02 Φεβρουαρίου 2023

Δεν βάζουμε μυαλό – ΧατζήςGate μέχρι να σβήσει ο ήλιος

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Παρακολούθησα, και εγώ όπως και άλλοι, την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου των Καμένων Βούρλων, που είχε ως θέμα (εκτός των άλλων) το αν θα πληρώσουμε για τα καύσιμα παλαιοτέρων ετών, που όχι μόνο δεν νομιμοποιόμασταν να βάλουμε (δεν υπήρχε σύμβαση) αλλά ΚΑΙ στερούνται (κάποια εξ αυτών) νομίμων δικαιολογητικών (παραστατικά παραλαβών, υπογραφές από αυτούς που πρέπει κλπ).

Η όλη ιστορία βέβαια έχει ξεκινήσει προ πολλού, με αποκορύφωμα ότι ο πρατηριούχος μας πήγε στα δικαστήρια και ζητάει το μισό εκατομμύριο (500,000 euro) καύσιμα που έβαζε κατ εντολή του Δήμου μας.

Μερικοί βέβαια αμφισβητούν το που έχουν πάει αυτά τα καύσιμα, και άλλοι λένε ότι έχουν καεί σε καυστήρες σπιτιών, άλλοι λένε ότι έχουν μπει σε ιδιωτικά αυτοκίνητα κλπ κλπ

Ωστόσο δεν είναι το θέμα μας αυτό, και όπως και η υπερασπιστική γραμμή του δήμου μας (από τους δυο συνηγόρους του) που λένε εεε αφού τα πήραμε τα καύσιμα από το πρατήριο (εξεδόθησαν και τα σχετικά τιμολόγια), πρέπει να τα πληρώσουμε. (απλοϊκή ως σκέψη αλλά ας το αποδεχτούμε για να πάμε παρακάτω, μπας και πληρωθεί κάποτε και ο έρμος ο επιχειρηματίας).

Εγώ θέλω να πω ότι αν ήμουν και εγώ δημοτικός σύμβουλος και εγώ θα ψήφιζα ρε αδερφέ ΝΑΙ, να πάμε παρακάτω, ότι έγινε έγινε, πάει και τελείωσε …

ΑΛΛΑ θα ρώταγα το εξής απλό: ok, ότι έγινε έγινε, ας καλύψουμε τις παλιές ατασθαλίες και ας πάει και το παλιάμπελο ΑΛΛΑ θεωρώ ότι έχουμε μάθει από τα λάθη του παρελθόντος και φέτος τουλάχιστον (1 Φλεβάρη 2023) έχουν έχουμε καλύψει το θέμα του προϋπολογισμού, έχουμε κάνει άραγε προϋπολογισμό (για φέτος) ώστε να προχωράμε σωστά και χωρίς λάθη και παραλήψεις … στο να ασκούμε σωστά διοίκηση στον Δήμο μας.

ΤΙ ??? ΟΧΙ??? Δεν υπάρχει ούτε τώρα που μιλάμε προυπολογισμός??? για τον Δήμο για το 2023? Σοβαρά τώρα?? Πάλι του χρόνου θα είμαστε εδώ και θα συζητάμε το ίδιο πράγμα? Καλά ρε παιδιά πλάκα μου κάνετε? Τι να σας πω, είστε όλοι εκεί στο δημαρχείο για τον γάιδαρο καβάλα, που ξαναζητάτε και πάλι να σας ψηφίσουμε σε λίγους μήνες! (τον Οκτώβριο στις επόμενες δημοτικές εκλογές).

Αυτό κύριοι το πολύ μεγάλο πρόβλημα της ανικανότητας και της σκόπιμης αναμπουμπούλας , ανοργανωσιάς και σταρχιδισμού έχει ονοματεπώνυμο και αφορά την πολιτική ηγεσία του Δήμου μας. Δεν μπορείς να κάνεις προϋπολογισμό έτους τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους! Γιατί δεν το χωράει το κεφάλι σας? Δεν σας κόβει καθόλου? Πως θα βάλετε καύσιμα και πως θα πληρώνετε για την καθημερινότητα? Πως στο καλό το διοικείτε εκεί το ‘μαγαζί’? όσα πάνε και όσα έρθουν? Τα ίδια κάθε χρόνο! Δεν βάζετε μυαλό!

Η πολιτική ευθύνη λοιπόν της κατάντιας μας, … χτές να ζητάμε να πάμε παρακάτω από λάθη του παρελθόντος που ακόμα και σήμερα (8 χρόνια δεν έχει δήμαρχος ο Συκιώτης?) δεν έχουν διορθωθεί εμένα με ξεπερνάει !! ΟΧΙ λοιπόν θα ψήφιζα κύριοι, και αναρωτιέμαι οι 14 φωστήρες που απάντησαν ΝΑΙ στην εισήγηση του Δημάρχου μας με ποια αιτιολογία συμφώνησαν, εφόσον πάλι του χρόνου τα ίδια θα λέμε και τα ίδια προβλήματα θα αντιμετωπίζουμε.

Κύριε Δήμαρχε, το έχω γράψει κάμποσες φορές θα το γράψω και άλλη μια, αν δεν μπορείτε εσείς να κάνετε την δουλειά που σας ζήτησαν οι δημότες να κάνετε (και πληρώνεστε για αυτό) να παραιτηθείτε να αναλάβει άλλος που μπορεί να την κάνει.

Με τις υγείες σας ..

Με τιμή ο Blogger
Κώστας Γιαννακούρος

170 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ Δ.Σ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΥΓΚΟΥΣ.ΕΞΑΙΡΩ ΜΠΗΤΑ ΚΑΙ ΦΛΩΡΑΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

Απο την στιγμη που υπαρχουν δικηγοροι στην υποθεση βρομαει η δουλεια....και ποιος συμβουλος να μιλησει ο πεθαμενος η ο ετοιμοθανατος.....μια μονο λεξη καταντια....και τελος μπεζατη τριανταφυλης κοντοπανος και αλλοι γιατι δεν πηγαν να κανουν αντιπολιτευση????θελουν να διεκδικησουν ψηφο ξανα γιατι δεν πηγαν???

Ανώνυμος είπε...

Ξυπνηστε τι πραγματα ειναι αυτα ζητατε ψηφο με αλλους υποψηφιους ....και δεν πατε στα συμβουλια ...τοσα χρονια δεν εχετε αποψη ...πατε καλα????

Ανώνυμος είπε...

Κωστα Σκεπαρνακο αυτος που αλλα λεει δεξια-αριστερα και μετα δινει ενα μεγαλοπρεπες ΝΑΙ στηριξης, στο χωριο μας τον λενε ΔΙΠΡΟΣΩΠΟ. Κριμα και σ' ειχα σε εκτιμηση.

Ανώνυμος είπε...

Τα παιδια εχουν δικιο δςν μπορεσαν να προσφερουν με τον σημερινο δημαρχο και με τον επομενο θα προσφερουν σημαντικο εργο......ενα δικιο ειχε χθες ο Παπαναγιωτου μπαχτατζηδες.....ειναι αυτοι που μολις βγουν απο αντιδημαρχοι αλλαζουν στρατοπαιδο

Ανώνυμος είπε...

Το Golden Boy του Ρεγγινίου για ακόμη μια χρονιά δεν μπόρεσε να φέρει προς ψήφιση προϋπολογισμό στην ώρα του. Μάλλον θα τρέχει ακόμα να κάνει καταγγελίες στην απέναντι καφετζού γιατί δεν του φτάνουν τα διχίλιαρα για μηνιάτικο.

Ακρίδα Κορίνα είπε...

Προφανώς εσένα δεν έχει κανένας σε εκτίμηση.... Ούτε την προσωπικότητά σου, ούτε τη γνώμη σου... γι' αυτό σχολιάζεις ανώνυμα. Έτσι κάνουν στο χωριό σου ή είναι μόνο δικό σου το κόμπλεξ???

Ανώνυμος είπε...

Γιατι μιλατε με γριφους; Ποιο ειναι το Golden Boy του Ρεγγινίου ;

Ανώνυμος είπε...

Ο Μαο

Ανώνυμος είπε...

Κορινα αγαπη μου, τι έπαθες. Δεν τον ειπα και 'καμπουρη' διπροσωπο τον ειπα.
Ετσι δεν λενε στο χωριο μας αυτους που αλλα λενε και αλλα κανουν?
Δηλαδης ο αντρας σου μπορει να σουρνει οτι θελει για τον δημαρχο και εμεις να μην εχουμε το δικαιωμα να τον κρινουμε? Το βλεπεις σωστο αυτό?
Ηρεμησε αγαπη μου. Μην προκαλεις. Αστο να παει. Κουβεντιασε με τον αντρα σου και πεστου να σταματησει να μιλαει αριστερα-δεξια γιατι ο κοσμος ειναι κακος και μπορει να τα μαθει ο δημαρχος.
Φιλάκια


Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ-ΒΡΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟΙ. ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ. ΟΤΑΝ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ; ΓΙΑ ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ. ΑΙ @@ΧΤΙΡ ΠΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κωστας απειλεί κ λέει ότι θα είναι υποψήφιος με το νέο οραματιστή , χωρίς ιδιοτελή συμφέροντα κ κομπλεξισμούς κύριο αντί η συγνώμη υποψήφιο δήμαρχο τον φέρουν δεν είναι ακόμη. Για τραβά να δούμε βρε ;

Ανώνυμος είπε...

Μεταφραση Νατασα Συρεγγελα....τι εχεις γραψει ρε αθεοφοβε γρι δεν βγαζει νοημα

Ανώνυμος είπε...

Προεδρος Πανσεραικου

Ανώνυμος είπε...

Korina, το διπρόσωπος σε πείραξε? Δεν σε πείραξαν αυτά που ο blogger καταλογίζει σε όλη τη παρέα του Δημάρχου μεταξύ των οποίων είναι και ο Κώστας?
Και τι δεν τους καταλόγισε? Είστε εκεί στο δημαρχείο για τον γάιδαρο καβάλα, είστε ανίκανοι, είστε σταρχιδιστές, είστε…
Εμένα αυτά θα με πείραζαν αν ο άντρας μου ήταν δημοτικός σύμβουλος και σαν πιστό σκυλάκι για πολλοστή φορά υπερψήφιζε όλες τις αποφάσεις του δημάρχου και μετά έβγαινε στη πιάτσα και έλεγε άλλα αντί άλλων. Άνοιξε και κανά λεξικό να δεις πως λέγονται αυτοί οι τύποι. Επιστήμονας είσαι.
Silence

Ανώνυμος είπε...

Ολα τα παιδια απτο ργιν ειναι golden boysss αφου το λενε και μικρο παρισι

Ανώνυμος είπε...

Τι τα βαλατε με τον Κωστα δλδ ο Αντυπας που ψηφισε ναι ειναι με τον Πλατανια .....αρα τα παιδια ψηφισαν ναι για να πληρωθει ο ανθρωπος οχι γιατι ειναι με τον δημαρχο

Ανώνυμος είπε...

