03 Αυγούστου 2018

Καταγγελία - Ξερόχορτα στο πάρκο στα Καμένα Βούρλα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Καταγγελία αναγνώστη …

Εδώ και τρεις μήνες περίπου τα ξερόχορτα που καθάρισαν οι εργάτες του ξενοδοχείου "Γαλήνη ", παραμένουν πεταμένα στο κέντρο του πάρκου και "φιλοξενούν " σιγά σιγά και σκουπίδια όπως φαίνεται .

Πέρα από το γεγονός ότι ο συνολικός χώρος είναι αθλιότερος και πιο εγκαταλελειμμένος από ποτέ,  τι να πρωτοπεί κανείς γι'αυτήν την εικόνα;

Για τον κίνδυνο πυρκαγιάς, για τον τουρισμό, την υγεία; Ένας αρμόδιος δεν έχει περάσει τόσον καιρό από εκεί ; Ένας αρμόδιος από το κέντρο του πάρκου ; Εκ των υστέρων θα ψάξουμε για ευθύνες φυσικά ...

Ελλάδα !!!


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι λέτε τώρα! Να τα μαζέψουμε και να χαλάσουμε την έξω μας εικόνα "ως σκουπιδοχώρα @ σκουπιδολαός?!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ για ξενοδοχειο ΓΑΛΗΝΗ στα ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ
1. Παρανομη λειτουργια εξωτερικης ιαματικης πισινας. Δεν εχει αδεια, δεν γινεται σωστη εξυγιανση και εχει πολλα μικροβια.
2. Παροχέτευση λυματων από τις τουαλέτες των 50 περιπου δωματίων ολης της πτερυγας του SPA συμπεριλαμβανομένων και των κοινοχρηστων στον χώρο του SPA, στον αγωγο ομβριων, που διατρεχει τον κεντρικο παραλιακο δρομο. Η παρανομη παροχετευση γίνεται από τα δεξια της πτερυγας στον κηπο, όπως κοιταμε τη θαλασσα, αναμεσα στο κτιριο και την πρασιά.
3. Το υδροθεραπευτηριο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ λειτουργει παρανομα χωρις αδεια, χωρις πιστοποιηση, χωρις συμβαση με το δημοσιο. Οι ατομικοι λουτηρες αλλα και η πισινα δεν πληρουν τις προδιαγραφες εξυγίανσης, με αποτελεσμα να αναπαραγονται μικροβια επικινδυνα για τον ανθρωπο. Επι πλεον δε δεν δυνανται τα μικρα ξενοδοχεια να συμβληθουν με τα ταμεια ΕΟΠΠΥ, ΟΓΑ, λογω μη νομιμοτητας του υδροθεραπευτηριου, με αποτελεσμα να μην μπορουν να δεχονται πελατες που εμπιπτουν στις συγκεκριμενες διαταξεις και να είναι αδεια. Αυτό δημιουργει μεγαλη απωλεια εσοδων και μαλλιστα σε περιοδους οικονομικης κρισης.
4. Τα αντλιοστασια και οι υπογειες δεξαμενες ιαματικου νερου στους προποδες του ορους Κλημις, λειτουργούν χωρις αδεια, δεν εξυγιαινονται και η μολυνση είναι στο κοκκινο, επικυνδυνο για τη δημοσια υγεια. Επίσης δεν εχουν περιφραξη, οι υπογειες δεξαμενες εχουν καταπακτες αφυλλακτες και καθιστανται ακρως επικινδυνες να πνιγει καποιος, ιδιαίτερα τα παιδια που παιζουν στον χωρο.
5. Στο υδροθεραπευτηριο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ είναι χτισμένες με τουβλα ολες οι πορτες και τα παραθυρα του και χρησιμοποιηται ως αποθηκη. Το κτιριο αυτό εχει κριθει διατηρητέο και όμως εχει αφεθει στην τυχη του και καταρρέει μερα με τη μερα.
6. Τα παλαια διατηρητεα ξενοδοχεια ΘΡΟΝΙΟ & ΡΑΔΙΟ είναι αφυλλακτα και εγκυμονουν κινδυνους για τα παιδια που παιζουν στους χωρους τους και στις ταρατσες τους. Εννοειται ότι καταρρεουν και αυτά.
7. Το ξενοδοχειο ΓΑΛΗΝΗ το λειτουργει παρανομα ο ομιλος ΜΗΤΣΗ, λογω του ότι δεν υπάρχει συμβαση με το δημόσιο και ο χορός καλα κρατει.
8. Στον κηπο του ΓΑΛΗΝΗ λειτουργει αναψυκτηριο χωρις αδεια και βρισκεται στο κατω ακρο εχοντας ταφρο με νερο.
9. Η παιδικη χαρα διπλα στην εκκλησια είναι στον χωρο ευθυνης του ΓΑΛΗΝΗ και όπως είναι παρατημενη στην τυχη της αφυλλακτη και μισογκρεμισμενη, εγκυμονει Κινδυνους για τα παιδια.
10. Μπροστα από το παλαιο ξενοδοχειο ΡΑΔΙΟ είναι εγκατεστημενο ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ και ο ομιλος Μητση εισπρατει παρανομως ετησιο ενοικιο χωρις να εχει αυτό το δικαίωμα.
11. Επισης στον ιδιο χωρο υπηρχε εγκαταλελειμενο μικρο κτισμα, χωρις αδεια, το οποιο ο ομιλος Μητση παραχωρησε σε τριτους αντι μισθιου οι οποιοι το ανακατασκευασαν και πουλανε παγωτα.
12. Στην πλαζ ΙΖΑΒΕLLA, λειτουργουν φουσκωτα μεγαλα παιχνιδια χωριςνα πληρουν τους τις νομιμες προδιαγραφες και χωρις την ειδικη αδεια από την επιχειρηση ΓΑΛΗΝΗ ΞΤΕΕ Α.Ε., με αποτελεσμα να είναι ακρως επικινδυνα για τα παιδια
13. Όλα αυτά χωρις συμβαση με το δημοσιο και χωρις δικαιωμα επινοικιασης.

