06 Ιουνίου 2018

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα 5/6/2018, στην περιοχή Αγ. Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τις 5 έως τις 20 Ιούνη στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και των Καμένων Βούρλων, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών αναβάθμισης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των τοπικών σηράγγων.
Ειδικότερα, στις 5, 6, 7 και 12 Ιούνη θα σημειωθεί ολική διακοπή της κίνησης των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί θα εξέρχονται του αυτοκινητόδρομου στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Λογγού και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων και με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων θα οδηγούνται έως το Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο.
Επιπλέον, από τις 5 έως και τις 7 Ιούνη, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, θα ισχύει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του ανισόπεδου Κόμβου Λογγού με κατεύθυνση προς Λαμία, λόγω ασφαλτικών εργασιών.
Τέλος στις 13, 14, 19 και 20 Ιούνη, από τις 8.00 έως και τις 20.00, θα σημειωθεί ολική διακοπή της κίνησης των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στο Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων και με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Λογγού, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο.

902.gr

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος θα είναι ο νέος δήμαρχος ? δήλωσε κανένας ότι θέλει να κατέβει επίσημα εκτός του Δημάρχου ?

Ανώνυμος είπε...

Ναι ο Κρίτων!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Σανιδας σίγουρα. ..ο τωρινός γιατί να ξαναβάλει?ποιος θα τον ψηφίσει..

Ανώνυμος είπε...

αφού το δήλωσε ρε ο τωρινός. θα ξαναβάλει σίγουρα! χαχαχαχαχα!

Ανώνυμος είπε...

"ΣΚΕΨΗ ΑΡΓΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ".

Διαβάζοντας το best seller του Νομπελιστα καθηγητη της ψυχολογιας του Πανεπιστημιου Harvard Daniel kaneman,εκανα μια σκεψη [αργή βεβαια] .

Υπαρχει ουσιώδη διαφορά της γρήγορης σκεψης[διαισθητική,αντανακλαστική,κυρίως ασυνειδητη]βασισμένη στην βιωματική επαρκεια,απο την Αργή σκεψη [ικανοτητα συγκεντρωσης και εστίασης της προσοχής] η οποια ενεργοποιειται στην προσπαθεια αναλυσης συνθετων πληροφοριών,Π.Χ.

Τιθεται μία ερωτηση προς το Δημότες.
Αληθεια τι γνώμη εχετε για τον Δημαρχο ή για εναν διεκδικητή του αξιωματος βάσει τον κατωθι γνωρισματων:

Δημαρχος: Ευφυής, Εργατικός,Παρορμητικός,Επικριτικός,Πείσμων, Ζηλόφθων.

Διεκδικητης: Ζηλόφθων,Πείσμων,Επικριτικός,Παρορμητικός,Εργατικός,ευφυής.

Η λιστα ουσιαστικά ειναι ιδια,αλλα επειδη στον Διεκδικητη αντιστρεφεται αλλαζει
κυριολεκτικά ολο το νοημα των γνωρισματων που αργοτερα θα ειναι ουσιώδη.
Δηλαδή το πείσμα σε ενα ευφυές άτομο,δικαιολογείται και επιβάλλει σεβασμό,αλλα η ευφυία
σε ενα ζηλόφθονο το καθιστά ποιό επικινδυνο.

Η διαπίστωση λοιπόν αυτή μπορεί να διαφοροποιησει την απαντηση [ψηφο] των Δημοτών,αναλογα
πως παρουσιαζονται τα γνωρισματα.

Βλεπω λοιπόν οτι σημαντικό στοιχειο αντικειμενικής επιλογης ειναι ο τροπος σκεψης .

ΚΡΙΤΩΝ



Ανώνυμος είπε...

Άσε μας βρε Κριτων!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρετάρει λίγο το μυαλό λόγω συναναστροφής με.. ενεργούς...

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχει διεκδικητής του θρόνου των καμενων? Χαχαχα. Γιάννης είναι μόνο ένας. Είδες εχθές κοσμο που είχε στο καμίνο! Οι άλλοι άφαντοι!