Τι ωραια Παιδικη Χαρα?
Παλαμακια παλαμακια
Πεστε κι αλλα ,να περασει ωραια το απογευμα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πριν λίγο άκουσα στο ραδιόφωνο ότι σαν σήμερα γεννήθηκε ο σατυρικός μας ποιητής Γιώργος Σουρής. Και μου ήρθε στο νου το ποίημά του ‘’Δυστυχία σου Ελλάς’’ !!!
Εξαιρετικά αφιερωμένο στους 14 Δημοτικούς Συμβούλους ….

Ποιος είδε κράτος λιγοστό, σ’ όλη τη γη μοναδικό,
εκατό να εξοδεύει και πενήντα να μαζεύει;

Να τρέφει όλους τους αργούς, νά ‘χει επτά Πρωθυπουργούς,
ταμείο δίχως χρήματα και δόξης τόσα μνήματα;

Νά ‘χει κλητήρες για φρουρά και να σε κλέβουν φανερά,
κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε τον κλέφτη να γυρεύουνε;

Όλα σ’ αυτή τη γη μασκαρευτήκαν, ονείρατα, ελπίδες και σκοποί,
οι μούρες μας μουτσούνες εγινήκαν, δεν ξέρομε τί λέγεται ντροπή.

Σπαθί αντίληψη, μυαλό ξεφτέρι, κάτι μισόμαθε κι όλα τα ξέρει.
Κι από προσπάππου κι από παππού, συγχρόνως μπούφος και αλεπού.

Θέλει ακόμα -κι αυτό είναι ωραίο- να παριστάνει τον ευρωπαίο.
Στα δυό φορώντας τα πόδια που ‘χει, στο ‘να λουστρίνι, στ’ άλλο τσαρούχι.

Σουλούπι, μπόϊ, μικρομεσαίο, ύφος του γόη, ψευτομοιραίο.
Λίγο κατσούφης, λίγο γκρινιάρης, λίγο μαγκούφης, λίγο μουρντάρης.

Και ψωμοτύρι και για καφέ, το «δε βαρυέσαι» κι «ωχ αδερφέ».
Ωσάν πολίτης, σκυφτός ραγιάς, σαν πιάσει πόστο: δερβέναγάς.

Δυστυχία σου, Ελλάς, με τα τέκνα που γεννάς!
Ώ Ελλάς, ηρώων χώρα, τί γαϊδάρους βγάζεις τώρα…!!!

Άγνωστος από το μέλλον είπε...

Όποιος θέλει ξέρει που μπορεί να μας βρει να μας τα πει και από κοντά.. blogger και κουραφεξαλα.. ΑΝΟΊΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΌΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

7.06 εγω θελω να σε βρω να σου τα πω από κοντα.
Που θα σε βρω και ποιον να ζητήσω ;
ΦΩΤΗΣ ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Βρε μπεζάτη, έγινες η ντροπή των πραγματικών φίλων σου και των συγγενών σου που σε αγαπούν, που γυρίζεις ως τυχοδιώκτρια σπο δεξιό σε δεξιό υποψήφιο δήμαρχο, αφού έγλυψες και έφαγες καλά απο την ΤΟΝΙΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΕΦΘΑΣΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ. ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι ,έτσι, έτσι, φαγωθειτε αριστερουλιδες της Πασοκαριας

Ανώνυμος είπε...

Φασιστάκι, εαν δεν υπήρχε το ΠΑΣΟΚ , εσυ θα ζούσες στις σπυλιές , αντε τώρα ψήφισε την εθνική λύση , για να είσαι καλά με την ανεξαντλητη κακία σου. Εισαι σαπιος.

Ανώνυμος είπε...

Ε ωρε πατριωτες μην κανετε ετσι .....εμφυλιο θα κανουμε για τον πιπιλα ...για χαλαρωστε λιγο να βρουμε λυση για τον ευλογημενο τοπο μας

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί συμπολίτες κανείς υποψήφιος με τον Συκιώτη,είναι άσχετος κ επικίνδυνος για τον τόπο μας .Να μην μπορέσει να κάνει συνδυασμό στις επόμενες εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Μην αγχώνεστε άσε να κρίνουν οι συνδημότες αν ο Απαισιοτατος είναι ποιο χρήσιμος από τον φρενοβλαβη

Ανώνυμος είπε...

Και νεα υποψηφιοτητα θα ανακοινωθει αυριο......

Ανώνυμος είπε...

Το χαρακτηρισμοί είναι συτοί; Πας καλά , έχεις και το θράσος να γράφεις και για τη δημοτική εξουσία. Υποβαθμίζεις το πολιτισμό της πόλης μας.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ .

Ανώνυμος είπε...

Βγήκε νέο διοικητικό στο Σύλλογο ενεργών δημοτών, πρόεδρος Κώσταρέλλος κωστας.Καλη πορεία.

Ανώνυμος είπε...

Τα υπολοιπα μελη ποια ειναι ?

Ανώνυμος είπε...

Ας το ανακοινώσει ο νέος πρόεδρος όπως έκανε ο στρατηγος,
να υποβάλει τα διαπιστευτήρια.Τι φοβούνται μήπως τους ματιασουμε.

Ανώνυμος είπε...

Θα ξαναγινει ψηφοφορια γιατι υπηρξε υποψια νοθειας και θα σας ανακοινωσουμε απο βδομαδα τα ονοματα

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

το θέμα των καυσίμων ας το δούμε αντικειμενικά και νηφάλια. Ο Χατζής σαν επαγγελματίας έχει ένα μεγάλο φέσι 500 χιλιάδες ευρώ που αν βγάλουμε το κέρδος του τα έχει πληρώσει τα καύσιμα περίπου 440 χιλιάδες στην εταιρεία διύλισης μετρητά. Ας θεωρήσουμε ότι δεν έχει πληρώσει φόρους, φπα κέρδους και φόρο εισοδήματος, για λεφτά που δεν έχει εισπράξει κάνοντας χρήση του νόμου.440 χιλιάδες είναι πολλά λεφτά για επιχείρηση επαρχίας και σίγουρα τον έχει ταρακουνήσει οπότε είναι θύμα. Πρεπει να πληρωθεί γρήγορα και όσοι ψήφισαν όχι δεν έχουν πουλήσει ούτε σπίρτα.Θελετε να πληρωσουμε και τόκους? Το βασικό είναι ότι τα καύσιμα τα πήρε ο δήμος και ο Χατζής εξυπηρέτησε στην ανάγκη τον δημο που ήταν πελάτης του. Αφου τα περισσότερα λεφτά στα καύσιμα είναι για καθαριότητα και λίγα για υδρευση δηλαδή ανταποδοτικά, άρα υπάρχουν σίγουρα αρκετά λεφτά στο ταμείο απόθεμα στον κωδικό αυτό εφόσον τρία χρόνια δεν πληρώθηκαν καύσιμα .Ο καραμανωλης σωστά ηταν παρών και υπερασπιστηκε την θητεία του σαν αντδρχος τότε αλλά έπρεπε να δείξει λίγο θάρρος και να πει ότι φταίγανε και αυτοί όχι μόνο όλοι οι άλλοι. Τωρα καταλαβαίνω ότι έχει πικρία που δεν ξανάγινε αντδρχος πάντως ήταν παρών και
ντροπή σε αυτούς που έλειπαν γιατί δεν μπορούν να διαχειριστουν κρίσεις και να πάρουν ευθύνη με την ψήφο τους και από την αντιπολίτευση. Παντως είναι αλήθεια ότι σε ένα τουριστικό τόπο το καλοκαίρι γίνεται πανικός και μπορεί να πάει για καύσιμα ένας εποχιακος εργάτης και μπορεί να γίνεται χαμός και στο πρατήριο και να ξεχάσει να υπογράψει ή να φύγει πριν κοπεί το τιμολόγιο γιατί βιάζεται. Αυτο είναι τσαπατσουλια του χατζη που όταν θα έχει λασκα να μαζέψει τα ανυπογραφα τιμολόγια και να τα πάει στον αντδρχο να τα υπογράψει και να τα παραδώσει όλα μαζί και να πάρει απόδειξη ότι παρέδωσε τιμολόγια καυσίμων από αρμόδιο. Στις δικογραφιες πάντα μπαίνουν φωτοτυπίες τιμολογίων, τα πρωτότυπα τα παίρνει ο αγοραστής και το στέλεχος μένει στην επιχείρηση. Καποιοι που θέλουν να πάνε κόντρα στο συκιωτη πανικοβληθηκαν από τα δύο έργα των ασφαλτοστρωσεων στην αρχή γιατί αυτό είναι υπέρ του.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη εγινε ψηφοφορια στο Συλλογο και εγινε διαπλοκη,και σε τι;
Με το καλημερα αρχισανε τα οργανα;

Ανώνυμος είπε...

Κύριε τραχανά και γενικά όλοι σας.Βλέπουμε το δεντρο και χάνουμε το δάσος..Και βάζω και εμένα μέσα σε αυτούς,αλλά όμως πονηρεύομαι,διαβάζω,αφουγκράζομαι,και ότι δεν γνωρίζω το ρωτώ για να μάθω…Και έρχομαι λοιπόν και σας ρωτώ όλους… ποιος καλά κρατούμενος οικονομικά επαγγελματίας θα έκανε πίσω και θα πρότεινε συμβιβασμό με τον δήμο ξέροντας ότι αν το τραβούσε σε 3 χρόνια από σήμερα που μιλάμε θα επέμενε επιπλέων με τους τόκους κτλ 350χιλ ευρώ…;;Εγώ πάντως όχι…Άρα ψαχτείτε λίγο παρά πέρα…Μην είστε όλοι αφελείς.Το ψάρι βρομάει από το κεφάλι.Όλοι είναι διαπλεκόμενοι σε αυτή την υπόθεση….Όλοι έκαναν την δουλειά τους,από τον μεγαλύτερο μέχρι τον μικρότερο.Με αρχηγό τον δήμαρχο,συνοδοιπόρο τον Χατζη κτλ…το ότι στο Δ.Σ έλειπε Μπεζατη και Τριανταφύλλης ας σας κάνει όλους να αναρωτηθείτε το γιατί…Αυτά είχα να πω…Είμαι ενας απλός πολίτης του Μώλου ας πούμε, ο οποίος θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά και βλέπει το τι γίνεται και μου έρχεται εμετός….Θα πω κάτι το οποίο το λέω και το υπερασπίζομαι μέχρι τέλους και ίσως στην πορεία καταλάβουν το ποιος είμαι και γράφω σαν ανώνυμος….ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ……

Ανώνυμος είπε...

Αφού λοιπόν λύθηκε ωραία και ειρηνικά και αυτό το θέμα ,δήμαρχε ετοίμασε το νέο ψηφοδέλτιο σου..νέο αίμα στα έδρανα του δήμου από τον Οκτώβριο.Νεες νυχτερίδες θα ρουφούν το αίμα των δημοτων.Αναναιωση αλλά και με κάποιους σταθερής αξίας γιουσουφακια θα πανηγυρίσεις την νίκη σου όπως με τόση έπαρση άφησες να διαφανεί απευθυνόμενος στον κ.Φλωρακη στο Δ.Σ γεμάτος ειρωνεία και δόση χλευασμού..Εύγε μεγάλε ηγέτη... προσκυνούμε (κορόιδο δημότη στήριξε για ακόμη μια φορά τους αεργούς συνδημότες σου ,να έχουν μισθουλη για τα ποτάκια τους,τις βολτουλες τους και τα οποία γούστα τους) καληνύχτα Κεμάλ

Ανώνυμος είπε...

