο αιγιαλο να έχει γνωμοδότηση αστυνομίας για μη επικινδυνοτητα τότε πιθανώς θα την έχει αλλιώς ο φάκελος θα είχε ελλείψεις και ο υπάλληλος του δήμου δεν θα ρίσκαρε. Παντως προσωπικά πιστεύω δεν υπάρχει κίνδυνος όταν ο σερβιτόρος είναι ενήλικος.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον Ηλία τον Κυρμανίδη που παρ' όλη την άρνηση του δημάρχου Γιάννη Συκιώτη (λόγω προεκλογικής περιόδου και για να μην πάρει τον θετικό αντίκτυπο ο κος Κυρμανίδης), με επίμονες ενέργειες "ξεκλείδωσε" το έργο ασφαλτόστρωσης των Καμένων Βούρλων!

Ανώνυμος είπε...

Κ. Τραχανά άκου λίγο.
Το αποτέλεσμα μιας επιχορήγησης από την περιφέρεια ή από ΕΣΠΑ ή από αλλού θα κριθει απο την ωφέλεια. του έργου.
Εσύ ξεκινάς από την ωφέλεια της επιχορήγησης και όχι από το έργο που θα παραχθει.
Θα έπρεπε να υπάρχει γνωστοποίηση από τον δήμο με επαρκή στοιχεια (μελετη)για την οδό στο δημαρχειο.
Αυτό θα έπρεπε να προηγηθει σε ευθέτω χρόνο και όταν ο Φάνης θα ήθελε να χρηματοδοτήσει τον ομοαιματο του δήμαρχο την τωρινή χρονική συγκυρία(δημ. Εκλογές) με 500 χιλιάρικα,τότε να ξέραμε εκ των προτερων ότι είναι ζητούμενο και ώριμο το έργο αυτό με τις τάδε προδιαγραφές
Αντιθέτως εδω η προχειρότητα έρχεται να 'δέσει' με την ανάγκη να εμφανιστεί "κινητικότητα"εν όψει εκλογών.
Όσον αφορά την οδό Ερμού(αν είναι αυτή η πρώτη παράλληλος) δεν έχει ανάγκη ανακατασκευής ασφαλτοταπητα διότι πρόσφατα είχε πραγματοποιηθει και θα ήταν φαυλότητα να ξανά γίνει.
Αντιθέτως χρειάζεται περαιτερω ρύθμιση -σημανση στην ήδη μονοδρομηση(αυστηριοποιηση) και απαγόρευση διπλού παρκαρίσματος.
Πιστεύω να κατανοησες Κώστα την ουσία της κριτικής που αφορά το .....δώρο Σπανού!
Ναι λοιπόν στην αποδοχή του ποσου ,όχι στην προχειρότητα του εργου

Ανώνυμος είπε...

Με το Ασκληπιειο του Αγιου Τι γινεται και για εκει υπηρχε χρηματοδοτηση απο την περιφερια .Μουγκα Τραχανα

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχα εδώ γελάμε ε;;;;
Δηλαδή όσο ήταν αντί,που αρνιόταν να κάνει οτιδήποτε στον δήμο γιατι ήταν ο Συκιωτης και δεν τον ένοιαζε για τους δημότες,τώρα το έκανε ε;;;
Από κει και μόνο να καταλάβει ο κόσμος τι είναι…

Ανώνυμος είπε...

Τραχανα και λιγοι που σε εκτιμουσαν
με το ξεπουλημα σου οσο και να ειναι λογω βλακειας το εχασες
Μα με τον Συκιωτη μωρε?

Ανώνυμος είπε...

Βρε σχολιαστες τι δεν καταλαβαινετε;
Μια ζωη κολοτουμπας ήταν ο Τραχανας, τωρα σας ξενισε;
Καρεκλα ψαχνει ο τυπος.
Απο μας εξαρταται αν θα του την δωσουμε.
Τετοιοι τυποι, ομως, κατα τη γνωμη μου, ειναι για... φτυσιμο.
Ανατρεξτε τι ελεγε πρειν 1 χρονο για τον πιπιλα και θα το καταλαβετε.



Ανώνυμος είπε...

Εργο με χρηματοδότηση Σπανού ύστερα από ενέργειες Του Δημάρχου μας Συκιώτη Ιωάννη. Εύγε Δήμαρχε μισό μυριο δεν μας χάλασε ; Πάμε γερά για τα Καμενα

ΔΚΒ είπε...

