03 Αυγούστου 2018

Απαράδεκτη η κατάσταση με τους λογαριασμούς των νερών στο Δήμο Καμένων Βούρλων

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


Καταγγελία δημότη



Απαράδεκτη η κατάσταση με τους λογαριασμούς των νερών στο Δήμο Καμένων Βούρλων.Δεν είναι δυνατόν να έρχονται μετά από ένα με ενάμιση χρόνο δημιουργώντας έτσι μεγάλα οφέλη σε ιδιοκτήτες από ενοικιαστές που στο διάστημα  που μεσολαβεί μέχρι την έκδοση των λογαριασμών έχουν μετακομίσει.

Επειδή στον Δήμο που πήγα για το θέμα αυτό δεν πήρα καμιά ουσιαστική απάντηση παρά μια ανάλυση της πολιτικής και οικονομικής κατάστασης της χώρας σκέφτομαι να απευθυνθώ στον Συνήγορο του Πολίτη μήπως βρω μια λύση(ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ,  ΜΕ  ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ).

Σημειωτέων αυτό που γίνεται εδώ δεν γίνεται σε κανέναν άλλο Δήμο της χώρας.

Με εκτίμηση,
ΕΥΤΥΧΗΣ ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗΣ


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το χειρότερο με το θέμα αυτό,νομίζω, ότι είναι η καταμέτρηση που ποτέ (τα τελευταία χρόνια)δε γίνεται στο τρίμηνο για να χρεώνεται η σωστή κατανάνωση!Έτσι τις περισσότερες φορές χρεώνουν τα κυβικά κατ' εκτίμηση!Το αποτέλεσμα αυτού του τρόπου χρέωσης είναι να φουσκ.ωνουν οι λογαριασμοί νερού ,επειδή η χρέωση είναι κλιμακωτή(μετά τα 200 κυβ. χρεώνεται 1Ε το κυβ).Φανταστείτε,να σας χρεώσουν μια κατανάλωση π.χ. το 3μηνο του καλοκαιριού 450κ.,επειδή η καταμέτρηση έγινε στο 9μηνο-και τα 2 πρώτα τα είχαν χρεώσει με λίγα κυβ.(όχι τα πραγματικά που θα μπορούσαν να μειώσουν τα κ. του 3ου τρ. και φυσικά του λογαριασμού-όφελος του καταναλωτή-Με αυτές τις αλχημίες,ο δήμος προσπαθεί να καλύψει τα φέσια που εδώ και χρόνια του "φοράνε"...οι φίλοι τους!!! Δεν ξέρω τι θα γίνει εάν αποφασίσουμε να μην πληρώνουμε και μεις οι μέχρι τώρα μ@κ@κες!Ένα ακόμα-παράδοξο- με τουτους είναι ότι τους πας την πραγματική 3μηνη κατανάλωση και δεν τη δέχονται!!!Η ΔΕΗ ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ? Γιατί και ο δήμος να μην το κάνει αφού δεν έχει τη δυνατότητα να κάνει την καταμέτρηση στην ώρα της?