Εσυ κάτσε στον καναπέ σου και γραψε!!!

Ανώνυμος είπε...

Εσυ από που γράφεις…;;Στο γραφείο σου είσαι….;; Είσαι από τους διαπλεκόμενους και σε έθιξα…;;έχεις την μύγα;;αν ναι να την φέρεις πίσω….

Ανώνυμος είπε...

Αναφέρομαι στον διαχειριστή του μπλοκ λοιπόν και σε όλους….Αν θέλετε πραγματικά να αλλάξει κάτι εδώ σε αυτόν τν διαλυμένο τόπο ας ανοίξει ο διαχειριστής νέο θέμα και ας πάρουμε θέση με όνομα……..Άντε να σας δω…Περιμένω!!!!Τιτλος: Αλλαγή με ονοματεπώνυμο…….

Ανώνυμος είπε...

Άντε είδατε σας δίνω ιδέες μπάσκετ και στο τέλος κάνουμε τίποτα και μαζευτούμε να απαρτίσουμε κανέναν συνδυασμό της προκοπής…Και μην φοβάστε…Γιατί στους τυφλούς επιβιώνει ο μονόφθαλμος.Και στην συγκεκριμένη περίπτωση όλοι μας είμαστε τυφλοί…Ανοίξτε λοιπόν σιγά σιγά το ένα ματάκι σας….

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο κορινα

Ανώνυμος είπε...

Έχεις μετρήσει ποτέ σου 480 χιλ ευρώ και να σου λείπουνε από το ταμείο;;μάλλον όχι υπαληλος θα Ήσουνα είναι πολλα τα λεφτά για έναν επαγγελματία το ίδιο είμαι και εγώ το παιδί τα λεφτά του ήθελε πίσω και καλλα κάνανε και ψηφίσαμε ναι ασχοληθούν με τον μώλο

Ανώνυμος είπε...

Έχεις πάρει τίποτε αγαπητέ μου συνδημότη…;;Δεν σε καταλαβαίνω..Σε χάνω στο βάθος του ύπνου σου η της μαστουρας σου. Προσπάθησε να συντάξεις σωστά τα όσα γράφεις….

Ανώνυμος είπε...

Καλό βράδυ αγαπητέ μου συνδημότη….

Ανώνυμος είπε...

Και ξανά επανέρχομαι και ρωτώ εγώ ο χαζός και τιποτένιος δημότης…Γιατί 3 από τα 150 τιμολόγια δεν φέρουν καμία υπογραφή υπαλλήλων η αιρετών….Από τα οποία αυτά τα 3 τιμολόγια είναι και τα περισσότερα χρήματα…;;Γιατί ο κύριος χατζης δέχτηκε να αναλάβει προμήθεια εκτός σύμβασης γνωρίζοντας τους κινδύνους αυτής της πράξης του με ότι αυτό συνεπάγεται…;;Αχχχχ κρίμα για κάποιους εδώ μέσα που θέλουν να λένε ότι έχουν όραμα για αυτόν τον τόπο….Καλο βράδι στους θεματοφύλακες του δήμου μας…..

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

φίλε μου ακόμα και τώρα που υπάρχει σύμβαση, νοθεία μπορεί να γίνει και να βάλει κάποιος πετρέλαιο σε μπιτονια για το δικό του αμάξι. Παντα με το κοινό ταμείο θα υπάρχει η αμφισβήτηση, ακόμα και με τα χαρτιά υγείας του δημαρχείου ή οτιδήποτε ευτελές. Δεν τελειώνει αυτό ποτέ.Τα δικαστήρια είναι ψυχοφθορα και ο Χατζής μπορεί να πήρε δάνειο και τα μισά να πάνε στους τόκους και το δικαστήριο να κάνει 5 χρόνια. Σιχαθηκα αυτή την υπόθεση να κλείσει να πάμε στην επόμενη. Κανενα δεν εμπιστεύομαι δεν είμαι αφελής, 49 χρονών με 33 χρόνια στο εμπόριο έχω δει. Την μπεζατη την έχω δεύτερη ξαδέρφη, λάθος της που απουσίαζε και περίμενε μια τετραετία ακόμα αντιδήμαρχος και πάει κόντρα για αυτό το λόγο, αφού υπάρχουν και άλλοι σύμβουλοι που πρέπει να δοκιμαστούν. Βλεπεις σε αυτό το τόπο κανείς δε κοιτάζει το κοινό καλό, μόνο τα προσωπικά. Ο συκιωτης όλους αυτούς που τον πάνε κόντρα τους παίζει κομπολόι και τους στέλνει αβρεχους Εύβοια καρπενησι και γύρω. Καθε πρωί τρώει δέκα φλωρακηδες για πρωινό. Ασχετος με την πολιτική ο φλωρακης του λέει θα σε κρίνει ο λαός την ώρα που μιλάει για την μεγάλη γκάφα τα καύσιμα, αυτό το λέει κάποιος που θα κατέβει υποψ δήμαρχος και έχει συνδυασμό έτοιμο, τώρα ο λαός θα πάει κόντρα σε αυτόν που είπε αυτό, του έκανε δώρο στην ουσία. Φαντάσου σε συνάντηση στον Άγιο με όλους τους συλλόγους ο συκιωτης τους είπε ότι δεν γίνεται να γκρεμιστουν οι μάντρες στον αιγιαλο, σχολή σταικουρα σκέψη, ήρθε κάποιος και μου είπε. Οι αγώνες δεν πάνε χαμένοι αγωνισου για το μωλο γιατί έχει χάλια και όλο το δήμο. Εγω σήμερα βράδυ πήγα στο λιμεναρχείο για να γκρεμιστουν οι διπλανες του πατριαρχειου μάντρες, του Καζαντζίδη και δύο αριστερά στο καλαμο χανσ και άλλος. Την Δευτέρα στο λιμεναρχείο Αταλάντης για τις μάντρες λογγου και μία στο τέλος του καλαμου που έχει αδιέξοδο, εκεί που έγινε το μπάζωμα, ζαβακου δεν ξέρω αν πατάει αιγιαλο θα ερευνηθεί από κτηματικη.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε τραχανά,συμφωνώ σε αυτά που λέτε…Ένας κούκος όμως εγώ στον μώλο και άλλος ένας εσείς δεν μπορούμε να φέρουμε την άνοιξη…Είμαι όμως αισιόδοξος…..Καλό βράδυ σε όλους και ας κάτσουμε να σκεφτούμε αν θελουμε να είμαστε κομπάρσοι η πρωταγωνιστές του δήμου μας….

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε για τις γνώση σας τέτοια άτομα θελουμε στην καρέκλα

Ανώνυμος είπε...

Κυρια η Κυριε 2:42 Φεβρουαριου 04 2023 Εαν πραγματι, σας ενδιαφερει το Απολυτα Υγιες , να Επικοινωνουμε με Ονοματεπωνυμο, σας παρακαλω πολυ Υπογραψτε.
Καποιοι μοχθησαν για να το εχουμε
Ας τους τιμησουμε με τη σταση μας.
Βουλα Γ. Παπαευσταθιου.

Ανώνυμος είπε...

Ξερόλα και πολυλογά Τραχανά για γκεμπελίσκος καλά τα καταφέρνεις.
Παίρνεις θέση σε ένα θέμα που έχεις πλήρη άγνοια και προσπαθείς να κάνεις το μαύρο, άσπρο..
Ξαναδιάβασε τι σου λέει ο 2:10 π.μ., Φεβρουαρίου 04, 2023
Και για να στο κάνω φραγκοδίφραγκα με ένα παράδειγμα.
Είσαι κατά πως λες 33 χρόνια έμπορας ελαιών. Εγώ είμαι μεγαλέμπορας.
Το 2016 μου πουλάς τις ελιές που έχεις αγοράσει μετρητοίς από τους παραγωγούς, αλλά εγώ δεν σε πληρώνω.. Θα συνέχιζες να μου πουλάς και το 2017 και το 2018 τις ελιές; Φυσικά και ΟΧΙ. Θα μου ζητούσες τα λεφτά του 2016 για να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Και αν δεν στα έδινα θα προσέφευγες στη δικαιοσύνη να τα πάρεις.
Εδώ στη περίπτωση των καυσίμων, ο Χατζής συνέχιζε να πουλά και το 2017 και το 2018. Και ξάφνου ξύπνησε το 2022 να κάνει αγωγές; Και αν ήταν σίγουρος γιατί έκανε πρόταση συμβιβασμού και χάρισε τους τόκους των 180.000 ευρώ ; Εσύ θα τους χάριζες; Φυσικά και ΟΧΙ. Ούτε και εγώ.
Η υπόθεση βρωμούσε και την σκέπασαν οι ψήφοι των 14 εκπροσώπων μας.
Σταμάτα να ασχολείσαι με θέματα που έχεις άγνοια.
Ασχολήσου με τις μάντρες και με το να πλέκεις το εγκώμιο του Συκιώτη ‘’ Ο Συκιώτης όλους αυτούς που τον πάνε κόντρα τους παίζει κομπολόι και τους στέλνει άβρεχους. Καθε πρωί τρώει δέκα Φλωρακηδες για πρωινό’’
Άντε βρε και μόνο για αυτό ο Συκιώτης .θα φανεί αχάριστος αν δεν σε βάλει στο συνδυασμό του.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν δύο κατηγορίες ενεργών δημοτων,αυτοί που στην κριτική θέτουν και την πραγματικότητα(μετρήσιμη) και οι άλλοι που θέτουν την πραγματικότητα ,υπό την εποπτεία της ιδέας.
Αν λοιπόν οι πρώτοι είναι οι επιστήμη,η τεχνολογία,η γνώση κλπ οι δεύτεροι είναι οι κομματικοί,οι κολεκτιβιστες,οι δικαιωματιστες ,οι δογματικοι και τέλος παντων οι πιστοί.
Αυτοί λοιπόν οι δεύτεροι είναι οι πλειοψηφία των δημοτών -πολιτων
που στην κριτική δέχονται μόνο το αποτέλεσμα όχι Αίτιο.
Έτσι οδηγούνται στην αγανάκτηση και στην μοιρολατρία..
Ένας Τραχανας ένας Σκουφιας μαχόμενοι αλλά Μονολυκοι κάποια στιγμή θα πέσουν στην 'σιδεριά'.
Μια λύση θα ήταν η τηλ επικοινωνία
-όχι το μπλοκ της κλαψας- με στόχο την ομογενοποίηση των απόψεων.
Ο άναρχος τρόπος του ανώνυμου ακροβολιστη επιτείνει το καθοδικό σπυραλ.
Μια κατάσταση γενικευμένης πολιτικής κατάθλιψης δεν διορθώνεται από αυτούς που την δημιουργούν,αλλά από φρέσκους.
Έτσι τις λύσεις δεν την δίνει ο από μηχανής θεός της αρχαίας τραγωδίας(εδώ ο κάθε αρριβιστας)αλλά μια οργανωμένη ηθικά πρόταση.