Αυτή την χρηματοδότηση και το έργο , σαν να το εχω διαβάσει ΠΡΙΝ από 2 χρόνια και μάλιστα είχε ακουστεί ότι ήταν με πρωτοβουλία Ηλια Κυρμανίδη, τότε αντιπερ/ρχη.
Αληθεύει Ηλια??
Σιγά μην ήταν πρωτοβουλία Συκιώτη, πηγαινεται να δείτε τον ιδιο πεζόδρομο περα απο το λιμάνι σε τι κατάσταση είναι, εχει τα χαλια του .
Επίσης ενα χρόνο τώρα στου Καραγιάννη, μαζεύτηκαν οι φράχτες που ήταν μέσα στη ζώνη παραλίας, είδατε να κανει κατι ο Δήμαρχος? Εσυ κ. αντ/ρχε Πενταλιε , ξέκανες κάποια πρόταση;;

Ανώνυμος είπε...

Για να μην βγει ο πιπιλας μόνο μια περίπτωση υπάρχει και εφαρμόστηκε με τον Κεφαλα.
Τότε είχαν φθάσει οι δημότες στο αμήν και πήγανε στον υποψ. Του ΠΑΣΟΚ και οι δεξιοι στον Έξαρχο.
Αν λοιπόν δεν παραιτηθούν Κυρμανιδης Πλατανιάς υπέρ του Μακρινίτσα τότε ο πιπίλας θα ειναι ισοβιος!

Ανώνυμος είπε...

Το ΠΑΣΟΚ είναι στον Κυρμανιδη Παντρας , ΚΡΙΑΡΑΣ , Τσωμος κλπ άρα Δήμαρχος ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ανώνυμος είπε...

Τραχανάς έκανε κίνηση Βαν Νταμ;!!

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι βγάλαμε Έξαρχο, αφού μπουχτησαμε με οκτώ χρόνια γιατρό. Έτσι προέκυψε και η μελέτη παραλιακού δρόμου με τον Φ2 μελέτητη αντί του Φ1 του γιατρού.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Φίλε μου μην ψυριζεις την μαϊμού και μην ζητάς κωλυσιεργια. Αυτή η πρακτική έφερε τον Άγιο να είναι ένα φτωχοβρωμοχωρι.Ειναι δυνατόν να μην υπάρχει μελέτη για 0,5 εκ ευρώ έργο? Το λέει ξεκάθαρα από φαλαρεικα έως εθνική τράπεζα θα μπουν κυβολιθοι και το μέρος αυτό θα γίνει πιο γραφικό και τουριστικό από την βρωμοασφαλτο.Δεν είναι ένα φαραωνικο έργο για να θέλει πρόσθετες μελέτες και ωρίμανση. Είναι απλό έργο πως μπορεί να είναι πρόχειρο. Ασφαλτοστρωση στην δεύτερη παράλληλη λέει, μα τόσο βλακες θα είναι να ξηλωσουν ασφαλτο λίγων χρονών αντί να την ρίξουν εκεί που έχει διαλυθεί.,,,Ακούστε εσείς οι λαχανοντολμαδες που κρυβεστε πίσω από την βρακα του παππού σας. Ο συκιωτης ήρθε με βρήκε παραδέχτηκε ότι μόνο εγώ μπορώ να ανοίξω την παραλία, δεν μου έταξε οικογενειακους ψήφους ούτε καρέκλα. Αν βγω θα απαιτήσω 15 μήνες αντιδήμαρχος, αν δεν γίνω δεν θα πάω απέναντι και θα πετάω πέτρες θα είμαι στο πεδίο μάχης δίπλα. Αν δεν βγω θα είμαι πάλι δίπλα στην μάχη.Ο λόγος μου είναι συμβόλαιο. Ο συκιωτης είναι ο δήμαρχος που ξεκινάει βιοκα στον Άγιο και σταματήστε το ηλιθιο παρατσούκλι πιπιλας γιατί καλό του κάνετε δεν τον μειώνετε. Επειδή εσείς έχετε συγγένεια με το κυρμανιδη ή είστε φίλοι του πρέπει να σας ακολουθήσω?Εμένα δεν μου λένε τίποτα οι χιλιάδες ψήφοι εντός νομού. Έργα ήθελα για το τόπο μας. Δεν με εκφράζει κάποιος που απέχει από δημόσιο διάλογο και γράφει μετά δύο παπαρες στο φμπουκ. Θα το δείτε στο ντιμπειτ ότι υστερεί. Κωλοτουμπες δεν υπάρχουν ότι έγραφα τα πιστεύω ότι μπορούσαν να γίνουν και άλλα, δεν με ενδιαφέρει το Ασκληπιείο τώρα μόνο ο βιοκα και η παραλία. Το 19ηταν βλακεια που κατέβηκα έστω και για πλάκα με το τσωμο ήταν συνδυασμός άνευ πυξίδας. Έχω πει ότι για την καθημερινότητα φταίνε οι αντιδήμαρχοι ξέχασα τους προέδρους.

