28 Δεκεμβρίου 2017

Σκυλιά επιτέθηκαν σε παιδιά και τη μητέρα τους στα Καμένα Βούρλα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


.


mwlosnews

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://fonografos.net/v1/%CE%AD%CF%81%CE%B9%CE%BE%CE%B1%CE%BD-%CF%86%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BB%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CF%8C%CF%84%CF%89%CF%83/

Άρθρο σημερινό του fonografos.net για τις φόλες στα Καμένα Βούρλα! Η απόλυτη κατάντια!!!
Από τη μέρα (19/12/2017) της ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΗΣ καταγγελίας του "κυρίου" στο Star Λαμίας και του μονοδιάστατου ρεπορτάζ του συγκεκριμένου καναλιού έχουν φολιαστεί στην περιοχή κοντά στο σπίτι του 3 αδέσποτα! Το πρώτο 21/12/2017, το δευτερο 23/12/2017 και το τρίτο σήμερα 28/12/2017.

Όσον αφορά το περιστατικό στον Μώλο με τα κουνέλια, απορώ πως και τα σκυλιά δεν τα έφαγαν τα κουνέλια και απλά τα έπνιξαν... Μήπως η επίθεση οφείλεται σε κουνάβι ή κάποιο ανάλογο ζώο? Πάλι μονοδιάστατο το ρεπορτάζ απο το συγκεκριμένο κανάλι, πάλι ατεκμηρίωτη στοχοποίηση των αδέσποτων. Απόρροια αυτών? Φόλιασμα σκύλου με φυτοφάρμακο το οποίο ενώ μεταφέρθηκε άμεσα στον κτηνίατρο τελικά δεν επιβίωσε.

Ειλικρινά λυπάμαι για το ποιόν όχι μόνο των συγκεκριμένων ανθρώπων αλλά και μεγάλης μερίδας των κατοίκων του Δήμου. Η φόλα στα σκυλιά είναι ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ και διώκεται ποινικά!!!

Τα αδέσποτα δεν επέλεξαν να γίνουν ή να γεννηθούν αδέσποτα! Η ευζωία τους αλλά και η συμβίωση μεταξύ μας εξαρτάται απόλυτα από εμάς! Όταν εμείς κυκλοφορούμε με ραβδιά και τα χτυπάμε ή τα κλωτσάμε και τα αφήνουμε νηστικά και διψασμένα η συμπεριφορά τους διαμορφώνεται αναλόγως!

Η μόνη λύση είναι ο εθελοντισμός, η ενημέρωση και η καλλιέργεια φιλοζωικής παιδείας! Θέλετε κύριοι να λυθεί το πρόβλημα? Ενισχύστε τον Φιλοζωικό Σύλλογο του Δήμου Μώλου Αγίου Κωνσταντίνου "Φίλοι Καρδιάς"!!! Ο Σύλλογος ο οποίος συστάθηκε το καλοκαίρι που μας πέρασε και μόνος σκοπός του είναι να συνεπικουρεί τον Δήμο στις αρμοδιότητες του, στις στειρώσεις και στις υιοθεσίες! Να φροντίζει τα αδέσποτα αλλά και την συμβίωση τους με εμάς. Θέλετε να εξαλειφθούν τα αδέσποτα από τα πεζοδρόμια του Δήμου μας? ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ!!! Ένα σκυλί θα σας αλλάξει σαν ανθρώπους! Το σκυλί το μόνο που θέλει είναι αγάπη. Και αυτή πιστέψτε με θα σας την επιστρέψει στο 1000πλάσιο!

Ελπίζω αγαπητέ διαχειριστή να αναδημοσιεύσεις το άρθρο για τις φόλες του fonografos.net! Εύχομαι σε όλους μας καλές γιορτές με περισσότερη αγάπη.

Ανώνυμος είπε...

