05 Μαρτίου 2021

Εισήγηση προϋπολογισμού έτους 2021 του Δήμου Καμένων Βούρλων

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΙ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 2021 ? ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΤΡΑΧΑΝΑ ΕΣΥ ΣΤΙΣ 12.03 - 3/3/21 ΈΓΡΑΨΕΣ ''Ειμαι παλιος στα πολιτικα και συ ανεπαρκης με τις κοτσανες που λες !'' ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ?

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Το βασικο εχει εξαντληθει στη κουβεντα που ειναι η συνεχεια των ακριβων τελων για τα γ21! Δημιουργει προβλημα σε πολλους ειτε ειναι μαγαζια ειτε αγροτικες αποθηκες παραλληλα με το κλεισιμο του κορωνοιου και αυτο φαινεται στην υστεριση των προσδοκομενων εσοδων απο ταπ ηλεκτροδοτουμενων ,δηλαδη πολλοι δεν εχουν πληρωσει τους λογαριασμους του 20 οπως πληρωσαν το 19! Καποιοι πληρωνουν πολλα η χρεωνονται πολλα για σκουπιδια που δεν παραγουν! ΜΟΝΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΗ! ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΛΑΔΙΑ ΑΠΟ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ !ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ 1 ΕΥΡΩ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΙΛΟ! ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΘΕΤΑ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΧΥΤΑ! ---- Για τα καινουρια τετραγωνικα που διορθωθηκαν το εχουμε πει οτι λογικα θα φερουν εξτρα εσοδα στα δημτελη αν πληρωθουνε βεβαια οι λογαριασμοι ρευματος !Επισης θα ερθουν εσοδα εξτρα απο το ταπ μη ρευματοδοτουμενων κτισματων και ακτιστων οικοπεδων που δηλωθηκαν στο 20 με το καινουριο νομο που δινει αφεση αμαρτιων για τα παλια χρονια ΑΠΟ ΤΟ 93 εντος σχεδιου παντα ,θα ερθουν ραβασακια στα σπιτια ποσοι θα τα πληρωσουν θα δουμε του χρονου! Πρεπει να ψαχτει με το Ε9 ποσοι δε τα δηλωσαν οχι για να μπει προστιμο αλλα απλα για να τα δηλωσουν ολοι και να γινει χρεωση !Τα τελη των πλατειων για μαγαζια πρεπει να πεσουν στο μισο αφου δεν γινεται χρηση κανονικη και με αναστολη για το 20 ,το ειχα ξαναπει !----Το τεχνικο προγραμμα της πλακας που ψηφιστηκε βρισκεται μεσα και τα στανταρ εξοδα που χρειαζεται ο δημος καθε χρονο ! Πρεπει να αλλαξει πορεια ,αρμενιζουμε στραβα πχ κανουμε ενσταση στο ελ συνεδριο για τα λεντ να βγαλουμε τους δικαστες τρελους αντι να βγαλουμε τισ φωτοδιαταξεις απο τη δημοπρασια !

Ανώνυμος είπε...

Για μια ακομα φορα ο ΤΡΑΧΑΝΑΣ το ιδιο ποιημα.. Για τον προυπολογισμο βρε χαιβανι ξερεις να μας πεις κατι ? Αν όχι σταματα να επαναλαμβανεις τα ιδια και τα ιδια, ανακυκλωση-λεντ,κλπ που αφορουν τα δημοτικα τελη. Εγινες κουραστικος. Βρε ανθρωπος που θελει να γινει και αυτοδιοικητικος. Άλλος ενας Παπαναγιωτου στο προσκηνιο. ΕΛΕΟΣ !

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Οτι γραφω εχει σχεση με το ζουμι του προυπολογισμου μαλον εισαι ασχετος και δεν ξερεις ! Τι να σου σχολιασω τη συντηρηση των φωτοτυπικων και την αγορα αλυσοπριονων η τη μισθοδοσια ? Δεν υπαρχει σοβαρο τεχνικο προγραμμα οποτε και ο προυπολογισμος ειναι της ρουτινας !