Ανώνυμος είπε...

😂😂😂😂😂

Ανώνυμος είπε...

Ποιον κοροϊδεύεις Ηλία ; Είχες φάει είδη πόδι από την καρέκλα.

Ανώνυμος είπε...

Γκεμπελίσκε Τραχανά, όταν γράφεις να προσέχεις τι γράφεις, σε πήραμε χαμπάρι……
1/ Λες _ Κυβόλιθοι από φαλαρέικα έως εθνική τράπεζα…να φύγει η βρωμο-άσφαλτος …
2/ Λες_ Ασφαλτόστρωση στην δεύτερη παράλληλη ; μα τόσο βλάκες θα είναι να ξηλώσουν άσφαλτο λίγων χρονών αντί να την ρίξουν εκεί που έχει διαλυθεί …
 Η βρωμο-άσφαλτος μεταξύ φαλαρέϊκα και εθνική τράπεζα ρίχτηκε πριν ένα μήνα απο την εργολαβία Τσώμου. Είναι δηλ. λίγων ημερών. Αυτή επιτρέπεται να την ξηλώσουν ; Εδώ δεν είναι βλάκες ;

Όσο για τα άλλα που γράφεις μάλλον τις απαντήσεις θα στις δώσουμε στις 8/10 όπως κάναμε και το 2019.
Τύποι σαν εσένα που γλείφουν εκεί που έφτυναν… είναι μόνο για φτύσιμο !

Ανώνυμος είπε...

Όλοι στο τραπέζι Κυρμανιδη εχθές στον Μωλο χαμός από πρώην Δήμαρχο Τσιτινη , Δήμαρχο Τετριμιδα , Επικεφαλή Αντιπολίτευσης Τσωμο ακόμη ακόμη ήταν εκεί κ ο Βουλγαρης ο Πανος από τον Αγιο Κωνσταντίνο νομίζω δεν υπάρχει κάτι άλλο περισσότερο να δούμε σε δυναμική στον Δήμο αυτόν 63 τοις εκατό από την πρώτη Κυριακή. Ξανά ψηλά !!

Ανώνυμος είπε...

Όχι ανακρίβειες φίλε είπαμε να τους τα ρίχνουμε με στοιχεία αλλιώς θα γίνουμε ίδιοι.
Η Άσφαλτος που ο Τσωμος έστρωσε δεν ήταν στην Αγ. Παντελεήμονος (οδός δημαρχείου),αλλά η Αριστομενους Κακούρη από την Πλατεία Πλαστήρα μέχρι την πλατεία Δημαρχείου(αγροτικό ιατρείο).
Καμία σχέση!

Ανώνυμος είπε...

Ο Διάκος είχε πει"Πάτε και εσείς κι η πίστη σας,μουρταταις να χαθείτε.Εγω Γραικός γεννήθηκα Γραικός θέλω να αποθάνω"Το παραφραζω λοιπόν, φιλελεύθερος γεννηθηκα κολεκτιβιστης δεν θέλω να αποθανω

Ανώνυμος είπε...

Ακριβως γι αυτο θα χασει ο Κυρμανιδης.
Οι πρωην δημαρχοι Τσιτινης, Κεφαλας, Γαλανης, ... είναι βαρίδια γιατί έχουν "αμαρτίες" και δεν θα τον αφήσουν να πεταξει ΨΗΛΑ !
Βαρίδια επίσης ειναι και οι Τσωμος, Βουλγαρης... που δεν τίμησαν την ψήφο αυτών που τους ψηφισαν. 4 χρονια δεν παρουσιαστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ανώνυμος είπε...

1.Περιφερειακο :2/4/2021 εντάχθηκε το έργο µε τίτλο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο∆ΟΠΟΙΙΑΣ & ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ Ο∆ΩΝ ΣΕ ΗΠΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ∆ΗΜΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ» & Προϋπολογισµό 500.000,00 €.

