22 Νοεμβρίου 2020

Απάντηση του Δήμου Καμένων Βούρλων, στην ΠΕΔΜΕΔΕ, μετά από επιστολή διαμαρτυρίας για διαγωνισμό... (udpated)

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

…ή αλλιώς ... πως ο Δήμαρχος Γιάννης Συκιώτης βαφτίζει το κρέας ... ψάρι …

Η ιστορία έχει ως εξής:  ο Δήμαρχος μας ήθελε να δώσει 24.000 euro στον εργολάβο Ντούβα, για την κατασκευή συνδέσμου ύδρευσης στον οικισμό ‘Χρυσή Ακτή’.Προφανώς κάποιο πρόβλημα υπήρχε και  κατέθεσε το ΠΕΔΜΕΔΕ επιστολή διαμαρτυρίας για τον διαγωνισμό (click εδώ)

Απαντά ο Δήμαρχος μας με επιστολή του, και προσπαθεί να εξηγήσει το έχει γίνει..

Διαβάστε, και τα συμπεράσματα δικά σας ..


ΥΓ Πολλές διαμαρτυρίες ακούω ρε παιδιά στην πιάτσα, για τον Δήμο μας …

Ο Δήμος μας αναδεικνύεται φίλος στις απευθείας αναθέσεις, στις μετατροπές έργων σε προμήθειες (χωρίς διαγωνισμό δηλαδή) αλλά και το βασικότερο σε φωτογραφικούς διαγωνισμούς όπως διαβάζω στις διαμαρτηρίες.

Οι απευθείας αναθέσεις κάτω των 20.000 μάλλον είναι ο κανόνας. 

Εντωμεταξύ, στον τελευταίο διαγωνισμό για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα 2 γηπέδων (ύψους κοντά 450 χιλιάδες euro), ο διαγωνισμός προέβλεπε ακόμα και συγκεκριμένο μέγεθος ελαστικών του τρακτέρ που θα έχει ο ανάδοχος. Πολύ ειδικούς όρους είχε ο διαγωνισμός ως προαπαιτούμενο, για να μπορεί να συμμετάσχει προφανώς αποκλειστικά ο ‘εκλεκτός’ εργολήπτης ...

ΔΕΝ πάτε καλά λεβέντες εκεί στο δημαρχείο! κατά την προσωπική και ταπεινή μου άποψη…

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μια ακομη συνειδητή πρακτικη του Δημαρχου να την δικαιολογισει ως παραδρομη αφου υπηρξε
ομως αντιδραση απο τους εργοληπτες, λυπηρο, πρωτα για τον ανθρωπο Συκιωτη ,μετα για τον
συρφετο των υπηρεσιων,και τελικα το καταντημα, τον ρολο του τιμητη να τον αναλαμβανει
το ποιο λουμπεν κομματι της κοινωνιας?


Ανώνυμος είπε...

Αυτη η απευθειας αναθεση, οπως και ολες οι αλλες, παιρνουν την εγκριση της οικονομικης επιστροπης. Αρα υπευθυνος δεν ειναι μονο ο δημαρχος αλλα και τα μελη της επιτροπης δηλ. οι Σκεπαρνάκος, Γλυκός, Κριτσόβας, Παπαναγιώτου, Τριανταφύλλης και παλαιότερα Αντύπας, Παπαγρηγορίου, Κοντοπάνος.
Άβουλα ανθρωπάκια είναι ? Αν διαφωνούν όπως ισχυρίζονται μερικοί γιατί παραμένουν στο μαντρί?
Α ρε Τριανταφυλλη που θες να κατεβεις και για δημαρχος. Δεν καταλαβαινεις οτι με το να εισαι μελος της επιτροπης ενω δεν εισαι α/δ σε χρησιμοποιεί ο Συκιώτης ?
ΠΡΩΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Αντιπρόεδρος της οικονομικής επιτροπής ποιος είναι????????