Ανώνυμος είπε...

Βρε 10.15 γιατι αλλα λες και αλλα κανεις?
Υποστηριζεις ότι ''Ο άναρχος τρόπος του ανώνυμου ακροβολιστη επιτείνει το καθοδικό σπυραλ'' και τι κανεις? Γραφεις ανωνυμα. Δασκαλε που διδασκες...

Γιαννης Σκούφιας είπε...

Με το σχόλιό μου θέλω να δώσω μια απάντηση στον σχολιαστή κ. Τραχανά, που λέει :
«…άρα υπάρχουν σίγουρα αρκετά λεφτά στο ταμείο, απόθεμα στον κωδικό εφόσον τρία χρόνια δεν πληρώθηκαν καύσιμα..»
Δεν υπάρχει φράγκο. Ο Δήμος χρωστάει και ‘’της μιχαλούς’’
Ο Χατζής θα πληρωθεί από έκτακτη επιχορήγηση 400.000 € του Κράτους στον Κωδικό Ληξιπρόθεσμες Οφειλές. Αλλά αυτές οι 400.000 ΔΕΝ χαρίζονται. Θα περικόπτονται σταδιακά από τις Επιχορηγήσεις των επομένων ετών δηλ. ο Δήμος θα παίρνει λιγότερα χρήματα τα επόμενα χρόνια.
Αυτά, για την αποκατάσταση της αλήθειας.
Γ. ΣΚΟΥΦΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Από ότι φαίνεται ο χάρτης θα βάψει το Δήμο μας μπλέ, όλοι είναι μπλε αποχρώσεων... Ο Δήμαρχος όπως φαίνεται και αναγκαστικά θα κάνει ανανέωση ψηφοδελτίου, ο Πλατανιάς θα κατεβάσει την παρέα του, Ο Κυρμανίδής που θα βρεί να κατεβάσει τόσο κόσμο....και ο πρασινοκόκκινος θα μοιράσει τους ψήφους του μόνο δεξιά, όχι αριστερά!

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη, το σωστό είναι. Χρωστάει 'της μιχαλούς' γιατι δεν θέλει να εισπράξει απο 'τους κολλητούς'

Ανώνυμος είπε...

Κυρία βούλα ευχαρίστως θα το έκανα όχι όμως έτσι.Καθ ο λόγος είναι αυτονόητος…Κάποιοι έχουμε εκτεθεί έστω και σαν ανώνυμοι σε αυτό το τοπικ.Πρότεινα στον διαχειριστή να ανοίξει νέο θέμα και με τίτλο.Ας γίνει έτσι και να πούμε μόνο τα ονόματα μας.Σαν υπογραφή αλλαγής χωρίς να κραζουμε.Συμφωνούμε όλοι μας συνέχεια ότι διαφωνούμε….Σε αυτό ποντάρουν όλοι τους…Στην διχόνοια και τον αποπροσανατολισμό…

Ανώνυμος είπε...

Δεν μου απαντάει όμως κάποιος σε αυτά τα ερωτήματα που έκανα….Γιατί;;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 10.46 πμ σωστά επισημαίνεις αντίφαση στον 10.15 ,διότι ο 'αναρχος ανώνυμος ακροβολιστης' 'περιλαμβάνει και αυτον.Η διαφορά όμως δεν ευρίσκεται στο ανώνυμος αλλά στο άναρχος..

Ανώνυμος είπε...

Πάλι καλλα που δεν είχε ο Δήμος εσένα προμηθευτή θα μας έπαιρνες και τα σώβρακα

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι αναγνώστες, νομίζω ότι η επιχορήγηση δεν χρεώνεται ως επιστρεπτεα και δεν επιστρέφεται. Το δάνειο από ΤΠΚΔ επιστρέφεται με δόσεις που παρακρατουνται από τους ΚΑΠ.
Τα δάνεια προς δήμους δίνονται σύμφωνα με την δανειοληπτικη ικανότητα του κάθε Δήμου( έσοδα του προϋπολογισμού).
Οι τελεσιδικες αποφάσεις προμηθειών κλπ που επιχορηγούνται από Υ.Εσωτ.
Δεν επιστρέφονται π.χ επί ΤΕΤΡΙ τα 1.800.000 ( παπαλαμπρου, Λεμονής κ.λοιποι).
Αυτά εν ολίγης.


Ανώνυμος είπε...

Ο ποιο έτοιμος εάν γίνουν εκλογές σήμερα είναι ο ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ. 60 τοις εκατό Αγιο Κωνσταντινο. 50 με 55 Καμενα κ άλλο τόσο θα πάρει στο Μωλο.

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω εν μέρη φίλε μου….Τον γνωρίζεις καλά…;;Γνωρίζεις την πολιτική του καριέρα…;;Αναρωτήσου,αυτός είναι η κατάλληλη επιλογή για τον δήμο μας…;;

Ανώνυμος είπε...

Αντε ρε Χάπακα για κανενα μεζε απο τσιγαριθρα.

Ανώνυμος είπε...

Σε ποιον αναφέρεσαι,στον 4:04 η στον 4:06;;

Ανώνυμος είπε...

Blogger άνοιξε καινούργια topic για να δηλώσουμε σε παρακαλώ επώνυμα το ποιος θέλει πραγματικά να αλλάξει κάτι η και να προκύψει μια δυναμική από αυτό….Για να δούμε λοιπόν…Δεν χρειάζεται να κατηγορήσουμε κανέναν και για τίποτα.θέλετε λοιπόν να προσπαθήσουμε να υπάρξει φωνή.Ναι η όχι…;; Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα…..

Ανώνυμος είπε...

Σχολιαστή 2:34 μ.μ., Φεβρουαρίου 04, 2023, ν ο μ ί ζ ε ι ς αλλά δεν είναι έτσι… Δίκιο έχει ο κ. Σκούφιας
Διάβασε
Ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών κ. Στ. Πέτσας υπέγραψε , την επιχορήγηση συνολικού ποσού έως 54.005.992,10€ σε Δήμους της Χώρας, αποκλειστικά και μόνο για την ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 2/72150/ΔΠΓΚ/18.05.2021 απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, με χρέωση του λογαριασμού του Υπουργείου Εσωτερικών που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων με τον τίτλο «ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΕΣ – ΚΑΛΥΨΗ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ».
Οι ΟΤΑ α’ βαθμού που ακολουθούν τον τύπο του προϋπολογισμού που καθορίστηκε με την υπ’ αριθμ. 7028/2004 (Β ́ 253) απόφαση όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, εγγράφουν το ποσό της επιχορήγησης στο σκέλος των εσόδων στον Κ.Α. 1215 «ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ».
Η εξόφληση των παραπάνω οφειλών πραγματοποιείται μετά τη μεταφορά των αντίστοιχων πιστώσεων από το ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ μέσω του λογαριασμού που τηρείται στο ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ για κάθε Δήμο με τίτλο «Υπουργείο Εσωτερικών – Εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων Δήμου…», προκειμένου να διευκολύνεται η παρακολούθηση της διαδικασίας πληρωμών και η διενέργεια σχετικών ελέγχων.
To 60% των εισπραχθέντων ποσών, ΠΑΡΑΚΡΑΤΕΙΤΑΙ από τους επιχορηγούμενους ΟΤΑ στο πλαίσιο της μηνιαίας διαδικασίας κατανομής των δικαιούμενων ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΤΕΛΩΝ ΠΟΡΩΝ σύμφωνα με την παρ. 9 του άρθ. 1 της αριθμ. 2/72150/ΔΠΓΚ/18.05.2021 Απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών.

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τα αυτά και ας επικεντρωθούμε στο τώρα και το τι γίνεται….Ποιος θέλει να σπάσει αυγά…;;Ωραία η ανάλυση ωραία τα λόγια αλλά μετά τι…;;Τι κάνουμε ρε παιδιά μιλάτε επιτέλους…

Ανώνυμος είπε...

Μόνο ο ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ μπορεί. Ακολουθήστε τον

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Εχω βαρεθεί να άκουω το όνομα γκεμπελς, είτε στις ειδήσεις σύριζα και νδ, είτε εδώ. Εσύ δεν ξέρεις τι γίνεται, συγκρίνεις μια συναλλαγή ανάμεσα σε δύο ιδιώτες με συναλλαγή ανάμεσα σε ιδιώτη και δημόσιο φορέα. Απο την πρώτη φορά που έδωσε ο Χατζής καύσιμα άτυπα στο Δήμο μπήκε σε φαύλο κύκλο και εγκλωβιστηκε. Επρεπε να συνεχίσει να δίνει και άκουγε υποσχέσεις ότι σύντομα θα λυθεί το πρόβλημα και αν ισχύει ότι έκανε και αυτός λάθος όπως είπε ο καραμανωλης το αδιέξοδο συνεχίστηκε. Ο Δήμος αναγκαστικά μόλις έληξε η σύμβαση πήγε στο χατζη για καύσιμα γιατί αυτόν είχε πριν και ο Χατζής δεν μπορούσε να αρνηθεί να του δώσει. Δεν δικαιολογώ την γκάφα και το φιάσκο που έγινε με τα καύσιμα και ναι ξέχασα να το γράψω έχει δίκιο ο σκουφιας τα ξένα λεφτά για καύσιμα απο τα ανταποδοτικά τα βάλανε στο αποθεματικό και τα ξοδεψαν την άλλη χρονιά. Οικονομικα σταικουρα. Ολους αυτούς που τον πολεμάνε τους έχει στο χέρι με το απλό " σε είχα αντιδρχο και όταν σε άλλαξα άρχισες το πόλεμο, ή πρόεδρο ".Πιστευει κανένας ότι η μπητα αν ήταν ακόμα πρόεδρος θα έλεγε τα ίδια? Απλη διαπίστωση της αλήθειας είναι ότι αυτούς τους έχει για πλάκα, ειδικά την αντιπολίτευση. Κανενα εγκώμιο

Ανώνυμος είπε...

Ακατάλληλες, ανεπαρκής έως και επικίνδυνες για το μέλλον του Δήμου οι μέχρι σήμερα , οι τρεις που ανεπίσημα ακούγονται, υποψηφιότητες.
Εάν αυτό είναι το ανθρώπινο κεφάλαιο του Δήμου, είμαστε για κλάματα πίνοντας τσίπουρα και βρίζοντας ξανά για την τύχη μας, και πάλι θα φταίει κάποιος άλλος.....?
Ξυπνήστε όσο είναι καιρός...!!

Ανώνυμος είπε...

Αρα Φιλε 4:51 μ.μ., Φεβρουαρίου 04, 2023. ΣΕ ευχαριστώ για την παρέμβασή σου.
Δωρεάν στο ποσό της επιχορήγησης είναι 40% και παρακράτηση από τους ΚΑΠ 60% .
Πάντως στις συζητήσεις που κάνουν στο Δ.Σ όταν έχουν τέτοια θέματα, π.χ καύσιμα Χατζή, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ το αναφέρει, δίνουν την εντύπωση ότι είναι εξ ολοκλήρου δωρεάν επιχορήγηση.

