30 Οκτωβρίου 2020

Ανοιχτή επιστολή ...

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


Προς τον Δήμαρχο κ. Ιωάννη Συκιώτη, την Πρόεδρο και το ΔΣ του Δήμου Καμένων Βούρλων

Κοινοποίηση: ΜΜΕ

Σε συνέχεια σχετικού εγγράφου με το οποίο σας ενημέρωσα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κοινότητα Άγναντης ειδικά μετά την πρόσφατη κακοκαιρία, είμαι αναγκασμένος να επανέρθω προκειμένου να καταδείξω την επικινδυνότητα της οδικής σύνδεσης Αγίου Κωνσταντίνου - Άγναντης πριν να είναι αργά.

Κύριοι, τα φερτά υλικά συνέπεια των βουλωμένων αυλακιών ειδικά στο κομμάτι για την Παλαιά Άγναντη, έχουν κατακλύσει το δρόμο σε επικίνδυνο σημείο, επάνω σε στροφή, κάνοντας το δρόμο απροσπέλαστο για τα επιβατικά οχήματα, αλλά το χειρότερο άκρως επικίνδυνο για τα λεωφορεία που μεταφέρουν μαθητές και αθώους πολίτες.

Είναι αδιανόητο μετά από τόσες ημέρες και μετά από τόσες γραπτές και προφορικές οχλήσεις να παραμένει ο δρόμος σε τέτοια κατάσταση. Δεν πρόκειται για απλό αίτημα αλλά για λογική απαίτηση να φτιαχτεί… «χθες» πριν θρηνήσουμε θύματα και τότε ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του…

Σας υπενθυμίζω επίσης τα λοιπά αιτήματα που σας κατέθεσα γραπτώς στις 22 Οκτωβρίου για τα οποία όχι απλώς δεν έγινε τίποτα, αλλά δεν πήρα ούτε μια απλή απάντηση:

1. Κόψιμο κλαριών και χορταριών, καθώς και καθάρισμα των αδιάθετων οικοπέδων στη Νέα Άγναντη.

2. Άμεση ανάγκη να γίνει διάνοιξη των στροφών Αγίου Νικολάου.

3. Κόψιμο και καθάρισμα των χορταριών, όπου κρίνεται απαραίτητο στην Νέα Άγναντη.

4. Άμεση αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας στην Π. Άγναντη. Μετά τις τελευταίες βροχοπτώσεις τα φερτά υλικά έχουν καταστρέψει πολλά τμήματα οδοστρώματος σε αγροτικούς δρόμους στις περιοχές : ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ, ΠΛΑΚΟΘΙΕΣ, ΚΡΙΘΑΡΙΑ, ΚΟΤΣΙΚΑΣ.

5. Υπενθυμίζουμε την ανάγκη άμεσης εγκατάσταση αναμεταδότη internet στη Ν. Άγναντη για την εξυπηρέτηση κυρίως των μαθητών σε μια περίοδο που ζούμε με το φόβο κλεισίματος των σχολείων.

Με την ελπίδα η επιστολή μου να διαβαστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά κυρίως να βρει «ευήκοα ώτα» προκειμένου άμεσα να διευθετηθούν προβλήματα που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή μικρών και μεγάλων συνδημοτών μας, παραμένω στη διάθεση του Δημοτικού Συμβουλίου και των τεχνικών υπηρεσιών προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις.

Ιωάννης Παπασταμάτης

Πρόεδρος Άγναντης

Υ.Γ.: Παραθέτω τις σχετικές φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν τα όσα γράφω.

30/10/2020

41 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Προεδρος Αγναντης με φον Συκιωτη δεν ηταν ολα αυτα τα χρονια; τωρα καταλαβε οτι δεν ασχολειτε ο Δημαρχος με τη καθημερινοτητα του δημοτη ; σας ζητησε την ψηφο σας και εσεις του την δωσατε , ηρθε η ωρα να παρει καποιος πισω ....

Ανώνυμος είπε...

