11 Μαΐου 2018

Πανηγύρι στα Καμένα Βούρλα 2018

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΠΑΝΗΓΥΡI ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ∆ΗΜΟΣ ΜΩΛΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ∆ΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΜ. ΒΟΥΡΛΩΝ 17 & 18 ΜΑΪΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας Προσκαλούµε να τιµήσετε µε την παρουσία σας τις εορταστικές εκδηλώσεις για τη θρησκευτική Πανήγυρη που διοργανώνει ο ∆ήµος µας.

Ο ∆ήµαρχος
Συκιώτης Ιωάννης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΕΜΠΤΗ 17 ΜΑΪΟΥ
Απόγευµα
Ώρα 19:00 Πανηγυρικός Εσ̟περινός
Ώρα 20:30 Λιτάνευση του Ιερού Λειψάνου και της Εικόνας του Αγίου Παντελεήµονα
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΜΑΪΟΥ
Πρωί
Ώρα 7.30 Όρθρος
Ώρα 8:45 Πανηγυρική Θεία Λειτουργία
Ώρα 9:45 Προσέλευση επ̟ισήµων
Ώρα 10:00 ∆οξολογία

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι το πρόγραμμα της ενορίας του Αγίου Παντελεήμονος απο πότε έγινε πρόγραμμα του Δήμου και μάλιστα με υπογραφή και πρόσκληση από τον Δήμαρχο? Δηλαδή ένας εσπερινός και μια θεία λειτουργία είναι εκδηλώσεις του Δήμου? Απλά κρύβουν την ανικανότητα του Δήμου για την διοργάνωση δικών του πολιτιστικών εκδηλώσεων ενόψει της εορτής του αγίου μας και παρουσιάζουν το πρόγραμμα της ενορίας για δικό τους. Ποιος δεν θυμάται το ωραίο πανηγύρι στην ιζαμπέλα την δεκαετία του 90? Όπως και να έχει χρόνια πολλά ο άγιος να είναι μαζί μας!!!

Ανώνυμος είπε...

ο δημαρχος....μπορει ναχει αποψη μονο για το εκδηλωσεις που γινοντε στον τοπο που κατοικοεδρευε δηλαδη στην ΜΑΚΡΑΚΩΜΗ...εδω υπαρχει μονο για 2 ωρεσ το πολυ τισ καθημερινες ημερες....ο Δημος μας ειναι στι αυτοματο πιλοτο απο τοτε που ανελαβε.....κι αν σκεφτετε να ξανασχοληθει με τα αυτοδιοικιτικα καλο θαναι να κατεβει στον τοπο που μενει κι ζει δηλ στην ΜΑΚΡΑΚΩΜΗ....!!!99 HTML