Μας τα έχετε κάνει τσουρέκια με τα αδέσποτα. Να πας να τα μαζέψεις μαντάμ αφού σου αρέσουν, και να τα πάς σπίτι σου. όχι να μου το παίζεις φιλόζωη αλλά να ζητάς χρήματα από το δήμο ή το κράτος. Να τα φολιάσουμε όλα να ησυχάσουμε και εσύ και εμείς.
Που θα μας πεις ότι τα σκυλιά δεν είναι επιθετικά, σοβαρά? Που το βρήκες αυτό? Και ο κόσμος τι φωνάζει? Τι θα κερδίσει κάποιος αν βγει και πει ότι τα σκυλιά του επιτέθηκαν?
Θες κυρία μου τα αδέσποτα? Βγες και μάζεψε τα αλλιώς είσαι και εσύ μέρος του φολιάσματος. Όλους τους άλλους μας ενοχλούν και είναι επιθετικά. Πάρε το χαμπάρι.

Ανώνυμος είπε...

Τι σημαινει αγαπη προς το αδεσποτο σκυλι που η φυση το προικισε με οδοντοστοιχια πιεσης τετοια που να μπορει να σπαει κοκαλα αλλου εμβιου ζωου η και μικρου παιδιού.
Μηπως η αγαπη για αυτους εχει αλλο νοημα δηλαδη αστα να υπαρχουν να ομορφαινουν την ανουσια ζωη μας χωρις ομως το κοστος που θα υπηρχε αν ηταν δεσποτικα ,δηλ με αφεντικό.
Αν λοιπον καποιοι φιλοζωικοι θεωρουν τα αδεσποτα σκυλια παπιες ή χηνες ή παγωνια κανουν λαθος
διότι το αδεσποτο σκυλι ειναι σαρκοφαγο ζωο, φιλικο μεν στους ανθρωπους αλλα και ανεξελεκτο.
Αντι λοιπόν , να διαμαρτυρονται και να μιλουν για στειρωσεις θα επρεπε να τα μαζευουν σε χωρους περιποιησης και ταισματος,αλλιως ειναι υποκριτες επεναντι σε αυτο που αγαπουν.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ σχολιαστή 2:53, νομίζω ότι η παραπανω σχολιαστρια απευθύνεται σε νοημονα όντα. Δυστυχώς εσύ είσαι δίποδο ζώον.
Τα αδέσποτα δεν επέλεξαν να γίνουν αδέσποτα. Κάτι διποδα κτήνη σαν κ του λόγου σου τα παρατάνε ή τα αφήνουν κ γεννάνε αβέρτα επειδή τσιγκουνευονται τα 100 ευρώ της στειρωσης κ γεμίζουν οι δρόμοι κουτάβια.
Οι μόνοι που θέλουν φόλα είσαι εσύ κ τα παιδιά σου γιατί είσαι κτήνος κ δεν αξίζει να ζεις.
Και να ξέρεις οι φιλοζωικοι δεν ζητάνε χρήματα από δήμο κ κράτος. Το κράτος εγκρίνει τα κονδύλια. Όπως θα έπρεπε να εγκρίνει κονδύλια για δημιουργία ασύλου ανιατης μαλακιας για να σε βάλουν μέσα.

Κομπλεξικε. Τράβα σε έναν ψυχίατρο να σε ελέγξει.

Οδυσσέας

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ σχολιαστή 2:57, είμαι 55 ετών και μέχρι στιγμής στη ζωή μου είχα δεσποζομενα 4 σκυλιά. Ότι λες για τη συμπεριφορά αδέσποτων κ δεσποζομενων ζώων ΔΕΝ ισχύει. Η συμπεριφορά τους είναι ανάλογη της δικής σου.

Όσον αφορά στους χώρους περιποίησης κ ταϊσμάτος που αναφέρεσαι αναμένω την δωρεά σου στο δήμο, κτήματος σου για να δημιουργηθεί κυνοκομειο και πίστεψε με θα εισηγηθώ να πάρει το όνομά σου!
Κυνοκομειο Δήμου Μωλου Αγίου Κωνσταντίνου "Φαφλατας Φαφλατογλου".
Φιλικά, Οδυσσέας.

Ανώνυμος είπε...