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Για να εχουμε καθαρες κουβεντες στο μπλογκ σημερα μετα απο 6 χρονια συναντησα τον υποτιθεμενο δημαρχο τυχαια κατω απο το σπιτι μου ,μου ανοιξε κουβεντα για τον εξωτερικο σωληνα υδρευσης και τους υπολοιπους αμιαντοσωληνες στον αγιο οτι θα γινει συντομα με εργολαβια που τρεχει ,θα δουμε μακαρι! Επισης για το βιολογικο του αγκωννου συντομα θα βγει δημοπρασια και οτι συμφωνει μαζι μου να παρουν τους βιολογικους ιδιωτες με παραχωρηση και να δουλευουν τελεια ολα κατασκευες επιδιορθωσεις ,αντικαταστασεις δικτυου με την εποπτεια του δημου και οπου ο ιδιωτης παραβαινει τους ορους ο δημος να τον καμπανιαζει με προστιμα ! Του ειπα προχωρα τον βιοκα του μωλου και των καμενων αμεσα ο χρονος περνα! ---Για το λιμανι ο εργοταξιαρχης μου ειπε οτι εχει υποχρεωση να παραδοσει το λιμανι σε 2 χρονια αλλα θα ειναι ετοιμο σε ενα ,μακαρι να δουμε κατι να τελειωνει εδω στο πολυπαθο τοπο ! Ο τοπικος συριζα μετα το φιασκο του 19 που ηταν σχεδον απων ειναι ενημερωμενος για πολλα εντος του δημου ειτε δημοτικα ,περιφερειακα και κεντρικοκρατικα και θα ενημερωθει για τα παντα και θα βγει στη κοινωνια για συζητησεις !

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ ! ΤΡΑΧΑΝΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΨΕΥΤΗ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΖΕΣ, ΨΕΥΤΗ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΣ ΤΟΝ ΠΙΠΙΛΑ ? ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ? ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2023! ΡΕ ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ !

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Δεν σου ειπα οτι το πιστευω ,λεω μακαρι θα δουμε ,πρεπει να πας φροντιστηριο για τα ελληνικα σου! Δεν εχω σχεση με νδ και σταικουρα καμια ουτε προκειται

Ανώνυμος είπε...

Καλώς ήρθες στο κλαμπ Τραχανά. Σε όλους έτσι λέει ο πιπίλας και τους κάνει τον καλό και όπου να είναι θα γίνουν τα έργα. Σου κάνει και τον κολλητό. Και από πίσω σου λέει, ‘ο μαλάκας’. Μην μασάς.

Ανώνυμος είπε...

Δρυός πεσουσης πας ανηρ ξυλευεται?

Ανώνυμος είπε...

Βρε ολοι Βαξεβανηδες!!

Ανώνυμος είπε...

Βρε όλοι
Σταικουρηδες??

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΑΧΑΝΑ συμπληρωθηκε 24ωρο χωρις σχολιο σου. Τι εγινε δεν συθναντησες κανεναν σημερα για να μας μεταφερεις τα νεα ?

Ανώνυμος είπε...

Προς αυτ/κους Δ.Ε Καμ. Βουρλων

{{ΥΠΕΝ: νομοθετική ρύθμιση ολοκλήρωσης πολεοδομικών σχεδίων σε 120 περιοχές
5 Mαρτιου 2021
Πληροφορίες αναφέρουν ότι με νομοθετική ρύθμιση το ΥΠΕΝ ετοιμάζει παράταση προθεσμίας ολοκλήρωσης έως τις 31.12.2022 σε Γενικά Πολεοδομικά Σχέδια (ΓΠΣ) και Σχέδια Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτής Πόλης (ΣΧΟΟΑΠ)
Με την εν λόγω ρύθμιση δίνεται η δυνατότητα σε πάνω από 120 ΓΠΣ και ΣΧΟΟΑΠ σε όλη τη χώρα να ολοκληρωθούν ( συγκεκριμένα αφορά σε 123 δημοτικές ενότητες, πλην της Περιφέρειας Κρήτης).}}

https://ecopress.gr/ypen-nomothetiki-rythmisi-gia-oloklirosi-poleodomikon-schedion-se-120-perioches/

Σ.Σ Αυτή την επέκταση του σχεδίου πόλεως την προσδιορίσαμε πριν 30 χρόνια.
Ξοδεύτηκαν 100δες χιλιάδες ευρώ.
ΝΑ ΤΗΝ.......... ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ;;

