25 Μαΐου 2018

Τον Ιούνιο ο διαγωνισμός για τα Ιαματικά σε Καμένα και Θερμοπύλες

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Γράφτηκε από τον/την Όλγα Λαθύρη

στον Ιούνιο θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες από το ΤΑΙΠΕΔ για την αξιοποίηση των ιαματικών πηγών της Φθιώτιδας, σε Καμένα Βούρλα και Θερμοπύλες, επιβεβαιώνει ο δήμαρχος Μώλου Αγίου Κων/νου Γιάννης Συκιώτης.

Σε συνέντευξή του στον STAR FM δηλώνει βέβαιος ότι είμαστε πιο κοντά από ποτέ στην εκκίνηση αξιοποίησης του ιαματικού μας πλούτου, αναφέρεται και στα υπόλοιπα έργα που στοχεύει να ολοκληρώσει, ώστε να θέσει και πάλι υποψηφιότητα στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.



tvstar.gr

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατάλαβα! Ο Δήμαρχος πανηγυρίζει γιατί θα δοθούν τα λουτρά τα δικά μας και των Θερμοπυλών σε ιδιώτη επενδυτή? Πας καλά Γιάννη Συκιώτη? Πανηγυρίζεις γιατί σύντομα θα πληρώνουμε εισιτήριο για να κάνουμε λουτρά? Όπως έδωσες το λιμάνι για ένα κομμάτι ψωμί? Και λες ότι θα κατέβεις και στις επόμενες εκλογές? ούτε το δικό σου δεν θα βρεις. Θα φας τέτοιο μαύρισμα που θα είναι όλο δικό σου!

Ανώνυμος είπε...

Το λαικιστικο συνδρομο του κινηματος δεν πληρωνω [υποκαταστημα Καμενων Βουρλων], ειναι αραγε αξιοπιστο να παραξει αναπτυξιακη πολιτική ;
Μιας περιοχής που κατ εξοχήν ειναι καπιταλιστικη εστω και με την βιομηχανια του καφε και της μικρομεσαιας ξενοδοχείας, δηλ του ιδιωτικου κερδους.
Αραγε σε ποια εγκεφαλικη περιοχη καποιων απο αυτών πραγματοποιουνται τοσο πολυπλοκες συναψεις ωστε να ειναι ευθεως αντιθετες απο την λογική πραγματικοτητα που δεν ειναι αλλη απο την επειγουσα αναγκη τοποθετησης επενδυτικού κεφαλαιου Premium κατηγοριας;.
Kαι ποιος αλλος στην θεση του σημερινου Δημαρχου θα ηταν αντιθετος, βρειτε μου ενα απο την σοσιαλδημοκρατία μεχρι την λαικη δεξια που θα το εκανε [εκτος ισως απο τα μαυροκοκκινα μπλουζακια ]αρα δεν ειναι λογος πολιτικής αντιθεσης αυτος.
Αγνωσια και φανατισμός πανε μαζι,αλλα το βαθυτερο αιτιο ειναι η ροπή προς τον Κρατισμό,ή για να το πω καλυτερα ειματε αυτο που συμφερει τον ατομισμό μας.
Υπαρχει ομως και ο ορθολογισμος που θα επικρατεί ασχετα απο τους αμαθεις που δεν μπορουν να δουν την εξελιξη των πραγματων επειδη πιστευουν οτι και οι δογματικοι.
Τελικα Κρατιστες σε περιβαλλον ελευθερης αγορας μονο στην Κινα και στον Μαδουρο θα ταιριαζαν,με τα γνωστες συνεπειες αναλευθεριας.


.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ή ΟΧΙ;

Καποιος φιλος αυτοδιοικητικός με 'τσιγκλησε' να παρακολουθησω την ζωντανη ροη μεσω you Tube
της Δημ. Συνεδριασης 18\5\18 .

Το συμπερασμα που αποτυπωσα ειναι μια επαναληψη ενος χιλιοπαιγμένου σκηνικού μεταξύ αντιπολιτευσης και Διοικησης επι θεματων καθημερινότητας,που φυσικά εφόσον τα ερωτήματα και οι απαντησεις παραμενουν σε πλαισια πολιτικού διαλογου και οχι σε σαφή καταγγελια [στην κατευθυνση του αξιόποινου].

Τελικα η τελική εικονα ειναι ενα συνονθυλευμα εντυπωσεων αναλογα ποιος ειναι αυτος που το παρακολουθεί,και ασχετα με το ποιό ειναι το πραγματικό επι του ζητήματος,θα εβαζα και την λεξη αντικειμενικό ,αλλα ειναι ειδος εν ανεπαρκεια.

Προχωρώ εις το κυρίως ζητούμενο της "αλληλοσφαγής"που ειναι οι επομενες δημοτικες εκλογες,για να τελειωνουμε με το παλιο και να παμε με το νέο [σικ],φυσικα στην διαχειριση της εξουσίας ως αυτοσκοπό,και οχι στην βαση ενος προγραμματικού γιγνεσθαι.