ΜΗΠΩΣ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ?????

Ανδρεας Θεολογου είπε...

Φιλε ανωνυμε
Δεν κατανοω το μενος σου κατα της τουριστικης ναυαρχιδας των Καμενων Βουρλων αλλα και ολου του ανατολικου θαλασσιου τοξου της Στερεας.
Δεν κατανοω γιατι επελεξες την δεδομενη χρονικη στιγμη που εναι στην αιχμη της τουριστικης περιοδου.
Δεν κατανοω γιατι αφου ηξερες ολα αυτα που καταγγελεις, δεν απευθυνθηκες σε αρμοδιες τοπικες η δημοσιες αρχες και τα δημοσιοποιεις ετσι αγογγυστα.
Δεν κατανοω γιατι θελεις με τοση μανια να κανεις ζημια στα Καμενα Βουρλα.
Μηπως σε πειραξε το γεγονος οτι ειναι πλεον και επισημα ΔΗΜΟΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Οσο και να μας τα κανετε τσουρέκια με το όνομα, η γύμνια του ντοκτορ είναι πρωτόγνωρη..

Ανώνυμος είπε...

Το χειρότερο από όλα, αν είναι αλήθεια, είναι αυτό με τα λυματα στον αγωγό ομβριων!! Είναι θέμα υγείας και πρέπει να γίνει αμέσως έλεγχος για να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει. Πάντως όντως τα διατηρητέα κτίρια, τι κρίμα, είναι σε άθλια κατάσταση, το πάρκο σε πλήρη εγκατάλειψη και επικίνδυνη κατάσταση και οι κουνιες ανυπαρκτες.Τωρα κατάλαβα γιατί δεν τις φτιάχνουν....

Ανώνυμος είπε...

Πριν λίγες μέρες λάβαμε επιστολες από το Δήμο για τον καθαρισμό των οικοπέδων για πρόληψη πυρκαγιάς. και σε αντίθετη περίπτωση θα το κάνει συνεργείο του Δήμου με χρεωση. Ανυπομονώ να δω τι θα γίνει με την"ζουγκλα" του πάρκου. Εστειλαν επιστολή στο Γαλήνη? Αν δεν το καθαρίζουν θα το κάνει ο Δήμος? Θα είναι εγκληματική ενέργεια αν δεν γίνει κάτι γιατί ένα τσιγάρο να πετάξει κάποιος θα είναι ολέθριο! Μετά θα λέμε τι έφταιξε....