18 Νοεμβρίου 2020

Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή στο Καινούργιο!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


Στις δύσκολες ημέρες της πανδημίας που διανύουμε, με τις μεγάλες ελλείψεις αίματος, ας δώσουμε το καλό παράδειγμα της αλληλεγγύης και ανιδιοτελούς προσφοράς μας.

Οι Εθελοντές Αιμοδότες μπορούν να μετακινούνται για Αιμοδοσία, είτε με την Βεβαίωση κατ' Εξαίρεση Μετακίνησης Πολιτών επιλέγοντας τον κωδικό Β1, είτε με την αποστολή SMS με τον κωδικό 1 στο 13033.

Αφιέρωσε και εσύ 5 λεπτά από το χρόνο σου για σώσεις ζωές!!

Κυριακή 22/11 και ώρα 10:00-13:00, στο Δημοτικό Σχολείο Καινούργιου.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία και συγχαρητήρια για τις προσπάθειές σου, είσαι ένας "Προεδρακος" κατά τον μεγαλο και τεράστιο ," τραχανακο".

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

φιλαρακο το προεδρακος δεν ηταν μονο για τον καινουριωτη ,ηταν για ολους αυτους που εχουν θεση με μισθο και σιωπουνε οταν πρεπει να μιλησουνε ----τελειες δρασεις οι αιμοδοσιες και στον αγ-κων γινονται αλλα δυστυχως χρειαζονται και αλλες δρασεις για την υγεια μας

Ανώνυμος είπε...

κ.τραχανά, η ψυχική υγεία είναι το παν, δεν έχεις ακόμα το θάρρος να παραδεχθείς ότι υπερεβαλες με τον χαρακτηρισμό ενός πρόεδρου τ.κ. Πέραν από τα ανωτέρω συνεχίζεις να μιλάς για μισθούς των προέδρων τκ, ποσό των 280 ευρώ τον μήνα είναι τεράστιος μισθός, για ρώτα τους πόσα ξοδεύουν στις υποχρεώσεις τους .


Διάβασε έμπειρε τραχανά στον κώδικα δήμων, πόσες υποχρεώσεις έχουν απέναντι στους δημότες τους. Μένω προσωρινά εδώ.

Ανώνυμος είπε...

Πας να μας τρελάνεις, ανετρεξα στο σχόλιο 7/11/ ώρα 5.57 και το ξαναδιάβασα. Ενώ οι σχολιαστές πριν ήταν θετικοί, ήρθες εσύ και ενώ ξεκινάς με κ. Πρόεδρο κλπ συνεχίζεις και απευθύνεσαι στον καινουργιωτη πρόεδρο και γράφεις * τι θα κάνεις γιαυτο προεδρ'ακο..* και απευθυνοσουμε σε όλους ε? Άσε τις μα....ς γέρος άνθρωπος πες μια συγνώμη για τον χαρακτηρισμό και την στοχοποίηση. Με τις αυξήσεις πέρασε ένας χρόνος, οφείλει το δ.σ να παρουν νέα απόφαση μέχρι 31/12/20 σχετικά με τα τέλη για τον προϋπολογισμό του 2021. Ιδού πεδίο δόξας λαμπρό ξεκινά από το χωριό σου,κατέβασε τον κόσμο, για να σε δούμε και άσε το καινούριο μας.
Την αντικατάσταση του αμιάντου της τρεχεται και καλά κανετε, για τις αυξήσεις μόκο στον αγιο, μεσιέ τραχανακο. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Κοκορομαχιες βλέπουμε πάλι.Οιμεν υποστηρικτές του μεγάλου ηγέτη και οι δε που μάταια ελπίζουν.Σε έναν δήμο με πληστα προβλήματα ένας ανεπαρκής δήμαρχος με τους αλλαζωνες δήμουτ.συμβουλους και υπερόπτες αντιδημάρχους.Δεκαδες προβλήματα άλυτα που προεκλογικά "είχαν ήδη λυθεί"κάθε μέρα ταλαιπωρούν τους δημότες και οι απαντήσεις των αιρετών που πληρώνονται από τα λεφτά σου δημότη είναι "ας μην μας ψηφίζατε".Αυτοί που τότε έλεγαν πως θέλουν το καλό του τόπου.Πηραν την ψήφο μας με ύπουλο τρόπο και αθέμιτα μέσα.και φυσικά πρόδωσαν από την πρώτη στιγμή την εμπιστοσύνη μας Το δικό τους ώφελος τους απασχολούσε.Κατα το λαό και ο ηγέτης λοιπόν....έτσι δεν λένε.?

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

μεσιε 11,13 ηταν 15 νοεμβρ και εχω εξωφλησει τη προκλη φορου 100 % 15 μερες νωριτερα και μου λες δε θα κανω κριτικη σε αυτους που τους πληρωνω ? αν δεν τους φτανουν τα 280 να παραιτηθουν τωρα , οι επομενοι θα τα σεβαστουνε σιγουρα τα 280 ε . τι να διαβασω θεωριες ? στη πραξη τι κανουνε ? αγκαλια με το δημαρχακο στις αυξησεις-----μεσιε 12,02 νομιζεις οτι εχω κατι με το καινουριωτη ? ,ουτε που τον ξερω .στο καινουριο εχω συγγενεις κανενα προβλημα με το χωριο σου ,, σε ολους τους εμμισθους απευθυνομουνα και ψεματα δεν εχω γραψει ποτε εδω ,ο παπασταματης κακως δε μιλησε τοτε στις αυξησεις αλλα τωρα εχει διαχωρησει τη θεση του και εχει ανεξαρτητοποιηθει ,ετσι πρεπει να κανει οποιος δε θελει να λερωνεται το ονομα του με τον ανικανο θιασο της δημαρχιας. σου αρεσει να ονειρευεσαι νομιζεις οτι θα τις παρουν πισω αρχες του 21 ,περιμενε να σου στειλω μαξιλαρι αλοε βερα να βλεπεις καλυτερα ονειρα . που ζεις ρε μεγαλε ξυπνα . εχω γραψει για τα χαλια του αγ-κωννου οτι ειναι γεματο γλυφτες και ανθρωπακια της φακης και κανανε μοκο οπως λες για λιγους φρεντο οι μαγαζατορες . ο δικος μου προεδρακος δε με πειθει επειδη κοβει γκαζον , και εισβαλει ο δημος μες στο πορτοφολι μου ---εσυ το ξερει ο πατερας σου και η γυναικα σου οτι ντρεπεσαι για το επιθετο σου ? οχι γιατι θα σε αποκληρωνε και θα σε χωριζε