Ως Φαφλατας δικαιουμε και να λεω και κατι παραπανω Ορμητικε Οδυσσεα ,δηλαδη επειδη υπαρχουν καποιοι φυγοπονοι που παρατανε στο ελεος της φυσης τα πρωην δικα τους σκυλια και μάλιστα αστειρωτα,πρεπει καποιοι αλλοι να υποστουν κραςς τεστ ψυχραιμιας .
Επισης επειδή δεν υπαρχει κατεπιστευμα υπερ απορων[αδεσποτων] σκύλων σεις Παμπονηρε Οδυσσεα ειστε ο κριτής συμπεριφοράς των ανθρώπων που υπεστησαν ζημία ,επειδη αλλοι πάλι προηγουμενως δεν φερθηκαν σωστά σε αυτα.
Προφανώς εχετε συνδρομο Πανούργε Οδυσσεα απο την εποχη της Κιρκης που αντι τους συντροφους σας να τουε μεταμορφώσει σε σκύλους,τους εκανε γουρουνακια εξισου αθωα ζωακια, αλλα ξεχασα αυτα ειναι προς βρωσιν.

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η καραμέλα με το ότι τα αδέσποτα δεν επέλεξαν να γίνου αδέσποτα μου θυμίζει το η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα. Τα σκυλιά ήταν από αρχαιοτάτων χρόνων αδέσποτα, και αφού ζευγάρωναν έφτιαχναν και άλλα αδέσποτα. Τμήμα του προβλήματος σαφώς είναι και αυτοί που ενώ έχουν σκύλο τον παρατάνε και γίνετε αδέσποτος, αλλά τα σκυλιά παραδοσιακά είναι ελεύθερα. Τι φταίω εγώ όμως αν κάποιος παράτησε τον σκύλο του, και με παρενοχλεί και με δαγκώνει εμένα και τα παιδιά μου? εσείς που είστε φιλόζωοι ας τα μαζέψετε επιτέλους.
Το έχετε τερματίσει εσείς οι φιλόζωοι, και όποιος δεν κρατάει από μια κούπα φαγητό να ταΐζει τα αδέσποτα είναι θανάσιμος εχθρός της κοινωνίας. Μαζευτείτε λιγάκι, και κάντε αν νομίζετε αυτό που νομίζετε αλλά σταματήστε να δικηγορείτε εναντίων αυτών που δέχονται επιθέσεις από σκύλους. Είναι στην φύση του ο σκύλος να είναι επιθετικός και να δημιουργεί πρόβλημα. Γιατί οι γάτες πχ δεν αποτελούν μήλον της έριδος ?

Ανώνυμος είπε...

4:38 φαίνεται πόσο κομπλεξικός και κακιασμενος είσαι. Δεν θα σε αποκάλεσω άνθρωπο γτ δεν είσαι. Είσαι ένα δίποδο πράγμα που ξέρει να μιλάει κ να γράφει.
Έχεις πρόβλημα ψυχολογικό κ σου προτείνω να δεις κάποιον ειδικό αν νομίζεις ότι τα αδέσποτα κυνηγάνε εσένα κ τα παιδιά σου. Έχεις σοβαρό σύνδρομο μανιοκαταδιωξης. Το μόνο που μπορώ να σε χαρακτηρίσω είναι ΤΡΑΓΙΚΌΣ. Είσαι ένα ξερασμα της κοινωνίας.
Ένα τελευταίο να ξέρεις. Τα αδέσποτα δεν θα τα μαζέψουμε εμείς οι φιλόζωοι όπως λες. Εσένα ψάχνουμε να δουμε ποιος θα σε μαζέψει. Δίποδο ον.

Ανώνυμος είπε...

Εθελοτυφλείς ασύστολα 5,02. Αρνείσαι κατηγορηματικά να αποδεχτείς το γεγονός ότι υπάρχουν περιπτώσεις επιθέσεων αδέσποτων σκύλων σε ανθρώπους. Ταυτόχρονα καθυβρίζεις και αυτούς που τολμούν να ορθώσουν ανάστημα μπροστά σου και να πουν την άποψη τους και τα γεγονότα. Σίγουρα θέλεις και εσύ βοήθεια από ειδικό ψυχολόγο.
Σοβαρή νοητική διαταραχή διακρίνω και σε εσένα αγαπητή μου. Προφανώς δεν έχεις παιδιά και διοχετεύεις όλη την στοργή σου σε μια λανθάνουσα επιθετικότατη συμπεριφορά σε όσους τα αδέσποτα τους αφήνουν αδιάφορους. Περαστικά σου.

