19 Νοεμβρίου 2020

Silver Alert : Αναζητείται η Αξιοπιστία του Δημάρχου μας κ. Συκιώτη

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Γράφει ο Οικονομολόγος Γιάννης Σκούφιας –  19/11/2020

Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ είναι μια λέξη με ειδική βαρύτητα για κάποιον που κατέχει θέση εξουσίας. Σημαίνει πως είναι άξιος πίστης. Μπορούμε, δηλαδή, να εμπιστευτούμε πως αυτό που λέει ή κάνει είναι όντως έτσι, πάει και τελείωσε. Δύσκολο πράγμα, όμως, να είσαι αξιόπιστος. Θέλει χαρακτήρα, αντιστάσεις, πίστη, άποψη, προδιαγραφές, ελέγχους.

Και προπάντων θέλει συνέπεια λόγων και έργων.

Δυστυχώς, όμως, στη τοπική πολιτική σκηνή οι κατέχοντες την εξουσία δεν έχουν καλές σχέσεις μαζί της. Και το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αναξιόπιστου ανθρώπου εξουσίας  είναι ο Δήμαρχός μας κ. Συκιώτης.

Δεν πρόκειται όμως περί αναξιοπιστίας που προκύπτει επειδή τα πράγματα έρχονται ανάποδα και δεν μπορεί να ανταποκριθεί παρόλο που θα το ήθελε.  Πρόκειται περί αναξιοπιστίας που αποτελεί ουσιώδες μέρος άσκησης της πολιτικής του. Δίχως να νιώθει ανάγκη απολογίας, χωρίς να αισχύνεται ή να ερυθριά.

Το τελευταίο δείγμα αναξιοπιστίας του  είναι αυτό που προκύπτει από το αναρτηθέν στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ [ ΑΔΑ : ΩΖ19ΩΚ1-ΒΩΨ / 18.11.2020 ] πρακτικό υπ’ αριθ. 7/2020/ 5.11.20  του 7μελούς Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Κωνσταντίνου.

ΘΕΜΑ : Αντικατάσταση αμιαντοσωλήνων

Το θέμα έφερε προς συζήτηση ο Τοπικός Σύμβουλος Δ. Πούλος, φίλα προσκείμενος στο  ψηφοδέλτιο του Δημάρχου, ο οποίος και είπε τα εξής:

§  «Προ τριμήνου είχα θέσει πάλι το θέμα στο Τοπικό Συμβούλιο και μάλιστα παρουσία του Δημάρχου. Πήρε τον λόγο ο Δήμαρχος και αφού τηλεφώνησε παρουσία όλων μας σε έναν  κύριο που δεν γνωρίζω, μας ανακοίνωσε ότι σε 10 ημέρες το έργο θα ξεκινήσει. Του απάντησα ότι ήμουν υποχρεωμένος να αποδεχτώ την απάντησή του και μάλιστα του είπα “είθε να ξεκινήσει σε 20 ημέρες”. Από τότε μέχρι σήμερα έχουν περάσει 3 μήνες και πλέον και δεν έχει ξεκινήσει το πολυπόθητο από όλους τους κατοίκους έργο. Είναι ένα έργο που είχαμε εξαγγείλει προεκλογικά ότι θα ξεκινήσει άμεσα. Επειδή η αγωνία των κατοίκων ως προς την αντικατάσταση αλλά και το χρονικό διάστημα διεκπεραίωσης του έργου είναι έκδηλη, ζητώ από το Τοπικό Συμβούλιο να τεθεί εκτός ημερήσιας διάταξης το θέμα και να μου απαντηθεί πλέον γραπτώς τι μέλλει γενέσθαι»

 Ο κ. Πούλος τα είπε όλα.