2. Δημος Κ.Β Ο.Ε 24/06/2021 ΑΔΑ: Ω5Φ0ΩΚ1-Ο55 - Έγκριση Σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης ….του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ & ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΟΔΩΝ ΣΕ ΗΠΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ»για την υλοποίηση του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο∆ΟΠΟΙΙΑΣ & ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ……….

3. Περιφερεια 12/04/2022 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ : «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ & ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΟΔΩΝ ΣΕ ΗΠΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ»

4. Περιφερεια 07/08/2023 ΑΔΑ: Ω8ΣΥ7ΛΗ-7ΜΥ - ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ & ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΟΔΩΝ ΣΕ ΗΠΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ»:
Σ Υ Μ Β Α Σ Η για την εκτέλεση έργου ποσού 281.779,26 € (χωρίς Φ.Π.Α.) ΕΡΓΟΛΗΠΤΗΣ : ΕΡΓΟΔΟΜΗ

Ανώνυμος είπε...

Κυριακίδης =ΠΑΣΟΚ πάντρας Κριαράς καρακάξης τονυ τετριμηδας και πάει λέγοντάς

Ανώνυμος είπε...

Ετσι μπράβο πολύ σωστά. Ένα είναι έτσι το εργο είναι του Συκιώτη 1000 τοις εκατό πάμε δημιουργικά μπροστά

Ανώνυμος είπε...

Το έργο είναι της περιφέρειας άρα Σπανός, κυρμανιδης, σανίδας. Η περιφέρεια τέτοια έργα χρηματοδότησε αρκετούς δήμους, άρα τι σχέση έχει ο Συκιωτης, σιγά μην το απαιτείται. Αυτός δεν φτιάχνει ουτε τις λακουβεςστον πεζόδρομο του Αγ. Παντελεήμονα. Βρείτε μια απόφαση που το ζήτησε πριν. Δεν τρώμε σανό πλέον, ας το ξεχάσει.

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα οι ημερομηνίες που αναρτήσατε αποδεικνύουν ξεκάθαρα ότι ο Ηλιας ο Κυρμανιδης δεν είχε υπογραφή για αυτό το εργο εκείνη την εποχή. Είχε απαλλαχθεί από τα καθήκοντα του Αντιπεριφερειάρχη φθιωτιδας

Ανώνυμος είπε...

Αλλά το αυτοκίνητο της περιφέρειας και τα υπόλοιπα προνόμια τα εκμεταλλεύεται μέχρι τώρα… για το προεκλογικό του αγώνα ε;;;;
Ναι μωρε δεν πειράζει… αφού δεν μιλάει κανένας…

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Σε παραδέχομαι 11,45 γιατί πήγε να με τρελάνει ο κεφτές. Πήγα στην ζηνα πάρκαρα μπροστά στο πάρκινγκ και δεν είδα νέα ασφαλτο. Σκέφτηκα μήπως ρίξανε φλούδα μόνο για το καλοκαίρι. Το 19 έκανα βλακεια έπρεπε να κάτσω σπίτι μου. Αυτα που και μόνο στην σκέψη κλανετε μαλι εσείς που κάνω τα είχατε θάψει καλά. Βλεπεις το 23 είναι διαφορετικό μπροστά στο πατριαρχειο
έγινε μαριουπολη .Έχω γαλόνια τώρα πιστοποίηση χλεχλε. Ένα τανκ σαν εμένα δεν δίνει μία για το δικό σου μικροψηφο. Οταν όλη η παραλία θα γίνει Ουκρανία σε ποια σκατοτρυπα θα κρυφτειτε ανθρωπάκια της φακής? Τι διαδιδετε ότι το πατριαρχειο θέλει να το πουλήσει και γκρέμισε την μάντρα μόνο του? Ότι τους βιοκα Αγίου και ανακατασκευή καμένων βουρλων τους φτιάχνει η ευρωπαϊκή ένωση μόνη της? Ανθρωπάκια θέλετε και προπαγάνδα ούτε το όνομα σας δεν ξέρετε να γράψετε. Ο Μάκης Αντωνίου είναι με εμάς όμως γιατί βλέπει έργα. Δεν είμαι νδ ούτε δεξιός ούτε οπαδός του σταικουρα και αν καταφέρει και βγάλει πέρα την ανάπλαση πεο απλά ένα μπράβο θα του πω. Είμαι ανοιχτό βιβλίο έχω απαιτήσεις από τον Δήμο για την ζωή μας και είπα γιατί κατεβαίνω. Ο λιακος γιατί δεν μας εξηγεί γιατί κατεβαίνει με το κυρμανιδη?