Εκ των ανωτέρω προκύπτει, ότι οι ΚΑΠ είναι κουτσουρεμένοι, αραγε σε ποιο ποσοστό % όταν αθροισθούν και οι δόσεις των δανείων, σε ετήσια βάση;;

Να ενας διάλογος μας που ΚΑΤΙ για το οικονομικά του Δήμου, προκύπτει.

Ανώνυμος είπε...

Φυλαχτείτε απ’ αυτόν που λέει ότι τα πράγματα πρέπει να μπουν σε τάξη. Το να βάζεις πράγματα σε τάξη σημαίνει επίσης να θέτεις άλλους ανθρώπους υπό τον έλεγχό σου.
Denis Diderot, 1713-1784, Γάλλος φιλόσοφος

Ανώνυμος είπε...

Το να αναλύεται από κάποιους πως η σπατάλη έχει θεσμοθετηθει νομοτυπα αλλά ανηθικα από το συστημικό κρατισταν είναι όσο γελίο
σε αντιστοιχια με το ερωτημα γιατί η περιστροφή της γης γύρω από τον άξονα της δεν μεταβάλλεται!
Φυσικά αυτό δεν σας ενδιαφέρει αρκεί εκείνος που φεύγει , η εκείνος που έρχεται,η εκείνος που δεν θα γίνει, να μην διαταράσσει την κανονικότητα στην φαυλότητα.
Προστυχοι δημότες σε διαρκή κινητικοτητα .Γιατί λοιπόν να φύγω από τον Έντι Ράμα αφού τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει επί της ουσίας με τον επόμενο.

Ανώνυμος είπε...

Ρεεεε να τα πληρώσουνε η μπαχτατζιδες δεν τα πήρανε;;;μόνοι τους το είπανε άι στα τσακίδια χρωστάνε παντού αυτό μας έλειπε να κάνουν τη δουλειά τους τζαμπα

Ανώνυμος είπε...

Πόσο τα γυροφερνουμε με την μπάλα στην εξέδρα, έτσι ώστε να μην αλλάζει τίποτα, στην καθημερινότητά μας, αλλά και στην διαχείριση των τελών μας, των φόρων μας κλπ. Δηλαδή θέλουμε
Και μερικούς άλλους εκτός από τον Σκούφια/Τραχανά και να τους καταγγέλλουμε αρμοδ'ιως, σε Ελεγκτές δημοσιας διοίκησης, Συνήγορος του πολίτη κλπ.
Η διαχείριση της ναυαγοσωστικής κάλυψης των παραλιων μας έχει στοιχήσει δεκάδες χιλ. €, ευθύνη δεν θα αποδοθεί ;; Πειθαρχική,ποινική; Το περνάμε στο ντουκο και πάμε παρακάτω.
Εεεεε!!! Δήμαρχε έχεις την κυρία πολιτική ευθύνη, ότι ήταν να μας δώσεις ,μας έδωσες. Καιρός να ξεκουραστείς.

Ανώνυμος είπε...

Ήρθε η ώρα του Ηλια συντοπίτες !!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα "βασικά στελέχη" του συνδυασμού του νυν δημάρχου , Συκιώτη, μεταπήδησα στους νέους- υπό σχηματισμό συνδυασμούς Κυρμανίδη και Πλατανιά, για να διεκδικήσουν εκ νέου τη ψήφο μας ώστε να ολοκληρώσουν το δημιουργικό τους έργο, όπως μέχρι σήμερα έχουν πράξει και όλοι αναγνωρίζουμε, για το καλό του Δήμου???????
Ο νυν δήμαρχος αγωνιά και προσπαθεί να σχηματίσει νέο συνδυασμό , γιατί ..........???????
Οι Κυρμανίδης και Πλατανιάς, κινούμενοι από προσωπικές φιλοδοξίες ο πρώτος και από την υποκίνηση κάποιων που α έπινα παρέα ο δεύτερος και γιατί είναι από τα Καμένα Βούρλα έθεσαν τους εαυτούς τους επικεφαλής σε υπό σύσταση συνδυασμών προσπαθώντας και οι δύο να προσηλυτίσουν τους δυσαρεστημένους και αποδιοπομπαίους του Συκιώτη. Δηλαδή αυτούς που ευθύνονται για την κατάντια του Δήμου?? Αυτούς που μαζί με τον νυν δήμαρχο είναι ο λόγος που απαιτείται μια άλλη πρόταση για την διοίκηση του Δήμου??
Που ήταν οι υποψήφιοι δήμαρχοι και τα στελέχη τους, νυν δημοτικοί σύμβουλοι, στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, με τα τόσο σοβαρά θέματα????????Άραγε ενδιαφέρονται για το δήμο-τα κοινά ή απλά αρέσκονται να ακούνε ότι είναι υποψήφιοι ικανοποιώντας τη δική τους ματαιοδοξία???? Ποιον κοροϊδεύουν??????? Αρχίζει, ευτυχώς νωρίς, να φαίνεται η ανικανότητά τους και εν τέλη η πρόωρη μη αποδοχή τους από τους δημότες!!!!!, αφήνοντας πεδίο δράσης στον δικαίως καταρρέοντας άρχοντα του χάους-νυν δήμαρχο Συκιώτη-ΠΙΠΙΛΑ!!!!!!
Ok! Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Όλη η τωρινή κατάσταση είναι επανάληψη της προηγούμενης .
Ο δήμαρχος περίμενε τον 'λιγο' Τσωμο για υποψήφιο σαν δώρο θεου,καταλαβαίνετε τι θέλω να πω
Έτσι όταν οριστικοποιειθηκε του έφυγε το αγχος γιατί γνώριζε και το αποτέλεσμα.Αυτό περιμένει να γίνει παλι με τον κοντό και τον χοντρό τους θέλει μέχρι τέλους.
Εκείνο που του δημιουργεί εφιάλτες είναι μήπως κάνουν πίσω για κανένα άλλον.
Βέβαια όπως ο Βούλγαρης παρέσυρε τον Τσωμο λέγοντας ότι στον Άγιο θα έκανε περίπατο έτσι και τώρα λένε τα ίδια στους άλλους.
Οι μόνοι που έχουν συναίσθηση της κατάστασης είναι ο Τραχανάς ο Σκουφιας η Παπαευσταθιου μαζί με κάποιους νηφάλιος.

Ανώνυμος είπε...

Ο κύριος Λιακος ο υποστηρικτής του παραλιακού δρόμου στον Άγιο δεν είπε κάτι για το γκρέμισμα της μαντρας του πατριαρχειου! Ο πρώην δήμαρχος κύριος Λιαλιος που χάραξε τις γραμμές? Εσεις κ Σκουφια? Μαλλον κλείσατε πολλά στόματα κ Χυλοπιτα ,δεν το περιμένανε αυτό που έγινε.

Ανώνυμος είπε...

Ότι έκανε ο Κ.Τραχανας, για τον φράκτη, δηλ.και εάν το βάζω σωστά το θέμα: με αναφορά και φωτογραφίες στην δικαιοσύνη που πρεσσαρε κτηματική, λιμεναρχείο για παράβαση καθήκοντος αφού ο φράκτης ήταν μέσα στον αιγιαλό, άρα σε δημόσιο χώρο, αυθαίρετο και κατεδαφιστεο χωρίς να άνοιξη μύτη, από πλευράς ιδιοκτητων. Τι χρειάζεται; ένα συνεργείο για την καθαίρεση και μεταφορά των υλικών, δηλαδή η περιφέρεια να εγκρίνει την δαπάνη του συνεργείου και τέλος. Τέτοιες ενέργειες δημοτών στοχευμένες και δουλεμενες, φέρνουν αποτελέσματα. Έγιναν έτσι όπως τα περιγράφω 'η είμαι λάθος;;

Ανώνυμος είπε...

Καλα οσο περιμένετε να βγει δήμαρχος ο ΣΚΟΥΦΙΑΣ πλανάστε πλάνη οικτρά …. Μη μειώνετε έτσι τον Ηλία είναι η μόνη Ελπιδα για τον τόπο. Το ίδιο σκηνικό που έγινε με Τσωμο κ Παπαναγιωτου συμβαίνει κ τώρα με τον πλατάνια στο Κυρμανιδη. Μην αφήσετε να υπάρξει η να μην είμαστε ξανά σε ίδιο εργο θεατές κ να μην χάσουμε ξανά την πενταετία αυτή για τα Καμενα. Όλοι μαζί με μια φωνή Ηλία σε θελουμε Δήμαρχο. Πρέπει να έρθεις να κάνουμε την αλλαγή. Πάμε γερά με Κυρμανιδη κ χωρίς πλατάνια.

Ανώνυμος είπε...

""Ηλίας"".
Θεέ μου εάν με προορίζεις για δήμαρχο , να ξέρεις είμαι έτοιμος!
Οι άλλοι δεν ξέρω εάν θα με αντέξουν?

Ανώνυμος είπε...

Ο πολιτικός Συμεων θα δώσει το χρίσμα στον κοντό αφού πρώτα τον μεταλάβει.

Ανώνυμος είπε...

Είναι δυνατόν ο Πολιτικάντης ρασοφόρος της Λαμιας να κανονίζει και το 'επέκεινα' αλλά και το σήμερα του δημοτη!

Ανώνυμος είπε...

Η προσωπικότητα. η παιδεία , οι ικανότητες και οι δεξιότητες(skills) του επικεφαλής του εκάστοτε συνδυασμού είναι πολύ σημαντική παράμετρος για την αποδοχή του συνδυασμού και την μετέπειτα πορεία του. Πρέπει όμως να καταλάβουμε ότι τα ίδια ποιοτικά χαρακτηριστικά πρέπει να διαθέτουν, κατά το δυνατόν, και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και πολύ περισσότερο οι εκλεγμένοι που θα απαρτίζουν το ανώτατο όργανο διοίκηση του Δήμου, το Δημοτικό Συμβούλιο. Σημαντικό επίσης είναι η κοινωνική διαστρωμάτωση του δημοτικού συμβουλίου ώστε να είναι κατά το δυνατόν αντιπροσωπευτικό της τοπικής κοινωνίας, ώστε να μεταφέρει και να μπορεί να προωθείσει τα επιμέρους προβλήματα, άλλα και να διαθέτει τη γνώση και τις ικανότητες ώστε να μπορεί να διαχειριστεί τις σύγχρονες απαιτήσεις, να βρει κα να εξασφαλίσει τα απαραίτητα χρηματοδοτικά εργαλεία και πόρους ώστε να υλοποιηθούν.
Είμαστε στο σημείο μηδέν πλην και πρέπει αυτή τη φορά να αναλογιστούμε με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και κοινωνική συνείδηση ποιοι είναι οι καταλληλότεροι για να μας εκπροσωπήσουν και οι οποίοι θα χαράξουν (ελπίζουμε) και θα διαχειριστούν με τις αποφάσεις τους το μέλλον του Δήμου μας και κατ' επέκταση το δικό μας και των παιδιών μας.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστω πολυ 11:50 π.μ
Ειναι Αναγκη , η Επικοινωνια μας και ενας λογος παραπανω οταν ,τα εκφραζομενα με τοσο μεστη γραφη να ερχονται σε Εμας ,με ονοματεπωνυμο.
Επιτρεψτε μου απλα να το μετατρεψω σε εικονα
Ηρθε, η ωρα στον καινουργιο καμβα Να βαλουμε την Πινελια μας ,στον Δικο μας Πινακα που θα μας Συντροφευει υποχρεωτικα ,απο τον Οκτωβρη και για τα (5)ΠΕΝΤΕ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.
Δικα μας τα πινελα δικα μας και τα χρωματα.

