17 Μαΐου 2018

Δελτίο τύπου της εκπομπής "Ταξιδεύοντας με την κουζίνα"

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Η εκπομπή «Ταξιδεύοντας με την Κουζίνα» πραγματοποίησε γυρίσματα στην περιοχή και θα προβληθεί click εδώ για το πρόγραμμα

Συνέχεια ενός όμορφου ταξιδιού στα Καμένα Βούρλα και αυτή την εβδομάδα,απολαμβάνοντας τις μοναδικές υπηρεσίες του ξενοδοχείου Mitsis Galini Wellness Spa & Resort, καθώς και τις υπέροχες συνταγές που καλύπτουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο!

Ένα ταξίδι που μας γέμισε απέραντη γαλήνη από την επίσκεψη μας σε ένα μοναστήρι 2.5 χιλιάδων ετών και μας μύησε στις αγνωστες πτυχές του τόπου με την βοήθεια ενός εξαίρετου αρχαιολόγου.
Και φυσικά χορός καθώς και πρόθυμοι άνθρωποι που μας βοηθήσουν στα γυρίσματα της εκπομπής.
Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο Mitsis Galini Wellness Spa & Resort για την φιλοξενία.

Ευχαριστούμε τον chef του ξενοδοχείου Mitsis Galini Wellness Spa & Resort κύριο Γιάννη Σουσόνη, καθώς και τον sous chef κύριο Χάρη Βασιλείου για τις υπέροχες συνταγές.
Ευχαριστούμε τον κύριο Πέτρο Κουνούκλα,αρχαιολόγο της Εφορίας  Αρχαιοτήτων Φθιώτιδος&Ευρυτανίας, για τις ιστορικές αναφορές. Ευχαριστούμε τον Αρχιμανδρίτη Σεραφίμ Μαργαρίτη, ηγούμενο της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, για την ξενάγηση στην Μονή.
Ευχαριστούμε τον κύριο Δημήτρη Καραμανώλη για την βοήθεια του στα γυρίσματα της εκπομπής.
Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του Ομίλου Παράδοσης-Λαογραφίας Καμένων Βούρλων, κύριο Δημήτρη Μεγαγιάννη.
Ευχαριστούμε τον χοροδιδάσκαλο κύριο Τάσο Πενταλιό.
Τέλος ευχαριστούμε τους χορευτές:Γιώργο Νικολάου,Κατερίνα  Σκολφομήτσου,Όλγα Σκολφομήτσου, Γιάννα Σκολφομήτσου, Άγγελο Πενταλιό, Σταμάτη Μωραϊτη,Νεκταρία Μπαμπά, Δάφνη Σκαρλάτου, Λουκία Χονδροδήμου, Γιώτα Γερογιάννη, Βούλα Παπαευσταθίου, Βίκη Κουτσαυτή, Δέσποινα Ευθυμιάδου, Γεωργία Κλαπαστή, Μάρω Ζωή, Ντίνα Μήτσιου και Μαριλένα Νάζου για τους όμορφους παραδοσιακούς χορούς.

Δείτε εδώ φωτογραφίες

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα πως είναι δυνατόν να ζούμε στο 2018 μ.Χ. και το μοναστήρι να είναι 2.500 χρόνων δεν ξέρω πάντως όπως και να έχει ο τόπος χρειάζεται τέτοιου είδους προβολή!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στην ξυνή έγινε διάσημη επιτέλους μπορεί να βρεί και γαμπρό πλέον ποτέ δεν ξέρεις!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΝΟΣ;

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στον Δήμαρχο για τις πρωτοβουλίες που παίρνει κ διαφιμιζει τον τόπο μας !!

Ανώνυμος είπε...

Ποιοτική αναδειξη της Λουτροπολης Master Ghef με ΚΑΜΥ ........και δερνει??????

Ανώνυμος είπε...

Σημερα πληροφορηθηκα απο το επισημο οργανο οτι ανακοινωθηκε η στήριξη στην υποψηφιότητα για τον Δήμο μας του συντροφου κ συντοπίτη μας Κυρίου Κυρίου Σανίδα Η. μετά την στήριξη όλων πρώην κ νυν αυτοδιοικητικών που στηρίζουν το κίνημα! Καλή επιτυχία Ηλία!

Ανώνυμος είπε...

Σανίδας? Ουι....

Ανώνυμος είπε...