Ανώνυμος είπε...

Και ποιος μας λέει ότι και τώρα μπορεί να αποδεχθεί βλακεια;

Ανώνυμος είπε...

Ρε σας φτάνει ο Συκιωτης τι να πει κ ο άλλος που σέρνει την Ακρόπολη κ όλα τα αρχαία κοντά του. Λες να είναι συλλέκτης όπως ο Δρακουμέλ ;

Ανώνυμος είπε...

Τι πίνεις ρε Τραχανά ;
Ρε άντε κοιτάξου στο καθρέπτη, βλάκα έ βλάκα, που θες και ψήφο.
Με όποιον πας…είναι χαμένος από χέρι.
Όπως χάσατε το ’19 με τον Τσώμο, έτσι θα χάσετε και τώρα με τον Συκιώτη.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανα εσυ κ ο αρχηγός σου ο Τσωμος γιατί βρίσκεστε σε διαφορετικά στρατόπεδα ;

Ανώνυμος είπε...

Είπαμε να γράφετε και καμιά μαλακία εδώ μέσα για να διαβάζουμε ώστε να περνάει η ώρα μας, αλλά…
Εσύ βρε Τραχανά τους ξεπέρασες όλους !
Μόνο στη φαντασία σου μπορεί να ανοίξει αυτός ο παραλιακός δρόμος ΑΚ – ΛΟΓΓΟΥ. Ρώτα μηχανικό του ΑΚ να σου εξηγήσει γιατί είναι "βουνά" τα εμπόδια...
Και όσον φορά το καύχημά σου ότι «γκρέμισες τη μάντρα του πατριαρχείου» λες κουταμάρες. Ρώτα στο Πατριαρχείο να μάθεις τι ακριβώς έχει συμβεί...
Γ.Α.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΚΙΩΤΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΟΥ ;
ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΚ, ΑΥΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙΣ.
ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΔΙΩΧΝΕΙ ΨΗΦΟΥΣ, ΠΑΡΑ ΦΕΡΝΕΙ.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ !
ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ποιο γνήσιος και μπεσαλης αυτήν την στιγμή απ όλους τους υποψηφίους όλων των συνδυασμων είναι ο Τραχανας.
Ποτέ δεν παρακάλεσε ,πάντοτε απαίτησε ,είναι σταθερός στην άποψη και είναι άριστος στην Μετεωρολογια,ξέρει δηλ τι πολιτικό καιρό θα κάνει στις 8/10.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά σύνελθε, δεν είναι για σένα αυτά. Δεν έχεις πολιτική / διοικητική σκέψη, μόνο για να λες αρλούμπες και θεωρίες με τον άλλον τον Κρίτωνα είσαι..

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Γ.Α δεν μπορώ να σε πάρω σοβαρά με Γ.α.Δεν θέλω να ανοίξω δρόμο θέλω να ανοίξει ο δημόσιος αιγιαλός όπως στο πατριαρχειο 20 μέτρα από το κύμα. Φτάνει να κάνει αναστροφή τριαξονικο φορτηγό δεν χρειάζεται να απαλλοτριωσουμε οικόπεδα. Αυτό συμφώνησα και με το συκιωτη. Οι επόμενες γενιές ας φτιάξουν και δρόμο με διόδια. Και στο ασπρονερι και στο καλαμο τόσο είναι η απόσταση από το κύμα η ιδιωτική έκταση. Έκανα καταγγελία μόνο στο πατριαρχειο για αυτό δεν γκρεμίστηκαν τα δίπλα. Ένα μήνα πριν γκρεμιστεί ήρθε ακατανόητο έγγραφο που έλεγε σας ενημερώνουμε για την υπόθεση πατριαρχειου και κάτι αριθμούς. Βρωμοκρατος είπα μέσα μου πάλι δεν θα γίνει τίποτα. Την επόμενη του γκρεμισματος πήρα στην κτηματικη Λαμίας και όταν είπα τραχανάς μου είπαν άμεσα γκρεμίστηκε το Ιεροσολύμων τι άλλο θέλετε. Τα θέλω όλα τους είπα,να γίνει της Ουκρανίας.,,,,,,4,50 αν ήσουν φίλος του θα έγραφες όνομα όλοι τον πουλησατε τώρα που κάνει έργα .

Ανώνυμος είπε...