Οσο για τους ανθρωπους που θα απαρτιζουν την Καινουργια Ομαδα, γνωμη μου ειναι οτι, τα Πλεονεκτηματα τους, ας ειναι το Ηθος η ενσυναισθηση η αναγκη τους για Ποιοτητα, μεσα απο την Δουλεια.
Ασφαλως οι Επικεφαλης,με Πραγματικα προσοντα Διοικησης.
Ας γινουν οδηγος μας,τα (8) Οκτω Γκριζομαυρα Χρονια που Βιωσαμε.
Με εκτιμηση
Βουλα Γ.Παπαευσταθιου

Ανώνυμος είπε...

Η ενσυναίσθηση και το υψηλό αίσθημα δικαιοσύνης σε συνδυασμό με τις ικανότητες, το υγιές όραμα και η συντονισμένη αλλά και στοχευμένη δουλειά είναι καθοριστικοί παράγοντες μιας κοινωνικής - δημοτικής επιτυχίας.
Άρα , Νέα πρόσωπα, αντικειμενικά ικανά με όρεξη για δουλειά και με υψηλό βαθμό ενσυναίσθησης και κοινωνικής δικαιοσύνης!!!
Μαζί Μπορούμε !

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ
Μαρκ Τουαίην

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑ ΦΑΜΕ.
Δύσκολα να συνυπαρξει μια σκέψη ιδεαλιστική που αφορά την κοινωνική αναδιανομή των παραγόμενων αγαθών ως δικαίωμα, με την άλλη που λέει ότι εκείνος που παράγει έχει και την κυριότητα στο κόπο του.
Έτσι ο αριστερός ποτέ δεν θα πάψει να σκέφτεται έκκεντρα άρα μη κανονικά.
Αυτά για την διαφορά σκέψης..
Για τα κοινά του τοπου ισχύει μια ίδια αναλογία όχι ως προς την φορολογία και την αναδιανομή,αλλά ως προς την γραφειοκρατικη αντίληψη στην διεκπεραίωση,την διαπλοκή και την διαφθορά ως αποτέλεσμα κρατιστικης δομής(χρήση χρήματος άλλων ).
Ένα δευτερο είναι ότι οι δημότες πέρα της δημοκρατικής επικάλυψης του θεσμού,είναι πρακτικώς αδύνατον να υπερνικήσουν την διαμορφωθείσα σοσιαλιστική κουλτούρα '-Βαζο με το μελι' .
Ο ηθικός ατομικος κανόνας εδώ πάει για διακοπές αφου υπερτερεί ο γενικός(το υποννοω στον τίτλο).
Συνεπώς είτε ο Δήμος λειτουργεί με εκείνον ή τον άλλον το ίδιο είναι.
Η εναρετοτητος δεν είναι κοινωνικά ισοσταθμισμενη αλλά εξαιρεσιμη.
Ο 'βολεμενος' δείχνει με το δάκτυλο τον σωστό δρόμο αφού όμως έχει εξασφαλίσει τον ευατον του προνομιακά.
Άρα το συμφέρον είναι ατομικό και το γενικό έρχεται δεύτερο και αν προκύψει
Τώρα η ωφέλεια από μια σωστή απόφαση σε σχέση με την φαύλη είναι αναγνωρίσιμη πάντα τηρουμένων των παραπάνω αναλογιών.
Έτσι ο κ. Σκουφιας υποθετικά μπορεί να είναι ο καλύτερος δήμαρχος που όμως ακυρώνεται από συνεργάτες με μειονεκτήματα για να μην αναφέρω και τους δημότες.
Συνεπώς όλα είναι σχετικά και όχι δογματικά, αυτός δε ο τρόπος -ο φιλελεύθερος-ειναι η αντίθετη σκεψη στην εμμονή στην ιδεα της δήθεν νομοκρατιας χωρίς ομως την ισονομία.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΚΟΥΦΙΑΣ ; ΔΗΜΑΡΧΟΣ ; Χαχαχα!!! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε ;

Ανώνυμος είπε...

Για τον 6:48 μ.μ., Φεβρουαρίου 05, 2023
«Άρτζι μπούρτζι και λουλάς» , φίλε/η μου εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια !!!!!!!, γίνεσαι γραφικός ......και ισοπεδωτικός, να το δεις!

ΛΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΣ είπε...

Η διάνοιξη και η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου είναι όπως έχω ξαναγράψει μέσα στα πλάνα όλων των αυτοδιοικητικών έως σήμερα.
Φυσικά και είμαι υποστηρικτής, αρκεί αυτό να γίνετε οργανωμένα και με σχέδιο, όχι μεμονωμένα.
Μάλιστα τις τελευταίες μέρες έχουν γίνει επανειλημμένες διασυλλογικές συγκεντρωσεις για το θέμα αυτό, όπως και για τον αποχαρακτηρισμο του δρόμου στο κύριο παραλιακό μέτωπο με την κατασκευή παράλληλου δρόμου στο ύψος της ΠΑΘΕ.
Χρόνια προβλήματα, περιμένουμε τους αυτοδιοικητικούς και τους μηχανικούς να μας πούνε που βρισκόμαστε. Θα οριστεί μια επιτροπή που θα αναδείξει τα θέματα αυτά τουλάχιστον στους υπουργούς και βουλευτές του νομού μας.
Κατά την γνώμη μου την οποία κατέθεσα, η πρωτοβουλία αυτή πρέπει να έχει και έγκριση δημοτικού συμβουλίου.
Ευχαριστώ για την φιλοξενια

Ανώνυμος είπε...

Κυρία βούλα συμφωνώ απόλυτα μαζί σας…..Κ έστω από μακριά και ας μην σας ξερω σας εκτιμώ από αυτά που λέτε.Είμαστε και οι δυο πολυ ρομαντική…Αλλά όπως καταλαβαίνετε όλοι οι υπόλοιποι είναι πονηροί και αδίστακτοι…Θα βρεθούμε όμως λίαν συντόμως….

Ανώνυμος είπε...

Όπως απάντησα στην κυρία βούλα παραπάνω θα απαντήσω και σε εσάς.Τέτοιους ανθρώπους ψάχνουμε.τα λέμε λίαν συντόμως….

Ανώνυμος είπε...

Ο Πλατανιας ανακοινωσε επισημα και το εβγαλε και το lamiareport...ο Κυρμανιδης τι περιμενει το τρενο η την στηριξη απο την Ελενη Μακρη.....αι Λιακο προχωρα τι θες να σιγουρεψεις την Νικη αμα φοβασαι κατσε στην περιφερεια που ειναι σιγουρα εκει τα πραγματα

Ανώνυμος είπε...

Να ανακοινώσει ποιος ; Το έχει ανάγκη αφού έτσι κ αλλιώς είναι πολύ μπροστά παρά πολύ μπροστά

Ανώνυμος είπε...

Στο τελος δεν βλεπω ο λιας να κατεβαινει παιδια

Ανώνυμος είπε...

Ρε τραχανά μπορείς να μας μεταφράσεις τι λέει ο λιακος ο συγχωριανος μας?

Ανώνυμος είπε...

Από ποιους πήρε εξουσιοδότηση ο Πλατανιάς ??
Από τους παρευρισκόμενους στη συνάντηση, που το 80% από τους 25 παρευρισκόμενους δεν θα κατέβουν -δεν θα εκτεθούν μαζί του?
Ποιους από αυτούς που θα κατέβαιναν μαζί του ενημέρωσε??
Μετά από τέτοιους χειρισμούς, καλά έκανες και ανακοινωσες την προθεσή σου αλλά μένει να βρεις και τους υποψηφίους που θα σε στηρίξουν, γιατί όπως φαίνεται να ενήργησες μάλλον ψάχνεις για ακόλουθους και όχι για συνεργάτες!
Ένας από τους παρευρισκόμενους στη συνάντηση!
Γεια σου!!

Ανώνυμος είπε...

Είχαν προηγηθεί ιδιαίτερες συζητήσεις μου με ένα βασικό πυρήνα ατόμων - εν δυνάμει στελεχών - που γνωρίζω αρκετά καλά και πιστεύω πως έχουμε παρόμοιες ιδέες και στέκονται προσηλωμένοι στο δόγμα πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι το θεμέλιο πάνω στο οποίο χτίσαμε το σπιτικό μας.ο πυρήνας Γιάννη μου ειναι η Μπεζατη,ο Καραμανολης και ο Τριανταφύλλης…;;χαχαχαχα αν ο κόσμος πιστεύεις ότι τρώει κουτόχορτο και ελπίζεις σε θαύματα καλή πρόοδο σου εύχομαι…Ελπίζω το επικίνδυνο παιχνίδι που πας να παίξεις στην πλάτη του δήμου να μείνει μόνο σε μια ανακοίνωση…Αυτοί εσυ που από καλής ότι γνωρίζεις καλά ο κόσμος τους γνωρίζει καλύτερα…

Ανώνυμος είπε...

Μια έκθεση ιδεών με τα ίδια τσιτάτα και με ανάδειξη του εγώ!!
Ωραία προοπτική με βασικά στελέχη τους Καραμανώλη, Μπεζάτη και Τριανταφύλλης, ...μόνο ο Πιπίλας σου λείπει!!
Τελικά δεν μας είπες ρε Γιάννη αυτοί σε έχρισαν επικεφαλής??
Για το καλό σας ρε γαμώτο.

Ανώνυμος είπε...

Απο που ως που ο Πλατανιας Δημαρχος?
Ας μας δειξει το βιογραφικο του.
Μεχρι στιγμης ενα μπιτσομπαρο φουλ στην παρανομια ειναι.
Με συνεργατες οτι,ποιο αποτυχημενο εχει να δειξει η Δευτερη τετραετια του ΣΥΚΙΩΤΗ.
Ας φυγουμε απο τη σκυλα
Να παμε στη χαρυβδη
Ας γινουμε μεζεδακια στο πιατο για τα τσιπουρα των τερατων.
Ρε δεν παμε καλα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά αφήστε τον φανατισμό στην άκρη.
Έχει δικαίωμα ο Πλατανιάς μαζί με αυτούς που εχει,να κάνει συγκεντρώσεις,ανακοινώσεις κλπ ,ναι ή όχι;
Τι σας ενοχλεί και όταν το κάνει ο Κυρμανιδης στην γιορτή της Τσιγαριθρας ή οταν το κάνει ο Συκιωτης με τον Σταικουρας είναι διαφορετικό Ολοι από πλευράς στελέχωσης έχουν πρόβλημα .
Ένα αξιόπιστο σχήμα είναι εκείνο που ο αρχηγός είναι παρθένος και ο πυρήνας του αποτελείται από νέους στην πολιτική και κυρίως άπειρους αλλά όχι λινατσέ.