Σκάσε βλάκα μιλάς κιόλας

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Να κανουμε λογικη επαγωγη --1 τα προβληματα των φωτο ειναι σοβαρα αλλα μπορουν να λυθουν ευκολα --2 υπαρχει νεα αντδρχος στον αγιο κων που ειναι υπευθυνη για το διορθωμα ---3 ο προεδρος αγναντης ζητησε βοηθεια και του αρνηθηκε ? ετσι το γνωστοποιει στο δημαρχο για να τα λυσει αυτος ?----4 οι υπολοιποι συμβουλοι της συμπολιτευσης που ειναι ? δεν ενδιαφερονται προφανως ...ξερετε οταν εισαι δημ συμβουλος αγ κωννου πρεπει να ενδιαφερεστε και για αγιο και λογγο και αγναντη ,οχι μονο οταν ειστε αντδημρχοι και πεφτει ο μισθος αλλα φταιει και ο δημοτης δεν σας ειδε 5 χρονια τι καπνο ρουφαγατε

Ανώνυμος είπε...

Ο Δημοτικος Συμβουλος και πρωην Αντιδημαρχος κ. Τριανταφυλλης γιατι δεν παιρνει θεση σε αυτο το σοβαρο ζητημα που απασχολει την Αγναντη ???
Κρυβομενος σκεπτεται να διεκδικησει τη δημαρχια ???
Απο χιλιαρχος... μπορει να γινει εκατονταρχος... και να μην εκλεγει ουτε Συμβουλος.

Ανώνυμος είπε...

Είναι είδη δήμαρχος κ δεν το ξερετε

Ανώνυμος είπε...

Μα το παραπάνω άρθρο ο κ. Τριανταφυλλης το εχει γράψει. Οποιος καταλαβε καταλαβε....

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά είναι δυνατόν,100 η αλεπού 101 το αλεποπουλο?

Ανώνυμος είπε...

Βρε αγναντεικα νταουλια με σας θα ασχολουμαστε.
άι κατεβείτε ποιο κάτω στα ισωματα να τελειώνουμε.

Ανώνυμος είπε...

Οι φιλοι και οπαδοι του Συκιωτη που εγιναν εχθροι στο Θηθεν

Ανώνυμος είπε...

Κατα που πεφτει η Αγναντη , ξερει ο Δημαρχος ;

Ανώνυμος είπε...

Τριανταφυλλης _Παπασταματης αντιπαλοι του Συκιωτη και ο αγωνας ειναι 2-0 υπερ Αγναντης

Ανώνυμος είπε...

Ο τέως αντιδήμαρχος επί 4 χρόνια στον Αγιο, είναι και μέλος της οικονομικής επιτροπής.
Ε χει πάρει άδεια λόγω ασθενείας; ΕΥΧΗ ΝΑ ΧΑΙΡΕΙ ΑΚΡΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, αλλα είναι συνέχεια ΑΠΩΝ.
Τι νάζια είναι αυτά ή παραιτήσου κύριε , δηλαδή τι θέλεις να σε παραιτήσου για να ...γκρινιάζεις; Αφου είσαι μέλος της ΟΕ, οφείλεις να συμμετέχεις.

Ανώνυμος είπε...

κ. Τραχανα.
Η ΕΠΑΓΩΓΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ, ειναι η προταση να οδηγει απο το μερικο στο γενικο,λ.χ. τα προβληματα στην Αγναντη ειναι αυτα στην φωτο,αρα και τα προβληματα στα αλλα χωρια ειναι τα ιδια.
Δηλ, απο το ειδικο που αποσχολει την Αγναντη,επαγαγεις ως προβλημα ιδιο και τους αλλους.
Σε ΑΙΤΙΩΔΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ μαλλον προσπαθεις να καταληξεις, μονο που δεν αναφερεις την αιτια της σημερινης καταστασης ,αν ειναι καιρικες συνθηκες ,αν η χρηση των Τρακτερ ειναι αναρχη,αν φταιει η ανταποδοση του δημου προς τους κατοικους κλπ.
Φυσικα και γνωριζεις την πραγματικοτητα της περιοχης ,καλεισαι λοιπον σε απολογια ως ειδημων.

Ανώνυμος είπε...