Άκου Τραχανά
Για να ανοίξει ο δημόσιος αιγιαλός 20 μέτρα χρειάζονται προσφυγές σε δικαστήρια, οι οποίες θα κρατήσουν χρόνια γιατί οι ιδιοκτήτες είναι επώνυμοι και με μπόλικο χρήμα… ενώ ο Δήμος δεν έχει τα χρήματα για αυτούς τους δικαστικούς αγώνες… και αυτές οι ενέργειες δεν επιχορηγούνται.

Όσον αφορά τη μάντρα αυτή γκρεμίστηκε με ενέργειες παράγοντα που έχει σχέση με το Τεχνικό Επιμελητήριο και όχι επειδή εσύ έστειλες μια επιστολή την οποία κανένας δεν έλαβε υπόψη (ανάρτησέ την για την δουν οι αναγνώστες περί τίνος πρόκειται) Αυτά λέει η Κτηματική Υπηρεσία και όχι αυτές τις μπούρδες που εσύ λες.

Και σταμάτα να νομίζεις ότι με τα κατεβατά από ασυναρτησίες θα καταφέρεις κάτι.
Κοίτα να βρεις άλλα παραμύθια… μπας και πάρεις καμιά ψήφο !


Ανώνυμος είπε...

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΙΣΟΝ ΚΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΜΠΕΛΟΣΟΦΙΕΣ,ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΤΟΥΣ, ΒΛΕΠΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΡΑΧΑΝΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΚΡΙΤΩΝΑ. ΑΛΛΑ ΒΡΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΚΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ . ΣΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙ ΝΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΟΥ ΞΑΔΕΛΦΟΥΛΑ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ. ΜΗ ΞΑΝΑΜΗΛΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

Λαχανοντολμάδες, κοιτάξτε εσείς το δικός σας ψηφοδέλτιο και αφήστε πόσους ψήφους θα πάρει ο τραχανάς.
Ένα μόνο σας λέω του κάνετε διαφημιση , θα έρθει στον πρώτος σύμβουλος στο Α/Κ

Ανώνυμος είπε...

Κρίτωνα κ Τραχανά ο κόσμος σας έχει απορρίψει το βλέπετε και στο μπλογκ. Όλο θεωρία και αμπελοφιλοσοφίες.

Ο Κρίτων σταθερός στις αρλούμπες του μια ζωή αλλά εσύ έκανες μεγάλη κωλοτουμπα και δεν θα περάσει έτσι..

Θα είσαι η αχίλλειος πτέρνα του πιπίλα!

Ανώνυμος είπε...

Σωστό σχόλιο

Ανώνυμος είπε...

Και να φανταστείτε στις αρλουμπες του τραχανά, συμφώνησε και ο συκιωτης. Θα τρελαθουμε τελείως με αυτά που γράφονται, ακούς τριαξονικο σε ζώνη παραλίας των 10 μετρων!!!!

Ανώνυμος είπε...

Συνεχιστε...

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ρε φιλαράκο σου είπα ότι είμαι υποστηρικτής του Βενιζέλου, ταίριαζε ο τσιπρας με το Βενιζέλο? Από την πρώτη φορά σε συνέλευση του σύριζα καμενα βουρλα τους είπα ότι είμαι βενιζελικος και βγάλανε καντιλες αλλεργίας όλοι. Αφου δεν υπάρχει τώρα αυτός ο χώρος θες να τον επανιδρυσω εγώ από το χωριό μου? Με την αποχή δεν κάνεις τίποτα. Πας εκεί που είσαι πιο κοντά και ο σύριζα είναι κόμμα με καθαρά χέρια. Εγώ φαίνεται ότι είμαι βενιζελικος γράφω το όνομα μου εσύ πάντως δεν είσαι σίγουρα αφού κρύβεσαι. Είμαι ο μόνος γνήσιος βενιζελικος στο Δήμο μας καλύτερα να βρίσεις την οικογένεια μου πάρα το Βενιζέλο.

Ανώνυμος είπε...