Ανώνυμος είπε...

Δλδ ο λιας δεν εχει τα ορφανα του πιπιλα?????

Ανώνυμος είπε...

Όλοι δουλεύουνε για αυτον που μπορεί να πάρει 43% την πρώτη Κυριακή. Άραγε ποιος είναι αυτός;
Αυτός μάλλον είναι ο ...Οικονομικών.

Ανώνυμος είπε...

Οι ίδιοι εμπλεκόμενοι, αυτοί που με τις αποφάσεις τους έφτασαν το Δήμο στον πάτο, τον χρέωσαν , που έκαναν ελάχιστο έως μηδενικό έργο και....δεν ..δεν ..., θα έρθουν με άλλον μανδύα, υπό άλλου πεφωτισμένου και οραματιστή αρχηγού, να ξαναζητήσουν τη ψήφο μας για να μας σώσουν εκ νέου ?????

Ανώνυμος είπε...

Κανενας αξιολογος ανθρωπος να ασχοληθει με τα κοινα υπαρχει????

Ανώνυμος είπε...

Ηλιας ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Εσείς που σχολιάζετε τους πάντες…. Ο ένας σας ξινίζει,ο άλλος σας βρομάει και ο άλλος δεν σας κάνει…
Εσείς που θα τα κάνατε όλα τέλεια αν ήσασταν δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι…
Εσείς που τραγουδάτε έξω από τον χώρο και κάνετε τα πάντα τέλεια από το πληκτρολόγιο….
Γιατί δεν προτείνετε κάποιον αξιόλογο..;;;
ακόμα και τον εαυτό σας…;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Μπελλος Τριανταφυλλος

Ανώνυμος είπε...

Αν η απάντηση αυτή είναι από τον ίδιο, σεβαστή.
Αν όμως δεν έχει ιδέα και δεν θέλει,τότε άστο καλύτερα… απλά καταλαβαίνει κάποιος εδώ μέσα τη νοοτροπία που έχουν κάποιοι…

Ανώνυμος είπε...

Τετριμιδας

Ανώνυμος είπε...

Ωραίοι,νεότατοι και με όρεξη για δουλειά.. για τα επόμενα 5 χρόνια….να μπουν και άλλοι 10,15 μ’αυτη την ηλικία και να πάμε τον δήμο για σύνταξη…ρε πάτε καλά;;;

Ανώνυμος είπε...

Εμ κανεναν δεν θελουμε ας μεινουμε με τον πιπιλα που εχει ολες τις προδιαγραφες

Ανώνυμος είπε...

Ζητω η Νεα Δημοκρατια

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά όσοι κανένας νέος ενεργός όχι…;;Γιατί τόση αποχή..;;

Ανώνυμος είπε...

Ακούγεται ότι υπάρχει ένας επαγγελματίας γνωστός στα πέριξ,που τους παίζει όλους μπάλα….Κρατήστε αυτό που σας λέω!!

Ανώνυμος είπε...



Ξεχνατε την βασικη παραμετρο για καποιον-α υποψηφιο-α, τον ΒΙΩΣΑΝΤΑ ΧΡΟΝΟ.


1.Κολεκτιβιστικη και κρατιστικη ηθικη ?
2.Ιχνη [Βρωμικης] πολιτικης ενασχολησης ?
3.Ποινικες καταδικες εστω και βελγικου τυπου?
4.Αποχρωσες ενδειξεις εναρμονισμενης συμπεριφορας τοπικου συντεχνιασμου?
5.Τοπικιστιτικη κατευθυνση χωριατισμου?
6.Καιροσκοπικη πρακτικη αιρετου γυρολογου ?
7.Αρριβιστικη καρριερα αυτοδιοικητικου>

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξερω τι λες φίλε…Εγώ ξερω και λέω ότι μέχρι τώρα που μιλάμε δεν υπάρχει κάποιος αξιόλογος από τους 3 υποψήφιους….Παντός το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι υπάρχει η πιθανότητα να σκάσει βόμβα από Μώλο μεριά…..

Ανώνυμος είπε...

Από Μωλο μεριά είναι ξεκάθαρα τα πράγματα , Πισλη κ Τσωμος οι υποψήφιοι για μια τέτοια θέση δυνητικά. Χωρίς να παρακάμπτουμε του Ρητά κ Κριτσοβα που κόβονται λόγο ηλικίας.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ έμαθα για Πισλης… όσων αφορά για ρηττα δεν θα ήταν και άσχημη επιλογή….

Ανώνυμος είπε...

Πισλης κατεβαινει με Πλατανια τελεσιδικο

Ανώνυμος είπε...

Από υψηλά ιστάμενα πρόσωπα αλλά ακούγονται για τον Πισλη.Δεν γνωρίζω το τι θα κάνει συμβουλή μου όμως είναι αν θέλει να κάνει κάτι να κάτσει αμέτοχος.

Ανώνυμος είπε...

Να κατεβει ειναι αξιο παληκαρι.Νεος και επαγγελματιας σωστος

Ανώνυμος είπε...

Όλοι είμαστε σωστοί.Το θέμα είναι αν πλήρη της προδιαγραφές.Ναι καλός αλλά μέχρι τον μώλο.

Ανώνυμος είπε...

Ε για τον μωλο θα προσφερει πολλα μην ανχωνεσαι...ειμαι σιγουρος γι αυτο...ειδη εχει προσφερει χωρις να σχοληθει με τα κοινα τοσα χρονια...ενας λογος παραπανω τωρα να προσφερει...οσο για το εκτος μωλου ολα ειναι σχετικα...ειδαμε και αλλους

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια στο Μωλο θα κατεβει για να βοηθησει τον Μωλο ....Αγιος και Καμενα εκει θα κατεβουν αλλοι υποψηφιοι ικανοι....μην εχουμε απαιτηση να κανει εργο στον Αγιο απο τον Μωλο ειναι το παιδι....ο καθενας στο χωριο του τελος

Ανώνυμος είπε...

Ακούγεται ότι θέλει να συντάξει ομάδα από όλο τον δήμο καμένων βούρλων,είναι αλήθεια;

Ανώνυμος είπε...

Τελικά Πισλη η Πισλης δεν καταλαβαίνω ;

Ανώνυμος είπε...

Ναι ειναι δεν βλεπω κατι κακο...πολυ σωστη κινηση αν την κανει

Ανώνυμος είπε...

Πισλης φιλε πισλη δεν υπαρχει

Ανώνυμος είπε...

Ο Πισλης ποιος είναι ; Την Πισλη την γνωρίζω ψωνίζω από το φαρμακείο της μαμάς της

Ανώνυμος είπε...

Ούτε εγώ βλέπω κάτι κακό,αλλά ας γίνει συγκεκριμένος με μια δημόσια ανακοίνωση.Αν μπορεί ας μαζέψει ότι καλό έχει μείνει σε αυτόν τον τόπο.

Ανώνυμος είπε...

Πισλης Αναστασιος

Ανώνυμος είπε...

Έχει την καφετέρια στον μώλο.Zatsis δηλαδή.

Ανώνυμος είπε...

Θα γινει συντομα μεγαλη συναντηση στον Μωλο και θα ενημερωθειτε λιγο υπομονη συντοπιτες μου

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι μπάς και δούμε άσπρη μέρα.Γιατί με όλους τους υπόλοιπους ούτε το Χιόνη δεν μας θέλει…..

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή εκτός Απο το φαρμακείο έχει κ καφετέρια ; Αξία κοπέλα πως τα καταφέρνει όλα αυτά οικογένεια εχει πάρει κ καλό παιδί σπουδαγμένο τον γιο του Λουκά. Να είναι καλά τα παιδιά

Ανώνυμος είπε...

Άσπρη θα ιδούμε σίγουρα με τα γραφόμενα σου αλλά από την τυλφαραμαρα μας που δεν μας θέλει ούτε το «Χιόνη» άχαχα έτσι θα διοικήσει τον Δήμο. Πάνε μάθε συντακτικό κ ορθογραφία κ μετά ελα να σε στηρίξουμε για Δήμαρχο. Άμα πια με τον κάθε τυχάρπαστο. Τελικά θα είναι με τον Πλατάνια η θα πάει μπροστά μήπως κ βρεθεί υποψήφιος από τον Μωλο κ δούμε καμία άσπρη μέρα.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως τα παραμετρικά σου κόβουν απέξω και τον Πιπίλα;

Ανώνυμος είπε...

Τελικά οι δύο υποψηφιότητες, μέχρι σήμερα, Συκιώτη και Πλατανιά και η άλλη Κυρμανίδη που ακούγετε δεν κρίνονται σοβαρές, επαρκείς και αξιόλογες????
Τελικά έχουμε καταλάβει ότι ένα Δημοτικό Συμβούλιο και ο Δήμαρχος είναι κάτι πολύ σοβαρό και χρειάζεται σοβαρούς, αξιόπιστους και με γνώσεις πολίτες, και όχι παρέες ή ανθρώπους με μόνο θέλω ή γιατί όχι και εγώ??
Όλοι πρέπει να συμμετέχουν άμεσα ή έμμεσα αλλά ρε παιδιά να μετράμε και το μπόι μας. Είδαμε τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα και την κατάντια του Δήμου μας με τους λαοφιλής άλλα ελάχιστους Δημάρχους και τα λόμπι από δημοτικούς συμβούλου με μεγάλα σόγια ή πολλά τσίπουρα στα καφενεία!!! Καλά παιδιά αλλά για την ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΆΝΟΥΝ????
Επιτέλους σοβαρευτείτε!!! Το πάρτε το μέλλον στα χέρια σας, δεν είναι μόνο για πάτε μπροστάρηδες για υποψήφιοι Δήμαρχοι ή Δημοτικοί σύμβουλοι αλλά κυρίως ότι πρέπει να είμαστε ενεργοί πολίτες και να αποφασίζουμε σωστά και με ενσυναίσθηση.

Ανώνυμος είπε...

Πισλης σοβαρός , μετρημένος , πετυχημένος μαγαζάτορας στα ποτά κ στην εστίαση ενεργός στα κοινά κ έτοιμος να αλλάξει τον τόπο. Ήρθε η ώρα πάμε γερά με Τασσο στα χαρτιά

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Τάσο.

Ανώνυμος είπε...