Εγώ προτείνω για δήμαρχο τον Κριτων!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ προτείνω Ντόυβρα χαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Αφηστε όλοι τις μοκοροκοματικες κ τοπικες διάφορες κ να συσπιρωθουμε όλοι πίσω από τον Σανιδα να αλλάξει ο τόπος Ρότα!!

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχος ντουβρας με σκιωτ

Ανώνυμος είπε...

δήμαρχος να γίνει κάποιος που μπορεί να κάνει έργα, όλοι με τον Ταξιάρχη μπας και δούμε άσπρη μέρα

Ανώνυμος είπε...

Τον Σανιδα;;;;; αχαχαχαχαχαχαα

Ανώνυμος είπε...

Σε κουβέντα με κύκλους που πρόσκεινται στον ταξιάρχη διαβεβαιώνουν ότι όποιος μπορέσει να συσπειρώσει απέναντι στην Καμόρα των ιατρό μηχανικων εργολάβων που διοικούν τον δήμο κ τον καταστρεφουν θα ταχθούν παρέα για ένα καλύτερο αύριο. Μια επόμενη ημέρα όπου ο ήλιος θα ανατέλλει για όλους τους δημότες. Όπου η περιφέρεια θα στέκεται πλαι κ όχι απέναντι. Σύντροφοι η τελική απόφαση ειναι δική μας. Λοιπόν σύνεση κ αλληλεγγύη σύντροφοι!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σε όλους!! Πολύ ωραία προβολή για τα Καμένα Βούρλα και το Μοναστήρι μας! Πάντα τέτοια!

Ανώνυμος είπε...

Μου άρεσε η εκπομπή! Πολύ ωραια πλάνα!Αξίζει να τη δει κάποιος, νομίζω ότι θα επαναληφθεί την Τρίτη το απόγευμα στο ΈΝΑ Κ.Ε. Αναδείχθηκε ο τόπος μας με ωραίο τρόπο. Συγχαρητήρια στον Πατέρα Σεραφείμ, τον Πέτρο και στο χορευτικό! Μου άρεσε και η παρουσίαση του ξενοδοχείου με τους σεφ αλλά πολύ θα ήθελα να μπορούσαν να μας παρουσιάσουν και το πίσω μέρος, στο πάρκο. Είναι το πιο αδικημένο σημείο στην καρδιά της όμορφης λουτρόπολής μας! Οι λίγο μεγαλύτεροι είχαμε την τύχη να ζήσουμε το "πάρκο" όταν ήταν ένας πραγματικός παράδεισος! Είναι πολύ κρίμα που το έχει παρατήσει έτσι ο επόμενος επενδυτής. Ελπίζω πως κάποτε θα γίνει αυτό το "θαύμα" και θα μπορέσουν και οι επόμενες γενιές να γνωρίσουν ένα επιγειο παράδεισο! Έτσι κι αλλιώς συμφέρει και το ίδιο το ξενοδοχείο που θα αναδειχθεί ακόμα περισσότερο αυτό το αναμφίβολα στολίδι της πόλης μας! Έχει ζήσει άλλωστε μεγάλες στιγμες, με σημαντικες προσωπικότητες αυτός ο τύπος!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο μολιωτη κρασεμπορα εδώ τρως , εδώ πίνεις κ στο σανίδα πας κ το δίνεις!! Να φύγεις κύριε τότε να πας αλλού!! Δεν εισαι κ ο μοναδικός να το θυμάσαι

Ανώνυμος είπε...

Επταψηφιες καταθέσεις, φωτοβολταϊκά,χαλασοσπιτιες αλλα και ρουφιανιες.. περιμενες κατι διαφορετικό απο αυτον??

Ανώνυμος είπε...

8.55 ΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΑ ΕΝΝΟΕΙΣ?

Ανώνυμος είπε...

ηθελα ναξερα, την παρουσιαση των ιαματικων πηγων με τις πισινες στου Κονιαβιτη και τα καλλυντικα, που εκανε εκπροσωπος του συλλογου ξενοδοχων, γιατι την καταπιες κυριε blogger????
μηπως κατα λαθοσ ξεχαστηκε?????????

Ανώνυμος είπε...

Κομπλεξάκια που διαχειρίζεστε το site εκτός από τον εκπρόσωπο του συλλόγου ξενοδόχων που παρουσίασε τα ιαματικά υπήρχε στο ξενοδοχείο γαλήνη άλλος ένας μάγειρας που έκανε παρουσίαση παραδοσιακής τυρόπιτας που το όνομα του είναι Ζαρκάδας Γιώργος.