Ντάξει Κ τώρα να πιστέψω εγώ ότι το υλικό αυτό δεν στο έχει δώσ' ο τσωμος. Είναι ντροπή κ μόνο η πράξη σας. Να συστρατευεστε μαζί με τον Μωλιωτη άσπονδο εχθρό του Συντοπίτη Δημάρχου μας , ο οποίος συνεχίζει τις ενστάσεις κ τις καταγγελίες επειδή δεν παίρνει δουλειές. Εσείς γιατί μπαίνετε σε αυτό το τρυπακι κ τον στηρίζετε τι σας έταξε; Ότι θα σας στηρίξει για να γίνει ο Νίκος δημαρχος; Για να ακούσω; Ντροπή κ μόνο ντροπή που για προσωπικές φιλοδοξίες πουλάτε το χωριό σας κ τον άνθρωπο που σας ανέδειξε κ σας έβγαλε από την αφάνεια.

Ανώνυμος είπε...

ξεχωρισε τον Τραχανα, αυτος δεν ειναι σαν τους αλλους στον Αγιο,λεει τα πραγματα οπως νομιζει χωρις συνεννοησεις και τα τοιαυτα...επανορθωσε την αδικία.

Ανώνυμος είπε...

Ο Νικος Τριανταφυλλης ειναι δημοτικος συμβουλος της διοικουσας παραταξης Συκιωτη και απο τη στιγμη που δεν εχει διαχωρισει τη θεση του ειναι συνυπευθυνος για τις πραξεις και παραλειψεις του Δημαρχου. Αρα για τα προβληματα συνολικα του Δημου (οπως της Αγναντης) εχει και αυτος ευθυνη. Και μαλιστα πολυ μεγαλη λογω που ειχε χρηματισει και Αντιδημαρχος ΑΚ. Αυτα για να μην λεγονται πραγματα οπως συμφερει τον καθενα.
Οσο για το "ο Τσωμος στηριζει Νικο για δημαρχο..." και για το "ο Νικος δημαρχος" μονο σαν ανεκδοτα μπορει να ακουστουν !

Ανώνυμος είπε...

Ο Τριανταφύλλης ηταν αναλώσιμος,όταν μπήκε στην ομάδα Συκιώτη.
Δεν ειχε αρχική
δική του πολιτικη παρουσια, ένας απλός Λεγεωναριος που εγινε
Χιλίαρχος λόγω Αντιδημαρχιας τρωγωντας από την θητεια Βουλγαρη.Η ΝΔ με απουσία του νυν Δημάρχου ως υποψηφίου ενδεχόμενα να τον στήριζε.Ομως τέτοια φιλοδοξία για να υλοποιηθει θέλει και τύχη και απουσία καλυτερου στο κεντροδεξιό χώρο.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Mεσιε ανωνυμε εγω λεω να το παμε λογικα για το συγκεκριμενο της αγναντης μονο , πες το επιστημονικα οπως θες ---δε ξερω αν στα αλλα ορεινα χωρια εχουν προβληματα που λυνονται σαν της αγναντης η πιο δυσκολα ,μαλλον οχι γιατι οι προεδροι δεν εχουν δημοσιευσει κατι εδω εκτος του αγ χαραλαμπ που το εβαλε ο σκουφιας προς τιμη του ,η οι προεδροι ειναι φιλα προσκειμενοι η απαξιωνουν το μπλογκ----και οι δημ συμβουλοι της αντπλτευσης αγ κωννου ειναι υποχρεωμενοι να ενδιαφερονται για την αγναντη ---οταν βρεχει ο δρομος λασπωνει και στα φρεατια νερο και χωμα φυτρωνουν βατα μπορει και δεντρα αν εχεις πολυ καιρο να τα καθαρισεις --κανενας αγροτης δε παει με τρακτερ για πλακα στα χωραφια ειδικα στις κρισεις ---ο προεδρος αγναντης δημοσιευει αλλα δεν απανταει σε ερωτησεις,αυτο ειναι πολιτικη μολυνση ---τα συγκεκριμενα απλα προβληματα τα λυνει ο αντδρχος ,,ο δημαρχος δεν πρεπει να ασχολειται με αυτα ,,ο δημαρχος θα δωσει το χρονο του για να διεκδικησει το εργο νεα χαραξη περιφερ διαδημοτικου δρομου αγιος κων-αγναντη-ζελι-ελατεια δυτφθιωτιδα που κακα τα ψεματα θα ωφελησει πιο πολυ τα καμ βουρλα τουριστικα και τους αγνανταιους σε οδικη ασφαλεια - το εργο το ειχε αναγγειλει ο χειμαρας το 2006 και δεν το προχωρησε ουτε ο ιδιος ουτε η περιφερεια μετα δυστυχως ---επισης στη νεα αγναντη υπαρχει χωρος για 5χ5 ποδοσφαιρου που το εχει το υπουργειο υγειας και θα πρεπει να διεκδικηθει γιατι στον αγ κωννο δεν ξερουμε τι ειναι 5χ5 δυστυχως