Εδω θα σταθώ περισσοτερο με την ερωτηση, ποιός υποψηφιος αυτοδιοικητικός[οπαδος ή μη της προσφορας για τον τόπο]ειναι σε θεση να αναλυσει μια σημαντική αναπτυξιακή προταση σε ολο το ευρος της,δηλ,ωφελιμοτητα ,εφικτοτητα,διαχρονικότητα; απαντηση , ισως ελαχιστοι και παντως οχι
προθυμοι να εμπλακούν με τα κοινά.

Αρα για ποια πολιτική μιλάμε; Για ποια αξιιολόγηση και με ποια κριτηρια;
Θα δοθει η ψηφος στον λαικιστή που 'ταζει' αλλα το ονομα του Δήμου το θέλει με κριτηρια υπερτοπικά ή στον αλλον που περιμένει να αρπαξει μια υπηρεσια να την παει στην πλατεια του χωριού του; Γνωρίζει ο μεσος ψηφοφορος την σημασία στην διαφορα της μεγάλης αναπτυξιακής ενεργειας-υλοποιησης απο την προσκαιρη ελλειψη καθαριότητος στον δρόμο;

Φυσικα ειναι το δικαιωμα του εκλεγειν,'χεστικα' οπως λεει και ο Μπουταρης.Εκείνος που αξιζει φαινεται απο μόνος του δεν χρειαζεται ουτε συλλαλητηριο ουτε πανδημο λαικό ξεσηκωμό να ελθει κάποιος ως Σωτήρας,αλλωστε στο παρελθόν ειχαμε τέτοιους.

Για τα Καμενα Βούρλα τα μεγαλα ζητήματα δεν μπορούν να ειναι αποτελεσμα προσώπων και ιδιοτελών καταστάσεων αλλα πολιτικής και μάλιστα πολλών ετών για να λυθούν [βλεπε ωρίμανση Λιμένα],για το χωριό ειναι ποιό ευκολο και απλο [ κυρίως ποιοτητα διαβίωσης].

ΚΡΙΤΩΝ





Ανώνυμος είπε...

Κυριε Κρίτων,ωραια τα λετε σας παρακολουθώ οποτε μπορώ ,εχω ομως μια απορια, ενω λετε για το δικαίωμα του εκλεγειν και οτι αυτο φερνει σαν αποτέλεσμα,δεν λέτε και για το δικαίωμα του εκλέγεσθαι και ποιοι εχουν το ηθικό δικαίωμα σε αυτό,ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Το δικαίωμα του εκλεγεσθαι ειναι λιγο δυσκολο να το εχουν χειραγωγοι συνειδησεων και οχι μονο, άνθρωποι που ασχολούνται με βολεμα οικογενειακών επιχειρήσεων τους και κυριως ψευτοηθικοπλαστες που κερατωνουν καμια 200αρια φορες τη γυναικα τους..

Ανώνυμος είπε...

1.24 μμ γινε ποιο ξεκαθαρος.

Ανώνυμος είπε...

koitakste pioi milane...!!!eleos...dhmarxe tou exeis dwsei ola ta erga k dierwtase ean exei to dikaiwma tou eklegeste? ston syndiamo sou den einai? poses dikes soy eishghseis exei psifisei!
eleos poia..ti paixnidi einai afto? eisai diproswpos kai les kai psemata!! Bas kai ton exeis valei lago na kanei thn maurh douleia dhladh lago kai sto telos na meineis monos? afou kai o taksiarxhs einai mazi sou!! Ta prashna giati ta edwses pali ekei? Sanidas kai pali sanidas sas xreiazetai!!

Ανώνυμος είπε...

Σανίδας να καθαρίσει ο τόπος.....δίκιο έχει ..

Ανώνυμος είπε...

Αυτός κ αν είναι όργανο του κοντου..

anonhmos είπε...

ΣΑΝΙΔΑΣ 40%
ΣΥΚΙΩΤΗΣ 30%
ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ 15%
ΤΣΩΜΟΣ 15%


Ανώνυμος είπε...


ΣΑΝΙΔΑΣ = ΑΝΤΥΠΑΣ 100%
ΣΥΚΙΩΤΗΣ = ΑΝΤΥΠΑΣ 60%
ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ = ΑΝΤΥΠΑΣ 20%
ΤΣΩΜΟΣ = ΑΝΤΥΠΑΣ 0%

Ανώνυμος είπε...

Ο Μπέλλος που είναι?

Ανώνυμος είπε...

Στη γνωστή βιλα με την πισινα στο ασπρονερι το πασχα ειπαν στον επισημο καλεσμενο Αδωνι
Γεωργιαδη να γινει υποψηφιος Δημαρχος και οι πληροφοριες λενε οτι αυτος ειπε οτι θα το σκεφθεί σοβαρα.........&*%&*@!$#&

Ανώνυμος είπε...

fakiris 30%
tsomos 20%
sikiotis 20%
sanidas 15%
patargias 15%

Ανώνυμος είπε...

Sikiotis Kai tsomos to idio? Xaxaxa

Ανώνυμος είπε...



ΤΑΙΠΕΔ: Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αξιοποίησης (Asset Development Plan) .
ΣΧΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ adp-gr05062018.pdf
https://www.hradf.com/storage/files/uploads/adp-gr05062018.pdf

Για Γαληνη και Καμπιγκ ΕΟΤ

Αντε να δουμε τι θα γινει!!!!!!!