Εγώ, το μόνο που έχω να συμπληρώσω είναι το σχόλιο ενός ανώνυμου που στο άρθρο "Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή στο Καινούργιο!"  στις  3:24 π.μ., Νοεμβρίου 19, είπε :

 «…….. Σε έναν δήμο με πλείστα προβλήματα ένας ανεπαρκής δήμαρχος με αλαζόνες Δημοτικούς Συμβούλους και υπερόπτες Αντιδημάρχους. Δεκάδες προβλήματα άλυτα που “προεκλογικά… είχαν ήδη λυθεί" κάθε μέρα ταλαιπωρούν τους δημότες και οι απαντήσεις των αιρετών που πληρώνονται από τα λεφτά σου δημότη είναι "ας μην μας ψηφίζατε". Αυτοί που τότε έλεγαν πως θέλουν το καλό του τόπου. Πήραν την ψήφο μας με ύπουλο τρόπο και αθέμιτα μέσα και φυσικά πρόδωσαν από την πρώτη στιγμή την εμπιστοσύνη μας Το δικό τους όφελος τους απασχολούσε. Κατά το λαό και ο ηγέτης λοιπόν… έτσι δεν λένε ? »

-----------------------------

31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένα ακόμα δείγμα ανεκπλήρωτων υποσχέσεων του συμπολίτη μας και δημάρχου κ. Συκιώτη, ο οποίος μας έχει φέρει στα όρια της αντοχής και της υπομονής. Έξι χρόνια το ίδιο έργο θεατές. Το ένα ψέμα διαδέχεται το άλλο για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως δημότες του ΑΚ, μικρά ή μεγάλα.
Δυστυχώς έχουμε να κάνουμε με ένα άνθρωπο που τη μόνη δυνατότητα που έχει είναι να παρουσιάζει το μαύρο – άσπρο και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η καρέκλα της εξουσίας, η «εξυπηρέτηση» ιδιοτελών συμφερόντων, το φαίνεσθε και όχι η ουσία.

Ανώνυμος είπε...

η τελευταία απόφαση που βρέθηκε για το έργο είναι η: ΑΔΑ: Ω9ΦΨΩΚ1-ΥΝΚ/29-6-2020. έκτοτε τι έγινε?? υ.γ. προσωρινός ανάδοχος σε αυτό το έργο ίδιος με αυτόν που του ανατέθηκε η επείγουσα βλάβη αποχέτευσης στα κ.β.

Ανώνυμος είπε...

Η αδιαφορία του κ. Συκιώτη επι έξι χρόνια για την αποπεράτωση του εργου αντικατάστασης των αμιαντοσωλήνων απο το δύκτιο ύδρευσης του αγίου κων/νου και σε μικρά τμήματα στα καμένα βούρλα και άγιο σεραφείμ τον ευτελίζει πρωτίστως ως γιστρό και μετά ως δήμαρχο,εαν υπήρχε ίχνος ευθυξίσς θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί!!!

Ανώνυμος είπε...

Εάν ηταν δήμαρχος φρέσκος και δεν γνώριζε τις διαδικασίες, μπορούσες να του αναγνωρίσης "άγνοια", αλλά με την έγκριση της χρηματοδοτησης τελείωσε και το έργο, πάγια τακτική του, τον κάνει ψεύτη με πατεντα. Τον ρωτήσαμε τι γίνεται με δημαρχιακό κατάστημα, απάντηση πριν 4 χρόνια, μόλις αγοράσουμε το οικόπεδο θα γίνει νέο αμέσως με προκάτ κατασκευή ( τόσο εύκολο, γρήγορο και ασφαλές) το ψεύδος του, για να σε κάνει πέρα και κακώς ρωτάς, όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρωνει. Δεν παίζεται ο άνθρωπος, έβαλε κάτω και τον Ηλιόπουλο στο " ζητείται ψεύτης".

Ανώνυμος είπε...

Και βεβαια ο δημαρχος εχει την ευθυνη για την μη αποπερατωση του εργου αντικαταστασης των αμιαντοσωληνων. Αλλα γιατι κανενας δεν μιλαει για τους επι εξι χρονια συνεργατες του, Νικο και Φρόσω, που τον στηριζουν στο δημοτικο συμβουλιο ? Αυτοι δεν είναι συνυπευθυνοι ?

Ανώνυμος είπε...

Παει ο Κοτζακ στην Περιφερεια σε εναν δικο του για τη δουλειά ,εκεινος του λεει παρε την εγκριση ,και πριν την δωσει του λεει,εκεινη την ξανθιά που ησαστε μαζι προχθες ,θελω το τηλεφωνο της.
Ο Κοτζακ παιρνει τα χαρτια παει στην πορτα ,γυριζει και του λεει, α ναι το τηλεφωνο, δεν πληρωσε το λογαριασμο και της το κοψανε.
Ρε και εκει μοναχοφαης?

Ανώνυμος είπε...

