27 Ιουνίου 2018

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος Μώλου-Αγ. Κωνσταντίνου

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων με τις πολύ δυνατές βροχές, προκλήθηκαν κατολισθήσεις στην παλιά Εθνική Οδό Αθηνών- Λαμίας από τον Λογγό έως και τα Καμένα Βούρλα, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία το βράδυ.

Σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις του Δημάρχου Μώλου Αγίου Κωνσταντίνου κ. Ι. Συκιώτη στον ραδιοφωνικό σταθμό LamiaFM1, ο Δήμος θα τεθεί άμεσα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αφού τα πολύ σοβαρά προβλήματα συνεχίζονται.

Σημείωσε δε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου αλλά και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θ. Καρακάντζας είναι ήδη στην περιοχή) βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα και παρεμβαίνουν όπου χρειαστεί κάνοντας ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν.

Ο Δήμαρχος κ. Συκιώτης υπογράμμισε επίσης ότι οι κατολισθήσεις (κυρίως στη στροφή στο Ασπρονέρι κοντά όπου ήταν βενζινάδικο και στο σημείο που είναι το Silver Bay) συνεχίζονται όπως και τα φερτά υλικά που συγκεντρώνονται προς τα παράλια, αφού βρέχει συνεχώς ενώ τα προβλήματα αυτά οφείλονται σε κακοτεχνίες που έχουν γίνει στον δρόμο και πρόσθεσε ότι στην συγκεκριμένη περιοχή δεν έχουν γίνει αντιπλημμυρικά έργα…

fonografos.net

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο χειροτερος Δημαρχος ολων,ακομη κ των τριων πρωην δημων.Ολα πανε με αυτοματο πιλοτο.Μηδεν σε ολα μα σε ολα.Απορω πως τα καταφερε να ειναι τοσο μα τοσο κακος?Κ θελει λεει να ξαναειναι Δημαρχος για να ολοκληρωσει το εργο του,τρομαρα του!!!

Ανώνυμος είπε...

τέτοια σχόλια κοστίζουν 0,60€.
όσο πιο συκοφαντικά και πιο ατεκμηρίωτα, ανεβαίνει το κασέ.
ιδιαίτερα στον πολιτικό εγκέφαλο που έχει διαχρονική άποψη για τους πρώην δημάρχους και των τριών πρώην δήμων, μπόνους 0,15€ ανά σχόλιο (μην ξεπαραδιαστούμε, οι εκλογές είναι μακριά).

Ανώνυμος είπε...

Το Ασπρονερι 4 μήνες χωρίς νερό.
Είναι δυνατόν το 2018 ένας οικισμός να μην έχεις 4 μήνες νερό και να εξαρτάται από τον κάθε ιδιώτη;;;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΤΟΣΟ ΣΑΝΟ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΑΣΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ FAKE NEWS
ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ;
ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑΣ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΣΗΜΑΙΑ;
ΓΙΑΥΤΟ ΡΕ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΡΚΟΠΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΝΟΜΑΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΣΕΞΟΜΑΝΕΙΣ.
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ,ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ;
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΝΟΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΑΥΤΟ ΠΟΣΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΤΟΠΙΟΣ;
Άιντε θύμα άιντε ψώνιο άιντε σύμβολο αιώνιο
αν ξυπνήσεις μονομιάς θα `ρθει ανάποδα ο ντουνιάς
θα `ρθει ανάποδα ο ντουνιάς

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ


Εδοθη το νομοσχεδιο "Κλεισθενης" στην ΚΕΔΕ για ενημερωση και κατοπιν στην Βουλή,το οποιο περιεχει εκτος των αλλων και την αλλαγη ονομασιας του Δημου μας μαζι με την Καλαμπακα.

Αυτο ηταν και ειναι ενα απο τα ζητουμενα της περιοχης απο την αρχη του Καποδιστρια,και πιστωνεται κατα το μεγαλυτερο μερος στην Διοικηση Συκιώτη και οφειλω να το αναγνωρισω,και κατα ενα μερος [ μικροτερο ]στον Συλλογο Ενεργών Δημοτών υπο την εξης εννοια:

Ο Συλλογος αφ'ενος με την συνεχη παρουσία στα δρώμενα του Δήμου και αφ'ετερου με την σθεναρή σταση που ειχε στα στα μεγαλα ζητηματα ,δημιουργησε ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΡΧΩΝ, που ειτε η προηγουμενη διοικηση ειτε η σημερινή, αδυνατουσε να μην το λαβει υπόψιν της ή τουλαχιστον με την παρουσια του εγινε ανασχεση υλοποιησης και ισως και ακυρωση σε καταφανώς επιζημια πολιτική κατευθυνση.

Προ Συλλογου εποχής,η νοοτροπια στις διοικησεις του Δήμου ήταν να επικρατει πρώτιστα και κυρια το παραταξιακο πολιτικο οφελος σε σχεση με αυτο του συνολου των Δημοτων,αφου η αντιστασεις ηταν μειωμενες ειτε προερχονταν απο της ιδιας λογικής αντιπολιτευση ή απο φυσικα προσωπα χωρις ευρυτερες στηριξεις[αποομαδοποιημενες].

Τα γνωστα εκ του αποτελεσματος μεγαλα ζητηματα της πολης οπως του Αστικου Κεντρο Υγειας πολεως Καινουριου, η ακυρωση της εργολαβίας[ σκουπας] μετατροπης του πρωην ξεν. 'Ραδιο',τα εμποδια στον σχεδιασμό δημιουργιας ιδιωτικης Ιατρικης κλινικής αποκαταστασης ατυχηματων, κλπ, ειναι μονο τα κερασακια στην τουρτα της υπαναπτυξης

Σημερα η διαμορφωμενη ηδη πολιτικη ρευστοτητα εν οψει των επομενων δημοτικών εκλογων,οπου η διοικηση Συκιωτη εχοντας στο "παλμαρε" της επιτυχιες οπως ονομα Δημου,αλλαγη σχεδιασμου αποχετευτικου Αγ, Κων\νου,ιδιωτικοποιηση τουριστικου αγκυροβολιου,σχεδιασμο ανατολικου συγκοινωνιακου κομβου κλπ,αλλα και σημαντικες υστερησεις οπως σχεδιο πολης [εφαρμογη και διανοιξη]ανακατασκευες, αναπλασεις δημοτικου χωρου,απουσια σχεδιασμου αντιμετωπισης παρανομιας ιδιωτικών μικροσυμφεροντων κλπ.και απο την αλλη:

Η αντιπολιτευση ανυπαρκτη, κατακερματισμενη, χωρις ηγετική προσωπικοτητα ,ψαχνοντας εκει που δεν θα επρεπε ,ελπιζει να συνενωσει ευρυτερες ομαδες δημοτών..... που δεν υπαρχουν, τουλαχιστον με τον τροπο που το "παλευουν".Η πολη χωρις ουτε εναν υποψηφιο [απο το Καινουριο λ.χ. πολλες] Ετσι λιγο πολύ ειναι τα πραγματα στην Λουτροπολη .....ΟΥΑΙ ΤΟΙΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙΣ.



Κριτων

Ανώνυμος είπε...

δηλ Κριτων μας λες οτι θα εχουμε επομενο δημαρχο Καινουριώτη

Ανώνυμος είπε...

φιλε 11.29μμ 04\07\18 δεν υπονοω τιποτε. απλη καταγραφή υφισταμενης καταστασης κανω προσπαθωντας να ειμαι κοντα στην αληθεια.Αν οι δημοτες επιθυμουν αυτο που ρωτας τοτε δεν υπαρχει κανενα προβλημα.