Πρόεδρε απο το να γράφεις μεσα στο Facebook για τον εφιάλτη σου τραβα κόψε κανά χόρτο μεσα στην παραλιακή γιατι μας έχετε κάνει ρεζίλι ….μπροστα στον τσαρα το μαναβικο εχει βγει μια Πουρνάρα κοντεύει να φτάσει το καμπαναριό γίδια μας κάνατε ρεζίλι και γυρνάτε καμαρωτοί καμαρωτοί και βγάζετε selfie

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Κώστα, το έχεις γράψει πολλές φορές για το πατριαρχείο και την μάντρα και προσπαθείς να πείσεις ότι εσύ το προκάλεσες να πέσει η μάντρα. Ε λοιπόν δεν είναι αυτή η αλήθεια. Εγώ που πραγματικά ξέρω είναι αλλιώς τα πράγματα. Η ιστορία με το πατριαρχείο κρατάει πάνω από 10-20 χρόνια. Ο προηγούμενος έξαρχος δεν ίδρωνε το αυτί του και δεν χάλαγε την μάντρα με τίποτα και κανένας δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Ο νέος έξαρχος, μέσω του αντιπροσώπου του που είναι ιερωμένος και εφημέριος κοντινής ενορίας, παράγγειλε να λυθούν όλες οι παλιές εκκρεμότητες με δημόσιο και ιδιώτες και για αυτό έπεσε η μάντρα. Αν νομίζει ότι επειδή εσύ έκανες ένα χαρτί στην περιφέρεια έπεσε η μάντρα πλανάσαι πλάνην οικτρά. Εν πάση περιπτώσει δεν είναι αυτό το θέμα μας, η μάντρα έπεσε αλλά μην προσπαθείς να το καρπωθείς εσύ. Αν δεν ήταν ο νέος έξαρχος του πατριαρχείου Ιεροσολύμων που ανήκει το οικόπεδο αυτό, η μάντρα ακόμα εκεί θα ήταν. Αυτόν να φχαριστάς.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Αντε πάλι από την αρχή. Πριν το 2008 δεν υπήρχαν γραμμές αιγιαλού με συντεταγμένες ώστε να ξέρουμε στάνταρ αν η μάντρα του πατριαρχειου ήταν εντός δημοσίου χώρου. Το υποθεταμε γιατί στην πλημμυριδα κολυμπαγε στην θάλασσα. Μόλις είχαμε τελικές γραμμές, στο τεύχος με τα κτίσματα έγραφε πχ πατριαρχειο Ιεροσολύμων μία τσιμεντένια μάντρα με σιδερένια κάγκελα και πόρτες εντός αιγιαλού .Το 2010 εφόσον τελεσιδικησε η γραμμή αιγιαλού το έστειλα στην εισαγγελέα Λαμίας αφού πρώτα μίλησα τηλεφωνικά μαζί της τι πρέπει να κάνω για να αδειάσει ο αιγιαλός από τα παράνομα κτίσματα. Στείλε την καταγγελία μου λέει αναλυτικά αφού είσαι δημοτ σύμβουλος και εγώ θα βάλω κτηματικη και πολεοδομία να ελέγξουν τα πάντα. Πράγματι ελέγχθηκε όλη η παραλιακή ζώνη σε βάθος 100 μέτρα από την θάλασσα. Όσοι είχαν πολεδομικες παραβάσεις στα σπίτια τους φάγανε πρόστιμα στο όνομα μου. Εκεί όμως που μας ενδιέφερε στον αιγιαλο δεν γκρεμίστηκαν οι μάντρες. Αυτα τώρα την ώρα που πηδαγε κόσμος από τις βεράντες λόγω χρεών. Το 18 με την φωτιά στο μάτι την ώρα που ο τσιπρας άρχισε να γκρεμίζει κτίσματα στον αιγιαλο, σκέφτηκα ότι πρέπει να ξαναδοκιμάσω γιατί ήταν ευκαιρία. Έκρινα ότι δεν πρέπει να κάνω γενική καταγγελία και να επικεντρωσω στην μάντρα μόνο του πατριαρχειου που είχε πάρει κλίση και είχε αρχίσει να σαπίζει από το αλάτι. Το έστειλα μαιλ με φώτο κατευθείαν στο Μαξίμου και κινητό τηλέφωνο και στην πολιτική προστασία Λαμίας. Με πήραν από το Μαξίμου και μου λένε στέλνουμε εντολή στην κτηματικη για έλεγχο, τους λέω κοιτάξτε εχει ξαναγίνει έλεγχος και δεν έγινε τίποτα η μάντρα είναι στάνταρ σε δημόσιο χώρο με κίνδυνο να πλακώσει κάποιον γιατί έχει πάρει κλίση 30 μοίρες, από ορθή γωνία ήταν 60 μοίρες, της είχα βάλει μοιρογνωμονιο.Μη φοβάσαι μου είπαν εντολή τσιπρα να γκρεμιστουν. Η πολιτική προστασία μου απάντησε ότι στέλνει εντολή ελέγχου στην κτηματικη. Η κτηματικη μόλις έλαβε εντολή από Μαξίμου μου έστειλε εμαιλ ότι ξεκινά έλεγχο και είναι υποχρεωμένη να το κοινοποιήσει στο Δήμο. Ο Δήμος μου έστειλε την ενημέρωση που του έκανε η κτηματικη. Γίνεται ο έλεγχος και η κτηματικη λέει στο πατριαρχειο ότι πρέπει να το γκρεμίσει ή να πάρω πίσω την καταγγελία. Ήρθε ο επιστάτης και μου λέει μας έκαψες θα χάσουμε την δουλειά μας. Δεν παίρνω πίσω καταγγελία λέω πες στον υπεύθυνο να γκρεμίσει τα πάντα. Έρχεται πάλι μετά από 2 μέρες και μου λέει την γκρεμισαμε πάρε την καταγγελία πίσω. Θα πάω να ελέγξω λέω και αν ισχύει θα την πάρω πίσω. Πάω βλέπω είχαν ρίξει νέα τσιμεντένια μάντρα από μέσα κολλητά με την παλιά. Πέρασε καιρός δεν έγινε κάτι απογοητευτηκα τηλεφωνησα στην κτηματικη και μου είπαν η υπόθεση είναι σε δικαστήρια,ώσπου το Δεκέμβριο του 22 ηρθε το μαιλ που είχε παράξενα νούμερα από την κτηματικη με θέμα πατριαρχειο Ιεροσολύμων. Υπέθεσα ότι κέρδισαν το δικαστήριο ώσπου ηρθε κάποιος και μου λέει ότι μάντρα τέλος. Τηλεφώνησα στην κτηματικη και μου είπαν αν έχω να καταγγείλω κάτι νεο να πάω στο λιμενικό και στην αστυνομία. Πήγα στο λιμενικό και κατηγγειλα ότι είναι μέχρι το καλαμο, από εκεί και κάτω είναι το λιμενικό Αταλάντης. Την κατάληψη αιγιαλού λογγου την κατηγγειλα στην αστυνομία. Αρ πρωτοκόλλου λιμενικού που έφυγε για κτηματικη 2131.24/79/2023 6-2-23.Πρωτοκολο αστυνομία 9009/20/23/3α 28-2-23.Απο τα παλιά του πατριαρχειου δεν έχω κρατήσει τίποτα. Ο Δήμος τα έχει. Έχω φορτηγό μεγάλο χρόνια στην αλάνα που έχει γίνει μπροστά στο πατριαρχειο άνετα κάνεις μανούβρα 17 μέτρα όχι 10.Τωρα όλοι εσείς που αμφιβαλατε πέστε και πάρτε 30 κάμψεις .Άκου ηρθε το επιμελητήριο και γκρέμισε την μάντρα.