Ξενοκοιταει ;,

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από τον αμίαντο, ο αγωγός είναι διάτρητος, τρέχει από παντού . Αποτέλεσμα , πριν 2 χρόνια ο Δήμος αναγκάστηκε να πληρώνει υδροφόρα να φέρνει νερό στον Αγιο Κωνσταντίνο. Ναι , στο χωριό που η υπερχείλιση της πηγής σχηματίζει ρέμα. Επιπλέον το ότι είναι διάτρητος ο αγωγός επιτρέπει στις ρίζες των δέντρων να εισέρχονται εντός του και να δημιουργούνται σαπρόφυτα. Κανένας δεν έχει πει αν τα σαπρόφυτα σκοτώνονται με το χλώριο και αν όχι, τι προβλήματα δημιουργούν σε ανθρώπους που πίνουν τέτοιας ποιότητας νερό. Η αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων έπρεπε να γίνει χθες, όσο καθυστερεί να γίνει αυτό αυξάνεται και η εγκληματική αναισθησία των διοικούντων.

Ανώνυμος είπε...

Ο μεσιε Τραχανας και ο θεωρητικολαγνος υπερασπιστης του ντοτορ Κριτων δεν εχουν αποψη επι του θεματος? Γιατι μουγκα?

Ανώνυμος είπε...

Εάν γνωρίζετε γίδια ε γίδια το ο Τσωμος έχει κάνει ένσταση επειδή δεν το πήρε κ δεν το αφήνει να γίνει. Σας είπα είναι καλύτερα να αλλάξει περιοχή αδίκως προσπαθεί η διοίκηση αυτή να κάνει έργα όλα σταματάνε από την οικογένεια Τσωμου!! Θέλει να μην πάει μπροστά η περιοχή να πέσουν οι αξίες των περιουσιών μας για να τις αγοράσει φτηνά. Ύστερα τα καμένα θα γίνουν αγνωριστα

Ανώνυμος είπε...

@10:33. από το να πετάς τη μπάλα στη..θάλασσα, θα μπορούσες να γράψεις ότι υπογράφηκε στις 13-10-2020 η σύμβαση. (ΑΔΑ: ΩΡ2ΖΩΚ1-2ΓΥ). Επίσης στην απόφαση της Ο.Ε. (ΑΔΑ: Ω1Θ0ΩΚ1-9Ω6), δε βλέπω να λέει για καμιά ένσταση... άντε για πλύση εγκεφάλου τώρα...

Ανώνυμος είπε...

10.33 - Καλό το παραμύθι σου αλλά δεν έχει δράκο. Σε άλλο ακροατήριο πήγαινε να πουλήσεις… μούσια.

Ανώνυμος είπε...

EIMAΣTE AΞIOI THΣ TYXHΣ EMEIΣ OI AΓIOKΩNΣTANTINIΩTEΣ ME THN EΠIΛOΓH MAΣ THΣ ΣHMEPINHΣ ΔHMOTIKHΣ APXHΣ KAI TOY ANYΠAPKTOY ΔHMAPXOY ΓIANNH ΣYKIΩTH...... ΩΣ ΓIATPOΣ ΘA EΠPEΠE TO ΘEMA TOY AMIANTOY NA TO EXEI ΛYΣEI AΠO TO 2015..........ΓIA ΓNΩPIZETE KYPIOI KAI KYPIEΣ. TO EPΓO AYTO MEΛETHΘHKE KAI ΔHMOΠPATHΘHKE TO 2010 EΠI ΔHMAPXIAΣ ΨAΘA BAΓΓEΛH KAI YΛOΠOIHΘHKE TO ΔIKTYO EΠI ΔHMAPXIAΣ TETPIMHΔA BAΓΓEΛH TO 2014...KAI ΠEPEΔΩΘHKE TO ΔIKTYO ΣTON ANYΠAPKTO ΔHMAPXO ΣYKIΩTH Γ. TO 2015.........! ΔHMAPXE OXI AΛΛA ΨEMATA.....TO EPΓO EΠPEΠE NA EXEI TEΛEIΩΣEI AN EIXEΣ ΛIΓO TΣIΠA.... ΘA EΠANEΛΘΩ...........