Ρε σταματήστε μερικοί να ρουφάτε ότι σας δίνουν ...το έχετε κάψει...άκου εκεί ο Τάσος ο Πισλης υποψήφιος δήμαρχος.....γελάνε και οι πέτρες ..αχ τ"αγγεία γίναν θυμιάματα και τα σκατα λιβάνι οι γύφτοι γίναν δήμαρχοι κι οι κλέφτες καπετάνιοι

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 11:50 είσαι πολυ αστείος και παράλληλα καυστικός….Αν τα σκατα που λες απευθύνονται για τον ίδιο τότε είμαι σίγουρος ότι από αυτά έχεις φάει και εσυ.Σε πείραξε ο Πισλης και ο κάθε Πισλης που είναι λευκοί στα δημοτικά δρώμενα και όχι οι υπόλοιποι που είναι γεννημένη σκατα και θέλουν να βάλουν ζάχαρη για να το παίξουν λουκουμάδες….χαχαχαχα.Άρχοντας είναι γεννημένος. Βιοπαλαιστής,καθαρός με τα κοινά και μπράβο του.Είμαι μαζί του σε ότι απόφαση και να πάρει.είδαμε και τους γιατρούς,δικηγόρους,στρατιωτικούς,κ.τ.λ.Σας πειράζει όμως όταν ακούτε ότι ένας άνθρωπος νέος και καθαρός θέλει να συμμετάσχει ενεργά στα κοινά,γιατί προφανώς σας χαλάει την μαγιά…Ντροπή σου και μόνο που λες τέτοια για έναν άνθρωπο ο οποίος θέλει να συμμετάσχει στα κοινά χωρίς να έχει πει κάτι επίσημα ο ίδιος.

Ανώνυμος είπε...

Ο 11:50 μάλλον είναι από τους κλέφτες που φωνάζουν για να φοβηθεί ο νοικοκύρης….χαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Εδώ εσυ ρουφάς 9 χρόνια πιπίλα,τα υπόλοιπα σε ενόχλησαν…Βλήμα ε βλήμα…

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ο σκουφιας έπλεξε το εγκώμιο του Συκιώτη,ο Πισλης σας πείραξε.Άλλωστε τι είναι ο Πισλης μπροστά στα φαντάσματα του δήμου;Τάσο συμβουλή:Μην μπλέκεις με τους χαζούς του δήμου,είναι ανίκητοι…..

Ανώνυμος είπε...

Είναι άντρας της φαρμακοποιού. Καλημέρα

Ανώνυμος είπε...

Μην σχολιάζεις ο ίδιος και ανώνυμα... φαίνεται...δεν κρύβεσαι επιμελώς όπως άλλοι

Ανώνυμος είπε...

Αφού δεν έχει δήλωση πρόθεση ο ίδιος πως έχει βγει αυτή η φημολογία?Δεύτερον δεν συνάδει το #αρχοντας Vs βιοπαλαιστης#Επισης έχεις κάθε δικαίωμα να τον θεωρείς ικανό όμως για πες μας κάτι για το βιογραφικό του .Καλό θα ήταν ο επόμενος δήμαρχος να είναι ένας άνθρωπος με γνώση ,με ήθος και πάνω από όλα χορτασμένος...ο νοων νοητό

Ανώνυμος είπε...

Από όσα ονόματα έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα, για υποψήφιοι δήμαρχοι, αυτός που νομίζω ότι συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά που λέτε, είναι Ρήττας Δημήτρης από το Μώλο!!! Αλλά γιατί να μπλέξει ο άνθρωπος....., είναι Γενικός Διευθυντής στην Περιφέρεια Στερεάς, σιγά μην ασχοληθεί ως επικεφαλής συνδυασμού για Δήμο Καμένων Βούρλων...

Ανώνυμος είπε...

8.50.Σου αρέσει ο Ρηττας,αυτός είναι χορτασμένος,έχει γνώσεις και ήθος?

Ανώνυμος είπε...

Μου αρεσει ναι

Ανώνυμος είπε...

Ρ ήττας δεν είναι τυχαίο το όνομα ας καθίσει στα αυγά του η ας μετρήσει τις δυνάμεις του η με τον εξ αρχής χαμένο πλατάνια η τον νέο κ άφθαρτο κ φέρελπι νέο Πισλη. Μόνο μην μας απογοήτευσης Τασσο προσοχή

Ανώνυμος είπε...

Τάσο αν θες μα με ακούσεις,κοίταξε το μαγαζι σου,την οικογένεια σου και την υγεία σου και μην ασχολείσαι με αυτά τα οποία κοροϊδεύουμε.Ένας φίλος ΣΟΥ.Αλλά πραγματικός φίλος και όχι φίδι.

Ανώνυμος είπε...

Εγω πιστευω θα δωσει παρα πολλα στον Μωλο απο οποια θεση και να ειναι ....εδω προσφερει τωρα ...δες τι ατομα κυκλοφορουν και πολιτευονται...αχρηστοι και για προσωπικα οφελοι..

Ανώνυμος είπε...

Επειδη δεν παει με τον Συκιωτη και παει με τον Πλατανια τον χτυπουνε...δεν πηραζη οτι αποφαση παρεις ειμαστε μαζι σου Τασο

Ανώνυμος είπε...

Giatu ns pai me allon?

Ανώνυμος είπε...

Για εκθεστε μας βρε Μωλιωτες τι ακριβώς προσφέρει ο κ.Πισλης στο Μώλο....και εν πάση περιπτώσει ας μας πει και ο ίδιος με τι εχέγγυα ζητά -,εάν ζητά -την ψήφο μας

Ανώνυμος είπε...

Εφιάλτες του δήμου…Και αναφέρομαι σε όλους.Αφήστε τα νέα παιδιά και δώστε τους βήμα για μια αλλαγή στο Ίδη υπάρχον δηλητηριασμένο σύστημα.Το περισσότερο λάθος αυτής της επιλογής είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε.Νέοι άνθρωποι,άφθαρτοι,ακομπλεξάριστοι,χωρίς ίχνος βρομιάς πάνω τους.Εύγε στον νέο και σε αυτόν που ονομάζεται Πισλης και σε όλους τους νέους που ενδιαφέρονται να συνεισφέρουν σε ότι αφορά τον τόπο τους.Ας κάνουμε ένα βήμα πίσω και ας αφήσουμε να κάνουν οι νέοι ένα μικρό βήμα εμπρός.Άλλωστε το χρωστάμε αυτό,στα παιδιά μας,στα εγγόνια μας και γενικά σε αυτό που ονομάζουμε όλοι μας παρακαταθήκη.Παίξαμε και χάσαμε αγαπητή μου συμπολίτες.Παραλάβαμε χρυσό και αφήνουμε άνθρακα!! Ας αφήσουμε όλοι τα προσωπικά μας συμφέροντα και ας δώσουμε σε όλα τα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν το κίνητρο να το κάνουν.Είμαι κάποιος ο οποίος ασχολείται ενεργά με τα τοπικά και κάνω ένα βήμα πίσω,για να δοκιμάσω αυτό που πιστεύω ότι θα είναι ίσως καλύτερο από αυτό που έκανα εγώ.καλό βράδυ σε όλους και ελπίζω να έδωσα σε μερικούς τροφή για σκέψη και προβληματισμό..

Ανώνυμος είπε...

Δλδ αυτοι που ειναι τωρα στον Μωλο ειναι καλυτεροι απο τον Τασο???

Ανώνυμος είπε...

Ποιά νεα φουρνια, ρε φίλε, τους δοθήκε και τα κάνανε χριρότερα. Μπεζάτη, πλατανιάς, καραμανώλης, κριτσόβας, πενταλιός κλπ, νέοι ειναι. Εγω πιστεύω χρειάζεται μικτο σύστυμα , επικεφαλής με εμπειρία , εντομότητα , ήθος και αγάπη για ολο το δήμο και νέους με τα ιδια χαρακτηριστικά και οχι νεους για το μεροκαματο.

Ανώνυμος είπε...

Οπως το πες ....οι παραπανω ειναι για μεροκαματο ..ετσι βλεπουν την ενασχοληση με τα κοινα

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 9:43 καλημέρα.Εγώ παραπάνω δεν αναφέρθηκα σε ονόματα.Άλλωστε το τονίζω.Νέα παιδιά άφθαρτα.Δεν έβαλα στο κάδρο αυτούς τους οποίους αναφέρεις εσυ.Συμφωνώ όμως μαζί σου για αυτούς.έδειξαν τι είναι.όλοι μας κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος φίλε μου.ο κόσμος δεν είναι χαζός.

Ανώνυμος είπε...

Όταν θα περάσουμε από το σημείο που λέγεται:Ο σώζων εαυτόν σωθήτω και φτάσουμε στο:η ισχύ εν τη ενώσει,τότε μόνο θα καταλάβουμε και θα δούμε το τι χάναμε τόσα χρόνια..Συγνώμη που θα μιλήσω έτσι απλά και ταπεινά,αλλά έτσι έχω μάθει να εκφράζομαι και να επικοινωνώ.Άλλωστε έτσι όπως λέτε εδώ μέσα όλοι,ένας άνθρωπος για να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά θα πρέπει να είναι,η γιατρός,η δικηγόρος,η στρατιωτικός,η πολιτικός μηχανικός η οτιδήποτε σας ανεβάζει το στάτους το δικό σας…Συγνώμη αλλά εγώ είμαι άλλης άποψης.Αυτής που η κοινή λογική λέει ότι όλοι έχουν την αξία τους με γνώμονα το κοινό συμφέρον…Σε εμάς επικρατεί κάτι άλλο,ο νόμος της ζούγκλας…για να μην πω τίποτε χειρότερο και παρεξηγηθώ.το ξερω θα με πνίξετε.Δεν πειράζει όμως,σας γνωρίζω..οι περισσότεροι είστε αυτό που λέμε ανθρωποφάγοι.Δεν αλλάζουμε σε τίποτα από αρχαιοτάτων χρόνων.Εδώ εμείς οι ίδιοι σταυρωσαμε τον χριστο…Τι άλλο να πούμε,για έναν ενιαίο δήμο ο οποίος είναι μόνο στα χαρτιά…;;Για πράγματα τα οποία θα έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και δεκαετίες και δεν έχει γίνει τίποτα.Για μια λουτρόπολη που δεν αξιοποιείτε σε τίποτα παρα μόνο 2 μήνες το καλοκαίρι;;Για έναν τόπο ο οποίος δεν μπορεί να συνδυάσει τον ορεινό όγκο με τα υπέροχα πράγματα που έχουμε στον κάμπο;;Για έναν Δήμο ο οποίος έχει πηγές και πόρους και δεν κάνουμε τίποτα.Μπορώ να λέω και να πω ακόμα χιλιάδες πράγματα,αλλά δεν θα κουράσω άλλο.Είμαστε όλοι υπεύθυνοι κύριες και κύριοι για την παρακμή που δημιουργήσαμε και πρώτον βάζω εμένα.Εμένα,έναν απλό άνθρωπο που θέλω να βοηθήσω στον τόπο που ζω και ντρέπομαι να το κάνω και να πω το όνομα μου..Εδώ μας φέρατε όλοι,όλοι εσείς που με γνώμονα πάντα το καλό του τόπου,καταφέρατε να είμαστε εν έτη 2023 ο τελευταίος Δήμος….Π.Ζ

Ανώνυμος είπε...

Σωστός!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο λεβεντη μου πολυ σωστα τα ειπες!!!

Ανώνυμος είπε...

Απευθύνομαι σε όλους και σε όλες..Σε ανώνυμους σχολιαστές και μη. Θέλετε να σπάσουμε αυγά για να φτιάξουμε ομελέτα….;;αλλά όχι κλούβια αυγά,φρέσκα…!! Απαντήστε όλοι.Αναμένω…Π.Ζ