Ανώνυμος είπε...

Για σκεφτείτε τον τραχανά δημοτικό σύμβουλο μελλοντικά, δεν θα μιλάει κανείς γιατί θα περιμενει τα. αστροπολεκια του τραχανά ( γλυκού 'η ξινού).

Ανώνυμος είπε...

Ρε εσείς έχετε πλάκα,τα δυό σας,μέχρι πέρσι ήταν όλα καλά,και τώρα ξαφνικά βγήκαν κλαριά και βουλωσαν τα λούκια.σας πιστέψαμε.

Ανώνυμος είπε...

Η ταινία που θα προβληθεί προσεχώς είναι Ο ΑΓΝΑΝΤΑΙΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Παπαναγιώτου,ο αντιδήμαρχος των αντιδημάρχων,αυτός θα λύσει τα προβλήματα της Αγναντης

Ανώνυμος είπε...

Οι αγνανταιοι πριν από χρόνια, μας ζαλησαν να κατέβουν στην νέα ΑΓΝΑΝΤΗ, γιατί ....κατολισθενει, τους είχαν εγκρίνει άτοκα δάνεια και να κατεδαφίσουν τα παλαιά. Ακόμα στην παλαιά είναι; Για πατάνε σε δύο βάρκες;

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως ο κ.Παπασταματης προσπαθεί να παραπλανήσει και να προκαλέσει μια θύελλα αντιδράσεων χωρίς λόγο 1ον το καθάρισμα των αδιάθετων οικοπέδων μπορεί να είναι δουλειά του Δήμου αλλά όχι να επωφελούνται και αυτοί που έχουν οικόπεδα και έχουν καλομάθει από τους προηγούμενους.....και ο σχετικός καθαρισμός του δρόμου στην νέα αγναντη δεν νομίζω ότι είναι δουλειά του κ.Παπασταματη τα δικαιώματα του ως πρόεδρος ξεκινούν λιγο πιο πάνω από το καινούργιο νεκροταφείο 2ον οι στροφές μετά τον Άγιο Νικόλαο είναι όσο θα έπρεπε 3ον οι περιοχές που αναφέρετε παντα ήταν δυσπρόσιτες και δεν βρίσκω τον λόγο να γίνει αναφορά τώρα για αυτές εξάλλου μπορούν να οδηγηθούν από αγροτικά οχήματα καθώς περνάω συνεχώς από εκεί και γνωρίζω 4ον το θέμα με την παροχή Internet στην περιοχή της Ν.Αγναντης είναι δουλειά του ΟΤΕ και μόνο. Επιπλέον με την αναφορά για την σωματική ακεραιότητα των δημοτών προσπαθει ο κ.Παπασταματης και βασικά αυτός που του υπαγορεύει ολα αυτα τα ανουσιουργηματα να χτυπήσει τον κόσμο στο φιλότιμο (να το πω με μια απλή εκφραση). Όλος αυτός ο κυκεώνας προβλημάτων δεν είναι τίποτα άλλο από καταστάσεις που έχουν μεγαλοποιηθει. Τελος δεν μπορώ να δεχτώ όλες αυτές τις κατηγορίες από έναν άνθρωπο ανέντιμο που οχι μονο δημιουργεί ολα αυτα τα προβλήματα αλλα τα επεκτείνει κιολας ,και υποχείριο καποιου που έχει βλέψεις για ψηλα...