Ανώνυμος είπε...

Ο πολιτικός λαγός (αρχ. ελλ.: «λαγωός» ) είναι γένος φυτοφάγου θηλαστικών, το οποίο ανήκει στην οικογένεια των λαγιδών. Το μήκος του κυμαίνεται από τα 1.60 εκ. στα 1.85 εκ. Το βάρος του φτάνει τα 60-120 κιλά. Αλλάζει χρώμα ανάλογα με την εποχή και το πολιτικό περιβάλλον, και είναι γρήγορο και ευκίνητο ζώο.
Τρέχει πολύ, αλλά ποτέ σε ευθεία, ώστε να παραπλανεί τους ψηφοφόρους του. Κατοικεί στην περιοχή μας, σε μεγάλη ποικιλία. Είναι κυρίως νυκτόβια ζώα, τρέφονται με τα λεγόμενα μαρούλια - μαρουλόφυλλα και πολιτικές σαλάτες, Πίνουν δε ότι βρεθεί μπροστά τους, εις υγείαν των κορόιδων.

Ανώνυμος είπε...

Κορόιδα είναι όσοι πανε να τα βαλουν με τον γιατρό. Ο άγιος κλείδωσε κ λόγω εντοποιοτητας. Πάνω κάτσε κάτω από την μπάρα Ούτως ή άλλως ο κοντός περναει μόνος του από κατω. Τα καμένα όλα εκεί κ ο Μώλος ικανή συμμετοχή για την νίκη με τον Δράκο στο πλάι , η μενδενιτσα συσσωμη με τον πρόεδρο (τόσα έργα κ χρήματα ρίξαμε στο χωριό για συντήρησεις κ ερχονται κ αλλα) κ το ποσοστο της Πισλη με τους συλλόγους πλάι μας νομίζω ότι στο τέλος θα ειμαστε μονοι. Χαχαχα φάτε σκόνη μουλικά!!

Ανώνυμος είπε...

Α τελικά είμαστε πολλοί ο αντιδήμαρχος Μώλου ναι κ ένας Μακρόπουλος μηχανικός πρωην δήμαρχος με μεγάλο σόι κ πολιτικές προσβασεις. Υποδιοικητης στο νοσοκομείο μου μεγάλο κεφάλι!

Ανώνυμος είπε...

Λουφαξατε όλοι οι διεκδικητές ε? Μπέλλος , φακίρης ,τσομος ,μπαταρίας , μακρυνιτσας, για να σας δουμε τώρα μετά την μεγαλειώδη συγκέντρωση?

Ανώνυμος είπε...

στο τέλος θα τον ξουρίσουν τον γαμπρό. χαλάρωσε μεγάλε.

Ανώνυμος είπε...

χωρις τη γοητεια του απλυτου ειστε χαμενοι απο χερι

Ανώνυμος είπε...

Δεν τον θελουμε , ζημιά μας εκαμε να φύγει να πάει αλλού η στο κοντό ή στο φακίρης η στο Μπέλλος. Έχουμε άλλο αντί κ ποιο ομορφο κ ποιο μπεσαλι

Ανώνυμος είπε...

Τωρα δε τον θελετε τον απλυτο χαλασοσπιτη. Οταν τον χρησιμοποιουσε ο γιατρος για δορυφορο ρουφιανιων ηταν καλα ε? Χου ρε απο δω!!!

Ανώνυμος είπε...

Σιγά–σιγά βρε παρατρεχάμενοι, μην έχουμε καμία υπερκόπωση… απ΄ το πολύ το μέτρημα!
Είναι νωρίς ακόμα , έχουμε μπροστά μας τουλάχιστον ένα χρόνο δημιουργικής ασάφειας και δουλέματος

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΛΥΤΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ. ΜΕ ΤΟ ΣΟΪ ΤΗΣ ...... ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΟΛΟΓΙΕΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 1000 ΣΤΑΥΡΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μούγκα στη στρούγκα!

Ανώνυμος είπε...

αρχοντες προερχομενοι απο το μωλο τυπου απλυτου ειναι η αξια αυτου του τοπου