03 Μαΐου 2018

ΝΕΟ ΘΡΟΝΙΟ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΚΤΗ : Παράπονα οικιστών

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Καλημέρα και καλό μήνα !!
Σήμερα θέλω να κάνω μια αναφορά σχετική με την ένταξη του Ν.Θρονιου στον Δήμο και τις γενικότερες συμπεριφορές.Πέρασαν δυο χρόνια περίπου απο την ένταξη του οικισμού στον Δήμο. Με λύπη μου διαπιστώνω ότι υπάρχει μια δυσαρέσκεια απο ορισμένους δημοτικούς συμβούλους για αυτό το γεγονός. Η οποία εκδηλώνεται με μία απαξία για την συγκεκριμένη περιοχή , την οποία σχεδον έχουν εγκαταλείψει. Έχω αναφερθεί και στο παρελθόν στα γενικότερα οφέλη που εχει αποκομίσει η ευρύτερη περιοχη απο την ύπαρξη του οικισμού και δεν θα αναφερθώ ξανά. Θέλω όμως να αναφερθώ στους ρόλους των εκλεγμένων ,που βγαίνουν πάντα με γνώμονα να υπηρετήσουν το κοινό καλό και το γενικότερο συμφέρoν όλων των πολιτών.
Δεν έρχονται στην εξουσία σαν τιμωροί ούτε σαν δικαστές.Αυτούς τούς ρόλους τούς έχουν τα επίσημα όργανα του κράτους. Κάνοντας αυτόν τον πρόλογο σαν υπενθύμιση καταλήγω στα παραμελημένα Θέματα τής καθαριότητας που άπτονται με την υγεία. Καθώς επίσης με το θέμα της ύδρευσης που είναι και το πλέον σοβαρό και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με σύνεση και ψυχραιμία και όχι με διάθεση αντιπαλότητας. Είναι γνωστές νομίζω οι οικονομικές καταστάσεις που επικρατούν και με βασικό γνώμονα αυτές θα πρέπει να παίρνονται οι αποφάσεις..
Panagiotis Efstathiou

Παρατηρείτε τα τελευταία δύο χρόνια μια εγκατάλειψη του οικισμού μας από πλευράς συντήρησης και καθαριότητας. Δυστυχώς σήμερα που μιλάμε σε όλο τον οικισμό υπάρχουν ΜΟΝΟ 6 ΚΑΔΟΙ απορριμμάτων οι οποίοι αντιστοιχούν σε 120 κατοικίες!!! Δηλαδή 20 κατοικίες Ένας κάδος! Πάρα πολύ ωραία!!! Και να μην μιλήσουμε για την υγιεινή πλευρά του θέματος,σκισμένες σακούλες με απορρίμματα ,παραλία γεμάτη σκουπίδια και χόρτα σαν θάμνοι......Και καλά το Θρονιο.....Αλλά και η όμορφη παραλία του Καινούργιου έχει σημεία εγκατάλειψης,ανύπαρκτοι κάδοι,ζήτημα εάν είναι 5 σε όλη την διαδρομή και εικόνα που δείχνει 40 χρόνια πίσω,εντελώς ανεκμετάλλευτη παραλία.Καλό θα είναι να δρομολογηθούν αυτά τα ασήμαντα Αλλά και τόσο σημαντικά έργα της φροντίδας καθαριότητας Γιατί είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας μας
Βετα Πετρακη

mwlosnews.blogspot.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ετσι ηταν η παραλια Καινουριου στη θητεια Τετριμιδα με προεδρο τον Μακη Μπαχλαβα,Δοξαστε τους τωρα τους καινουργιους ξεκινωντας απο το Καινουργιο.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΟΣ 2019!ΣΥΚΙΩΤΗΣ
ΜΠΕΛΛΟΣ
ΤΣΩΜΟΣ
ΣΑΝΙΔΑΣ
ΡΗΤΑΣ
ΦΑΚΙΡΗΣ

anonhmos είπε...

ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ !!ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!