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι/ες αναγνώστες-σχολιαστές-ψηφοφόροι,
Παρακαλώ το σεβασμό σας στον δημότη μας κΤραχανά.
Είναι ο μόνος συνδημότης μας, που χωρίς να έχει καρέκλα εξουσίας,…
1/ Που σηκώνει το τηλέφωνο και μιλά με Μαξίμου, αλλά και το Μαξίμου μιλά μαζί του…
2/ Όλες οι Υπηρεσίες – Εισαγγελία/Δήμος/Κτηματική/Αστυνομία/Λιμενικό – αλληλογραφούν μαζί του… και του δίνουν προφορικές και γραπτές εξηγήσεις…
3/ Ο επιστάτης του Πατριαρχείου να τον παρακαλάει γονατιστός να αποσύρει την καταγγελία του…
4/ ….
Κύριοι/ες αναγνώστες-σχολιαστές-ψηφοφόροι,
Δεν φταίει αυτός για το ότι μεταφέρει τις φαντασιώσεις του στο blog …
Εσείς φταίτε που κάνετε διάλογο μαζί του …

Καλημέρα σας

Ανώνυμος είπε...

Να τον χαίρεται ο Συκιωτης, Δεν μένει στον παραλιακό που τον θέλει να γυρίζει το τριαξονικο, έχει άποψη επί παντός..ο άσχετος.

Ανώνυμος είπε...

Στην Αγίου Παντελεημονα, ένα μαγαζί έχει καλύψει με τζαμαρίες το πεζοδρόμιο, τι λέτε θα τις μαζεψει;; Έχει ενημερωθεί;; και από ποιον, τον δήμο;;