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Σενιορ ανωνυμε το εχω ξαναπει μερικα πραγματα εννοουνται ,πιστευεις οτι δε θελω να τελειωσει η υδρευση στον αγ κων που ειμαι ο πιο θιγομενος ? εχω τη σωληνα φ150 πανω στο πεζοδρομιο μου απο το 2010 ,και πηδαω απο πανω για να μπω στο σπιτι και στο μαγαζι μου, την σκεπαζω με τελαρα και αλατια για να μην σκονταψει καποιος και τσακιστει .. .ειχε μπει προσωρινα επι θητειας μου για να γινει ο υπονομος 2χ3 τα βροχονερα της παθε να πηγαινουν στη θαλασσα και εμεινε μονιμα ...για να ειμαστε δικαιοι αυτη η δημαρχια το 14 βρηκε εναν εργολαβο κεφτε που εφτιαχνε νεο δικτυο στον αγ κωννο που ειχε δωσει μεγαλη εκπτωση και το 2015 το παρατησε , απο εκει και περα ο δημος κοιμηθηκε ---ειχε οπλα ο δημος να το τελειωσει μονος του αντι να περιμενει χρηματα απο υπουργεια ..μπορουσε καποιες μερες να φερνει ολους τους υδραυλικους του δημου και να προχωρανε σε συνδεσεις για αυτο εγινε ο καλλικρατης για εξοικονομηση ....μπορουσε να χρεωσει στα ρολογια εξτρα τελος για να μαζεψει τα χρηματα να το φτιαξει με εργολαβο ακομα και με απεευθειας κατεπειγον αναθεση ,κανεις δεν θα εφερνε αντιρρηση αυτο το θεμα ,εχει κουρασει τοσο τον αγ κωννο που ενω εχουμε νερο βουνου αγοραζουν εμφιαλωμενο πλαστικο η πηγαινουν στον αη νικολα για γεμισμα με μπουκαλια γιατι καποιος βλακας διεδωσε οτι ο αμιαντος προκαλει καρκινο στο νερο ..το νερο ελεγχεται τακτικα ----μεσιε σκουφια ο χερ πουλος δεν ηταν καποιος που βοηθησε την ανικανη δημαρχια να συνεχισει στο θεαρεστο εργο της ακομα 4 χρονια ? και αυτη τη στιγμη τη βοηθαει ακομα αφου δεν εχει δηλωσει ανεξαρτησια . ενω κανεις τοσο αξιεπαινο αγωνα γιατι αθωωνεις τους αιρετους ? ο τσωμος και οι αλλοι δεν θα επρεπε να κανει ενσταση για τις αυξησεις αφου εχει 28 % θεσμικη αντιπολιτευση ? γιατι δεν τον εγκαλεσες ? με το να χαριζεσαι ακυρωνεις τισ προσπαθειες σου

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Η μελετη εγινε επι ψαθα ,,η δημοπρατηση και μισουλοποιηση επι τετριμιδα και δεν το τελειωσε ο εργολαβος ----οι ανακριβειες δεν βοηθανε κανενα

Ανώνυμος είπε...

Εργολάβος ήτανε ο Τσωμος κ το παράτησε?

Ανώνυμος είπε...

Για τα αυτονοητα δηλ αν επρεπε το εργο να εχει τελιωσει απο το 2015... δεν νομιζω οτι διαφωνει καποιος ειτε ειναι οπαδος ή οχι του δημαρχου.
Το αρθρο ομως αναφερεται στην αξιοπιστια του δημαρχου και επι αυτου πρεπει να γινεται ο σχολιασμος.
Ειναι πραγματι ο δημαρχος ενα αναξιοπιστο προσωπο ?
Αν η απαντηση ειναι ΝΑΙ τοτε εμεις οι δημοτες του ΑΚ οφειλουμε να πιεσουμε τους δημοτικους συμβουλους που εκλεγονται στη δημοτικη μας ενοτητα με την παραταξη του δημαρχου, να αρουν την εμπιστοσυνη τους στον δημαρχο ωστε να μην μπορει να παιρνει αποφασεις εκμεταλευομενος τη ψηφο τους.
Ειδαλλως το "σκασμο" ολοι μας γιατι τα θελει ο 'κωλος' μας !!!
...
Ενας ΑΚτης που τον ξαναπιστεψε το 2019 και τον ψηφισε και συνεχιζει να πινει νερο απο αμιαντοσωληνες

