03 Μαρτίου 2021

ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΑΓ ΚΩΝΝΟΥ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Μετά από έρευνες στους αρμόδιους κρατικούς φορείς για την τύχη του έργου. 

Η ΕΥΔΕ ΣΤΕΡΕΑΣ με παρέπεμψε στο κ Παπαθεοδωρου στο υπουργείο τηλ 2106417513 .

Η εργολαβία διαλύθηκε κοινή συναινέσει με τον Παπαϊωάννου απο το τέλος του 2020 διότι λείπουν σοβαρές μελέτες για να κατασκευαστει ολόκληρο. Θα ολοκληρωθεί μόνο μέχρι το πρατήριο σελ .

Όταν γίνουν όλες οι μελέτες θα μπορεί να ξαναδημοπρατηθει το υπόλοιπο. Αρμόδια είναι η Δ14 του υπουργείου. 

Είναι μια ακόμα γκάφα των 4 βουλευτών Λαμίας του ΣΥΡΙΖΑ στους οποίους ζήτησα ευθύνες το Σάββατο σε διαδικτυακή συνάντηση. Αν το έργο αυτό ήταν στη Λαμία θα είχε αυτα τα χάλια? 

Απέφυγαν να απαντήσουν και είπαν ότι τους είχαν κουράσει τα μνημόνια αλλά οι βόλτες με τις βουλευτικές μερσεντες τους χαλαρωναν. 

Επίσης ευθύνες έχει ο Σταικουρας που μας είχε γράψει ότι με δικια του πρωτοβουλία ξεμπλοκαρε ο αιγειαλος και θα εκτελεστεί όλο .Καθηστε στους καναπέδες και χαιδεψτε τους ψεύτες που δεν τολμάνε ούτε να σας ενημερώσουνε για τη γκάφα τους. 

Κακομοιρε άγιε κωννε ήταν πολύ όμορφο για να είναι αληθινό θα περάσουν κάποια χρόνια ακόμα με αυτά τα χάλια. 

-----ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

που είναι ο ντοτόρ να πουλήσει μούρη με έργο μη δημοτικής αρμοδιότητας, που δε θα γίνει κιόλας???

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΠΙΛΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ..................ΤΟΥΣ ΑΓ\ΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΣΠΑΣΕΣ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ.............ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΙ ΚΟΠΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ.............

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν το προσεξατε αναρτηθηκε στο διαυγεια ο προυπολογισμος 2021. Μπορει καποιος να τον διαβασει και να μας ενηγμερωσει σχετικα, εμας τους ασχετους ?