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε έχεις να παλέψεις τώρα τους προδότες παπασταματη κ Τριανταφύλλ, είναι όμως κότες να ξέρεις κότες με λοφίο. Εσύ τους ανεδειξες κ τώρα παν να σε πριονισουν που το κάνουν όπου σταθούν κ όπου βρεθούν. Πρόσεχε πολύ διότι είναι κρυφοί οι προηγούμενοι το κάναν φάτσα φορά λ την πήραν την απάντηση. Πες τους να έρθουν κ αυτοί με την όπισθεν

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

φιλαρακο 7,58 επειδη εισαι βλακας και δε καταλαβαινεις το εργο νεος δρομος αγναντης το ακουσα με τα αυτια μου απο το χειμαρα και ηταν η πρωτη φορα που χειροκροτησα νεοδημοκρατη ---ο χειμαρας στη φθιωτιδα εχει φτιαξει 15 τετοιους δρομους σε ορεινα χωρια και το συγκεκριμενο δεν το εφτιαξε για ελληνικους ηλιθιους λογους καποιοι του ελεγαν να μην γινει εκει που ηταν πιο βολικα αλλα απο τα δικα τους χωραφια να παρουν αξια -----στον αγιο ημασταν παντα βλακες και δε ξεραμε να διεκδικησουμε πχ το λιμενικο ταμειο επαιρνε τα λεφτα απο το λιμανι μας και αγοραζε πανακριβα καινουρια δομικα μηχανηματα φορτηγο και φορτωτη για το λιμανι αρκιτσας που τα ειχε ο δημος λειβανατων για δικη του χρηση----- οι αγνανταιοι ταιζουν τον αγιο κωννο με πολυ χρημα εχω ιδιαν γνωση και πρεπει να τους φερομαστε με αξιοπρεπεια και να μην πατανε λασπες μεσα στην ασφαλτο ---καποιοι δεν ειχαν λεφτα να κατεβουν νεα αγναντη και τα χωραφια ειναι στη παλια ---- αυτοι που εχουν ριξει χρηματα να φτιαξουν τα σπιτια στη παλια πρεπει να τους προσεχει ο δημος

Ανώνυμος είπε...

Παλι ο φιλος του Συκιωτη , που γλενταει και του σρεσει η οπισθεν εμφανισθηκε, ...ποιος ειναι Προδοτης ο Τρισβταφυλλης και ο Παπασταματης η αυτος που τους προδωσε ολους για την παρτη του ;;

Ανώνυμος είπε...

Αντιγραφη απο παλια αναρτηση...ποσο προσφατη...
Όταν τα προβλήματα βγαίνουν στην επιφάνεια η πάγια τακτική του Δημάρχου κ. Συκιώτη είναι να δηλώνει ή ότι δεν είναι αυτός υπεύθυνος για το έργο επιρρίπτοντας τις ευθύνες σε άλλους ή ότι τις επόμενες μέρες αναμένεται διαγωνισμός για να ξεκινήσει το έργο.

Θυμίζω ενδεικτικές δεσμεύσεις του.

Προεκλογικές δεσμεύσεις του ότι τις επόμενες μέρες…
θα ξεκινήσουν τα έργα στο λιμάνι του ΑΚθα ξεκινήσουν τα έργα στον Ανατολικό κυκλικό κόμβο των ΚΒθα ξεκινήσουν τα έργα για να ανοίξει ο δρόμος στο λιμάνι των ΚΒθα ξεκινήσουν τα έργα υδροδότησης του Αγίου ΧαραλάμπουςκοκΜετεκλογικές δεσμεύσεις του ότι τις επόμενες μέρες…
Μάρτιος 2020… ξεκινάει το πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων του Δήμου και η απολύμανσή τους λόγω Covid-19Ιούνιος 2020… ξεκινούν οι εργασίες για τον σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων στη Κόμνινα κοκ

Ανώνυμος είπε...

Θεωρητικα , ολα ξεκινουν ,ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ....

Ανώνυμος είπε...