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙ ΑΥΘΕΝΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Προσπαθωντας να εξηγησω ορισμενα τοπικα ζητηματα ,κανω ισως το λαθος να τα θεσω
υπο την γενικη επισκοπιση αιτιου- αιτιατου, δηλ δεν περιοριζω την αναλυση στο ειδικο λ χ. Σχεδιο πολης ,αμιαντος,κυκλοφοριακο οδων ,απαλλοτριωσεις οικοπεδων κλπ. αλλα το διαστέλλω χρονικα για να ευθυγραμισθω αν μπορω με την αποψη του Αριστοτελη οτι"-Αφου οι συνθηκες
δεν ρυθμιζονται αναλογα με την βουληση μας,πρεπει η βουληση μας να ρυθμιζεται
αναλογα με τις συνθηκες"

Εχουμε δε εδω στον τοπο μας πλειστα παραδειγματα μεταβολης μιας αρχικης αποψης καποιου-ων
ισως και σωστα αν υποθεσουμε οτι η δογματικη αμεταβλητη αποψη ειναι ακραια.

Στα ¨Ηθικα Νικομαχεια¨ετεθη το ζητημα απο τον ιδιο τον Αριστοτελη,οταν ετοιμος να ανασκευασει
τον Πλατωνα , ομολογει οτι η συζητηση αυτη του ειναι δυσαρεστη, αλλα μπροστα στο διλημμα να διαλεξει αναμεσα στην φιλια και στην αληθεια, εχει χρεος να επιλεξει την αληθεια.
[βλεπε :ακινησια εφαρμογης σχεδιου πολης].

Το ιδιο θεμα ο Κικερων το εθεσε διαφορετικα,οτι στην αναμετρηση αναμεσα στον Πλατωνα και τους αντιπαλους του, προτιμα να ζει στην πλανη με τον Πλατωνα παρα να κατεχει την αληθεια με τους εχθρους του.[βλεπε:καποιους προεδρους χωριων}.

Τιθετε λοιπον η προβληματικη αναλογως,[εδω δεν εξεταζεται το ηθικο αλλα μονο το τυπικο και εξ αυτου νομιμο]γινεται λοιπον σαφες οτι οι αποψεις διιστανται,αλλωστε η ιδεολογικη αφετηρια
του καθενος απο εμας, προγραμματιζει και την κατευθυνση της σκεψης του για τον δημο
κυριως ως προς την εφαρμογη της συνολικης ωφελειας.

Ο Διογένης το εθεσε σε μια αλλη διασταση,οταν ατυχως επωληθει σε εναν αρχοντα ως δουλος,κατεστησε αμεσως απολυτως σαφες οτι στο εξης οφειλε ο αρχοντας να ακολουθει
τις δικες του εντολες,γιατι οπως θα υπακουε σε εναν γιατρο ή μηχανικο ακομη και αν ηταν
δουλος ,ετσι ακριβως οφειλει να υπακουει τον φιλοσοφο [εδω τον ρολο του Αρχοντα τον εχει δικαιωματικα ο πρωτος Πολιτης ,τον φιλοσοφο πρεπει να τον αναζητησουμε ισως αναμεσα στους δημοτες]

Ανώνυμος είπε...

Αφού απέτυχε ο Τσωμος να κερδίσει το Συκιωτη, Ο οποίος προήλθε από τα σπλάχνα της δημοτικής παράταξης του γιατρού ήρθε η ώρα για τον Νίκο της καρδιάς μας τον οποίο αν κ καταταξαμε πρώτο μεταξύ ίσων ο συντοπίτης μας δήμαρχος μας τον έστειλε σε καταναγκαστική εξορία Επειδή τρέμει την επιρροή που έχει ο Νίκος στους δημότες. Είναι ώρα αυτός ο Πινόκιο να πάει σπίτι του. Ο Νίκος δεν είναι μόνος, έχει μια ομάδα νυν κ πρωην συμβούλων που τον στηρίζουν όπως Φρόσω, Καραμανώλης, παπασταματης, Πλατανιάς όπως κ ομάδα επιχειρηματιών πχ Διονυσοπουλος που θα δώσει δουλειά σε πολλούς υποστηρικτές κ ο νυν αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Καρκτζας. Όλο αυτό το πάνελ είναι η επόμενη λαμπρή μέρα για τον Δήμο. Η μάχη έχει κριθεί η ανυπαρξία της παρούσας Διοίκησης μετράει μέρες. Κρίτωνα είδη έχεις αρχίσει κ ιδρωνεις θα επανέλθω δριμύτερος