Ανώνυμος είπε...

Egw akousa adidimarxos na leei gi afta krima...

Ανώνυμος είπε...

Το κράτος εγκρίνει κονδύλια προς τους Δήμους για την στείρωση των αδέσποτων αλλα τα λαμογια του Δήμου τα διαθέτουν αλλού. Κάντε και προς αυτούς κανά παράπονο έχουν πάρει λεφτά για τα αδέσποτα τι τα κάνουν? Οσο για το φόλιασμα ζώων τιμωρείται με 30.000 Ευρώ πρόστιμο και φυλάκιση τριών μηνών. Αν δείτε κάτι καταγγείλτε το την αστυνομία.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ......ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΚΑΝΑΝ ΑΣΤΕΓΟ,ΚΑΝΑΝ ΑΠΟΡΟ,ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ......
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ!!!!!

ΚΑΙ ΝΑΙ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

5:24 δεν εθελοτυφλώ! Αλλα σίγουρα δεν τσουβαλιάζω όλα τα αδέσποτα στο γκρουπ που εσυ θέλεις... "ολα είναι επιθετικα"!Εμένα γιατι δε μου έχει επιτεθεί ποτε κανένα? Επίσης δεν έχεις κανένα δικαίωμα να ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΣ όποια ψυχή δεν σου κάνει κέφι. Υπάρχουν νόμοι! Υπάρχουν και λύσεις! Λύσεις που δίνονται συλλογικα, μεθοδικά και με υπομονη και οχι δηλητηριάζοντας τα αδέσποτα. Η κουβέντα από εμένα δεν συνεχίζεται! Αν νομίζεις οτι κάνεις καλά δολοφονώντας αθώες ψυχες να γνωρίζεις οτι ΟΛΑ είναι δανεικά σε ετούτη τη ζωη.

Ανώνυμος είπε...

ESY POU KATHGOREIS TOUS FILOZWOUS PES MAS TI EKANES ESY GIA TOUS ASTEGOUS RE KARAGKIOZI. KAI MHN KRINEIS EKS IDIWN TA ALLOTRIA. KAFRE

Ανώνυμος είπε...

Η λύση μπορεί να δωθεί μόνο μέσα απο συννενόηση και συντονισμένες κινήσεις!! Εσεις κύριοι που αγοράζεται τις φόλες και δίνετε λεφτά για αυτές γιατί δεν διαθέτετε τα χρήματα σας προκειμένου αυτά να στειρωθούν έτσι ώστε να μην αναπαραχθούν και να λήξει έτσι κάποια στιγμή το πρόβλημα? Γιατί δεν καταγγέλετε αυτούς που τα εγκαταλείπουν (αν τους ξέρετε βέβαια)? Γιατί δεν πιέζετε τον Δήμο που τσεπώνει λεφτά για στειρώσεις και δεν κάνει τίποτα? Να σας πώ εγω το γιατί? Γιατι στην πραγματικότητα με τις φόλες βγάζετε τα κόμπλεξ και την κακία σας . Γιατι με κάτι τέτοιες νοοτροπίες φτάσαμε εδώ και βιώνουμε αυτά που βιώνουμε σήμερα. Πάντως να ξέρετε ότι όλα εδώ πληρώνονται και αυτοί που μοιράζουν θάνατο θα το βρούν μπροστά τους από τον θεό.Με την ίδια ευκολία αυτοί οι κύριοι μπορούν να σκοτώσουν και άνθρωπο να το ξέρετε.Εύχομαι να τους συγχωρέσει ο θεός....

(Δεν ανήκω σε κανέναν σύλλογο φιλοζωικό , δεν έχω δεσπωζόμενα ζώα ,δεν ταϊζω τα αδέσποτα αλλά είμαι υποχρεωμένος να σεβαστώ οποιοδήποτε πλάσμα έχει ψυχή και πονάει όπως εγώ και εσυ)

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ρώτα τον δήμαρχο κ τον αντιδήμαρχο τα χρήματα τι τα κάνανε που τα τοποθέτησαν?