Μην ξεχνάτε όμως το βασικό; Κανένας άλλος Δήμος δεν έχει Τσωμο. Άγιος Χαράλαμπος Ένσταση ο Τσωμος γιατί δεν πήρε το έργο. Παραλιακή Αγίου Κωνσταντίνου το εδωσε στον Παπαϊωάννου το έργο ο Δήμαρχος ενστάσεις κ προσφυγές η εταιρεία του Τσωμου. Δίδυμος αγωγός τον έκανε ανάθεση ο Δήμαρχος να γίνει γρήγορα ενστάσεις κ προσφυγές η εταιρεία των παιδιών του ονομαστικά υπάρχουν στοιχεία Τους κάνει ανάθεση μετά στους ίδιους ακόμη δεν το έχουν ξεκινήσει .. Κ πάλι τον εξέθεσαν τον Δήμαρχο μας υπάρχουν κ πόσες άλλες μικροπεριπτώσεις οπως πχ το παρκέ για το κλειστό γυμναστήριο του χωριού ότι τα υλικά που το φτιάξανε κ οι τεχνίτες δεν είναι κατάλληλα κ θα χτυπάνε τα πόδια τους , παροχές αποχέτευσης τς σταμάτησε γιατί τις έφτιαξε άλλος.. που τώρα; εκεί που μένει. Τελευταία γκρινιάζει για τα καύσιμα, θέλει λέει να γίνει διαγωνισμός για να τα κάνει κ αυτά ένσταση κ να μην κινούνται τα οχήματα του Δήμου. ΟΧΙ δεν θα σας γίνει η χάρη, δεν θα σε αφήσω να κάνεις άλλο κακό στον Δήμο για να ικανοποιηθεί το προσωπικό όφελος της οικογένειας σου. Να φύγετε κάνετε ζημιά!!

Ανώνυμος είπε...

Αν καποιος ξαναδιαβασει προσεκτικα το σχολιο του 6:00 μ.μ., Νοεμβρίου 01, 2020 όπως και το σχολιο του 8:22 π.μ., Νοεμβρίου 02, 2020 θα διαπιστώσει οτι ο ανωνυμος σχολιαστης ειναι ο δημαρχος. Ανωνυμα κατηγορει με ψεμματα επωνυμους πολιτες.
Αυτος ηταν, ειναι και θα ειναι. Ενας... ανθρωπακος.

Ανώνυμος είπε...

{{Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο
Από το 17/2020 πρακτικό συνεδρίασης Οικονοµικής Επιτροπής ∆ήµου Καµένων Βούρλων….σήµερα την 27η του µηνός Οκτωβρίου του έτους 2020…..
Απόντες
1. Τριανταφύλλης Νικ., Μέλος που δεν έλαβε µέρος ενώ προσκλήθηκε νόµιµα}}

O χιλίαρχος πάλι απών. (παραιτήσου ή παραιτήστε τον)
Απων και στις προσκλησεις : 11/8/20, 27/8/20, 14/9/20, 16/10/20 .
Ξεφτιλιζοσαστε αμφορετοι.

Ανώνυμος είπε...

Φοβάται ο Δήμαρχος να τον πειράξει!! Τον Τσωμο δεν θυμάστε για την ίδια τακτική πουτιμωρήθηκε από την αποκεντρωμένη Διοίκηση ύστερα; Νίκο θέλεις να πάθεις κ εσυ τα ίδια; Δεν εισαι Τσωμος εσυ

Ανώνυμος είπε...

Κ.Αμωνυμε 8:41πμ 2 Νοεμβρίου 2020
Ειμαι ένας απλός δημότης όπως και εσυ,μόνο που εγώ μένω στον Άγιο Κωνσταντίνο καθώς και στην Αγναντη και έτσι γνωρίζω πολλά πράγματα...γιαυτο θελω να μου πεις ακριβώς τα ψέματα που έχω γράψει...επίσης δεν θα έγραφα ποτε άσχετα πράγματα κατω ένα ποστ και φυσικα ειμαι ένας πολιτικά ουδετερος άνθρωπος και ασχολήθηκα μονο και μόνο γιατί είδα ανούσια αιτήματα από κάποιον που δεν είναι αρμόδιος στα περισσότερα από αυτά...Όσο για τις εκφράσεις που χρησιμοποιείς δηλώνουν ότι είσαι ένας άνθρωπος με κόμπλεξ κατωτεροτητας καθώς και κάποιον που δεν έχει την στοιχειώδη μόρφωση για να εκφραστει και να πει την γνώμη του...γιαυτο καλο θα ήταν άνθρωποι σαν εσένα να απέχουν από τα κοινά γιατί δημιουργούν άσκοπους φανατισμούς
.
.
.
6:00 1 Νοεμβρίου 2020