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Κατι που αφορα τον προυπολογισμο και το ξεχασα και παντα μας απασχολουσε στο πρωην δημο αγ κων και τωρα καλλικρατικα την ωρα του προυπολογισμου .Ειναι τα ανεισπραχτα εσοδα ποε που προερχονται απο πλατειες μαγαζιων και απο 97 εως 2008 2% τελη παρεπιδημουντων (ξενοδοχεια)και 2% τελη επι των τζιρων ανευ φπα για μαγαζια επιτοπιας καταναλωσης τροφιμων ,ποτων ! Το 2008 εγινε 0,5 % ! Για να καταλαβουν ολοι αν ενας φρεντο η μια πιτασουβλακι εκανε 2,50 ευρω με 13 % φπα , αφαιρωντας το φπα ειναι 2,21 ευρω και απο αυτα τα 5 λεπτα ειναι για το δημο, τα καθαρα εσοδα του ηταν 2,16 ε! Ο μαγαζατορας ηταν υποχρεωμενος να υπολογιζει το 2% στη τιμη γιατι καποιοι ασχετοι λενε οτι δεν το χρεωνανε καθολου ενω μπορουσαν να βαλουν τιμη 2,55 η 2,60 ! Μιλαμε παντα για αυτα που κοβοντουσαν αποδειξεις η τιμολογια !Απο αυτο το 2% μαζευτηκαν πολλα χρεη το καιρο της αναπτυξης που υπηρχε και μεγαλη καταναλωση και μαζευτηκαν αρκετα χρεη προς το δημο για μερικους που δεν το πληρωνανε πχ για 100000 τζιρο σχεδον 2000 ευρω,γιατι καποιοι το πληρωνανε κανονικα !Μετα το 2010 ο δημος ηταν αναγκασμενος να κανει εισπραχτικα μετρα κατασχεσης λογαριασμων η ρυθμισεις χρεων κλπ !Τωρα ειναι πολυ δυσκολο να εισπραξει ακομα και τις ρυθμισεις αφου ειναι κλειστα η υπολειτουργουν !Στη σημερινη οικονομικη ειναι θεμα αντιδικια δικαστικη με το λεβεντη για θεμα τετοιων χρεων ! ----φιλε ακου συναντηθηκα τυχαια με αυτον που παιζει το βιολι και χορευουν ολοι στο δημο δυστυχως και προσπαθησα να τον ξυπνησω ! Συναντηθηκα εκουσιως με αυτον που διευθυνει το μοναδικο εργο που γινεται εντος δημου μας 10 εκ ευρω και εντος μικροπολης μου !Το λιμανι το εχει χρηματοδοτησει ο συριζα και ειμαι υποχρεωμενος να ενημερωθω και χαιρομαι πολυ που θα τελειωσει γρηγορα

Ανώνυμος είπε...

Και ελεγα σημερα ο μεσιε Τραχανας δεν θα κανει καμια συναντηση να μας ενημερωσει ?
Ποιος ειναι μεσιε αυτος "που παιζει το βιολι και χορευουν ολοι στο δημο'' ?
Γιατι μας τον κρυβεις ?
Και μια και το αναφερεις, εσυ με ποια ιδιοτητα εκπροσωπεις τον Συριζα και πρεπει να ενημερωθεις ?

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Εννοω τις παλιες συναντησεις με τον υποτιθεμενο δημαρχο και τον εργοταξιαρχη του λιμανιου !Απλα εξηγω στον 6,53 7 μαρτιου γιατι αναφερω τις συναντησεις ,επειδη τις θεωρω σημαντικες και η δευτερη εχει καλα νεα!Ολα στο φως σε αυτο το μπλογκ που ειναι το σπιτι μας ---Ειμαι στη τριμελη συντονιστικη επιτροπη συριζα καμ βουρλων και ο τοπικος συριζα ξυπνησε απο το ληθαργο και θα γινει επαναδιοργανωση !

Ανώνυμος είπε...

Και επειδή όπως λές ''Ολα στο φως σε αυτο το μπλογκ που ειναι το σπιτι μας'' ποιοί είναι οι άλλοι 2 της τριμελους συντονιστικης επιτροπης συριζα καμ βουρλων ?

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Πετρακης Δημητρης συντονιστης κατοικος καμ βουρλα ,Παπαιωαννου δημητρης κατοικος μενδενιτσας

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΛΟΓΚΕΡ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ,
ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕ Ο....... ΣΕΙΣΜΟΣ, Ο ΚΤ "θα μας ξεσπιτώσει".
ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ Ο Π/Σ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ 'ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ"!!!!!!!