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω με τον 7.55 μμ πρωην αυτοδιοικητικο για τις ευθυνες της οικονομικης επιτροπης ,
διαφωνω ομως με τον χαρακτηρισμο αβουλα ανθρωπακια, διοτι μονο αβουλα δεν ειναι.
Εχουν πληρη γνωση του ρολου τους ,οπως και οι προηγουμενοι αλλωστε,αλλα συνειδητα εχουν επιλεξει να ειναι μια γροθια διοτι ετσι λεει το προσωπικο τους συμφερον.


Ανώνυμος είπε...

Προεδρος οικονομικης επιτροπης ειναι ποιος , και εισηγειται στο ευατον του ΝΑΙ σε ολα ;;

Ανώνυμος είπε...

ρωτηστε οποιον θελετε πανω απο 5 ευρω το τετραγωνικο δεν κοστιζει ο καλυτερος χλοοταπητας του κοσμου...τα 2 γηπεδακια ειναι 16000τ.μ χ 5ευρω μας κανει 90000 αντε 100000ευρω...εως τα 450000...ειναι πολλα τα λεφτα ΑΡΗ....HTML

Ανώνυμος είπε...

Ωχ αντιπρόεδρος είναι ο Βουλγαρης......

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει Γιάννη το έχεις τερματίσει. Μέχρι κ στην Αθήνα ρε αθεοφοβε σε καταλαβανε; Λέγε τώρα ποιος σε κάρφωσε;

Ανώνυμος είπε...

Από το 2016 έχουμε Νόμο για τις δημόσιες συμβάσεις έργων, προμηθειών και υπηρεσιών, τόσα χρόνια δεν τον έχουν διάβαση εκεί στον δήμο. Πρέπει η ΠΕΔΜΕΔΕ να σας το θυμίζει, φαίνεται ότι οι στοχευμενες αναθέσεις Δήμαρχε τελείωσαν. Εάν τις συνεχίζεις κακό του κεφαλιού σου, σε ενδιαφέρει πρωτίστως την ανάθεση να μην την πάρεις ο ΤΑΔΕ και ας παρανομεις και ας πάει το έργο αργοτερα.Για τις συνδέσεις των παροχών ύδρευσης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΚΤΗΣ , έκανε προσφυγή ο Βούλγαρης (καιρό είχαμε να τον ακούσουμε) αλλα και η ΠΕΔΜΕΔΕ. Αλλαξε ρότα Δήμαρχε,μας κούρασες. Πρώην ψηφοφόρος σου

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Μεσιε πρωην αυτδ-κε των 7,55 οποιος δεν ειναι αντδρχος και δεν μπαινει μισθος στο ΙΒΑΝ καθε μηνα δεν πρεπει να προσφερει υπηρεσιες στο δημο και να τιμαει την λαικη ψηφο σαν μελος της οικον επιτροπης ? εσυ ετσι λειτουργουσες παλια ? αντδρχος η προεδρος δσ με μισθο η αλλιως αποχη? ολα για το λιλι ? τι μπουμπουκομπουμπουκα βγαζει τουτη η γουρνα ρε παιδια!--ειναι νομιμο αλλα δεν ειναι ηθικο να ειναι οι αντδρχοι μελη της οικον επιτροπης , λαυρεντης κερναει λαυρεντης πινει , καλουνται οι ιδιοι να κρινουν τις δικες τους αποφασεις εισηγησεις δηλαδη

Ανώνυμος είπε...

HTML Η πιατσα των εργολαβων κι προμηθευτων τουχει βγαλει παρατσουκλι...ο ΨΙΛΙΚΑΝΤΖΗΣ που παει να γινει ΧΟΝΤΡΕΜΠΟΡΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχει περιπτωση ο δημαρχος να κανει κατι παρανομο ; μπορειται να το αποδειξετε ;, δεν πρεπει να τα λετε αυτα ...αφηστε τον ανθρωπο να κανει το σημαντικο του εργο

Ανώνυμος είπε...