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

φιλε συντοπιτη των 6,42 εισαι πολυ λαθος ισως γιατι δε ξερεις ,ο γιοχαν παπασταματης ειναι προεδρος και της παλιας και της νεας αγναντης και οι αγνανταιοι εχουν μονο αυτον για τα προβληματα τους δεν εχουν δημ συμβουλο απο αγναντη δυστυχως για αυτους -οι κατοικοι νεας και παλιας αγναντης ψηφιζουν πανω στο σχολειο της παλιας, πως ειναι δυνατον να μην εχει αρμοδιοτητα στην νεα αγναντη ? ---οι φωτο ειναι αδιαψευστος μαρτυρας ,γιατι δηλαδη ο αγνανταιος αυριο να ερθει στη λαικη με γεματο λασπη το αγροτικο του αυτοκινητο αφου υπαρχει ασφαλτος στο δρομο και απλα δεν εχει καθαριστει ? η νεα αγναντη ειναι στολιδι σχεδιο πολης διπλα μας και δεν πρεπει να τη παραταμε στη τυχη της και οπως ξερεις χρησιμοποιειται σαν παρκο κυκλοφοριακης αγωγης =μαθηματα οδηγησης, και πρεπει να ανοιξει ο χωρος γηπεδου

Ανώνυμος είπε...

Αν η Αγναντη παλια και νεα δεν ειχαν την κουλτουρα της Καρυας ,τοτε θα ηταν Μενδενιτσα, αξιοπρεπεις με δικαιωματα αλλα και υποχρεωσεις.
Ο Γιοχαν Παπαπσταματης αντι να διεκδικει μονον, καλον θα ηταν να οραματιζεται και να προσπαθει
η ιδιοκτησια στα Ισωματα θα εχει ενα ενιαιο τυπο αρχιτεκτονικης, οδηγο προσελκυσης και για αλλους για κατοικια, και αυτοδικαια τον σεβασμο και την προσοχη του δημου.
Ποιος ομως μποριε να ξεχωρισει εκει την ουσια του μακροχρονιου οφελους απο την μοιρολατρεια.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

φιλε αυτο που λες δεν γινεται γιατι ειναι αντισυνταγματικο ,ο καθε ανθρωπος ειναι ελευθερος να φτιαξει το σπιτι του οπως θελει σχεδιαστικα ---ειναι προβλημα γενικο στο δημο μας να ζηταμε πραγματα που δεν γινονται και να μην απολαμβανουμε πραγματα που γινονται , δον κιχωτικα να λεμε οτι θα μας δωσει το ταιπεδ ολο δωρο το εοτ καμπινγκ πχ ---αν η μενδενιτσα δεν ειχε μεσαιωνικο καστρο δεν θα την ξεραμε ---

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που στην ΤV βλέπουμε πως γίνονται οι εκλογές σε μια μεγάλη χώρα όπως η Κινα?

Ανώνυμος είπε...

Ο βλακας συνεχιζει να λεει ο για τα παντα φταιει ο καθε Τσωμος . Η ιδια ασχετοσυνη του δεν φταιει; δεν βλεπει οτι , οπως λεει η ιστορια οτι μαζευει πετρες για το κεφαλι του;

Ανώνυμος είπε...

είπαμε πινάκιο..θα εξαγγείλει αυτά που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ τα οποία για διάφορους λόγους θα αργήσουν να γίνουν. τα της αρμοδιότητας του τα βλέπετε....

Ανώνυμος είπε...

Βρε τα κακόμοιρα τα παιδάκια τι έπαθαν! Δύο αμόρφωτοι καθαρίζουν γιατί έχασαν ο μεν την κουτάλα κι άλλος το κουταλάκι που του παρείχε ο πρώτος. Με τι προσόντα αυτοχρήζεσαι σωτήρας βρε χαϊβανι? Αντί να πεις ένα ευχαριστώ, φτύνεις εκεί που έγλυφες. Δεν είχες τη στοιχειώδη υπομονή. Τώρα κάτσε με τον κολλητό σου και ρουφιανέψτε. Ντροπή!