27 Σεπτεμβρίου 2020

Επαναλειτουργούν τη Δευτέρα τα σχολεία στα Καμένα Βούρλα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Όπως ενημερώνει ο Δήμαρχος Καμ. Βούρλων Γιάννης Συκιώτης την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου θα επαναλειτουργήσουν τα σχολεία στη λουτρόπολη μετά το διήμερο κλείσιμο τους λόγω αιφνιδιαστικής εγκατάστασης προσφύγων 30 μέτρα από το σχολικό συγκρότημα.

Η ενημέρωση:
«Μετά από επικοινωνία με τους Διευθυντές Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης Νομού Φθιώτιδος, ενημερώνουμε ότι και οι δύο βαθμίδες εκπαίδευσης της Δημοτικής Ενότητας Καμένων Βούρλων (Α/θμια και Β/θμια) θα λειτουργήσουν κανονικά από την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020».

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ
Ιωάννης Συκιώτης

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ δεν είχαν κλείσει τα σχολεία. Ο δήμαρχος αυθαίρετα πήρε την απόφαση χωρίς να ενημερώσει τους αρμόδιους διευθυντές και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Κι έταζε στους μαθητές που τον ρωτούσαν ότι θα σβήσει τις απουσίες. Οι απουσίες μπήκαν κανονικά κι ένα μπάχαλο έγινε με τα παιδιά που δεν ήξεραν τί να κάνουν, θύματα της μικροπολιτικής του.

Ανώνυμος είπε...

1) Η Δημοτική Αρχή όντως φάνηκε κατώτερη των καταστάσεων...!!
2) Γίναμε ρεζίλι πανελλαδικά!
3) Χάσαμε το δίκιο μας ...ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ!
4) Τα Καμένα χαρακτηρίστηκαν φωλιά φασισμού!

Και ερωτώ?

1)Ποιος ανέλαβε να συντονίσει τις κινητοποιήσεις??
2)Ποιος αποφάσισε να μην περάσουν τα κλινοσκεπάσματα στους πρόσφυγες?
3)Ισχύει ότι δεν πέρασε το φαγητό εκείνο το βράδυ διότι έτσι διαδόθηκε σε όλα τα ΜΜΕ?
4) Ποιος τους βρίζει και σαν να μην έφτανε αυτό το τράβηξε και σε βίντεο ο @@!!

Αντί να υπάρχει συντεταγμένη διαμαρτυρία πρώτον στους βουλευτές και στην πολιτική ηγεσία γενικά!! Αντί να υπάρχει ΕΝΑΣ εκπρόσωπος του Δήμου και να μιλάει μόνο αυτός! Αντί να υπάρχουν βίντεο με την ταυτότητα και την ηλικία των μεταναστών ! Αντί να υπάρχει αποδεικτικο υλικό για την ακαταλληλότητα του ξενοδοχείου! Αντί να αντιπροτείνει ο Δήμος άλλον χώρο!
Φάνηκε στην TV ένα βίντεο που τους βρίζουμε ..τους σταματήσαμε τα σκεπάσματα..τους μειώσαμε ..ενώ η αιτία είναι η κυβέρνηση ..όχι αυτά καθεαυτά τα πρόσωπα!!

Ανώνυμος είπε...

Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ούτε η χρεοκοπία, ούτε η λαθροεισβολεις ούτε το στα τέσσερα. Με τέτοιο λαό,καθαρίζεις και με μια μουτζα χιαστί. Ο δήμαρχος σας πείραξε τώρα που έκλεισε προληπτικά τα σχολεία επειδή ακριβώς δίπλα κουβαληθηκαν από το πουθενά και ξαφνικά ένα πούλμαν 25αρηδες.καλα έκανε.αλλα αυτό το λαό δεν τον βρίσκεις πουθενά. Κακός κριτής κάθε καλού πράγματος..