Ανακοινωση ..εμεις Συκιωτη και οι συλλογοι ασχολουνται με Συκωτι..


Εν μέσω καραντίνας, το συκώτι σου συνεχίζει να "Δουλεύει για Σένα!" πολύ σκληρά. Βοήθησέ το κι εσύ, αποφεύγοντας τις κακές συνήθειες, και ενημερώσου για τους κινδύνους που εκείνες μπορούν να επιφέρουν. Μάθε περισσότερα!

Με την επιστημονική επιμέλεια της Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Ήπατος - ΕΕΜΗ και την αιγίδα της ΕΟΠΕ - Τα Νέα της Ογκολογίας.

#δουλεύειγιασενα #douleveigiasena

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 20-11-2018
ΔΗΜΟΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εγκρίθηκε η πλήρης χρηματοδότηση για την υδροδότηση της Τοπικής Κοινότητας του Αγίου Χαράλαμπου με Απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Α. Χαρίτση. Το ποσό της χρηματοδότησης ανέρχεται στις τριακόσιες ογδόντα χιλιάδες ευρώ (380.000,00 €).
Η διαιώνιση του σοβαρότατου προβλήματος δεν είναι τιμητική για κανέναν.
Θεωρούμε ότι «το νερό θα αρχίσει να κυλά».
Ο Δήμος Καμένων Βούρλων ξεκινά άμεσα τις προβλεπόμενες διαδικασίες με σκοπό την ταχύτερη δυνατή δημοπράτηση και υλοποίηση των απαραίτητων εργασιών.
Συνεχίζουμε το έργο μας,
μεριμνώντας για όλους τους οικισμούς του διευρυμένου Δήμου, χωρίς διακρίσεις.

Να μας ζησει :
Ειχαμε γενεθλια 2 χρονων απο την ανακοινωση 20-11-2018, Ο επομενος Δημαρχος τα εγκαινια.

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα στο δημ.συμβουλιο είχαν θέμα για συγκρότηση αναπτυξιακής εταιρείας με τον δήμο ιστ.αιδηψου,ας περιμένουμε να δούμε την εισήγηση του Δημάρχου, να μας αναπτύξει την σκοπιμότητα,την ωφελειμοτητα αλλά και πόσα euro θα επιβαρυνθεί ο προϋπολογισμός μας. Ευχή να μην καταλήξουμε σε μια ΔΕΠΣΚΑΒ με αμειβόμενο δ/ντη εξ Αθηνών 1.500 ευρώ πριν από 15 χρόνια. Για τέτοια Σκιωτ είσαι μανούλα, τοχεις ξεπουλήσει το "μαγαζί" στις παροχές υπηρεσιών.

Ανώνυμος είπε...

Αν πράγματι ο δήμαρχος προσπαθεί να στήσει αναπτυξιακή εταιρία, μέτοχος μαζί με Ιστιαια-Αιδηψο μια εξήγηση έχει.
Επειδή οι κρατιστες της
Κουληκυβέρνησης έχουν ευρωπαϊκή οδηγία για τα 32 δις, και ένα μέρος αυτών 15% περίπου θα πάνε για δράσεις στους ΟΤΑ,θα πρέπει να είναι "αρματωμένοι"δηλ να έχουν εταιρίες ΝΠΔΔ για να τα απορροφήσουν δηλ να τα φάνε.

Ανώνυμος είπε...

Ο ελεγχος που εκαν οι ορκωτοι γισ την ΔΕΚΑΠΑΒ που τοσο τοσο δηθεν κυνηγησε που ειναι το αποτελεσμα ;; ευθυνες καποιος ; ποιος τα πηρε ;

Ανώνυμος είπε...

html με πανω απο 2 μυρια θα φυγει στο τελος της θητειας του....ΞΥΠΝΑΤΕ...!!!