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Μεσιε πολυπαθε αγκωννιωτη των 3,37 δεν γινεται τοσο απλα οταν ενας ανευθυνος εργολαβος[εν μεσω χρεωκοπιας το 2011 εκανε εκπτωση 58 % χωρις να ειναι ντοπιος ,που θελει ενοικιο σπιτιου ] παρατησει ενα εργο το 2015 που πληρωνεται απο εσπα , πρεπει να γινουν μετρησεις ποσο απο το εργο εφτιαξε για να πληρωθει ,να αφαιρεθει η εγγυητικη του κλπ ενστασεις, γραφειοκρατειες . οι δημαρχοι δεν ειναι μαγοι ,θα ηταν ολα μια χαρα αν ειχε ολοκληρωθει το 2019 --το ξαναλεω το συστημα ειναι δημαρχοκεντρικο ,ανα πασα στιγμη ενας συμβουλακος μπορει να γινει αντδρχος και να παιρνει 1300 ε το μηνα ,τωρα που ψοφαει η κοτα για αγριοχορτα , και μενουν ακομα 34 μηνες θητεια .ποιος συμβουλακος θα παει κοντρα ? στη δημαρχια οι εχθροι γινονται σε δεκα λεπτα κουμπαροι --- ας προσεχες οταν εβγαινες απο τη κουρτινα τι φακελωνες ,τωρα μπουενας νοτσες

Ανώνυμος είπε...

4.59 κατι πινεις διαφορετικα δεν εξηγειται !

Ανώνυμος είπε...

Καταιβαινει και αλλος συνδιασμος εναντιον του Σκιαχτρου Συκιωτη , επιχειρηματιες του τοπου και γνωστες των δημοτικων θεματων , με αξονα την καθαρση των ατασταλιων και την πραγματικη αναπτυξη του τοπου ,

Ανώνυμος είπε...

6.29 μη δίνεις σημασία, ο 4.16 είναι βαρεμένος !

Ανώνυμος είπε...

Κλεψανε τους ψηφους και καταμετρηση ψηφων , επιτηδιοι ,, τωρα εχουμε super δημαρχο , δεν ξεχναμε ποιοι ηταν κουμπαροι και αντιδημαρχοι , ....τωρα ειναι αργα ....αρνηθειτε απλα να σρτηριζετε τις αποφασεις τοτ δημαρχου , διαφορετικα , ειστε υπευθυνοι και συνεργατες του

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι το θέμα είναι απλό! Ο Δήμαρχος δεν μένει στην ευρύτερη περιοχή ούτε δραστηριοποιείται επαγγελματικά επίσης! Συνεπώς γιατί να τον πειράξει από πού πίνει νερό ο Δήμος του?

Ανώνυμος είπε...

Σερφαροντας έπεσα πάνω σε Σαιντ της Δράμας, όπου ο Δήμος θαπερνε απόφαση για κατανομή πόρων 1.333.000 σε τοπικές κοινοτικες βάση νόμου. Εδώ έχετε ακούσει ποτέ να γίνεται λόγος για κατανομή πόρων;; ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΑΡΑΓΕ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ;

Ανώνυμος είπε...

Ξεφτιλα

Ανώνυμος είπε...

Ποιος αχρηστος δεν γινεται ....βρε αφηστε να κανει την δουλεια του αυτη που δεν ξερει. Δημοτης περα Ραχουλας

Ανώνυμος είπε...

θέλετε και κατανομή πόρων ανά τοπική...πλάκα έχετε..εδώ ο τύπος δε μπορεί ούτε διαγωνισμό προμήθειας καυσίμων να προκηρύξει... πινοκιάδα με σκαλοπατομέτρημα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρα τα παει χωρις δισγωνισμο τσαμπα καυσιμα 3 το λιτρο

Ανώνυμος είπε...

Εσεις τι λετε θα φυγει ποιο φτωχος η ποιο πλουσιος ο Δημαρχος! Οταν ληξει αυτη η τελευταια του θητεια ;; λεφτα δημοτων ολοι στο ερανο για το καημενουλη ....